2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar bebek arabasını ne yaptınız alan varmı içinizde...
dün bizde kızıma yorganını aldık ve yastık... yastık kulannamıycaz en az 18 aylık olana kadar ama yinede alalım dedik :) perde siparişini verdik zaman daralıyor... odasını mayısta sipariş vericez geriye bi halıyla bebek arabası kalıcak... eşim bu hafta yurtdışına gidicek ordan bakıcam dedi bende kendim görmek istiyorum içime sinsin istiyorum ama bakalım işte siz hangi marka model düşünüyorsunuz arabayı?

kesinlikle öyle canım valla koca hamileliği bir iş pantolonu bi de kot pantolonla bitircem neredeyse yeter ki diyorum oğluşa fazladan ne alsam kar kendime almasam da olur ama işte bebiş inatla masraf çıkarıyo eşek sıpası cmts şampuandır yağıdır alalım o da çıksın aradan dedik 200 tl gelsin bi ısırcam poposunu inşallah sen misin bizi bu kadar zora sokan diye

Ben aldim arabasini travel sistem daha kullanmadim ama cok hafif ve tutma kısmından kapanabiliyor 3 teker kullanisli olacak diye düşünüyorum insallah oyle olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimcin olsn cnm inan herseyin en iyisini hakediyosun ama gercktn cok ilgincler seninkiler bi anlam veremedim bak ne guzel esin degerini biliyor ya ne bileyim sen borek yapmissin bide hamilesin kvde demesi lazimki bizde yanina pasta alalim ama iste cok sinir oluyo insan

gözümü en çok korkutan alışverişte biberon ve bakım ürünleri iyi hadi sen çıkartmışsın aradan bakalım bizler neler yapıcaz ben biberonlara 100 tl bütçe ayrıdım bakım ürünlerine de 150 tl tabi aşağı yukarı ne gider hesabımızda yzdığımız rakamlar inş. bütçeyi aşmadan halledebiliriz

yani bizimkilerin bişey almayışı yapmayışı parasızlıktan değil kesinlikle düşüncesiziikten kaynaklanan bişey Allah yukarda ya kimin evine gitsem ama oturmaya ama yemeğe asla eli boş gitmem mutlaka bişeycik olsun alır götürürüm kv kp evine de hiç bi zaman boş gitmedim bişey alamadıysamda karşı bakkaldan bi kola olsun alırım mutlaka evinde de her zaman gelin olarak hizmetini yaparım benim evime geldiklerin dede herşeye rağmen ben en iyi şekilde ağırlamaya çalışrım benim içinde eşim içinde evde misafir ağırlamak ayrı bir meziyettir çok severiz biz misafir gelsin evimiz dolsun yani geldiklerinde ne surat asarım ne laf sölerim ama c.tesi günü kapıda nasıl ki gördüm bom boş gelmişler cidden bozuldum artık bu kadar da değil artık

ayy maşallah çok tatlı çok güzel oğluşun mışıl mışıl uyusun güzel güzel büyüsün odasında inşallah. güle güle kullanın

amin canım çok sağol teşekkür ederiz inş Rabbim daha güzellerini sizlere versin

bende travel düşünüyorum markası ve modeli nedir acaba? fiyat?

kocaman gardroba bayıldım :) içinde huzur neşe eksik olmasın inş. çok güzelmiş cnm hyrlı olsun

sağol canım teşekkür ederiz dolabını 4 kapak istedim odada yerimiz müsaitti nasip olurda 2 3 bebişlerde olursa rahat rahat kullanırız diye düşündüm

Canim cok pahali bisey alma bazen hem uygun hem kalitesi normal bulabilirsin bizim burda yeni magaza acilmis 25le 40tl arasi var ama ikiside cok guzrl kumaslarida iyi penye kumaslar guzel oluyor cok cok uzun sure giyemiycekler bide coklu olanlar pahali bence 8li yeter hatta bisuru sey aliyoruz annem bana 5li almis hast cik.bende 8li yada 10lu alcam yeter 2takim rahat oluyor

çarşamba günü şeker yüklemesi ve kontorlüm var patrondan izin aldım az önce bir sürü laf söyledi
bu arada sadece bana değil herkeze aynı davranıyo ama insanın canını sıkıyo laflarınla
bana diyoki onun işi önemliymiş eee tamam da benimde oğlum önemli c.tesi niye gitmedin diyo c.tesi hastanenin labaratuarı kapalı çalışmıyo dedim hem c.tesi burda yanlızdım ya nasıl gitcektim dedim diğer bayana izin vermezdim sen giderdin dio labaratuar kapalı ama dedim o zaman saat 2 de git diyo şeker yüklemesi yapılcak aç karnına 2 ye kadar aç aç duramam ki dedim o zaman 8 de git 10 da gel diyo ya adam şaka gibi bütün sinirimi bozdu
yani şu patronları anlamyorum ya sen şimdi bu motiveyle benden ne iş bekleyosun ki sonuçta ben hamileyim şimdiye kadar ay 1 kontrole gidiyoduk şimdiden sonra 15 günde bir gidicez o zaman nasıl izin alıcaz iş yerinden en son 3 martta ayrıntılıya gittim o gün 1 de izin aldım işten akşam 8 de evdeydim ben o gün bile geri gelmiceksen niye bu kadar erken gidiyon demişti 1 de çıkmama Allah hepimziin yardımcısı olsun ihtiyacım olmasa zaten çalışmam hamileyim otururm evimde zevk için gelmiyoz ya işe yok ama gitcen 1 hafta rapor alcan evde paşa paşa yatcan bunu yapmadığımız için yaranamıyoruz patronlara zaten koştur koştur hastaneye gidip geliyoz işimizin başına ya göze giriyoz sanki

çarşamba günü şeker yüklemesi ve kontorlüm var patrondan izin aldım az önce bir sürü laf söyledi
bu arada sadece bana değil herkeze aynı davranıyo ama insanın canını sıkıyo laflarınla
bana diyoki onun işi önemliymiş eee tamam da benimde oğlum önemli c.tesi niye gitmedin diyo c.tesi hastanenin labaratuarı kapalı çalışmıyo dedim hem c.tesi burda yanlızdım ya nasıl gitcektim dedim diğer bayana izin vermezdim sen giderdin dio labaratuar kapalı ama dedim o zaman saat 2 de git diyo şeker yüklemesi yapılcak aç karnına 2 ye kadar aç aç duramam ki dedim o zaman 8 de git 10 da gel diyo ya adam şaka gibi bütün sinirimi bozdu
yani şu patronları anlamyorum ya sen şimdi bu motiveyle benden ne iş bekleyosun ki sonuçta ben hamileyim şimdiye kadar ay 1 kontrole gidiyoduk şimdiden sonra 15 günde bir gidicez o zaman nasıl izin alıcaz iş yerinden en son 3 martta ayrıntılıya gittim o gün 1 de izin aldım işten akşam 8 de evdeydim ben o gün bile geri gelmiceksen niye bu kadar erken gidiyon demişti 1 de çıkmama Allah hepimziin yardımcısı olsun ihtiyacım olmasa zaten çalışmam hamileyim otururm evimde zevk için gelmiyoz ya işe yok ama gitcen 1 hafta rapor alcan evde paşa paşa yatcan bunu yapmadığımız için yaranamıyoruz patronlara zaten koştur koştur hastaneye gidip geliyoz işimizin başına ya göze giriyoz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…