dogru canim mantikli dusunmek gerek ivir zivir bi suru olacagiba az ama kullanisli kaliteli seyler olsun yeter bu sektor oyle bi buyudu kii ohooo luks denilecek seyleri bize zaruriymis gibi gosteriolar kazac yüzünden
canım ya aynen bizim durumdasınız sizde bizde kredi ödüyoruz bebişler için canımız feda o ap ayrı bi konu ama mecbur bazı şeyleri kasmak ve iyice araştırıp almak zorunda kalıyoruz akşam bizde oturduk şimdiden sonra gidicek masrafları hesapladık doğum parasıyla beraber 5 6 bin daha masraf olucak yaklaşık olarak kalan zamanımız Allah nasip ederse 3 ay bi şekilde alışverişimizi bu çercevede yapmamız lazım
kilo aldıkça hiç bi kıyafetimde olmamaya başladı inan kendime aldığım bi çorap bile gözüme batıyo şuan kışı atlatayım diye bi kadife pantolon bide kadife tayt almıştım e artık onlar giyilmicek yazlık bişeyler lazım dün lcw pantolon baktım 50 tl ay inan o kadar pahalı geldi ki gözüme 50 lira almadım defaktoya gittim outletine tamda istediğim gibi pantolon buldum 25 tl ye onu bile alsam mı almasam mı diye düşündüm işte olcama oğluma şunu alırım kafası var artık bizde
anladim canim sende aysel hanimin ozel nosu var mi
tmm canim benim sagol bu konuda bana baya yardimci oldn
kızlar bebek arabasını ne yaptınız alan varmı içinizde...
dün bizde kızıma yorganını aldık ve yastık... yastık kulannamıycaz en az 18 aylık olana kadar ama yinede alalım dedik :) perde siparişini verdik zaman daralıyor... odasını mayısta sipariş vericez geriye bi halıyla bebek arabası kalıcak... eşim bu hafta yurtdışına gidicek ordan bakıcam dedi bende kendim görmek istiyorum içime sinsin istiyorum ama bakalım işte siz hangi marka model düşünüyorsunuz arabayı?
tmm canim benim sagol bu konuda bana baya yardimci oldn
ahhh canım yaaa ne bileziği 5 liralık zıbın almadılar daha alcaklarını da hiç mi hiç sanmıyorum
bide c.tsi 3 de işten çıktım 4 gibi mobilyacılar geldi o arada ayıptır sölemesi annemle börek yaptık eşimde görümcemi aradı görümcem işten geç çıkıyo işte iş çıkışı direk gel dedi mobilyaları gör hem bilge börek yaptı yemeği burda yersin dedi teli kapattı eşime dedim ki ablası gelsin yemepe ama dedim annenleri falan yemeğe çağırma dedim her zaman ki kadar börek yaptım çok yok ayıp olur dedim yani benim evimde telaş var mobilya gelmiş hamileyim işten gelmişim kv bana demesi gerekmez mi kızım akşam biz gelcez yemek hazırlarım ben sen uğraşma bide yeemkle neyse arkadan kv aradı eşimi biz gelcez demeye eşimde demez mi anne bilge börek yaptı yemek var gelin bizde yeriz yemepi kv demiş biz yemek yedik ama çayın yanında börekten de yeriz demiş bak bak ben hamileyim ya çalışmışım eve gelmişim evde bi telaş üstüne bide sizi misafir gibi ağırlıcam eee be kadın bari bakkaldan bi kola fanta alda böreğin yanında içeriz dedim de bişey de yani ayıptır günahtır ya sen benim arkadaşım değilsin komşum değilsin anasın sen senin torunun bu çocuk aman takmıyorum artık ya ne halleri varsa görsünler bu arada eşimde ocakta doğum günüm vardı hem doğum günü hediyesi hemde hamilelik hediyesi bilezik almış bana çok sevinmiştim arkadan 14 şubatta da hem sevgililer günü hediyesi hemde doğum hediyesi olsun diye aynı bilezikten bi tane daha almıştı benim eşimde işte ailesinin yapmadıklarını kendi yapmaya çalışıyo elinden geldiğince Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin evlatlarımızın acısını göstermesin anlatmakla roman olur benim kv kp
kesinlikle öyle canım valla koca hamileliği bir iş pantolonu bi de kot pantolonla bitircem neredeyse yeter ki diyorum oğluşa fazladan ne alsam kar kendime almasam da olur ama işte bebiş inatla masraf çıkarıyo eşek sıpasıcmts şampuandır yağıdır alalım o da çıksın aradan dedik 200 tl gelsin bi ısırcam poposunu inşallah sen misin bizi bu kadar zora sokan diye
kızlar mobilyamızın resimlerini ekleyim bende beğencekmisiniz bakalım tam odayı çekmemiştim ama parça parça resimler var Eki Görüntüle 1045355
Eki Görüntüle 1045363
Eki Görüntüle 1045359
evet canım futbol topu yutmuş gibiyim kızımda göbeğim yayvandı ...
Görenler karnın çok aşağıda diyolar sence?
Allah yardimcin olsn cnm inan herseyin en iyisini hakediyosun ama gercktn cok ilgincler seninkiler bi anlam veremedim bak ne guzel esin degerini biliyor ya ne bileyim sen borek yapmissin bide hamilesin kvde demesi lazimki bizde yanina pasta alalim ama iste cok sinir oluyo insan
ayy maşallah çok tatlı çok güzeloğluşun mışıl mışıl uyusun güzel güzel büyüsün odasında inşallah. güle güle kullanın
Ben aldim arabasini travel sistem daha kullanmadim ama cok hafif ve tutma kısmından kapanabiliyor 3 teker kullanisli olacak diye düşünüyorum insallah oyle olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy maşallah çok tatlı çok güzeloğluşun mışıl mışıl uyusun güzel güzel büyüsün odasında inşallah. güle güle kullanın
kocaman gardroba bayıldım :) içinde huzur neşe eksik olmasın inş. çok güzelmiş cnm hyrlı olsun
şu hastane çıkışı konusunda nasıl bişey alınmalı çok kararsızım bende dediğin gibi bizim burda inan 20 tl ye de var 150 tl ye de var arada o kadar fiyat farkı varki acaba hangisi alınmalı fikir yürütemiyorum orta yollu bişey alayım desem onlarda 60 70 den başlıyo o yüzden her yerde bakıyorum ama almadım halan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?