2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar bebeği erkek olan hamişler genelde nerede hissediyorsunuz yavrunuzu benimki hep solda sanki yer yapmış oğluş

canımm o kadar değişiyor ki bi vajina bölgemde tekmeliyor acayip baskı ağrı yapıyor..bazen ayaklarını alttan çıkarıcak diye korkuyorum
bazende dönüyor başı aşağıda ayaklar yukarıda gögsümün altını delecek gibi tekmeliyor sıpa... daha ufacıklar 2-3 kg olunca napıcaz acaba

canım 1 kiloyu geçmesi lazım senin bebişin sen 7 aya gelmişsin darısı bana olsun inşşş
benimkide aşagılarda yukarda o ayrı
ama genelde sağda mı soldamı duruşu?

way deryacan hoşgeldiniz efemm,bayadır uğtramadınızzz kendimi tanıtayım mı bir facede bir burdayım

canım 1 kiloyu geçmesi lazım senin bebişin sen 7 aya gelmişsin darısı bana olsun inşşş
benimkide aşagılarda yukarda o ayrı
ama genelde sağda mı soldamı duruşu?
25 martta 1 kilocuktu canım seninle aramızda fark yok canım seninde azıcık kalmış
çok değişken canm 1 yerde durmuyor..şu anda kafası yukarıda ve ayakları içe dönük organ tekmeliyo sıpa.. ama ilk zamanlar yan yattığında kafa solda ayaklar sağda tekmeliyordu.. yerleri geniş ya gezinip duruyolar 2-3 kg olup bi an evvel sıkışırlar inş.

way deryacan hoşgeldiniz efemm,bayadır uğtramadınızzz kendimi tanıtayım mı bir facede bir burdayım

hehehehehe hoşbuldum efenimm yanılmıyorsam bende seni ifşa edeyim ismin ayşe olabilir mi annem babam gelmişti giremedim kaç gündür bu sabah gittiler bende kendimi nete attım kk ya yazmak nedense daha zor geliyor banada ama burayıda okumak istiyorumm

çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine canım kilosuda süper
inş şeker sonucunda güzel gelir

canım idrar testide yaptırdım enfeksiyondan şüpheleniyorum bende son günlerde doktora da söledim bakalım onuda 4 de öğrencez inş. bi sıkıntı çıkmaz
tatlımko sağolasın inş. sonuclarda güzel gelirde rahatlarız artık valla ayşecim sana bişey dicem inanmıcaksın ama o glukoz mide bulandırmayı bırak aksine çok hoşuma gitti benim tatı bildiğin enerji içecesiği hiç midem bulanmadı yanlız hemşire dediki toz olan varmış onlar kötüymüş sıvı al demişti ama sıvı nın tadı dediğim gibi aynı enerji içeceği gibi ben hiç su bile içmeden gittim sende öyle yap

hoş geldin canım. sonuçların iyi çıkar inşallah. paşanın da iyi olmasına çok sevindim :)

canım benim hastaneden 10 dan çıktık güzel bi kahvaltıdan sonra banka işlerimi hallettim 1 gibi evdeydim gitmedim işe
dün işten çıkar ayak müdürm yarın gelmiyosun dimi dedi geleyim dedim patron sölenip duruyo yok ben onla konuştum söledim yarın tam gün gelmicek işleri var dedim sen bak işlerini hallet gelme dinlen evde dedi gitmedim bende aramadım da kimseyi banka işlerimide hallettim
Kızlar bebeği erkek olan hamişler genelde nerede hissediyorsunuz yavrunuzu benimki hep solda sanki yer yapmış oğluş
canım bbişlerin nerde durduğu belli olmuyo şu dönemde doktora bende bugün dedmki tam midemin ordan tekme geliyo normal mi diye doktorda rahmin büyüdüğü yeri gösterdi eliyle baktı tam midemin oraya kadar rahim büyümüş her yerden hissedebilirsin dedi kafası aşağıdaydı paşamın ama bazen kasıklarıma vuruyo dönüyo ddm döner dedi daha tam pozisyon almadı falan dedi
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz kızlar inş şeker sonucumuzda temiz çıkarda rahat bir ohhh çekeriz artık 20 dakka sonra öğrencez inş.
hepinizden dualarını bekliyoruz

slm temmuz anneleri...:)

şimdi sizlerden birkaç öneri almak istiyorum.
bebek şampuanı
bebek sabunu
bebek deterjanı
Pişik kremi
hangi markaları aldınız acaba?

bide bebek yağına falan ihtiyaç varmı?

ohhh cnm ne guzel yaa en iyisini yapmıssın erken bıtmıs işin o da ıyı satt 4 e yaklasıyo cnm bızede haber ver malum benmde p.tesi gunu hayırlı haberler alalım inş

öyle yaaa,facede yorumlar hızlı oluyoo,burda da ortam komik,ama işte facede resimli videolu paylaşımlar da yapıyoz,herkes dr ve gebelik tecrübesin yazıyor,bilgi akışı daha hızlı

hadi inşallah canım,sen sonuç alacağın zamanlarda bi rahat edemiyon ,içini ferah tuttt ,kız ne diycem o para geldi mi hani sözverilennn

slm temmuz anneleri...:)

şimdi sizlerden birkaç öneri almak istiyorum.
bebek şampuanı
bebek sabunu
bebek deterjanı
Pişik kremi
hangi markaları aldınız acaba?

bide bebek yağına falan ihtiyaç varmı?

selam ben bubchen aldım deterjanda henuz karar vermedim ama dalin olabilir

ohhh cnm ne guzel yaa en iyisini yapmıssın erken bıtmıs işin o da ıyı satt 4 e yaklasıyo cnm bızede haber ver malum benmde p.tesi gunu hayırlı haberler alalım inş
valla iyi oldu sevgicim evde olmam vurdum kafayı uyudum yeni uyandım daha dinlendim iyi geldi az kaldı bakalım dua edin bize güzel haber alalım

hangi para kız uykudan kalktım ya kafam çalışmadı şimdi dayımlar hediye alcaktı onu diyosan c.tesi pazar p.tesi gelceklerdi gelemediler bi rütlü bizde beklemiyoruz zaten gelmedi yani onu sorduysan
bu banka kredi dosya masrafları geri ödeniyor ya onları hallettik baya kredi vardı bizde son 4 5 yıldır bakalım şansımızı denedik gelcekmi bişey
kızlar şeker yüklemesi için sıvı glukoz alın mutlaka tadı gayet iyi hiç mide bulandırıcı deil

hayırlı haberler yazarsın inş cnm ne guzel kotu gecmemiş bikaç brdak daha verseler içerdin sen glıkoz u sen mi alıyorsun yoksa hast.veriyorlar mı

Hoşgeldiiin:)
Doppleri niye yaptırıyosun?
şu an 25 hafta oldu.. 1 ay önce kalp atışları tembel gibi dedi doplere bakalım dedi.özele gittim öle bişi yok dedi anlık lmuş olabilir gayet normal dedi.ama bi kere şüpe düştü ancak yarına randevu buldum bi aydır beklios bakalım yarın gircem inş sorunlu değilizdir.

hayırlı haberler yazarsın inş cnm ne guzel kotu gecmemiş bikaç brdak daha verseler içerdin sen glıkoz u sen mi alıyorsun yoksa hast.veriyorlar mı

içerdim valla :))) bana doktor eczaneden al gelirken demişti sonrada hemşitr sıvı al o daha iyi dedi ama heryer aynımıdır bilmiyorum

İyi canim ya sevindim bisi cikmamasina darisi basima ay ne guzel ayniyiz kiz temmuz 28benim tahmini dogum tarihim ama szeryan olcam 1hafta 10gun oncedn alir senin ne zaman dogum tarihi

Âmin canım inşallah senin de bir şey çıkmaz benim tahmini doğum 30 Temmuz ama banada Temmuz'un ortalarında olur doğum dedi doktor sordum sezaryen mi olacak diye sen nasıl istersen öyle olur ama bir aksilik çıkarsa sezaryen olur dedi ben sana o zaman söylerim dedi senin neden sezaryen ? Belki aynı gün doğururuz

kızlar ya sonuçları öğrendim şimdi canım sıkıldı
idrar testi temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş ondan çok korkmuştum
diğer kan tahlilleri hepsi iyi çıkmış
fakat şeker yüksek çıkmış
açlık şeker 86 50 lik ten sonra 144 çıkmış
dr dediki 140 a kadar normal sayıyoruz 144 çok yüksek değil ama bu durumda tekrarlıcaz dedi
1 hafta peris yapcam tatlı hamur işi vs. hiç yeme dedi 1 hafta sonra 100 lük glukoz alıp gel dedi
inş temiz çıkar haftaya

Hımm ben renkli ultrason u sordun sanmıştım Doppler e girmedim canım ben

Çok yüksek değil canım yemeğe dikkat edince zaten hemen düşer o canını sıkma asıl enfeksiyon çıkmamış ona şükür..

canım tahlillerin geneline bakılırsa gözünaydın
şeker içinde diyet başka çaresi yok

canım çok yüksekde değil ayrıca 50 gr da çok yüksek çıkanlarda 100 de normal çıkıyor inşallah normal çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…