2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım merhaba benim bebekte değilde bende var çk ağrı yapıyordu genişleme olmuş ultrason yapıldı ürolojiye gidiyorum aylık takip var
genelde erkek bebeklerde oluyormuş inş seninde doğumla beraber geçer

Aaaa sende mi.. Yanlış anlamışım. Böbrek ağrısı zor diyorlar. Allah yardım etsin. Gebelik tetikliyo diye duymuştum idrar yolu enfeksiyonunu, böbrek sorunlarını vs. Seninki de tez zamanda geçer umarım.

Bizim bebekte. Kız da ama.. Yapılcak bişey yok şimdilik... Bebek büyüdükçe geçmesi umudum.

oyy maşallah rüzgar bey tosuncuk olmuş artıkne güzel ya keşke bize de bi doktor çıkıpta sezeryan sonrası normla doğum yaptırırım deseler bana anca doktorun dediği dikişlerin patlar çatlar böyle bir riski göze alamam

şuan kaç haftalıksın 30 lu haftalarda geçermiş inş

amin cnm bnm 7 mm gerçi biz sorduk ne kadar diye 10 dan fazla degılse pek sıkıntı değil demişti hakkımızda hayırlısı Alla ha emanet ettım ben
hosgeldın cnm bnm bebiş de oyle bı gun hiiiçç bişey yok ertesi gun de hiç durmuyor valla bugun oldugu gıbı
biz accık kudurukmuyuz ozaman

bacım,haftada 3 fazla mı kiii,bizim 1 ona da eşim zor yanaşıo zaten,onların hormonu da değişti sanırım,iendişe ediyolar işte

sizde o kadarı var yıne bızde hiç tık yok

cnmmm masallah size tü tü tü oglusun iyimiş bak cok şükür bu arada sordukların için sağol bnm sormama gerek kalmadı..işe donme sakın doğruuuu eve ohhh yada işlerini hallet rahat rahat ...hadi bakalım sonucların iyi cıkar inş bize haber vermeyi unutmaa

şuan kaç haftalıksın 30 lu haftalarda geçermiş inş

24.haftadayım pelin.
Umarım geçer. Bu durumdaki bebekler doğar doğmaz idrar yolu enfeksiyonu oluyomuş kronik ve sürekli devam ediyomuş. Üzüldüm önce ama artık üzülmüyorum. Önceden öğrendiğimiz iyi oldu. Doğar doğmaz takip edebilicez en azından. Ayrıntılı ultrasonun faydaları...

İnşallah dediğin gibi olur doğuma kalmadan 30lu haftalarda geçse çok sevinirim tabi ne güzel olur:)

merhabalar kimse varmııı..aranıza yeni katıldım bi kaç sefer baktım ama çözemedim daha.. nasılsınız??
yarın doplere giricem inşallah bişi cıkmaz cok endişeliyim..sonucu hemen verirlermi acaba yaptıran varmı??

Pelin su benin ki hep sağdaydı büyük oğlumda sağda duruyordu ama bu dedğim ilk aylarda böyle şimdi sağ sol aşağı yukarı göbüşümün her noktasını keşfetti artık bi noktada kalmıyolar

Ya bi becere bilsem bende ki koca göbüşü paylaşcam ama olmuyo

Hoşgeldin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın en gec on on beş dakika da alıyorsun sonucu zaten doktor bakarken söylüyor şurası söyle burasi böyle diye yani benim öyle olmuştu

Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
Bebiş son zamanlarda maşallah iyice hareketlendi gece 3-4 civarları özellikle, korkuyorum bazen yanlış mı yatıyorum diye.
Uyuyamıyorum zaten doğru düzgün. Benim gibi uyuyamayan var mı? Sırt üstü yatmak zararlı mı?

Merhaba canım ayni sorunu gecen hafta bende yaşadım hatta bu iki oldu diyebilirim saglık ocaginda yaptırdıgım idrar testimde lökosit ciktı enfeksiyon dedi saglik ocaginin doktoru hemen aynı gün eşimle hastaneye doktoruma gittik durumu anlattım oda korkmamam gerektigini hamile kadinlarda bunun yüksek cıkabilecegini söyledi önemli olan idrar kültürü dedi ve idrar kültürü verdim cok sükür sonucunda üreme olmadigi cikti yani enfeksiyon yokmus. Sende mutlaka idrar kültürü baktır onun sonucuna gore ilaca basla derim bosuna antibiyotik kullanma ben idrar kültürü yaptirmasam saglik ocagi bosu bosuna antibiyotik verecekti bana:44:

Doktorumla konuştum enfeksiyon için idrar kültürü istedi ona göre ilaç verecek misnormalde kullanmadıgim ilaçları hamilelikte kullandım inşallah bi zararı olmuyor dur normal de çok zor durumda kalmadıkca ağrı kesici bile almazdim

Bende olur olmadık sağlık ocağınin verdiğini kullanmam zaten canım başka kullandığım ilaçlarda var onlarla birlikte ta kip ediyor doktorum yarın yaptircam inşallah benim de iyi çıkar sonucum

Hoşgeldiiin:)
Doppleri niye yaptırıyosun?

inş canım herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…