bacım,haftada 3 fazla mı kiii,bizim 1ona da eşim zor yanaşıo zaten,onların hormonu da değişti sanırım,iendişe ediyolar işte
canım merhaba benim bebekte değilde bende var çk ağrı yapıyordu genişleme olmuş ultrason yapıldı ürolojiye gidiyorum aylık takip var
genelde erkek bebeklerde oluyormuş inş seninde doğumla beraber geçer
selammm biz geldikkk
şeker sonuçlarımız saat 4 de çıkıcakmış sabah 8,30 da açlık için kan verdim glukozu içip 1 saat sonra tekrar kan verdim tekrar istemediler
Allah korusun bi sorun çıkarsa tekrardan yükleme yapılcakmış sanırım inş güzel çıkar sonuçlarımız gerek kalmaz
oğluşum da kocaman olmuş teyzeleri maşallah paşama
825 gr 32 cm olmuşuz ama bu sefer yüzünü sakladı paşa her zamanki gibi ayırdı bacakları
ve sabah 7 den beri acayip hareketliydi ultrasyonda nasıl vuruyodu eşim şok oldu görünce
aklımdaki sorularıda doktora sordum
erken doğum riski nasıl belirleniyo bu aklıma takılıyodu
doktorda şuan için herşey yolunda dedi aksi bi durum yok dedi biz ultrasyondayken bazı şeylere bakıyoruz dedi
onların değerlendirmesinden erken doğum riski belirliyoruz dedi ama sende böyle bişey şuan söz konusu değil dedi
erken doğum riskin şuan yok dememizde kesinlikle erken doğum olmaz demek değil dedi sadece risk görmüyorum sende dedi
karnım çok sert bide benim aynı günde bi arkadaşım var onun karnın o kadar yumuşak benim acayip sert onu sordum
herkezin farklı olabilir dedi sen kendini kimseyle kıyaslama dedi senin vucut yapın vs. karnın sert olmasında bi sorun yok dedi
karnımın ve kasıklarımın bazen ağrıdıını söledim oda olablir dedi rahim büyüyo artık çok normal dedi ve hatta daha büyüdükçe ağrılar artarmış
özellikle bel ve kasık ağırsı rapor işinide sordum 32. haftada durumuna göre çalışabilir yada çalışamaz diye rapor vericez dedi
durumun müsait olursa ve sende kendini iyi hissedersen çalışabilir raporu veririz dedi
eşimde sezeryanlı doğuma kaçıncı haftada alıyosunuz diye sordu şuan erken dedi ama normal doğuma uygun olursan normal doğum öneririm dedi
sezeryan karşıtı benim doktor ama normalede zorlamam asla dedi 37 haftalarda farklı bi muayenemiz olucak ona o zaman karar verelim şimdi bunu düşünme sen hiç dedi
oyyy uzun oldu işte bizden haberler böyle çok şükür paşam iyi inş sonuçlarda güzel gelirde bir ohhh daha çekeriz
nasıl sorun cnm ?? Sıkıntı bitmiyor ya( rabbim sonumuzu hayır etsin inş.
şuan kaç haftalıksın 30 lu haftalarda geçermiş inşaaaa sende mi.. Yanlış anlamışım. Böbrek ağrısı zor diyorlar. Allah yardım etsin. Gebelik tetikliyo diye duymuştum idrar yolu enfeksiyonunu, böbrek sorunlarını vs. Seninki de tez zamanda geçer umarım.
Bizim bebekte. Kız da ama.. Yapılcak bişey yok şimdilik... Bebek büyüdükçe geçmesi umudum.
amin cnm bnm 7 mm gerçi biz sorduk ne kadar diye 10 dan fazla degılse pek sıkıntı değil demişti hakkımızda hayırlısı Alla ha emanet ettım benyok canım bana kaç mm olduğunu söylemedi verdikleri kağıtta hafif genişleme var yazıyodu. Dr doğumdan sonra bebeğe renkli ultrason yapılır geçip geçmediği analaşılır dedi. Yani anne karnındayken yapılacak hiçbir müdahale yokmuş o yüzden detaylıyı tekrarlamaya gerek yok dedi. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasib etsin inşaallah
hosgeldın cnm bnm bebiş de oyle bı gun hiiiçç bişey yok ertesi gun de hiç durmuyor valla bugun oldugu gıbıkızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. inşallah hepimiz minnoşlarımıza biran önce sağsalim kavuşuruz. size birşey sormak istiyorum 27 haftalık hamileyim bebeğim hareket sıklığı konusunda günü gününü tutmuya haftada iki gün çok haraketliyse diğer günler sakin sizdede böyle mi bazen endişeye düşürüyor bu kız benicevaplarsanız çok sevinirim
biz accık kudurukmuyuz ozaman
bacım,haftada 3 fazla mı kiii,bizim 1ona da eşim zor yanaşıo zaten,onların hormonu da değişti sanırım,iendişe ediyolar işte
selammm biz geldikkk
şeker sonuçlarımız saat 4 de çıkıcakmış sabah 8,30 da açlık için kan verdim glukozu içip 1 saat sonra tekrar kan verdim tekrar istemediler
Allah korusun bi sorun çıkarsa tekrardan yükleme yapılcakmış sanırım inş güzel çıkar sonuçlarımız gerek kalmaz
oğluşum da kocaman olmuş teyzeleri maşallah paşama
825 gr 32 cm olmuşuz ama bu sefer yüzünü sakladı paşa her zamanki gibi ayırdı bacakları
ve sabah 7 den beri acayip hareketliydi ultrasyonda nasıl vuruyodu eşim şok oldu görünce
aklımdaki sorularıda doktora sordum
erken doğum riski nasıl belirleniyo bu aklıma takılıyodu
doktorda şuan için herşey yolunda dedi aksi bi durum yok dedi biz ultrasyondayken bazı şeylere bakıyoruz dedi
onların değerlendirmesinden erken doğum riski belirliyoruz dedi ama sende böyle bişey şuan söz konusu değil dedi
erken doğum riskin şuan yok dememizde kesinlikle erken doğum olmaz demek değil dedi sadece risk görmüyorum sende dedi
karnım çok sert bide benim aynı günde bi arkadaşım var onun karnın o kadar yumuşak benim acayip sert onu sordum
herkezin farklı olabilir dedi sen kendini kimseyle kıyaslama dedi senin vucut yapın vs. karnın sert olmasında bi sorun yok dedi
karnımın ve kasıklarımın bazen ağrıdıını söledim oda olablir dedi rahim büyüyo artık çok normal dedi ve hatta daha büyüdükçe ağrılar artarmış
özellikle bel ve kasık ağırsı rapor işinide sordum 32. haftada durumuna göre çalışabilir yada çalışamaz diye rapor vericez dedi
durumun müsait olursa ve sende kendini iyi hissedersen çalışabilir raporu veririz dedi
eşimde sezeryanlı doğuma kaçıncı haftada alıyosunuz diye sordu şuan erken dedi ama normal doğuma uygun olursan normal doğum öneririm dedi
sezeryan karşıtı benim doktor ama normalede zorlamam asla dedi 37 haftalarda farklı bi muayenemiz olucak ona o zaman karar verelim şimdi bunu düşünme sen hiç dedi
oyyy uzun oldu işte bizden haberler böyle çok şükür paşam iyi inş sonuçlarda güzel gelirde bir ohhh daha çekeriz
şuan kaç haftalıksın 30 lu haftalarda geçermiş inş
12 temmuz görünüyor ama bakalım sezaryen oldugu için.Hoşgeldin arkadaşım :) Temmuzun kaçı nasipse ?
merhabalar kimse varmııı..aranıza yeni katıldım bi kaç sefer baktım ama çözemedim daha.. nasılsınız??
yarın doplere giricem inşallah bişi cıkmaz cok endişeliyim..sonucu hemen verirlermi acaba yaptıran varmı??
Günaydın güzel Anneler ve tatli bebisler..güne her ne kadar olumsuz olaylarla başlasak ta inşallah herkes için güzel bi gün olur.. bende bugün sağlık ocağına gittim idrar yaparken rahimin alt kısmında bi ağrı oluyordu tahlil yapıldı lökosit iki pozitif keton tek pozitif çıktı sağlık ocağında ki doktorum biraz korkuttu beni durum okadar mı kötü bilen varmı bi sorun olur mu kendi doktorumla görüsemedim daha bilen yada bu durumda olan varmı? İçimi rahatlatmam lazım
Merhaba canım ayni sorunu gecen hafta bende yaşadım hatta bu iki oldu diyebilirim saglık ocaginda yaptırdıgım idrar testimde lökosit ciktı enfeksiyon dedi saglik ocaginin doktoru hemen aynı gün eşimle hastaneye doktoruma gittik durumu anlattım oda korkmamam gerektigini hamile kadinlarda bunun yüksek cıkabilecegini söyledi önemli olan idrar kültürü dedi ve idrar kültürü verdim cok sükür sonucunda üreme olmadigi cikti yani enfeksiyon yokmus. Sende mutlaka idrar kültürü baktır onun sonucuna gore ilaca basla derim bosuna antibiyotik kullanma ben idrar kültürü yaptirmasam saglik ocagi bosu bosuna antibiyotik verecekti bana:44:
merhabalar kimse varmııı..aranıza yeni katıldım bi kaç sefer baktım ama çözemedim daha.. nasılsınız??
yarın doplere giricem inşallah bişi cıkmaz cok endişeliyim..sonucu hemen verirlermi acaba yaptıran varmı??
24.haftadayım pelin.
Umarım geçer. Bu durumdaki bebekler doğar doğmaz idrar yolu enfeksiyonu oluyomuş kronik ve sürekli devam ediyomuş. üzüldüm önce ama artık üzülmüyorum. önceden öğrendiğimiz iyi oldu. Doğar doğmaz takip edebilicez en azından. Ayrıntılı ultrasonun faydaları...
Inşallah dediğin gibi olur doğuma kalmadan 30lu haftalarda geçse çok sevinirim tabi ne güzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?