2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cnm sonucların cok kotu egıl lutfen moralını bozma enfeksiyonun olmaması cok cok ıyı seker içinde artık biraz kısıcan yapıcan dıyetını 144 o kadar yuksek degıl aşılabılır bı durum bn gecen kv lerde yaptım tokluk 164 cıkmıstı aynı mı bılmıyorum ama bakalım bnde ne cıkacak ..haftaya temiz cıkacak inş Rabbim beterin den korusun onca guzel haberın nazarı olsun cnm buda

maşallah size çok tatlı görünüyosunuz canım allah nazarlardan saklasın

maşallah göbüşeeeee kaç gr bebiş

Canim 17 martta,21 haftalik 3 gunde 510 gr.di ,dr bir hafta onden gidiyor dedi basindan beri.bu foto pazartesi cektim 23 hafta 2 gunluk.sanirim 700 gr olmustur tahminen bakalim 16 nisanda seker yuklemesi ve kontrolumuz var ins buyumussun bebis.:).

Kizlar ben 16 nisanda carsamba seker yuklemesi yaptiricam,kac saat suruyor,okula da sabah gec gelicem diyecektim,,,r.birde ben oglenden sonra misafir kabul etmistim disarda kalmasin lar korkarim😞

Çok yüksek değil canım yemeğe dikkat edince zaten hemen düşer o canını sıkma asıl enfeksiyon çıkmamış ona şükür..

canım tahlillerin geneline bakılırsa gözünaydın
şeker içinde diyet başka çaresi yok

canım çok yüksekde değil ayrıca 50 gr da çok yüksek çıkanlarda 100 de normal çıkıyor inşallah normal çıkar canım

doktorda çok yüksek olmadığını söledi sınırı aştığı için 100 lük bakmamız lazım ama sıkıntı olucanı sanmıyorum ded i
bide ben normalde tatlı hiç ama hiç yemezdim hamilelikte çok yemiyorum ama yinede son günlerde baya tatlı yedim belki onund etkisi vardır
çok şükür bende enfeksiyon olmayışına çok sevindim bir hafta diyet yapcaz bakalım inş. düşürürüz.

Kizlar ben 16 nisanda carsamba seker yuklemesi yaptiricam,kac saat suruyor,okula da sabah gec gelicem diyecektim,,,r.birde ben oglenden sonra misafir kabul etmistim disarda kalmasin lar korkarim😞

canım bana bugün 50 lik yüklendi 8,30 da açlık kanı alındı 1 saat sonrada tokluk alındı yani saat 10 da bütün işim bitmişti okulda ama heryer aynımı uygulama yapıyor bilemiyorum

Selamlar kızlar...
sabah av.la gorusmeye gıttık allak bullak oldum tabı hiç aklımdan cıkmıyor ama ozellikle avukatın ofısıne gıdınce perişan oluyorum. geldıgımde deli gibi ağladım çok (( sonra cok dua ettım yıne Rabbım hepimize herşeyden once sağlık ve huzur versin...

Arkadaşlar size bişey sorcam ben gece sağa sola dönerken kasık bölgemde ani bir kütleme oluyor bu ne olabilir başınıza gelen oldumu hiç inş kötü birşey değildir

canım tam dediğini anlamayadım ama, benım alt tarafta agrılarım sıklaştı. dun doktordaydım normal dedı dahada cogalır dedı agrılar. yururken, otururken, gece yatakta donerken yanı sureklı oluyor bır agrı.

biraz geç kalmışsın sanki :44:

başka ne olsun cnm ya görümcem delirtti bu sefer her zaman yapar alışkınım ama çok zoruma gitti yaktım gemileri

nagicim şu dunyada kimse için kendini yıpratmamak lazımmıs. insan ne kadar kırmıyım derse o kadar kırılmaya kullanılmaya mahkum.
ben artık yedıgım kazıklardan kendı kanım bıle olsa affım yok düşün.. biz daha değersiz değilizki başkaları uzulmesın dıye kendımızı uzelım devamlı.
ağlamıssın cok tamam ıcını bosaltmıssındır. ama artık aglayıp ne kendını ne oglusunu ne de gobustekı cimcimeyi uzme.

Cnm bunlarin hepsi bendede var ayrica bulantida var bende baktim netten insallah biseyim cikmaz benimde yuklemem 1hafta sonra ama simdiden tirsiyorum sabahlari cok bulantim oluyor

yok canım bende onu dedım ya. bunlar her hamılenın klasık yasadıgı sey ınternette bazen saçma sapan bılgılerde oluyor. bende hepsı mevcut lakın seker cıkmadı. kendını tedırgın etme Allahın izniyle düşük cıkar inşallah.

canım uzme kendını. cogu bıttı azı kaldı zaten. bizde oda yapmadık herkes oda yapmıyorkı. bızımde mahkemeydı, şehır değişikliğiydi kalıcı durumumuz belli değil. yapmadık o yuzden.
hem ne guzel bak dogumdan 1 ay sonra tayın cıkacakmıs. once saglık olsun, huzur olsun gerısı kolay. alısverıs bebişin ihtiyaçları hallolur. Rabbim size güç kuvvet versin, işinizi rast getirsin inşallah.

24. haftayi geride bırakmanın mutluluguyla :)

canım benım masallah size

masallah canım

bilgemmmm butun gun aklım sendeydı. hep dua ettim. canım benım uzme kendını benım dr. 145 demıstı sınır. hepsi farklı soyluyor. ama doktorun cok yuksek değil demiş zaten.

o yedıgın tatlıların ıllakı farkı olmustur bence. hamur işide yukseltıyormus. hamurda yıyordun. oyle korkutucu bır dıyet vermez sanıyorum sana. bıraz kısıtlama yapar sanırım. ama benım doktorda zaten cok da abartma dedı.
bende ılk zamanlar tatlıya iiiuvvv diyordum. bu ara çok yer oldum. tatlı krizim tutuyor resmen. daha dikkatli olmak lazım.

hem rüzgarıma bak sen toşşşunum benim yaaaa 825gr olmuş annesi maşallah ona keyfide yerindeymiş paşamızın ohhh..

kızlar şimdi arkadaşımla konuştum kendisi hastane odası süsleme işiyle uğraşıyor çok güzel şeyler hazırlamış nasipse vakti zamanında gelirse bebiş çok güzel konsept yapılmış

hiçç kafana takma cnm aslında artık 50lik pek yapılmıyo sağlık bakanlığı direk 75liğe geçmiş emin ol 100lükte sıkıntı çıkmıcak çok şükür ki enfeksiyon yok işlerinide çabuk bitirmişsin dinlenmişsin ne güzel

buffycim güzel arkadaşım işte böyle kazıkları yiye yiye akıllanıcaz ve şöylede bir durum var bir yerden sonra eşin çocukların ve sen oluyosun gerisi teferruat

günaydınlar herkese mutlu huzurlu birgün diliyorum
ben bu hafta yorucu ve sıkıntılı bir hafta geçiriyorum hem bedenen hem ruhen
onun etkisi mi bilmiyorum sabah servise yürüyemedim karnımın bir tarafı taş gibi oldu ve çok ağrıdı 300 mtlik yola dolmuşa bindim o derece yani

buda bana ders oldu ben herşeye erken diyodum ama bir an evvel en azından bir çanta yıkayıp ütüleyip hazır etmeliyim diye düşündüm hatta mümkünse dolabını hazırlıcam gerekiyosa çarşaflara sarar kaldırırım baksanıza bir günümüz diğerini tutmuyo

Gunaydin canimm
Cok gcmis olsun ya bu hafta cok bunaldin gercekten.

Yaa benim de dun aksamdan beri ara ara karnim agriyor, adet olacak gibi . Üsüttüm mü acabaa:26:

Gunaydin canimm
Cok gcmis olsun ya bu hafta cok bunaldin gercekten.

Yaa benim de dun aksamdan beri ara ara karnim agriyor, adet olacak gibi . Üsüttüm mü acabaa:26:

benimki kasılma falan değildi,sanki bebeğim toplandı bir tarafa ve ordan patlayıp çıkacak gibi bir ağrıydı,yürütmedi bile inş tekrarı olmaz

bol bol dinlensin vakti olan hamileler ben o kadar koşuşturma halindeyim ki bu kızçe erkenden gelebilir diye korkuyorum

bide dün oğluşu sokağa çıkardım komşu teyzeler falan maşallah maşallah ne zaman oldu falan filan dedi,diğerleri izne ayrıldın mmı dedi (demekki o kadar kocamanım) nazara mı geldim nedir

Günaydınnnnn herkese. Nagicim sormiyim başları okiyim dedim ama bulamadımmmm. Kim seni niye üzdüüüüüüüüüüüüü. Kimse için üzülme canım benim. Sen zaten belli bir resmiyettesin ailedekiler ile. Gelmez gelmez kızçen o yerini sevdi annesi:)

Öpüyorum çokkkkkkkk

ahh hanzedem ağzın bal yesin gelmez dimi

bizde sizi öpüyoruz teyzesi

İnsallah vakitlice gelirler saglikla.
Sen gercekten cok yoruluyosun ya, en azindan sokaga cikarmalari haftada 1 e falan düsür. Allah korusun senin agrilarin artsa oglun daha perisan olur.

Nazar konusuna bende cok inaniyorum hamilelikte, olabilir valla

bende dün paşayla bu durumu konuştum annecim sokağa haftada 3 gün çıkalım,bak yemek falan yapamıyorum yetişemiyorum dedim şimdilik tamam anne dedi,genelde verdiği sözü tutar ama göreceğiz artık :44:

bende dün paşayla bu durumu konuştum annecim sokağa haftada 3 gün çıkalım,bak yemek falan yapamıyorum yetişemiyorum dedim şimdilik tamam anne dedi,genelde verdiği sözü tutar ama göreceğiz artık :44:

3 bile yorar seni nagi yaa. :26: Allah yardimcin olsunn.
Az kaldi insallahh, birazcik sabretcek artik sehzaden de

3 bile yorar seni nagi yaa. :26: Allah yardimcin olsunn.
Az kaldi insallahh, birazcik sabretcek artik sehzaden de

yoruyo tabi sokakta ayakta dikilemiyorum,otursam topaç gibi kalkamıyorum malum alçak yere oturuyorum :26: böyle uzayıp gidiyo,eşim bu aralar çok yoğun 2 gündür yüzünü görmüyorum biz oğlumla uyurken geliyo,biz uyurken gidiyo herşey bir yana beni en çok üzen eşimi görememek gerisi hikaye

oğluşla anlaştık yarın benim doğum günüm birlikte kutlucaz,önce yemeğe gidicez sonrada pasta kesicez ahhhh her kadının bir oğlu olmalı

Ben de bir derdimi paylaşacağımmm bu hafta başı sağlık ocağı çağırdı bizi. Çalıştığım için en son üç ay önce falan gitmiştim. Hemşirede telefonda fırçayı atınca salı günü gittim sağlık ocağına. Dedi gelmişken iğne yapayım sana Ben de dedim kendi doktoruma sorayım bi. Özel hastanedekiler iyi biliyor da biz bilmiyor muyuz vıdı vıdı vıdı beynimi yedi birde azarladı. Tamam dedim oturdum cart diye soktu iğneyi. Şimdi orası salıdan beri hem acıyor hem ağrıyor. Üstüne yatamıyoum. Çok sağlam bir bünyem vardı ama resmen yıkıldım. Öyle acıyor ki anlatamam. Bir de bu yetmezmiş gibi hemen arkasından grip mi nezle mi ikisinin karışımı bir şey oldum. Burnum tıkalı, sesim çıkmıyor, istifra üstüne istifra. Burnum şelale gibi akıyor. Bilemiyorum kızlar. Hiç böyle perişan olmamıştım. İşyerindeyim çok kötüyüm ama çok çalışıyorum yoksa işlerimi bitiremem. İşin özü bu aşıyı oldunuz mu? Olduktan sonra bu kadar kötü oldunuz mu? Bağışıklık sistemim mi çöktü kadın bana gıcık oldu da tetanoza bişi mi karıştırdı:)

Ayy ne guzel yaa sen boyle dedikce daha da sabirsizlaniyorum beeen

ben ilk gebeliğimde olmuştum,bu gebeliğimden 1 ay önce işim gereği ilk dozumu oldum tam ikinci dozu olucam hamile olunca gitmedim

aile hekimine durumu anlattım 5 dozun tamamlanmış artık gerek yok dedi yırttım bünyeden bünyeye değişiyo ama benim aynen anlattığın gibi hem çok ağrıdı,hem şişti diğer arkadaşlara bişeycik olmadı.grip üstüne gelmiş bence vucüt bu mikropla savaşırken ikinciye yenilmiş yani tetanoz bütün gebelere yapılıyor rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…