kızlar ya sonuçları öğrendim şimdi canım sıkıldı
idrar testi temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş ondan çok korkmuştum
diğer kan tahlilleri hepsi iyi çıkmış
fakat şeker yüksek çıkmış
açlık şeker 86 50 lik ten sonra 144 çıkmış
dr dediki 140 a kadar normal sayıyoruz 144 çok yüksek değil ama bu durumda tekrarlıcaz dedi
1 hafta peris yapcam tatlı hamur işi vs. hiç yeme dedi 1 hafta sonra 100 lük glukoz alıp gel dedi
inş temiz çıkar haftaya
maşallah size çok tatlı görünüyosunuz canım allah nazarlardan saklasın
maşallah göbüşeeeee kaç gr bebiş
Çok yüksek değil canım yemeğe dikkat edince zaten hemen düşer o canını sıkma asıl enfeksiyon çıkmamış ona şükür..
canım tahlillerin geneline bakılırsa gözünaydın
şeker içinde diyet başka çaresi yok
canım çok yüksekde değil ayrıca 50 gr da çok yüksek çıkanlarda 100 de normal çıkıyor inşallah normal çıkar canım
cnm sonucların cok kotu egıl lutfen moralını bozma enfeksiyonun olmaması cok cok ıyı seker içinde artık biraz kısıcan yapıcan dıyetını 144 o kadar yuksek degıl aşılabılır bı durum bn gecen kv lerde yaptım tokluk 164 cıkmıstı aynı mı bılmıyorum ama bakalım bnde ne cıkacak ..haftaya temiz cıkacak inş Rabbim beterin den korusun onca guzel haberın nazarı olsun cnm buda
Kizlar ben 16 nisanda carsamba seker yuklemesi yaptiricam,kac saat suruyor,okula da sabah gec gelicem diyecektim,,,r.birde ben oglenden sonra misafir kabul etmistim disarda kalmasin lar korkarim😞
Arkadaşlar size bişey sorcam ben gece sağa sola dönerken kasık bölgemde ani bir kütleme oluyor bu ne olabilir başınıza gelen oldumu hiç inş kötü birşey değildir
günaydınlar herkese dün kötü bir akşam geçirdim eşim yoktu,oğlumun yüzüne bakıp bakıp ağladımo kadar çok ağladım ki en sonunda sakinleşmek için duşa girdim
ilerleyen saatlaerde eşim aradı nasılsınız demek için sesimden anladı tabi bişeyler olduğunu ısrarla anlat ne oldu dedi tabi ben yine başladım ağlamayanormalde çelik gibi sinirlerim vardır çocuğuma dayanamam birde üstüne hamilelik hassasiyeti olunca koyverdim gitti şimdi düşünüyorum ne yapsam ne etsem diye eşimlede konuşamadık biz uyuduktan sonra geldi sabahta apar topar işe ama bu sefer altta kalmıcam buna sebep olanlardan acısını çıkarıcam artık yeter
biraz geç kalmışsın sanki :44:
başka ne olsun cnm ya görümcem delirtti bu sefer her zaman yapar alışkınım ama çok zoruma gitti yaktım gemileri
Cnm bunlarin hepsi bendede var ayrica bulantida var bende baktim netten insallah biseyim cikmaz benimde yuklemem 1hafta sonra ama simdiden tirsiyorum sabahlari cok bulantim oluyor
Yazıp canınızı sıkmayım dedim ama... Malesef sürekli gidebileceğim bir doktorum olmadı. Bu hafta sonu van'a gidecektim işte, kışın bile olmayan kar yağışı fırtına vardı buralarda. Buralar oralara hiç benzemiyor, bir anda yollar kapanabiliyor, yolda kalmanız an meselesi. Randevumu da almıştım ama risk edip gidemedim. Burdan (ağrı) van yaklaşık 3 saat, artık doktor aramaktan çok yoruldum. Dokunsanız ağlayacağım inan, bazen erken bir karar mı oldu bebiş diyorum çünkü inanın hiçbir olanak yok burda, düşünün paranız var ama parayı harcayacak yer yok. Birçok arkadaş bebişinin odasını bile tamamladı ama ben hala beklemediyim. Beşik bile alamıyorum çünkü bebiş doğduktan tahmini 1 ay sonra tayinimiz çıkacak. Burdaki tüm eşyamı bırakıp gideceğim, bir şeyler alıp yük etmek istemiyorum. Eşim, ben , bebiş bir de valiz alıp başımızı gideceğiz. Neyse söyleyecek çok şey var ama yazdıkça üzülüyorum. Rabbim gönlünüzden geçen her şeyi nasip etsin sizlere. Dualarınızda beni unutmayın....
24. haftayi geride bırakmanın mutluluguyla :)
selammm biz geldikkk
şeker sonuçlarımız saat 4 de çıkıcakmış sabah 8,30 da açlık için kan verdim glukozu içip 1 saat sonra tekrar kan verdim tekrar istemediler
Allah korusun bi sorun çıkarsa tekrardan yükleme yapılcakmış sanırım inş güzel çıkar sonuçlarımız gerek kalmaz
oğluşum da kocaman olmuş teyzeleri maşallah paşama
825 gr 32 cm olmuşuz ama bu sefer yüzünü sakladı paşa her zamanki gibi ayırdı bacakları
ve sabah 7 den beri acayip hareketliydi ultrasyonda nasıl vuruyodu eşim şok oldu görünce
aklımdaki sorularıda doktora sordum
erken doğum riski nasıl belirleniyo bu aklıma takılıyodu
doktorda şuan için herşey yolunda dedi aksi bi durum yok dedi biz ultrasyondayken bazı şeylere bakıyoruz dedi
onların değerlendirmesinden erken doğum riski belirliyoruz dedi ama sende böyle bişey şuan söz konusu değil dedi
erken doğum riskin şuan yok dememizde kesinlikle erken doğum olmaz demek değil dedi sadece risk görmüyorum sende dedi
karnım çok sert bide benim aynı günde bi arkadaşım var onun karnın o kadar yumuşak benim acayip sert onu sordum
herkezin farklı olabilir dedi sen kendini kimseyle kıyaslama dedi senin vucut yapın vs. karnın sert olmasında bi sorun yok dedi
karnımın ve kasıklarımın bazen ağrıdıını söledim oda olablir dedi rahim büyüyo artık çok normal dedi ve hatta daha büyüdükçe ağrılar artarmış
özellikle bel ve kasık ağırsı rapor işinide sordum 32. haftada durumuna göre çalışabilir yada çalışamaz diye rapor vericez dedi
durumun müsait olursa ve sende kendini iyi hissedersen çalışabilir raporu veririz dedi
eşimde sezeryanlı doğuma kaçıncı haftada alıyosunuz diye sordu şuan erken dedi ama normal doğuma uygun olursan normal doğum öneririm dedi
sezeryan karşıtı benim doktor ama normalede zorlamam asla dedi 37 haftalarda farklı bi muayenemiz olucak ona o zaman karar verelim şimdi bunu düşünme sen hiç dedi
oyyy uzun oldu işte bizden haberler böyle çok şükür paşam iyi inş sonuçlarda güzel gelirde bir ohhh daha çekeriz
dr dediki 140 a kadar normal sayıyoruz 144 çok yüksek değil ama bu durumda tekrarlıcaz dedi
1 hafta peris yapcam tatlı hamur işi vs. hiç yeme dedi 1 hafta sonra 100 lük glukoz alıp gel dedi
inş temiz çıkar haftaya
doktorda çok yüksek olmadığını söledi sınırı aştığı için 100 lük bakmamız lazım ama sıkıntı olucanı sanmıyorum ded i
bide ben normalde tatlı hiç ama hiç yemezdim hamilelikte çok yemiyorum ama yinede son günlerde baya tatlı yedim belki onund etkisi vardır
çok şükür bende enfeksiyon olmayışına çok sevindim bir hafta diyet yapcaz bakalım inş. düşürürüz.
inş temiz çıkar haftaya
günaydınlar herkese mutlu huzurlu birgün diliyorum
ben bu hafta yorucu ve sıkıntılı bir hafta geçiriyorum hem bedenen hem ruhen
onun etkisi mi bilmiyorum sabah servise yürüyemedim karnımın bir tarafı taş gibi oldu ve çok ağrıdı 300 mtlik yola dolmuşa bindim o derece yani
buda bana ders olduben herşeye erken diyodum ama bir an evvel en azından bir çanta yıkayıp ütüleyip hazır etmeliyim diye düşündüm hatta mümkünse dolabını hazırlıcam gerekiyosa çarşaflara sarar kaldırırım baksanıza bir günümüz diğerini tutmuyo
Gunaydin canimm
Cok gcmis olsun ya bu hafta cok bunaldin gercekten.
Yaa benim de dun aksamdan beri ara ara karnim agriyor, adet olacak gibi . Üsüttüm mü acabaa:26:
benimki kasılma falan değildi,sanki bebeğim toplandı bir tarafa ve ordan patlayıp çıkacak gibi bir ağrıydı,yürütmedi bile inş tekrarı olmaz
bol bol dinlensin vakti olan hamileler ben o kadar koşuşturma halindeyim ki bu kızçe erkenden gelebilir diye korkuyorum
bide dün oğluşu sokağa çıkardım komşu teyzeler falan maşallah maşallah ne zaman oldu falan filan dedi,diğerleri izne ayrıldın mmı dedi (demekki o kadar kocamanım) nazara mı geldim nedir
Günaydınnnnn herkese. Nagicim sormiyim başları okiyim dedim ama bulamadımmmm. Kim seni niye üzdüüüüüüüüüüüüü. Kimse için üzülme canım benim. Sen zaten belli bir resmiyettesin ailedekiler ile. Gelmez gelmez kızçen o yerini sevdi annesi:)
Öpüyorum çokkkkkkkk
benimki kasılma falan değildi,sanki bebeğim toplandı bir tarafa ve ordan patlayıp çıkacak gibi bir ağrıydı,yürütmedi bile inş tekrarı olmaz
bol bol dinlensin vakti olan hamileler ben o kadar koşuşturma halindeyim ki bu kızçe erkenden gelebilir diye korkuyorum
bide dün oğluşu sokağa çıkardım komşu teyzeler falan maşallah maşallah ne zaman oldu falan filan dedi,diğerleri izne ayrıldın mmı dedi (demekki o kadar kocamanım) nazara mı geldim nedir
İnsallah vakitlice gelirler saglikla.
Sen gercekten cok yoruluyosun ya, en azindan sokaga cikarmalari haftada 1 e falan düsür. Allah korusun senin agrilarin artsa oglun daha perisan olur.
Nazar konusuna bende cok inaniyorum hamilelikte, olabilir valla
bende dün paşayla bu durumu konuştum annecim sokağa haftada 3 gün çıkalım,bak yemek falan yapamıyorum yetişemiyorum dedim şimdilik tamam anne dedi,genelde verdiği sözü tutar ama göreceğiz artık :44:
3 bile yorar seni nagi yaa. :26: Allah yardimcin olsunn.
Az kaldi insallahh, birazcik sabretcek artik sehzaden de
yoruyo tabi sokakta ayakta dikilemiyorum,otursam topaç gibi kalkamıyorum malum alçak yere oturuyorum :26: böyle uzayıp gidiyo,eşim bu aralar çok yoğun 2 gündür yüzünü görmüyorum biz oğlumla uyurken geliyo,biz uyurken gidiyo herşey bir yana beni en çok üzen eşimi görememek gerisi hikaye
oğluşla anlaştık yarın benim doğum günüm birlikte kutlucaz,önce yemeğe gidicez sonrada pasta kesicez ahhhh her kadının bir oğlu olmalı
Ben de bir derdimi paylaşacağımmmbu hafta başı sağlık ocağı çağırdı bizi. Çalıştığım için en son üç ay önce falan gitmiştim. Hemşirede telefonda fırçayı atınca salı günü gittim sağlık ocağına. Dedi gelmişken iğne yapayım sana Ben de dedim kendi doktoruma sorayım bi. Özel hastanedekiler iyi biliyor da biz bilmiyor muyuz vıdı vıdı vıdı beynimi yedi birde azarladı. Tamam dedim oturdum cart diye soktu iğneyi. Şimdi orası salıdan beri hem acıyor hem ağrıyor. Üstüne yatamıyoum. Çok sağlam bir bünyem vardı ama resmen yıkıldım. Öyle acıyor ki anlatamam. Bir de bu yetmezmiş gibi hemen arkasından grip mi nezle mi ikisinin karışımı bir şey oldum. Burnum tıkalı, sesim çıkmıyor, istifra üstüne istifra. Burnum şelale gibi akıyor. Bilemiyorum kızlar. Hiç böyle perişan olmamıştım. İşyerindeyim çok kötüyüm ama çok çalışıyorum yoksa işlerimi bitiremem. İşin özü bu aşıyı oldunuz mu? Olduktan sonra bu kadar kötü oldunuz mu? Bağışıklık sistemim mi çöktü kadın bana gıcık oldu da tetanoza bişi mi karıştırdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?