Herkesler nasıl bakimm
ben iyi değilim arkadaşlar sasırmadınız dimi
kan değerim 8.7 ye dusmus uretim dusmus b 12 dibe vurmuş albümin dusmus fosfor kotu vs. durum kotu yani o kadar halsizimki tarif edemem kolumu bile kaldıramıyorum
cooook iyi beslenmem gerekiyormuş (nasıl olacaksa) iştahım hiiiiç yoook inanın aklıma yemek yemek bile gelmiyor sinirlerim bozuk
facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diyeben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom
evet benimde pazartesi günü şeker yüklemesi yapılacak... tatlıyı yasaklarsa naparım ki ben :):18:
facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diyeben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom
Herkesler nasıl bakimm
kan değerim 8.7 ye dusmus uretim dusmus b 12 dibe vurmuş albümin dusmus fosfor kotu vs. durum kotu yani o kadar halsizimki tarif edemem kolumu bile kaldıramıyorum
cooook iyi beslenmem gerekiyormuş (nasıl olacaksa) iştahım hiiiiç yoook inanın aklıma yemek yemek bile gelmiyor sinirlerim bozuk
ayşe kacta gıdıcen cnm aynıyız senle inş iyi aberler alırz bnde talı ve hamur işinde nasıl vazgebilirim kiii :18::18:
Sağol cnm inş hepimizin sonuç güzel olur.Eşimle gideceğiz bakalım tek gidemem tıraşlarım ben zaten
cnm cok geçmiş olsun zaten kendinde kabul ediyorsun beslenemiyorsun degerlerin düşük ama bence sen atlatıcaksın dr un bişey vermedi mi kan degeri cok onemli hamilelikte cnm Allahı m sana bol bol iştah versin bnm kanımda ilk gunlerde 6 ydı yaşadığma şükrettim valla şimdi 12,20 falan sabah ac karnına pekmez yesen 4,5 kasık denesen ilaç falan kullanıyın mu çok mu sordum neHerkesler nasıl bakimm
bugünde öğlen olduuu günler geçiyo kızlar ne kaldı şurda doğuma çok şükür
bu hafta cabuk geçti sanki yarın cuma tabi biz c.tesi de burdayız
yaz saatine geçilcek diye bi söylenti varya bakalım inş. geçilirse bi dolu bi boş c.tesi çalışmıcaz hafta içi 6 da çıkcaz ama olsun napalım
rabbim yar ve yardımcın olsun senindearkadaşlar bugün kardiyolojiye gittim dün gece ekstra atımlar hiç uyamadım çok kötü bir durum bu
Ben de bir derdimi paylaşacağımmmbu hafta başı sağlık ocağı çağırdı bizi. Çalıştığım için en son üç ay önce falan gitmiştim. Hemşirede telefonda fırçayı atınca salı günü gittim sağlık ocağına. Dedi gelmişken iğne yapayım sana Ben de dedim kendi doktoruma sorayım bi. Özel hastanedekiler iyi biliyor da biz bilmiyor muyuz vıdı vıdı vıdı beynimi yedi birde azarladı. Tamam dedim oturdum cart diye soktu iğneyi. Şimdi orası salıdan beri hem acıyor hem ağrıyor. Üstüne yatamıyoum. Çok sağlam bir bünyem vardı ama resmen yıkıldım. Öyle acıyor ki anlatamam. Bir de bu yetmezmiş gibi hemen arkasından grip mi nezle mi ikisinin karışımı bir şey oldum. Burnum tıkalı, sesim çıkmıyor, istifra üstüne istifra. Burnum şelale gibi akıyor. Bilemiyorum kızlar. Hiç böyle perişan olmamıştım. İşyerindeyim çok kötüyüm ama çok çalışıyorum yoksa işlerimi bitiremem. İşin özü bu aşıyı oldunuz mu? Olduktan sonra bu kadar kötü oldunuz mu? Bağışıklık sistemim mi çöktü kadın bana gıcık oldu da tetanoza bişi mi karıştırdı:)
canım ben çarşambaya gitcem bakalım,inşallah sorun olmaz da,sen bizi haberdar et daha önce ise ölçümüninş iyi bari eşin yanında bulunsun da bnmde eşim gelicek bakalımbnde cıkarmam inş :26:
canım şimdi patronlarını çalışma durumunu en iyi sen biliyosun ama çalışma saatların gerçekten de çok bence bi teklifte bulunsan kaybetceğin bişey olmaz kabul etmeselerde aynen devam etcen ama belki de kabul ederler bi şansını dene bakalım.
bizim her yaz yaz saati uygulamsı oluyodu işçiler c.tesi tatil h. içi sabah 8 akşam 6 ama idari bölüme bu uygulama olmuyo yani idari kadro 5 saat daha fazla çalıştığıyla kalıyo mesai falanda yok biz sekreter bayanlar dönüşümlü bi hafta o bi hafta ben geliyoduk c.tesileri geçen yaz yapmadılar bu uygulamayı şimdide patron çok erken çıkıyolar akşamalrı diyomuş o yüzden ya yaz saatine geçilcekmiş yada 8,30-5,30 olcakmış yani adamdaki zihniyete bakarmısın çalışma saatleri aynı ama akşam geç çıkılsın istiyo ne saçma bakalım hafta sonuna kadar belli olur inş. yaz saatine geçilir
Bacımmmm seninle beklenen doğumlarımız yakın diye soruyorum. Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yapıyorlar?? Ya da kaçla kaç arası olması lazımmış biliyonmu???
inş cnm gönlünce olsun herşey..kız senin bu patronun psikolojik sorunları var galibagerci bizimkide farklı sayılmaz gecenlerde aksam saat 18:58 de cıktım bana nıye erken cıktınız diyor deli yaaa 2 dk nın hesabını yapıyor bana iananbiliyor musun bide artık hemen hemen hergün aksam beni saat 18:55 de falan arıyor ki erken cıkmıyayım dıye rapor veriyorum adama estağzübillaahhhh ya sabır cekıyorum artık ..
rabbim yar ve yardımcın olsun seninde
kızlar sizce 3 tekerlekli bebek arabaları mı daha kullanışlı yoksa 4 mü? 3ler görüntü olarak daha çok hoşuma gidiyor ama 4 daha mı sağlam olur bilemedim. ..
buffycim güzel arkadaşım işte böyle kazıkları yiye yiye akıllanıcaz ve şöylede bir durum var bir yerden sonra eşin çocukların ve sen oluyosun gerisi teferruat
günaydınlar herkese mutlu huzurlu birgün diliyorum
ben bu hafta yorucu ve sıkıntılı bir hafta geçiriyorum hem bedenen hem ruhen
onun etkisi mi bilmiyorum sabah servise yürüyemedim karnımın bir tarafı taş gibi oldu ve çok ağrıdı 300 mtlik yola dolmuşa bindim o derece yani
buda bana ders olduben herşeye erken diyodum ama bir an evvel en azından bir çanta yıkayıp ütüleyip hazır etmeliyim diye düşündüm hatta mümkünse dolabını hazırlıcam gerekiyosa çarşaflara sarar kaldırırım baksanıza bir günümüz diğerini tutmuyo
Kizcelerr gunaydin, cepten girince tam olmadi mi neeeyy, hastanedeyiz, esim yuzundeki kisti aldircak operasyonda şimdi, bizi sıkan ne olursa olsun hayatta hicbirsey sagligimizdan kiymetli degil, minicik cocuklar ameliyata girerken yawrum nasil dudak buzuyo :)
günaydın canım çok geçmiş olsun. operasyonun büyüğü küçüğü olmuyo insan takıyo ve üzülüyo inş. en sağlıklı şekilde ayrılırsınız hastaneden
benimde eşim 3 gündür baya hasta grip desek grip değil sadece ateş mahfetti dün 39,4 dü ateşi düşürcez diye evde yapmadığım şey kalmadı bir gün öncesi acile gittik doktor iğne bile vurmadı virüs salgını varmış yine ve buluşıcıymış dikkat edin evde demiş e napayım adamı karantinayamı alayım mecbur yanındayım ilgilenmek zorudnayım bugünde evde tek başına aklım onda operasyonu bırak bi ateş bile insanı üzüyo aklın kalıyo
Herkesler nasıl bakimm
hangisi hoşuna gidiyorsa onu al canım. 3 tekerlekliler yeni model sonuçta. Bizde 3 tekerlekli aldık. Tekeri çift olduğu için sorun olmuyor. Yani ben 4 tekerle arasında bir zorluk saptayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?