2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Geçmiş olsun. Biraz zorlayarakta olsa birşeyler yeseniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diye ben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom

benimde açlığa asla tahammülüm yok dayanamıyorum ama sıkcaz artık dişimizi benim dün çok koymadı da haftaya daha uzun aç kalcam 100 lük yüklencek ya onu düşünüyom bende nasıl dayancam diye ve dediğin gibi tatlı yemicek olmak kötü salı günü akşam babama demiştim yarın şebetli tatlı alalım yiyelim şeker yüklemesinden sonra yüksek çıkınca yalan oldu nasıl cnım istiyo anlatamam sana sen şimdiden tatlı yememeye çalış ben son günler çok yemiştim belki ondan yüksek çıkmıştır diyorum bakalım inş. haftaya iyi sonuç çıkarda doya doya tatlı yerim[/QUOTE]

İnşallah temiz çıkar. Benim normal kilomda biraz fazla olduğu için yüksek çıkma ihtimali varmış. Umarım yanılıyorlardır... Pazartesi öğrencez artık.

evet benimde pazartesi günü şeker yüklemesi yapılacak... tatlıyı yasaklarsa naparım ki ben :):18:

facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diye ben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom [/QUOTE]

Bacımmmm seninle beklenen doğumlarımız yakın diye soruyorum. Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yapıyorlar?? Ya da kaçla kaç arası olması lazımmış biliyonmu???

bugünde öğlen olduuu günler geçiyo kızlar ne kaldı şurda doğuma çok şükür
bu hafta cabuk geçti sanki yarın cuma tabi biz c.tesi de burdayız
yaz saatine geçilcek diye bi söylenti varya bakalım inş. geçilirse bi dolu bi boş c.tesi çalışmıcaz hafta içi 6 da çıkcaz ama olsun napalım

facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diye ben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom

Bacımmmm seninle beklenen doğumlarımız yakın diye soruyorum. Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yapıyorlar?? Ya da kaçla kaç arası olması lazımmış biliyonmu???[/QUOTE]

26.hafta da yapacaklar benimkini işte pazartesi tam 26 haftalık oluyoruz

Bacımmmm seninle beklenen doğumlarımız yakın diye soruyorum. Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yapıyorlar?? Ya da kaçla kaç arası olması lazımmış biliyonmu???[/QUOTE]

24 ve 28 hafta arası diye biliyorum.

canım çok geçmiş olsun ama bunlar gebelikte olabilecek seyler kanın ilaçla düzelir b12 çok düşük değilse kırmızı et mercimekle düzeltrsin inş
benimde hiç iştahım yok acaba ben kan ilacı kullanmıyorum ondanmı iştahım açılmıyır?:44:
bebişin kilosu nasıl gelişimi?

inş iyi bari eşin yanında bulunsun da bnmde eşim gelicek bakalımbnde cıkarmam inş :26:[/QUOTE]
canım ben çarşambaya gitcem bakalım,inşallah sorun olmaz da,sen bizi haberdar et daha önce ise ölçümün

aaaaa zeynepcan kız beslenmekten kolay ne var,sen bıcırıklara bi yemek yap hepinizin sevdiği neyse artık oturun sen onlara baktıkça iştahın açılırrr ,sıkma tatlı canını lütfen,sende bazı şeyler üstüste geldi evet ama Allah'ın izniyle feraha kavuşup rahatlıycann
[/QUOTE]
ne demek cnm hebr vermem mi ucrurum haberleri hehe hayırlısı inş
cnm cok geçmiş olsun zaten kendinde kabul ediyorsun beslenemiyorsun degerlerin düşük ama bence sen atlatıcaksın dr un bişey vermedi mi kan degeri cok onemli hamilelikte cnm Allahı m sana bol bol iştah versin bnm kanımda ilk gunlerde 6 ydı yaşadığma şükrettim valla şimdi 12,20 falan sabah ac karnına pekmez yesen 4,5 kasık denesen ilaç falan kullanıyın mu çok mu sordum ne bnde aynı durumla karsılastıgımdan olsa gerek

ayyy bilgee içime heyecan geldi yine bak bu yazın yuzunden qaz kaldı yaaa sizdede gecilsin cnm inş o uygulamaya hafta içini idare edersin artık c.tesi pazar çalışmamak kadar güzel bişey yok bnde bizimkine desem ben c.tesi 3 kadar çalışayım diye kabul ederler mıkiii cıks yok kabul etmezler yada denesem mi kii

canım ben sağlıkçıyım grip halindeylen asla aşı vurulmaz uyarsaydın hemşireyi?

inş iyi bari eşin yanında bulunsun da bnmde eşim gelicek bakalımbnde cıkarmam inş :26:
canım ben çarşambaya gitcem bakalım,inşallah sorun olmaz da,sen bizi haberdar et daha önce ise ölçümün

aaaaa zeynepcan kız beslenmekten kolay ne var,sen bıcırıklara bi yemek yap hepinizin sevdiği neyse artık oturun sen onlara baktıkça iştahın açılırrr ,sıkma tatlı canını lütfen,sende bazı şeyler üstüste geldi evet ama Allah'ın izniyle feraha kavuşup rahatlıycann
[/QUOTE]
ne demek cnm hebr vermem mi ucrurum haberleri hehe hayırlısı inş

cnm cok geçmiş olsun zaten kendinde kabul ediyorsun beslenemiyorsun degerlerin düşük ama bence sen atlatıcaksın dr un bişey vermedi mi kan degeri cok onemli hamilelikte cnm Allahı m sana bol bol iştah versin bnm kanımda ilk gunlerde 6 ydı yaşadığma şükrettim valla şimdi 12,20 falan sabah ac karnına pekmez yesen 4,5 kasık denesen ilaç falan kullanıyın mu çok mu sordum ne bnde aynı durumla karsılastıgımdan olsa gerek

ayyy bilgee içime heyecan geldi yine bak bu yazın yuzunden qaz kaldı yaaa sizdede gecilsin cnm inş o uygulamaya hafta içini idare edersin artık c.tesi pazar çalışmamak kadar güzel bişey yok bnde bizimkine desem ben c.tesi 3 kadar çalışayım diye kabul ederler mıkiii cıks yok kabul etmezler yada denesem mi kii [/QUOTE]
canım şimdi patronlarını çalışma durumunu en iyi sen biliyosun ama çalışma saatların gerçekten de çok bence bi teklifte bulunsan kaybetceğin bişey olmaz kabul etmeselerde aynen devam etcen ama belki de kabul ederler bi şansını dene bakalım.
bizim her yaz yaz saati uygulamsı oluyodu işçiler c.tesi tatil h. içi sabah 8 akşam 6 ama idari bölüme bu uygulama olmuyo yani idari kadro 5 saat daha fazla çalıştığıyla kalıyo mesai falanda yok biz sekreter bayanlar dönüşümlü bi hafta o bi hafta ben geliyoduk c.tesileri geçen yaz yapmadılar bu uygulamayı şimdide patron çok erken çıkıyolar akşamalrı diyomuş o yüzden ya yaz saatine geçilcekmiş yada 8,30-5,30 olcakmış yani adamdaki zihniyete bakarmısın çalışma saatleri aynı ama akşam geç çıkılsın istiyo ne saçma bakalım hafta sonuna kadar belli olur inş. yaz saatine geçilir

canım şimdi patronlarını çalışma durumunu en iyi sen biliyosun ama çalışma saatların gerçekten de çok bence bi teklifte bulunsan kaybetceğin bişey olmaz kabul etmeselerde aynen devam etcen ama belki de kabul ederler bi şansını dene bakalım.
bizim her yaz yaz saati uygulamsı oluyodu işçiler c.tesi tatil h. içi sabah 8 akşam 6 ama idari bölüme bu uygulama olmuyo yani idari kadro 5 saat daha fazla çalıştığıyla kalıyo mesai falanda yok biz sekreter bayanlar dönüşümlü bi hafta o bi hafta ben geliyoduk c.tesileri geçen yaz yapmadılar bu uygulamayı şimdide patron çok erken çıkıyolar akşamalrı diyomuş o yüzden ya yaz saatine geçilcekmiş yada 8,30-5,30 olcakmış yani adamdaki zihniyete bakarmısın çalışma saatleri aynı ama akşam geç çıkılsın istiyo ne saçma bakalım hafta sonuna kadar belli olur inş. yaz saatine geçilir[/QUOTE]

inş cnm gönlünce olsun herşey..kız senin bu patronun psikolojik sorunları var galiba gerci bizimkide farklı sayılmaz gecenlerde aksam saat 18:58 de cıktım bana nıye erken cıktınız diyor deli yaaa 2 dk nın hesabını yapıyor bana iananbiliyor musun bide artık hemen hemen hergün aksam beni saat 18:55 de falan arıyor ki erken cıkmıyayım dıye rapor veriyorum adama estağzübillaahhhh ya sabır cekıyorum artık ..

inş cnm gönlünce olsun herşey..kız senin bu patronun psikolojik sorunları var galiba gerci bizimkide farklı sayılmaz gecenlerde aksam saat 18:58 de cıktım bana nıye erken cıktınız diyor deli yaaa 2 dk nın hesabını yapıyor bana iananbiliyor musun bide artık hemen hemen hergün aksam beni saat 18:55 de falan arıyor ki erken cıkmıyayım dıye rapor veriyorum adama estağzübillaahhhh ya sabır cekıyorum artık ..[/QUOTE]

ya bizimde paydos 5 de patron bana diyoki 4,30 gibi aşağı imalata incekmişim 5 e kadar gezcekmişim kimse 5 den önce paydos eden olmasınmış bende akşamları 5,05 gece çıktım mı ne acelen var diyo 5,15 de çıkıyorum işçi kartlarını kontrol ediyorum herkez bastımı onları topluyorum falan 15 dakka gidiyo yani sabahlarıda 7,45 de burda oluyorum yine kartları takıyorum falan sabahlarıda yarım saat gez diyo herkez vaktinde işbaşı yapsın diye valla bi açıdan düşündün mü aslında patronda haklı bu konuda geçende işçilerden biri 4,30 da gitmiş giyinmiş elini yüzünü yıkamış tezgahını temizliyomuş 5 de hemen çıksın diye patronda bi görmüş fabrika inledi resmen insanlarımızda da hata var yani patronda diyo hergün bi adam yarım saat çalarsa ayda kaç saat kaybım olur benim işçi akşam 5,15 de paydos ettiyse 15 dakka mesai yazıyorum çünkü aman patronlara akıl sır ermez ama bezen işte çalışanlarda da hata oluyo yani

Bacımmmm seninle beklenen doğumlarımız yakın diye soruyorum. Şeker yüklemesini kaçıncı haftada yapıyorlar?? Ya da kaçla kaç arası olması lazımmış biliyonmu???

24 ve 28 hafta arası diye biliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE] evet canım bana 12 nisanda gel dedi de o gune rand.doluydu alamadim,9 nisanda gitcem bu durumda o zaman 25.hafta oluyo galibaa :)

kızlar sizce 3 tekerlekli bebek arabaları mı daha kullanışlı yoksa 4 mü? 3ler görüntü olarak daha çok hoşuma gidiyor ama 4 daha mı sağlam olur bilemedim. ..

ya bizimde paydos 5 de patron bana diyoki 4,30 gibi aşağı imalata incekmişim 5 e kadar gezcekmişim kimse 5 den önce paydos eden olmasınmış bende akşamları 5,05 gece çıktım mı ne acelen var diyo 5,15 de çıkıyorum işçi kartlarını kontrol ediyorum herkez bastımı onları topluyorum falan 15 dakka gidiyo yani sabahlarıda 7,45 de burda oluyorum yine kartları takıyorum falan sabahlarıda yarım saat gez diyo herkez vaktinde işbaşı yapsın diye valla bi açıdan düşündün mü aslında patronda haklı bu konuda geçende işçilerden biri 4,30 da gitmiş giyinmiş elini yüzünü yıkamış tezgahını temizliyomuş 5 de hemen çıksın diye patronda bi görmüş fabrika inledi resmen insanlarımızda da hata var yani patronda diyo hergün bi adam yarım saat çalarsa ayda kaç saat kaybım olur benim işçi akşam 5,15 de paydos ettiyse 15 dakka mesai yazıyorum çünkü aman patronlara akıl sır ermez ama bezen işte çalışanlarda da hata oluyo yani[/QUOTE]

evet suistiaml edenlerde olluyor tabi patronda haliyle kendini takmadıklarını düşünüyor kiii ama bnm durum cok farklı zatenbn istesemde tek oldugum için cıkamam ama 2 dk nın da hesabını yapsın istemem yeri geliyor 7 bucuk ta 7:15 de cıkıyorum ve c.tesi full tıme mesai falan sayılmıyor...ayyyy neyse biz seninkini benimkini ankatsak bizi direk emekli ederler yıpranmadan dolayı... sunun surasında az kaldı zaten bebişlerim,zi alsak bi kucağımıza hayırlısıyla az önce konusuyorum bebeğimle tepki verdi varya diyorum ki sen kocaman adam mı olcan diyorum seni çok seviyorum diyorum tepki veriıy anasına cok guzel bi duyguymus varya hem benim sesimi tanısın alışsın dogunca hep bana baksın

kızlar sizce 3 tekerlekli bebek arabaları mı daha kullanışlı yoksa 4 mü? 3ler görüntü olarak daha çok hoşuma gidiyor ama 4 daha mı sağlam olur bilemedim. ..

hangisi hoşuna gidiyorsa onu al canım. 3 tekerlekliler yeni model sonuçta. Bizde 3 tekerlekli aldık. Tekeri çift olduğu için sorun olmuyor. Yani ben 4 tekerle arasında bir zorluk saptayamadım.

Tünaydın canlar ve mini mini tontiş canlar... :)

buffycim güzel arkadaşım işte böyle kazıkları yiye yiye akıllanıcaz ve şöylede bir durum var bir yerden sonra eşin çocukların ve sen oluyosun gerisi teferruat

nagicim aynen oyle. benım catım benı ılgılendırır dıyorum ben artık. ınsanların işi gücü yok entrika peşinde geziyorlar..
sen zaten resti çekmişsin. en temizi....

canımmmm benım gelmez erken kimin kızı o akıllı fıstıktır o bekler zamanını
sen elınden geldıgınce fırsat buldukça yap tabı hazırlığını lakın erken gelır dıye düşünerek yapma. bilir o işini annesi

Geçmiş olsun canım.

bilgecim ilgilen tabi eşinle ama biraz ayrı yatsanız fena olmaz. Allah korusun sana da bulaştırmasın. gece uyurken agız ağıza oluyor ınsan. benım eşimde bir ara yakalanmıştı. ayrı yattık korkumuzdan. bizim için çok tehlikeli şuan oyle salgın falan.

benimde açlığa asla tahammülüm yok dayanamıyorum ama sıkcaz artık dişimizi benim dün çok koymadı da haftaya daha uzun aç kalcam 100 lük yüklencek ya onu düşünüyom bende nasıl dayancam diye ve dediğin gibi tatlı yemicek olmak kötü salı günü akşam babama demiştim yarın şebetli tatlı alalım yiyelim şeker yüklemesinden sonra yüksek çıkınca yalan oldu nasıl cnım istiyo anlatamam sana sen şimdiden tatlı yememeye çalış ben son günler çok yemiştim belki ondan yüksek çıkmıştır diyorum bakalım inş. haftaya iyi sonuç çıkarda doya doya tatlı yerim[/QUOTE]

Evvelsi günde yazmıştım arada kaynadı gorunmedı sanırım. ben bayıldığımda eşim hemşireyle konuşurken hemşire demişki '' ilk kan vermeden sonra hıcbırsey yemedımı? bır kac seye ızın var yıyebılırdı kımse soylemedı mı?'' demiş. tam bende konuya hakım olamadım ama bır doktora sormak lazım.
iki lokmada olsa bısey yıyınce daha dayanıklı olur ınsan.

((( canım benım uzme kendını. iyi ol sen pozitif enerji yumağısın :)
az az ye sık ye. insanın canı istemezken en güzel yöntem bence. minnoşa mama lazım annesı :)

hangisi hoşuna gidiyorsa onu al canım. 3 tekerlekliler yeni model sonuçta. Bizde 3 tekerlekli aldık. Tekeri çift olduğu için sorun olmuyor. Yani ben 4 tekerle arasında bir zorluk saptayamadım.

sağol canım cevap verdiğin için. acaba diorum ilerde kilo felan alınca önü tek tekerlek ya sorun olur mu? hangi marka aldınız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…