2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Kolun kizarip asiri sismediyse ve asinin ilk dozuysa agrin normal canim. Daha iki gun olmus.
Gribe gelince de tetanosla hic alakasi olmayabilir, cogumuz tetanos olduk ama hasta olmadik senin ikisi bi araya denk geldigi icin tedrgin olmussun ama sadece denk gelmis bence

Sağol canım cevabın içinnn. Valla şükür o zaman ne diyim. Kızım iyi olsun da anası katlanır

Doğru canımm alakalı değil bence de. Ancak hemşire hanım beni sevmedi

Ayy ne guzel yaa sen boyle dedikce daha da sabirsizlaniyorum beeen
Kizcelerr gunaydin, cepten girince tam olmadi mi neeeyy, hastanedeyiz, esim yuzundeki kisti aldircak operasyonda şimdi, bizi sıkan ne olursa olsun hayatta hicbirsey sagligimizdan kiymetli degil, minicik cocuklar ameliyata girerken yawrum nasil dudak buzuyo :)

GEÇMİŞ OLSUN AYŞECİM ELBETTEKİ HİÇBİŞEY SAĞLIKTAN KIYMETLİ DEĞİL,eşinede acil şifalar operasyonun büyüğü küçüğü yok malesef benim şehzade sünnet olurken karı-koca helak olmuştuk ağlamaktan

canım benim ya büyüyorlar artık şaka maka valla dün dr 825 gr diyince bi hoş oldum maşallah paşama
şekeri çok kafaya takmadım ama dikkat edicez artık bir hafta en azından inş. haftaya daha güzel bi sonuç alırız da rahat rahat tatlıları yeriz
gerçi benim doktor daha geçen ayki kontorlde dikkat et abur cubur yeme tatlı hamur işi az ye falan demişti bu arada son bir ayda tam 2 kilo almışım 3 ay daha böyle gitse 6 kilo daha alsam ne güzel olur toplamda 11 kilo almışım dr da hamilelik boyu 11 kilo ideal sen baya almışsın dikkat diyo ay enfeksiyondan da çok korkmuştum çok şükür o temiz çıkmış ya
bu arada geçen de sordum ama cvp gelmedi galiba mahkeme ne zamandı sizin üzme kendini bu kadar ağlama bebişler bizden çok etkileniyorlar sakin davranmaya düşübnmeye çalış hepimiz bol bol dua edelim herşey yolunda gidicek eminim sende içini rahat tut

nagişim şeker çok takmadım kafaya ya çok abartı bi yüksek değil beterin beteri vardır bakalım bir hafta dikkat edicez artık haftaya inş daha güzel sonuç alırız diye umuyorum 200 300 falan çıkmadı sonuçta 144 yani düşer gibi geliyo ya inş umduğum gibi olur
o karın ağrısı gerilmesi bende de oluyo ben erken doğum tehtidi olabilirmi diye korkuyodum açıkcası dün dr sordum hepsinide çok şükür bi sıkıntı yok o ağrılar gerilmeler de normalmiş olabilirmiş ilerki zamanda daha da artarmış hazırlık konusunda kesinlikle sana katılıyorum Allah nasip ederse haziran ayına hazır bi şekilde girmek istiyorum şimdiden ağırlaştım son aylar nasıl olucamı hiç kestiremiyorum

günaydın canım çok geçmiş olsun. operasyonun büyüğü küçüğü olmuyo insan takıyo ve üzülüyo inş. en sağlıklı şekilde ayrılırsınız hastaneden
benimde eşim 3 gündür baya hasta grip desek grip değil sadece ateş mahfetti dün 39,4 dü ateşi düşürcez diye evde yapmadığım şey kalmadı bir gün öncesi acile gittik doktor iğne bile vurmadı virüs salgını varmış yine ve buluşıcıymış dikkat edin evde demiş e napayım adamı karantinayamı alayım mecbur yanındayım ilgilenmek zorudnayım bugünde evde tek başına aklım onda operasyonu bırak bi ateş bile insanı üzüyo aklın kalıyo

sen gönlünü freh tut cnm diğer herşeyin iyi çok şükür haftaya ne zaman gıtceksın
bende cok ınanıyorum nazara valla herkes hamileliğimde masallah cok toplamıssın çok ıyısın yemen falan duzelmıs dedı dedı dedı iki haftadır hastalık pewşimi bırakmadı ama diyim kızlarr sizlerde dikkat zaten bundan sonra herkese kotuyum dıycem
ayyy nagi senin eşine ve oğluna olan baglılığına bayıldım birde onlarla arandaki irtibata ve anlayışa bayıldım nasıl sağlıyorsun gercekten inş bnde böyle olabilirim he bu aradaa aman nazar değmesin gıııı..her kadının bi oğlu olmalı wuuw zuper :128::128::128::128:

herkese günaydın güzel anneler nasılsınız bugünlerde...

slm cnm günaydın geceleri yatmak zorlassada Allah ım beterinden korusun ..sen nasılsın

bebişim seni atlamıışım geçmiş olsun tatlım Allah ım yardım etsin dedğin gibi en önemlisi sağlık gercekten ...buda sana

kafaya takmadım çok fazla ama tabi daha güzel sonuç alsaydık mutlu olucaktık şimdi kendimi kasmak sinir ediyo beni çünkü canım tatlı istiyoooooo
haftaya çarşamba gel dedi doktor ama eşim seyahatte çarşamba akşam gelicek perşembe cuma toplantısı varmış annem babamda çalışıyo yani ne zaman gitcem hiç bilmiyorum haftaya bi arıcam dr sorcam olmadı bi dahaki haftaya gel derse öyle yapcam yoksa hiç bilmiyorum yanlızda gitmek istimiyorum ya 100 lük te bi açlık sonrada 3 defa alıyolarmış ara ara kan uzun sürüyomuş napcam tek başıma hastanede dün bile eşimle gittik 1 sat bekledik ama aç aç nasıl zor geldi

Benim ikinci bebek oldugu icin sezeryan ilkide sezeryandi 37haftada almislardi en sonki kontrolde 39haftada alirim dedi bakalim a bayram haftasi dogurcaz skntisi simdiden basti kv ust katta cok geleni gideni oluyor yatiya geliyolar bide bizim ev bile dolu oluyor napcam bilmiyorm hic rahat edemicem

bilge şimdi dr yeme dedi ya ondan istiyo canın yasaklar cazip geliyo sabır cnm sabır

sevgicim tşk ederim cnm benim seninde öyle olacak görürsün hani hep diyolar ya kız evladı başka diye bence öyle değil ya ilerisini bilemem ama şuan bana kendimi çok çok özel hissettiren bir duygu erkek annesi olmak her daim yüceltir beni,tam da kadın milletine lazım olan şey uzun uzun anlatsam sayfalar yetmez bende ağlarım yaşayınca hak vereceksiniz bana annesi için küçücük bedeniyle herşeye diklenen bir yakışıklı olacak yanınızda
kız annesi olmayı yaşayınca yazarım ama muhtemelen eşimi kıskanırım kızımdan şuan eşimin beni oğlumdan kıskanmasına bakılırsa durum bu olacak

ayyyy valla cnm zor yaa bnde ac duramam kiii bencede dr na bi sor bakalım sonraki hafta olur mu diye eşin yanında olur hiç değilse ...bişey sorcam önce dr na kontrole mi girdin yoksa önce sekere mi baktırdın hangisini yapıyorlar önce :44::44:

ayyy ne güzel anlattın varya ama hakkatten dediğin doğru babalar oğullarından analarda kızlarında azx biraz kıskanıyor..şimdi sen böyle diyince daha bi heyecanlandım Allahım sağlıkla gelsin de bi babası da şu köşede dursun biraz..nagi biz beşiği büyüyen aldık geldiğinde kurduk tamam mı bn dedım işte aaaa bn bile buna sığerım dedim eşime hatta oğluşumla yatarız dedimde adam şimdiden başladı senin yerin benim yanım diye olmaaazzz dedi

5 yaşının içinde babamız hala aa oğlum senin annense benim karım,senden önce ben vardım der arada kaldıki ilk 30 günden sonra ayrı bile yatmadım eşimden
çocuklar doğunca eşler biraz ihmal edilebiliyo,onunda sebebi yetemiyosun,yetişemiyosun,ev işi,yemek,bebek vs vs derken pilin bitiyo tabi bunlar bir süre sonra normale dönüyo çocuk oldu diye hayat bitmiyo
herşeye rağmen Allah düşmanımı bile evlat hasretiyle sınamasın

canım hemşire bana 8,30 da gel doktor gelmeden ben kanı aldırırım fazla aç kalmamış olursun dedi 8,30 da kan verdim şekeri içtim hemen tekrar kan verdim 9 da doktor geldi kontorle girdim o arada beklicez nasıl olsa diye yarım saat falan öyle geçti işte o arada tekrar ben idrar testi falan istedim yani 1 saati doldurdum arada ikinci kez kanı verdiğimde işim bitmiş oldu hastanede sende öyle yaparsın bekleme sürende doktorra kontorole girersin zamanı değerlendirmiş olursun hem bu arada bizim paşa dün feci hareketliydi yıktı ortalığı resmen ultrasyonda da bi görseydin sanırım o glukozdan dolayı enerji yüklemesi oldu bakalım sen nasıl olucan

amiiin cnm aynen katılıyorum ama cok güzel anlattın yaa ağlayasım geldi valla masaallah diyim bende size Allah ım nazarlardan saklasın daim etsin inşallah

dua et cnm inş hayırlısı olsun benim sıpada 2 gundur karnımda cok hareketlı masallah hiç durmadı eşim diyo gece sen yatarken bana teme attı hep elime senın haberin bile yok sırt ustu yatmısım galıba oda elini koup dinlemiş sonrada seni yan çevirdim diyo oğlan rhatsız olmasın diye bende senin gibi yapıym cnm evet iyimiş bu

bebişim seni atlamıışım geçmiş olsun tatlım Allah ım yardım etsin dedğin gibi en önemlisi sağlık gercekten ...buda sana

canlar,güzel dileklerinize teşekkür ederim,eve döndük,kahvaltı yaptık,anaaaa acımdan ölüyodum resmen,sabah da bi haşlanmış yumurta yediydim,karnımda kurt var sanırım,siz nasılsınız bakalım nörüyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…