- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Ben de bir derdimi paylaşacağımmmbu hafta başı sağlık ocağı çağırdı bizi. Çalıştığım için en son üç ay önce falan gitmiştim. Hemşirede telefonda fırçayı atınca salı günü gittim sağlık ocağına. Dedi gelmişken iğne yapayım sana Ben de dedim kendi doktoruma sorayım bi. Özel hastanedekiler iyi biliyor da biz bilmiyor muyuz vıdı vıdı vıdı beynimi yedi birde azarladı. Tamam dedim oturdum cart diye soktu iğneyi. Şimdi orası salıdan beri hem acıyor hem ağrıyor. Üstüne yatamıyoum. Çok sağlam bir bünyem vardı ama resmen yıkıldım. Öyle acıyor ki anlatamam. Bir de bu yetmezmiş gibi hemen arkasından grip mi nezle mi ikisinin karışımı bir şey oldum. Burnum tıkalı, sesim çıkmıyor, istifra üstüne istifra. Burnum şelale gibi akıyor. Bilemiyorum kızlar. Hiç böyle perişan olmamıştım. İşyerindeyim çok kötüyüm ama çok çalışıyorum yoksa işlerimi bitiremem. İşin özü bu aşıyı oldunuz mu? Olduktan sonra bu kadar kötü oldunuz mu? Bağışıklık sistemim mi çöktü kadın bana gıcık oldu da tetanoza bişi mi karıştırdı:)
ben ilk gebeliğimde olmuştum,bu gebeliğimden 1 ay önce işim gereği ilk dozumu oldum tam ikinci dozu olucam hamile olunca gitmedim
aile hekimine durumu anlattım 5 dozun tamamlanmış artık gerek yok dedi yırttımbünyeden bünyeye değişiyo ama benim aynen anlattığın gibi hem çok ağrıdı,hem şişti diğer arkadaşlara bişeycik olmadı.grip üstüne gelmiş bence vucüt bu mikropla savaşırken ikinciye yenilmiş yani tetanoz bütün gebelere yapılıyor rahat ol
Kolun kizarip asiri sismediyse ve asinin ilk dozuysa agrin normal canim. Daha iki gun olmus.
Gribe gelince de tetanosla hic alakasi olmayabilir, cogumuz tetanos olduk ama hasta olmadiksenin ikisi bi araya denk geldigi icin tedrgin olmussun ama sadece denk gelmis bence
günaydınlar herkese mutlu huzurlu birgün diliyorum
ben bu hafta yorucu ve sıkıntılı bir hafta geçiriyorum hem bedenen hem ruhen
onun etkisi mi bilmiyorum sabah servise yürüyemedim karnımın bir tarafı taş gibi oldu ve çok ağrıdı 300 mtlik yola dolmuşa bindim o derece yani
buda bana ders olduben herşeye erken diyodum ama bir an evvel en azından bir çanta yıkayıp ütüleyip hazır etmeliyim diye düşündüm hatta mümkünse dolabını hazırlıcam gerekiyosa çarşaflara sarar kaldırırım baksanıza bir günümüz diğerini tutmuyo
Günaydınnnnn herkese. Nagicim sormiyim başları okiyim dedim ama bulamadımmmm. Kim seni niye üzdüüüüüüüüüüüüü. Kimse için üzülme canım benim. Sen zaten belli bir resmiyettesin ailedekiler ile. Gelmez gelmez kızçen o yerini sevdi annesi:)
Öpüyorum çokkkkkkkk
Kizcelerr gunaydin, cepten girince tam olmadi mi neeeyy, hastanedeyiz, esim yuzundeki kisti aldircak operasyonda şimdi, bizi sıkan ne olursa olsun hayatta hicbirsey sagligimizdan kiymetli degil, minicik cocuklar ameliyata girerken yawrum nasil dudak buzuyo :)Ayy ne guzel yaasen boyle dedikce daha da sabirsizlaniyorum beeen
Kizcelerr gunaydin, cepten girince tam olmadi mi neeeyy, hastanedeyiz, esim yuzundeki kisti aldircak operasyonda şimdi, bizi sıkan ne olursa olsun hayatta hicbirsey sagligimizdan kiymetli degil, minicik cocuklar ameliyata girerken yawrum nasil dudak buzuyo :)
canım benim ya büyüyorlar artık şaka maka valla dün dr 825 gr diyince bi hoş oldum maşallah paşamaSelamlar kızlar...
sabah av.la gorusmeye gıttık allak bullak oldum tabıhiç aklımdan cıkmıyor ama ozellikle avukatın ofısıne gıdınce perişan oluyorum. geldıgımde deli gibi ağladım çok (( sonra cok dua ettım yıne Rabbım hepimize herşeyden once sağlık ve huzur versin...
canım tam dediğini anlamayadım ama, benım alt tarafta agrılarım sıklaştı. dun doktordaydım normal dedı dahada cogalır dedı agrılar. yururken, otururken, gece yatakta donerken yanı sureklı oluyor bır agrı.
nagicim şu dunyada kimse için kendini yıpratmamak lazımmıs. insan ne kadar kırmıyım derse o kadar kırılmaya kullanılmaya mahkum.
ben artık yedıgım kazıklardan kendı kanım bıle olsa affım yok düşün.. biz daha değersiz değilizki başkaları uzulmesın dıye kendımızı uzelım devamlı.
ağlamıssın cok tamam ıcını bosaltmıssındır. ama artık aglayıp ne kendını ne oglusunu ne de gobustekı cimcimeyi uzme.
yok canım bende onu dedım ya. bunlar her hamılenın klasık yasadıgı sey ınternette bazen saçma sapan bılgılerde oluyor. bende hepsı mevcut lakın seker cıkmadı. kendını tedırgın etme Allahın izniyle düşük cıkar inşallah.
canım uzme kendını. cogu bıttı azı kaldı zaten. bizde oda yapmadık herkes oda yapmıyorkı. bızımde mahkemeydı, şehır değişikliğiydi kalıcı durumumuz belli değil. yapmadık o yuzden.
hem ne guzel bak dogumdan 1 ay sonra tayın cıkacakmıs. once saglık olsun, huzur olsun gerısı kolay. alısverıs bebişin ihtiyaçları hallolur. Rabbim size güç kuvvet versin, işinizi rast getirsin inşallah.
canım benım masallah size
masallah canım
bilgemmmm butun gun aklım sendeydı. hep dua ettim. canım benım uzme kendını benım dr. 145 demıstı sınır. hepsi farklı soyluyor. ama doktorun cok yuksek değil demiş zaten.
o yedıgın tatlıların ıllakı farkı olmustur bence. hamur işide yukseltıyormus. hamurda yıyordun. oyle korkutucu bır dıyet vermez sanıyorum sana. bıraz kısıtlama yapar sanırım. ama benım doktorda zaten cok da abartma dedı.
bende ılk zamanlar tatlıya iiiuvvv diyordum. bu ara çok yer oldum. tatlı krizim tutuyor resmen. daha dikkatli olmak lazım.
hem rüzgarıma bak sen toşşşunum benim yaaaa 825gr olmuş annesi maşallah onakeyfide yerindeymiş paşamızın ohhh..
hiçç kafana takma cnm aslında artık 50lik pek yapılmıyo sağlık bakanlığı direk 75liğe geçmiş emin ol 100lükte sıkıntı çıkmıcakçok şükür ki enfeksiyon yok işlerinide çabuk bitirmişsin dinlenmişsin ne güzel
buffycim güzel arkadaşım işte böyle kazıkları yiye yiye akıllanıcaz ve şöylede bir durum var bir yerden sonra eşin çocukların ve sen oluyosun gerisi teferruat
günaydınlar herkese mutlu huzurlu birgün diliyorum
ben bu hafta yorucu ve sıkıntılı bir hafta geçiriyorum hem bedenen hem ruhen
onun etkisi mi bilmiyorum sabah servise yürüyemedim karnımın bir tarafı taş gibi oldu ve çok ağrıdı 300 mtlik yola dolmuşa bindim o derece yani
buda bana ders olduben herşeye erken diyodum ama bir an evvel en azından bir çanta yıkayıp ütüleyip hazır etmeliyim diye düşündüm hatta mümkünse dolabını hazırlıcam gerekiyosa çarşaflara sarar kaldırırım baksanıza bir günümüz diğerini tutmuyo
günaydın canım çok geçmiş olsun. operasyonun büyüğü küçüğü olmuyo insan takıyo ve üzülüyo inş. en sağlıklı şekilde ayrılırsınız hastanedenKizcelerr gunaydin, cepten girince tam olmadi mi neeeyy, hastanedeyiz, esim yuzundeki kisti aldircak operasyonda şimdi, bizi sıkan ne olursa olsun hayatta hicbirsey sagligimizdan kiymetli degil, minicik cocuklar ameliyata girerken yawrum nasil dudak buzuyo :)
sen gönlünü freh tut cnm diğer herşeyin iyi çok şükür haftaya ne zaman gıtceksındoktorda çok yüksek olmadığını söledi sınırı aştığı için 100 lük bakmamız lazım ama sıkıntı olucanı sanmıyorum ded i
bide ben normalde tatlı hiç ama hiç yemezdim hamilelikte çok yemiyorum ama yinede son günlerde baya tatlı yedim belki onund etkisi vardır
çok şükür bende enfeksiyon olmayışına çok sevindim bir hafta diyet yapcaz bakalım inş. düşürürüz.
bende cok ınanıyorum nazara valla herkes hamileliğimde masallah cok toplamıssın çok ıyısın yemen falan duzelmıs dedı dedı dedı iki haftadır hastalık pewşimi bırakmadı ama diyim kızlarr sizlerde dikkat zaten bundan sonra herkese kotuyum dıycemİnsallah vakitlice gelirler saglikla.
Sen gercekten cok yoruluyosun ya, en azindan sokaga cikarmalari haftada 1 e falan düsür. Allah korusun senin agrilarin artsa oglun daha perisan olur.
Nazar konusuna bende cok inaniyorum hamilelikte, olabilir valla
ayyy nagi senin eşine ve oğluna olan baglılığına bayıldım birde onlarla arandaki irtibata ve anlayışa bayıldım nasıl sağlıyorsun gercekten inş bnde böyle olabilirim he bu aradaayoruyo tabi sokakta ayakta dikilemiyorum,otursam topaç gibi kalkamıyorum malum alçak yere oturuyorum :26: böyle uzayıp gidiyo,eşim bu aralar çok yoğun 2 gündür yüzünü görmüyorum biz oğlumla uyurken geliyo,biz uyurken gidiyo herşey bir yana beni en çok üzen eşimi görememek gerisi hikaye
oğluşla anlaştık yarın benim doğum günüm birlikte kutlucaz,önce yemeğe gidicez sonrada pasta kesicez ahhhh her kadının bir oğlu olmalı
Kizcelerr gunaydin, cepten girince tam olmadi mi neeeyy, hastanedeyiz, esim yuzundeki kisti aldircak operasyonda şimdi, bizi sıkan ne olursa olsun hayatta hicbirsey sagligimizdan kiymetli degil, minicik cocuklar ameliyata girerken yawrum nasil dudak buzuyo :)
herkese günaydın güzel anneler nasılsınız bugünlerde...
kafaya takmadım çok fazla ama tabi daha güzel sonuç alsaydık mutlu olucaktık şimdi kendimi kasmak sinir ediyo beni çünkü canım tatlı istiyoooooosen gönlünü freh tut cnm diğer herşeyin iyi çok şükür haftaya ne zaman gıtceksın
bende cok ınanıyorum nazara valla herkes hamileliğimde masallah cok toplamıssın çok ıyısın yemen falan duzelmıs dedı dedı dedı iki haftadır hastalık pewşimi bırakmadı ama diyim kızlarr sizlerde dikkat zaten bundan sonra herkese kotuyum dıycem
ayyy nagi senin eşine ve oğluna olan baglılığına bayıldım birde onlarla arandaki irtibata ve anlayışa bayıldım nasıl sağlıyorsun gercekten inş bnde böyle olabilirim he bu aradaaaman nazar değmesin gıııı..her kadının bi oğlu olmalı wuuw zuper :128::128::128::128:
slm cnm günaydın geceleri yatmak zorlassada Allah ım beterinden korusun ..sen nasılsın
Âmin canım inşallah senin de bir şey çıkmaz benim tahmini doğum 30 Temmuz ama banada Temmuz'un ortalarında olur doğum dedi doktor sordum sezaryen mi olacak diye sen nasıl istersen öyle olur ama bir aksilik çıkarsa sezaryen olur dedi ben sana o zaman söylerim dedi senin neden sezaryen ? Belki aynı gün doğururuz
kafaya takmadım çok fazla ama tabi daha güzel sonuç alsaydık mutlu olucaktık şimdi kendimi kasmak sinir ediyo beni çünkü canım tatlı istiyoooooo
haftaya çarşamba gel dedi doktor ama eşim seyahatte çarşamba akşam gelicek perşembe cuma toplantısı varmış annem babamda çalışıyo yani ne zaman gitcem hiç bilmiyorum haftaya bi arıcam dr sorcam olmadı bi dahaki haftaya gel derse öyle yapcam yoksa hiç bilmiyorum yanlızda gitmek istimiyorum ya 100 lük te bi açlık sonrada 3 defa alıyolarmış ara ara kan uzun sürüyomuş napcam tek başıma hastanede dün bile eşimle gittik 1 sat bekledik ama aç aç nasıl zor geldi
kafaya takmadım çok fazla ama tabi daha güzel sonuç alsaydık mutlu olucaktık şimdi kendimi kasmak sinir ediyo beni çünkü canım tatlı istiyoooooo
haftaya çarşamba gel dedi doktor ama eşim seyahatte çarşamba akşam gelicek perşembe cuma toplantısı varmış annem babamda çalışıyo yani ne zaman gitcem hiç bilmiyorum haftaya bi arıcam dr sorcam olmadı bi dahaki haftaya gel derse öyle yapcam yoksa hiç bilmiyorum yanlızda gitmek istimiyorum ya 100 lük te bi açlık sonrada 3 defa alıyolarmış ara ara kan uzun sürüyomuş napcam tek başıma hastanede dün bile eşimle gittik 1 sat bekledik ama aç aç nasıl zor geldi
bilge şimdi dr yeme dedi ya ondan istiyo canın yasaklar cazip geliyo sabır cnm sabır
sevgicim tşk ederim cnm benim seninde öyle olacak görürsün hani hep diyolar ya kız evladı başka diye bence öyle değil ya ilerisini bilemem ama şuan bana kendimi çok çok özel hissettiren bir duygu erkek annesi olmak her daim yüceltir beni,tam da kadın milletine lazım olan şeyuzun uzun anlatsam sayfalar yetmez bende ağlarım yaşayınca hak vereceksiniz bana annesi için küçücük bedeniyle herşeye diklenen bir yakışıklı olacak yanınızda
kız annesi olmayı yaşayınca yazarım ama muhtemelen eşimi kıskanırım kızımdanşuan eşimin beni oğlumdan kıskanmasına bakılırsa durum bu olacak
ayyy ne güzel anlattın varya ama hakkatten dediğin doğru babalar oğullarından analarda kızlarında azx biraz kıskanıyor..şimdi sen böyle diyince daha bi heyecanlandım Allahım sağlıkla gelsin de bi babası da şu köşede dursun biraz..nagi biz beşiği büyüyen aldık geldiğinde kurduk tamam mı bn dedım işte aaaa bn bile buna sığerım dedim eşime hatta oğluşumla yatarız dedimde adam şimdiden başladı senin yerin benim yanım diye olmaaazzz dedi
ayyyy valla cnm zor yaa bnde ac duramam kiii bencede dr na bi sor bakalım sonraki hafta olur mu diye eşin yanında olur hiç değilse ...bişey sorcam önce dr na kontrole mi girdin yoksa önce sekere mi baktırdın hangisini yapıyorlar önce :44::44:
5 yaşının içinde babamız hala aa oğlum senin annense benim karım,senden önce ben vardım der aradakaldıki ilk 30 günden sonra ayrı bile yatmadım eşimden
çocuklar doğunca eşler biraz ihmal edilebiliyo,onunda sebebi yetemiyosun,yetişemiyosun,ev işi,yemek,bebek vs vs derken pilin bitiyo tabi bunlar bir süre sonra normale dönüyo çocuk oldu diye hayat bitmiyo
herşeye rağmen Allah düşmanımı bile evlat hasretiyle sınamasın
canım hemşire bana 8,30 da gel doktor gelmeden ben kanı aldırırım fazla aç kalmamış olursun dedi 8,30 da kan verdim şekeri içtim hemen tekrar kan verdim 9 da doktor geldi kontorle girdim o arada beklicez nasıl olsa diye yarım saat falan öyle geçti işte o arada tekrar ben idrar testi falan istedim yani 1 saati doldurdum arada ikinci kez kanı verdiğimde işim bitmiş oldu hastanede sende öyle yaparsın bekleme sürende doktorra kontorole girersin zamanı değerlendirmiş olursun hem bu arada bizim paşa dün feci hareketliydi yıktı ortalığı resmen ultrasyonda da bi görseydin sanırım o glukozdan dolayı enerji yüklemesi oldu bakalım sen nasıl olucan
GEÇMİŞ OLSUN AYŞECİM ELBETTEKİ HİÇBİŞEY SAĞLIKTAN KIYMETLİ DEĞİL,eşinede acil şifalar operasyonun büyüğü küçüğü yok malesef benim şehzade sünnet olurken karı-koca helak olmuştuk ağlamaktan
bebişim seni atlamıışım geçmiş olsun tatlım Allah ım yardım etsin dedğin gibi en önemlisi sağlık gercekten ...buda sana
canlar,güzel dileklerinize teşekkür ederim,eve döndük,kahvaltı yaptık,anaaaa acımdan ölüyodum resmen,sabah da bi haşlanmış yumurta yediydim,karnımda kurt var sanırım,siz nasılsınız bakalım nörüyonuzgünaydın canım çok geçmiş olsun. operasyonun büyüğü küçüğü olmuyo insan takıyo ve üzülüyo inş. en sağlıklı şekilde ayrılırsınız hastaneden
benimde eşim 3 gündür baya hasta grip desek grip değil sadece ateş mahfetti dün 39,4 dü ateşi düşürcez diye evde yapmadığım şey kalmadı bir gün öncesi acile gittik doktor iğne bile vurmadı virüs salgını varmış yine ve buluşıcıymış dikkat edin evde demiş e napayım adamı karantinayamı alayım mecbur yanındayım ilgilenmek zorudnayım bugünde evde tek başına aklım onda operasyonu bırak bi ateş bile insanı üzüyo aklın kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?