canım cibinlik çok güzel fikrinde çok güzel üzerini kendin süslersin çok hoş olur ben istediğim cibinliği bulamadım nette nedense bakıyorum ama akşamda perdeciye gidicez ya perde modellerine bakayım resimlerini çekeyim dedim
annemin işyerinden birkaç. arkadaşı var hem işi biliyolar hemde güzel makinaları var evlerinde hiç denk gelipte öyle bi konu açılmadı dikermisiniz diye ama sanrıım rica etsek yaparlar benide severler çünkü açıkcası aklıma hiç gelmedi onlardan rica etmek az önce sana yazarken aklıma geldi ne var sanki dimi benden de öle bişey rica edilce elimden geleni yaparım büyük bi zzevkle aslında bebek odasında yatmıcak oğluş cibinliğe falan ne gerek var da işte özeniyoruz ya bebişler için iyice özenti olduk çıktık zaten kendi eşyalarıma özen göstermemiştim bu kadar ayrıntı düşünmemiştim
ay saat 5 olsada çıksak artık ya sıkıldım valla çalış çalış kolum kanadım ağrıyo artık evde olsakta alışverişlere koştursak tabi cebimizde para da olsa :))) bakalım c.tesi çarşı pazar gezelim diyoruz aksilik olmazsa heycanla c.tsiyi bekliyorum her yeri alt üst edezim gezesim oğluma deli gibi alışveişr yapasım var
ben jılete gectım bılekarnım hızlı buyudu. ama artık goremıyorum kı yavvv onu da yapamaz oldum. gobusten kollar uzanmıyor zaten (
helllppp us..dimiiii
ben kendim ağda yapamıyordum kuaföre gidiyodum hamile kaldıktan sonra korktum bi zararı olurmu acaba diye jilet yaptım ama en son yaptığımda çok pişman oldum tam 1 saaat duşta kaldım ve çok zorlandım elim artık yetişmiyo bu sefer kuaföre gitcem ağdaya herkez gidiyo doktorada sordum sakıcnası yok dedi hijyenine güvendiğiniz bi kuaföre gidin bence yarım saat bile sürmüyo komple cart cart ter temiz çıkıyosun
ben kendim ağda yapamıyordum kuaföre gidiyodum hamile kaldıktan sonra korktum bi zararı olurmu acaba diye jilet yaptım ama en son yaptığımda çok pişman oldum tam 1 saaat duşta kaldım ve çok zorlandım elim artık yetişmiyo bu sefer kuaföre gitcem ağdaya herkez gidiyo doktorada sordum sakıcnası yok dedi hijyenine güvendiğiniz bi kuaföre gidin bence yarım saat bile sürmüyo komple cart cart ter temiz çıkıyosun
bende onu stemiyorum işte ne yapıcamı şaşırdım vala kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu
evet cnm yaa valla jılet bide kasındıyor cogaltıyo karartıyooobnde kuaforden utanırım korkarım kara kara düşün şimdi sevgi
o utanma aşırı bende de varen cok geren o zaten. ben kacdır jılet yaptım simdi ağdaya donuncede nasıl acır kimbilir
hadi sinem sevgiye katıl kafa kafaya kara kara düşünün :2::2:
hadi düşünek sekerim heee bu arada kocam diyo bn yaparım diye amaaaa yok artık dedim derimi söker o benim kesin
aynen eşim banada soyledı ama tabı agda ıcın değilAllah korusun onların eline ağdamı verılır :))) jılet yapayım dedı. yok artık dedım bır mahremım o kaldı o kadar da değil. gerçi eşine yaptıranlar var ama ne bılıyım yahu bu konuda cok dertlıyım cokkkk (
yerimden zor kalkıyorum sırtında değil gobegınde evını taşıyan kaplumbağaya dondum. bu temızlık olayı da cok damar.
hihoyt ayyy kız Allah seni napmasın emi çok güldüm heee aman sakın deneme bile offf yaaa ne olurdu hamıleyken orda tuy cıkmasa sonra kaldığı terde devam etse neyse artık bakucuk bi çaresine :44::44:
:))
di mi ya soyle bır tüğ tatılı olsaydı orda :) demin yıne baktım netede kremler varya onlarıda tavsıye etmıyorlarmıs. kimyasal olduğu ıcın. olmadı acıcaz bır kuaföre en son care
ben kuaföre acmanın utancını atalatana kadar benimki bi yumak olur heralde abbowwwbaksana tecrubeli kımsede cevap vrmedi yok mudur bunun baska bir yötem ve çaresii (yok herhal) :26::26::26:
Bu konuda dertliyim dertli cok dertli.banada bi fikir verin ne yapcami şaşırdım.kuaföre açmanın dışında bırde duzgun yer bulmak ayrı mesele :44:
nagi ile dörtyapraklıya sormak lazım tecrubelı anneler onlar.
kuaföre açmanın dışında bırde duzgun yer bulmak ayrı mesele :44:
nagi ile dörtyapraklıya sormak lazım tecrubelı anneler onlar.
Bu konuda dertliyim dertli cok dertli.banada bi fikir verin ne yapcami şaşırdım.
aynen cnm şuan kimse yok görürler belkim biz biraz daha bekleyelim hehe
Valla gecmisi okuyamadim ama tüy muhabbeti oldunu anlayinca atladim hemen
hepimizde içten içe aynı dert varmış meğer.. :) zaman geçtikçe zorlaşıyor ama gerçekten. gelince sorarız onlara.
Valla gecmisi okuyamadim ama tüy muhabbeti oldunu anlayinca atladim hemenonceden agda kullaniyordum ama artik ne dayanabiliyorum nede yapabiliyorum.ben kuafore gidicem sanirim bekarkende gidiyordum ama simdi korkuyorum hem enfeksiyondan hemde gunahindan )
Ben bacaklar icin bi yere gittim en son.kiz dedi ozel bolgenide yapayim dedim benim enfeksiyon var simdi baskasinada kullancan daha kotu dedim hem onlar icin hem benim için. O da dedi tek kullanimlik agdalar var ondan yaparim dedi.bakalim dusunuyom ama gitmedim daha.canım temizliğin günahı olmaz da. temiz yer bulmak cok onemlı. beni tedirgin eden o daha fazla. evde benım kartuşta konservede ağdalarım var. acaba kendı konservemı kendım mı götürsem dıye dusunmeye başladımcunku spatula aynı konserveye gırıp çıkıyor. tamam spatula tek kullanımlık ama konserve oyle değil bitene kadar. ben ağda için hiç dışarı gıtmemıstım. 50 tane sey geliyor aklıma simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?