o korku beni de sardı canm.ben de haftaya gitcem de,1 saat aç duramıyom,bayılır kalırım diye korkuyomSelam bayanlar,nasılsınızz bebikleri nasıl ?
Yarın şeker yüklemesi var 75 gr ya korkuyorum resmen aç aç ben duramam bir de şekerli su,çıkarırım ben geri:44:
[o korku beni de sardı canm.ben de haftaya gitcem de,1 saat aç duramıyom,bayılır kalırım diye korkuyom
slm cnm günaydın geceleri yatmak zorlassada Allah ım beterinden korusun ..sen nasılsın
Selam bayanlar,nasılsınızz bebikleri nasıl ?
Yarın şeker yüklemesi var 75 gr ya korkuyorum resmen aç aç ben duramam bir de şekerli su,çıkarırım ben geri:44:
hayırdır cnm dıkkat et kendine biliyosun bebişlermizde etkieniyor boylw drumlardan takma kafana bişeyallah iyilik versin... iyi sayılırım bende.... fiziksel bir sıkıntım yok çok şükürde ruhsal olarak çöküyorum sanki..
Selam bayanlar,nasılsınızz bebikleri nasıl ?
o korku beni de sardı canm.ben de haftaya gitcem de,1 saat aç duramıyom,bayılır kalırım diye korkuyom
hayırdır cnm dıkkat et kendine biliyosun bebişlermizde etkieniyor boylw drumlardan takma kafana bişey
aleyküm selam cnm
benimde pazartesi gunu inş hayırlı sonuclar alırsın yanlız gitme sakın yanında biri bulunsun bizide haberdar et
facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diyekızlar o şekerli suda hiç abartılcak bişey yok bildiğiniz enerji içeceği sadece aç karnına içtiğiniz için midede bi hoşluk oluyo ama bende öyle çokta bulantı falan yapmadı hoşumada gitti açıkcası gözünüzü korkutmayın yani bende sizin gibi korkarak içmeye başladım çünkü
bekleme süreniz içinde dr kontorle girerseniz zamandan kazanırsınız ben öyle yaptım hem zaman geçti hemde kkanı verince işim bitmiş oldu
en önemlisi inş. güzel sonuçlarla gelirsiniz
hayırdır cnm dıkkat et kendine biliyosun bebişlermizde etkieniyor boylw drumlardan takma kafana bişeyallah iyilik versin... iyi sayılırım bende.... fiziksel bir sıkıntım yok çok şükürde ruhsal olarak çöküyorum sanki..
kızlar o şekerli suda hiç abartılcak bişey yok bildiğiniz enerji içeceği sadece aç karnına içtiğiniz için midede bi hoşluk oluyo ama bende öyle çokta bulantı falan yapmadı hoşumada gitti açıkcası gözünüzü korkutmayın yani bende sizin gibi korkarak içmeye başladım çünkü
bekleme süreniz içinde dr kontorle girerseniz zamandan kazanırsınız ben öyle yaptım hem zaman geçti hemde kkanı verince işim bitmiş oldu
en önemlisi inş. güzel sonuçlarla gelirsiniz
arkadaşlar bugün kardiyolojiye gittim dün gece ekstra atımlar hiç uyamadım çok kötü bir durum bu
evet benimde pazartesi günü şeker yüklemesi yapılacak... tatlıyı yasaklarsa naparım ki ben :):18:
hayırdır cnm dıkkat et kendine biliyosun bebişlermizde etkieniyor boylw drumlardan takma kafana bişey
aleyküm selam cnm
benimde pazartesi gunu inş hayırlı sonuclar alırsın yanlız gitme sakın yanında biri bulunsun bizide haberdar et
ayfercim çok çok geçmiş olsun ben tam anlamadım ne oldu ki :44:
canım kalibimde böyle bir şey yuvarlnırmış gibi his oluyor o zaman çarpıntı gibi hissesiliyor ve kalbin atması gerektiğinden önce br atım yapıyor
evet benimde pazartesi günü şeker yüklemesi yapılacak... tatlıyı yasaklarsa naparım ki ben :):18:
ayşe kacta gıdıcen cnm aynıyız senle inş iyi aberler alırz bnde talı ve hamur işinde nasıl vazgebilirim kiii :18::18:facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diyeben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom
aaaaa zeynepcan kız beslenmekten kolay ne var,sen bıcırıklara bi yemek yap hepinizin sevdiği neyse artık oturun sen onlara baktıkça iştahın açılırrr ,sıkma tatlı canını lütfen,sende bazı şeyler üstüste geldi evet ama Allah'ın izniyle feraha kavuşup rahatlıycannHerkesler nasıl bakimm
ben iyi değilim arkadaşlar sasırmadınız dimi
kan değerim 8.7 ye dusmus uretim dusmus b 12 dibe vurmuş albümin dusmus fosfor kotu vs. durum kotu yani o kadar halsizimki tarif edemem kolumu bile kaldıramıyorum
cooook iyi beslenmem gerekiyormuş (nasıl olacaksa) iştahım hiiiiç yoook inanın aklıma yemek yemek bile gelmiyor sinirlerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?