2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
slm cnm günaydın geceleri yatmak zorlassada Allah ım beterinden korusun ..sen nasılsın [/QUOTE]

allah iyilik versin... iyi sayılırım bende.... fiziksel bir sıkıntım yok çok şükürde ruhsal olarak çöküyorum sanki..

Selam bayanlar,nasılsınızz bebikleri nasıl ?
Yarın şeker yüklemesi var 75 gr ya korkuyorum resmen aç aç ben duramam bir de şekerli su,çıkarırım ben geri:44:

Son düzenleme:
Yarın şeker yüklemesi var 75 gr ya korkuyorum resmen aç aç ben duramam bir de şekerli su,çıkarırım ben geri:44:
o korku beni de sardı canm.ben de haftaya gitcem de,1 saat aç duramıyom,bayılır kalırım diye korkuyom

Son düzenleme:
[o korku beni de sardı canm.ben de haftaya gitcem de,1 saat aç duramıyom,bayılır kalırım diye korkuyom

Allah'tan eşim de yanımda gelecek,gizli şeker çıkmıştı onda,o da şeker yüklemesi yaptıracak.Gerçi ikimiz de bayılırmışız.
Yarın 9,5 ta içiçez şekerli suyu,inş zaman hemen geçer 2 saat ooff gözümde büyüdü ya

slm cnm günaydın geceleri yatmak zorlassada Allah ım beterinden korusun ..sen nasılsın

allah iyilik versin... iyi sayılırım bende.... fiziksel bir sıkıntım yok çok şükürde ruhsal olarak çöküyorum sanki..[/QUOTE]
hayırdır cnm dıkkat et kendine biliyosun bebişlermizde etkieniyor boylw drumlardan takma kafana bişey

aleyküm selam cnm

benimde pazartesi gunu inş hayırlı sonuclar alırsın yanlız gitme sakın yanında biri bulunsun bizide haberdar et

e bebek mağazalarında baby&me saf su + havlu olan ıslak mendil 3lü paket 5,99a düşmüş çok çok uyguna geliyo ben yarın akşam çıkarma yapıcam tavsiye edilir kız bebek ve erkek bebeklere özel diyede ayrı araştırdım soruşturdum iyiymiş

allah iyilik versin... iyi sayılırım bende.... fiziksel bir sıkıntım yok çok şükürde ruhsal olarak çöküyorum sanki..
hayırdır cnm dıkkat et kendine biliyosun bebişlermizde etkieniyor boylw drumlardan takma kafana bişey

aleyküm selam cnm

benimde pazartesi gunu inş hayırlı sonuclar alırsın yanlız gitme sakın yanında biri bulunsun bizide haberdar et [/QUOTE]

evet benimde pazartesi günü şeker yüklemesi yapılacak... tatlıyı yasaklarsa naparım ki ben :):18:

o korku beni de sardı canm.ben de haftaya gitcem de,1 saat aç duramıyom,bayılır kalırım diye korkuyom

kızlar o şekerli suda hiç abartılcak bişey yok bildiğiniz enerji içeceği sadece aç karnına içtiğiniz için midede bi hoşluk oluyo ama bende öyle çokta bulantı falan yapmadı hoşumada gitti açıkcası gözünüzü korkutmayın yani bende sizin gibi korkarak içmeye başladım çünkü
bekleme süreniz içinde dr kontorle girerseniz zamandan kazanırsınız ben öyle yaptım hem zaman geçti hemde kkanı verince işim bitmiş oldu
en önemlisi inş. güzel sonuçlarla gelirsiniz

evet benimde pazartesi günü şeker yüklemesi yapılacak... tatlıyı yasaklarsa naparım ki ben :):18:[/QUOTE]

facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diye ben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom

aleyküm selam cnm

benimde pazartesi gunu inş hayırlı sonuclar alırsın yanlız gitme sakın yanında biri bulunsun bizide haberdar et [/QUOTE]

Sağol cnm inş hepimizin sonuç güzel olur.Eşimle gideceğiz bakalım tek gidemem tıraşlarım ben zaten

İçim biraz rahatladı okuyunca,teşekkürler

evet benimde pazartesi günü şeker yüklemesi yapılacak... tatlıyı yasaklarsa naparım ki ben :):18:

facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diye ben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom [/QUOTE]
ayşe kacta gıdıcen cnm aynıyız senle inş iyi aberler alırz bnde talı ve hamur işinde nasıl vazgebilirim kiii :18::18:

Sağol cnm inş hepimizin sonuç güzel olur.Eşimle gideceğiz bakalım tek gidemem tıraşlarım ben zaten[/QUOTE]

inş iyi bari eşin yanında bulunsun da bnmde eşim gelicek bakalımbnde cıkarmam inş :26:

facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diye ben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom [/QUOTE]

benimde açlığa asla tahammülüm yok dayanamıyorum ama sıkcaz artık dişimizi benim dün çok koymadı da haftaya daha uzun aç kalcam 100 lük yüklencek ya onu düşünüyom bende nasıl dayancam diye ve dediğin gibi tatlı yemicek olmak kötü salı günü akşam babama demiştim yarın şebetli tatlı alalım yiyelim şeker yüklemesinden sonra yüksek çıkınca yalan oldu nasıl cnım istiyo anlatamam sana sen şimdiden tatlı yememeye çalış ben son günler çok yemiştim belki ondan yüksek çıkmıştır diyorum bakalım inş. haftaya iyi sonuç çıkarda doya doya tatlı yerim

Herkesler nasıl bakimm

ben iyi değilim arkadaşlar sasırmadınız dimi
kan değerim 8.7 ye dusmus uretim dusmus b 12 dibe vurmuş albümin dusmus fosfor kotu vs. durum kotu yani o kadar halsizimki tarif edemem kolumu bile kaldıramıyorum
cooook iyi beslenmem gerekiyormuş (nasıl olacaksa) iştahım hiiiiç yoook inanın aklıma yemek yemek bile gelmiyor sinirlerim bozuk

facede de biri yazmış canm utanmasam bir bardak daha istiycektinm diye ben açlığa dayanamam diye korkuyom daha çok,bi de Allah korusun değerler kötü çıkarsa benim gibi bir tatlı düşkünü ne yer diyom
ayşe kacta gıdıcen cnm aynıyız senle inş iyi aberler alırz bnde talı ve hamur işinde nasıl vazgebilirim kiii :18::18:

Sağol cnm inş hepimizin sonuç güzel olur.Eşimle gideceğiz bakalım tek gidemem tıraşlarım ben zaten[/QUOTE]

inş iyi bari eşin yanında bulunsun da bnmde eşim gelicek bakalımbnde cıkarmam inş :26:[/QUOTE]
canım ben çarşambaya gitcem bakalım,inşallah sorun olmaz da,sen bizi haberdar et daha önce ise ölçümün
aaaaa zeynepcan kız beslenmekten kolay ne var,sen bıcırıklara bi yemek yap hepinizin sevdiği neyse artık oturun sen onlara baktıkça iştahın açılırrr ,sıkma tatlı canını lütfen,sende bazı şeyler üstüste geldi evet ama Allah'ın izniyle feraha kavuşup rahatlıycann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…