2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen canım ya bende ovvv oldum kilosunu duyunca. birde benim 1 ay olmadı daha :) 3 hafta oldu son kontrolle :))) nasıl sevındım.
aşağıda tansıyonum dustu bayıldım yukarı çıktık 5 dk uzandım, sonra doktor aldı ultrasona kalp atışını kılosunu vs duyunca kan geldı yüzüme :)))))

Allahın izniyle alırsınız daha ıyı sonuç bak 50lıkte yüksek cıkabılıyor dıyor herkes. canın cok tatlı ıstıyınce kuru kayısı, kuru ıncır falan ye. hem rüzgârıma kan can gelır daha cok :)))

maşallah hepimizin zuzularına

yaa kılo konusunda cok benzeriz bende ılk zaman hoop 10 kılo aldım. benım doktorda carladı. dıkkat et dıye. ama son 2 aydır 2.5 kılo almışım.
valla bende aynı temennıde gıdıyorum. 5-6 kılo daha alsak cok da abartı almış olmıcaz. fazlasını erken almış oluruz sadece.

yok canım yazdım gormemıssın sanırım. mahkememiz 17 nisanda sorma dun ağlamaktan helak oldum. bebişte uzuldu sanırım. dun ılk defa hareketlerını cok hıssettım. onu hıssettıkce onuda uzuyorum dıye hepten kahroldum. ((((((

Evvelsi günde yazmıştım arada kaynadı gorunmedı sanırım. ben bayıldığımda eşim hemşireyle konuşurken hemşire demişki '' ilk kan vermeden sonra hıcbırsey yemedımı? bır kac seye ızın var yıyebılırdı kımse soylemedı mı?'' demiş. tam bende konuya hakım olamadım ama bır doktora sormak lazım.
iki lokmada olsa bısey yıyınce daha dayanıklı olur ınsan.

((( canım benım uzme kendını. iyi ol sen pozitif enerji yumağısın :)
az az ye sık ye. insanın canı istemezken en güzel yöntem bence. minnoşa mama lazım annesı :)
[/QUOTE]
ay ben su bile içmedm kan alan çocuğa sordum su içebilirmiyim diye iç ama çok değil dedi sonra şekeri içince gerek duyamdım su içmeye
ama haftaya napıcam bilmiyorum nasıl dayancam o kadar saat açlığa
cnm bu arada perde konusunda fikrini almak istiyorum çok kararsızım çünkü çok masraflı bişey almıcam pencerelerim yeni ama 2 yıla kadar yani borç bitince tekrardan tüm pencereleri boydan yaptırmayı düşünüyorum bütün evin perdeleride değişcek o zaman bu eve 1 yıl olduk alalı aldığımızda perde almadım hiç zaten 1,5 yıllık evliydim perdelerim yeni diye tadilat yaptırmıştım masrafta çok oldu malum hem bide oğluşa bi kız kardeş gelirse perdeler mavi mavi kıza ayıp olur diyorum :))) değiştirebilceğim uygun bişey alcam
şöle bişey düşündüm ben beyaz stor güneşlik üzerine duvardan duvara düz mavi tül açık renk tabi iki parça yaptırayım diyorum iki yerde toplayım tülü de istersek açalım istersek toplu durur sence nasıl çok mu basit olur cibinlik ve dolabın perdelerini de aynı mavi tülden yaptırırım

merhaba kızlar nasılsınız cnm sıkma kendini tahlil sonuçların çok güzel şekerinde yüksek değil bence bir hafta dikkat et bakalım ne çıkacak sonuç
şükür başka sıkıntı yok takma kafana...
bende daha gidecem pazartesi yada salı gideyim bakalım ne diyecek doktor bebişin maşallah büyümüş senin
grip oldum başımı tutamıyorum üstüme ağırlaştı iyice dişlerim sızlıyor inş çabuk atlatırım ya.

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine eşimde rahatsız doktor salgın var bulaşıcı dikkat edin demiş
ne kadar dikkat etsemde mecbur ilgilenmek zorundayım inş bulaşmaz bana da
şekerede çok kafaya takmadım ya bakalım inş. haftaya iyi sonuçlar alırızda yinede insan iyi sonuç alsa mutlu oluyo
böle sınırda falan çıkınca ne kadar akfaya takmasanda tedirgin oluyosun şimdi bir hafta hem yasak diye canın istiyo tatlı yemek
hem acaba nasıl çıkar sitresi oluyo hemde tekrardan aç kalma siteresi olsun napalım bebişler sağlıklı olsunda

canım bence hiç basit olmaz. bende oda yapacağımız zaman pastel mor düz fon ve sade beyaz tül düşünüyorum.

perde de çok civcivli seyler goz yoruyor gibi geliyor bana. hem camları değiştirmeyi düşünüyorsun. makul ve idareten bir şey yapmak en iyisi.
ben salona 2 yıl once ıdareten perde yaptırmıştım. blackout fon ve tül. bir cephe 4.5m bir cephe 5m. 300tlye yaptırmıştım.
gecen yazki tadilatta hepsi boşa cıktı. diğer odalarda kullanıyorum simdi. yanı verdiğim para içime dokunmadı.

sağol canım cevap verdiğin için. acaba diorum ilerde kilo felan alınca önü tek tekerlek ya sorun olur mu? hangi marka aldınız cnm

Arkadaşımın kızı 2 yaşında geçen gün 3 tekerlekli arabadan inmek isterken araba yan döndü. Denge problemi oluyormuş sanırım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dediğin gibi perde de desen falan hiç hoşuma gitmiyor beni zaten çözmüşünüzdür artık azda olsa şatafatlı şeylerden hiç hoşlanmıyorum her zaman ev dekorasyonunda sadelikten yanayım bende eşimde öyle perdecide bizim mavi tül yoktu aradım sabah getirmiş 12 mt kadar buldum dedi akşam bakcaz bakalım inş. yeterli olur çünkü bizim perdeci mt fiyatı 10 tl veriyo başka birkaç yere dordum 30-40-50 tl mt fiyatları çok yüksek oluyo toplamda dolabın perdelerine 60 tl tutar dedi 1 metrecik ama napcan cibinlikte yaptırılcak daha onuda perdeciler yapmıyomuş ben tülü veririm saan sen dışarda yaptırırsın dedi işte anlasakta kendimiz dikiversek herşey para
benimde evlenirken alındı tabi perdeler yeni daha o yüzden değiştirmedim bu eve geçerken yazık günah diğer evde fon çok yaptırdık pencere durumuna göre şimdi o fonlar hep elimde kaldı benimde bebek odasındaki perdelerde çıktı şimdi bide benim annemlerde son 3 yılda 3 ev değiştirdi hiç bir evin perdesi halısı uymadı her eve perde halı aldı anneminde bir sürü benimde kalan perdeler evde perde halı deposu var anlıcan günah yani o kadar para veriyosun atsan atılmaz satsan satılmaz

24 ve 28 hafta arası diye biliyorum.

evet canım bana 12 nisanda gel dedi de o gune rand.doluydu alamadim,9 nisanda gitcem bu durumda o zaman 25.hafta oluyo galibaa :)[/QUOTE]

Sanırım evet. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

birden oldu ya ama ağır oldu bu sefer inş geçer.
doğru ne kadar takmayım desende takıyorsun işte
birde yasaklar daha cazip geliyor dikkat et bakalım sıkıntı olmaz inş hayırlısıyla.

ayy işte korktuğum aynen bu... en iyisi biraz daha araştırmakk

canım çok geşmiş olsun. bol bol meyve ye bitki çayı iç. doğal yollardan vitamin takviyesi yap kendine en güzel çaresi.

ayy işte korktuğum aynen bu... en iyisi biraz daha araştırmakk

biz araba alacağımız zaman 3 tekerlı olanlara bayılmıştık. ama burda olsun çevremde olsun özellikle kaldırım ınıp çıkarken sorun olduğunu duydum. ve vazgectım. bız 4 teker aldık sağlam olsun dıye. mağaza ıcınde yerler kaymak 3 teker vız vız gıdıyor ama. sokakta karsıdan karsıya geçerken sorun olur falan dıye takılmıştı cıddı aklıma. daha once eklemıstım resmını yıne eklıyım fıkır acısından.

bizim arabamız bu.

evet canım senın janjanlı seylerı sevmedıgını bılıyorum. bende cok sevmem aşırılığı. ev dediğin sade olacak huzur verecek. kalabalık goruntuyu bende hıc sevmıyorum. metre fıyatı gayet ıyı. bende metresını 12 veya 13den almıştım gecmıs gun yalan olmasın. oyle 30-40tl lere hıc hıc gerek yok. kaldıkı gecıcı perde ıcın..

tabı canım var olanı degerlendırmek lazım ben artık perde yaptırırken bıle onu düşünüyorum. hem kullanılmıyor hem yer kaplıyor. yazık verılen paralara.

cibinlik tülünü al diktirmeye acele etme. makıne bakıyordunuz belkı alırsınız.
biz bir tane cibinlik aldık. soyle bır baktımda dikimi nasıl diye inan zor değil. olurda makına alırsanız annenle dıkersınız.

kızlar sizce 3 tekerlekli bebek arabaları mı daha kullanışlı yoksa 4 mü? 3ler görüntü olarak daha çok hoşuma gidiyor ama 4 daha mı sağlam olur bilemedim. ..
cnm bana kalsa 4 teker i tavsiye ederim 3 olanarın takılıp düşme ihtimali daha fazla sanki ama kullanmadım bndede 4 teker var cnm pierr cardin in bi araştır istersen

kız nabert gecmiş olsun bnde oldum grip 5 gundu cektim bugun yenı yenı geçiyor valla cok zormus hamileyken hasta olmak öksür üksür bi hal oldum Allah yardımcımız olsun cok dıkkat etmek gerek

güzel bi makina almayı çok istedik ama sanırım şimdi oğluşun masrafları varken araya makinayı sıkıştıramıcaz sonraya kaldı gibi bizim makina işi
ama bakalım bir iki arkadaşta makina var hem onlar dikiş nakış işini de biliyolar olmadı onlaradn birine rica ederim cibinlik işini çeyiz evleri yapıyomuş onlarda yüksek fiyatlara yapıyolardır bziim evin orda çok var o tars yerler ama göçmen işi süslü püslü pahalı yaparlar
Allah tan beğendiğimiz park yatağın cibinliği var içinde bi yatağın başına yaptırcaz dur istediğim modeli bulursam ekleyim

KIZLAAARRR

ağda işini nasıl hallediyosunuz bn su ana kadar ağda yapıyordum ama şimdi nasıl yapıcam bilmiyorum fikir verin banaaa

kısmet canım. sorma masraflar hep dusunuldugunden fazla çıkıyor. helal hoş olsun elbet kuzucuklarımıza ama bizlerde destek yok kendi yağımızla kavruluyoruz tabi. bizimde buzdolabı bozuldu kışın elektrik kesilmelerinden kara kara düşünüyoruz nasıl alıcaz simdi bunca masrafın ıcınde dıye
yaz gelmeden bıseyler ayarlamak lazım. dolapsız olunmazkı

o yüzden dedım. cok pahalı fıyat verırler dikime. tanıdık varsa hıc dısarlarda gezme zaten. hazır alsan daha ucuza gelır lakın senın renk olayın olduğu ıcın dıktırmen gerek. tanıdıklara soyledınmı zevkle dıkerler bence. bırı benden böyle bısey ıstese elimden geleni yaparım derdim. bebek için olunca akan sular duruyor :)

bizim aldığımız cibinlik bu. yatağı zaten doğal ahşap rengi. ben cok herşey pembe pembe olsun ıstemıyorum. ahşap rengine en güzel sade beyaz olur dedım. kendım ustune ugur bocegı kelebek falan bir kaç bıseyler suslıcem :)

KIZLAAARRR

ağda işini nasıl hallediyosunuz bn su ana kadar ağda yapıyordum ama şimdi nasıl yapıcam bilmiyorum fikir verin banaaa

sorma yaaa bırak ağdayı doktora gıderken yusuf yusufum :18: aşağıdan kontrol yapılır her an dıye. göbüş oyle cıktıki hiçbirşey göremiyorum...
doğum zamanı napıcaz düşün düşün stres oluyorum.

tecrubelı anneler bir çare bize... ne yaptınız sizler..

aynen duysunlar sesimizi jilet le yapmak istemiyorum ben yaa yoksa cogalır agdaya devam etmem zor olur kuafore de gıdemem poffff nedicez kızzz :44::44::44:

aynen duysunlar sesimizi jilet le yapmak istemiyorum ben yaa yoksa cogalır agdaya devam etmem zor olur kuafore de gıdemem poffff nedicez kızzz :44::44::44:

ben jılete gectım bıle karnım hızlı buyudu. ama artık goremıyorum kı yavvv onu da yapamaz oldum. gobusten kollar uzanmıyor zaten (

helllppp us.. dimiiii

canım cibinlik çok güzel fikrinde çok güzel üzerini kendin süslersin çok hoş olur ben istediğim cibinliği bulamadım nette nedense bakıyorum ama akşamda perdeciye gidicez ya perde modellerine bakayım resimlerini çekeyim dedim
annemin işyerinden birkaç. arkadaşı var hem işi biliyolar hemde güzel makinaları var evlerinde hiç denk gelipte öyle bi konu açılmadı dikermisiniz diye ama sanrıım rica etsek yaparlar benide severler çünkü açıkcası aklıma hiç gelmedi onlardan rica etmek az önce sana yazarken aklıma geldi ne var sanki dimi benden de öle bişey rica edilce elimden geleni yaparım büyük bi zzevkle aslında bebek odasında yatmıcak oğluş cibinliğe falan ne gerek var da işte özeniyoruz ya bebişler için iyice özenti olduk çıktık zaten kendi eşyalarıma özen göstermemiştim bu kadar ayrıntı düşünmemiştim
ay saat 5 olsada çıksak artık ya sıkıldım valla çalış çalış kolum kanadım ağrıyo artık evde olsakta alışverişlere koştursak tabi cebimizde para da olsa :))) bakalım c.tesi çarşı pazar gezelim diyoruz aksilik olmazsa heycanla c.tsiyi bekliyorum her yeri alt üst edezim gezesim oğluma deli gibi alışveişr yapasım var

ben jılete gectım bıle karnım hızlı buyudu. ama artık goremıyorum kı yavvv onu da yapamaz oldum. gobusten kollar uzanmıyor zaten (

helllppp us.. dimiiii
ben kendim ağda yapamıyordum kuaföre gidiyodum hamile kaldıktan sonra korktum bi zararı olurmu acaba diye jilet yaptım ama en son yaptığımda çok pişman oldum tam 1 saaat duşta kaldım ve çok zorlandım elim artık yetişmiyo bu sefer kuaföre gitcem ağdaya herkez gidiyo doktorada sordum sakıcnası yok dedi hijyenine güvendiğiniz bi kuaföre gidin bence yarım saat bile sürmüyo komple cart cart ter temiz çıkıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…