2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar mahkemem yarın sabah. Dualarinizi içinizden ne geçiyorsaniz okumanızı bekliyorum. Cok ağrım var belimde altta korkuyorum zaten. (

Canım Rabbim gönlüne göre ve hayırlısını nasip etsin senin için. Dualarım seninle bilesin.. Stresten olmuştur o ağrılar. Çok gerilince bende de aynısı oluyor.

oyle tek kullanımlık duymamıştım hıc. o ıyımıs cunku konserve hıc hıjyen olmuyor.
ben evde bile kendime iki konserve kullanıyorum. biri özel bölge için biri diğer bölgeler ıcın. ben kaşımı bıle ağda ile alıyorum cunku.

herkese merhaba
kızlar bende kaşıntı başladı sadece el ve ayaklarıın üstü öyle kaşınıyor ki ve böyle pütür pütür salı gününe randevu aldım bakalım nedenmiş........

herkese merhaba
kızlar bende kaşıntı başladı sadece el ve ayaklarıın üstü öyle kaşınıyor ki ve böyle pütür pütür salı gününe randevu aldım bakalım nedenmiş........

Gecmis olsun canım alerji falan mi oldun yediklerine dikkat et, bisey yoktur insallah. Bnmde elimde ayagimda uyusukluk oluyo ama dikkate almadim

Teşekkür ederim kızlar. Boşanma davam var maalesef. Su halde ugrastiklarima bakın.

ALLAH yardımcın olsun canım
canını sıkma diyemem üzücü bir durum ama bebğinide düşün ne olur...
ben çok üzdüm bebeğimi sıkıntılar yaşadım

Canlarim dikkat edin kendinize bende ilk gebeligimde coj sknti cektim 12haftalik hamileydim bosanma karari aldik hatta esim bebegi aldirmak istiyodu ama vakit dolmustu dolmasaydida ben kiyamazdim yavruma bi ara esim beni bulamasn diye babamin memleketine bile gitmeye karar vermistim ama esim beni seviyomus bende ona asiktim butun zorluklari astik simdi oglum 3yasinda ve kardeside olcak bundan guzel bi duygu yok..okadar kotu seyler yasiyoruzki ama yinede hayat bize hediyesini veriyor annelikle taclandiriyor bizi..esime bi kere dedimki sen oglumuzu istemiyodun aldirmak istiyodun ve cvbi bana hayatta en cok unutmak istedigim sey odur dilim kopsaydida sana o kelimeyi kullanmasydm diyor..insallah duygubaby cim sende hayirlisiyla atlatirsin hakkinda hayirlisi neyse o olsun rabbim yardimcin bebeginde destekcin olsn

kızlar karnım baya baya büyüdü benm 4 kilo aldım sizlerde durumlar nasıl bebişler çok mu hareketli az mı? şekerimde yüksek çıkmıştı gecen hafta diyetteyim bu aralar . kilo almadım ama şekerimi kontrol edememişim:))

aynen cnm şuan kimse yok görürler belkim biz biraz daha bekleyelim hehe

hepimizde içten içe aynı dert varmış meğer.. :) zaman geçtikçe zorlaşıyor ama gerçekten. gelince sorarız onlara.

Bacilarim bende tecrubeli bi ana olarak soyleyim daha duruuun o karninizdan ayaklarinizn ucunu bile goremiceksiniz :):):) bu daha iyi hallerimiz :) bu arada ben ilkinde epilasyon aleti kullaniyodum ozel bolge basligiyla rahat oluyodu hatta doguma giderkem cekyatin ucuna koca bi ayna koydum basimin altina cift yastik yattim actim bacaklarimi tayir tayir mis gibi yaptim :):) ama simdiii valla cok cnm aciyor bacaklarimi zor aldiriyorum ozel bolgeyede malum jilet kullaniyorum bide oglumda az tuyluydum massallah bu kizda cok tuyluyum..

ayy işte korktuğum aynen bu... en iyisi biraz daha araştırmakk

Kizlar fikir vermek istiyorum bende oglusuma 3tekerlekli bebek arabasi aldim ama biraz buyuyup kilo alinca oturmayada baslayinca yuk one dogru bindi ve itiklemeside zor oldu hafif bayir biyerdede zor tutuyodum devrilcek gibi oluyodu bende uygunlarindan baston araba aldim tekrardan onu kullandim simdi iki arabamiz oldu ama hic tavsiye etmiyorm 3tekerlekliyi almayin bence...bide arkadasim e bebekten jolemi iste j ile baslayan bi bebek arabasi almis cok memnun 250tl ye aldim dedi indirimdeymis valla bende baktim inceledim cok hosuma gitti keske bebek arabam olmasydi mutlaka alirdim ondan bi bakin isterseniz 4tekerlekli cok asiri buyuk degil hem baston hem normal cok hafif bisi

selam canım gerçekten zormuş hamileliğimin ilk aylarında olmuştum ama bu kadar ağır değildi bu sefer beni mahvettti dişlerim bile ağrıyor ya...
öksürüğüm başlamadı ama burnumun akması durmuyor sanada çok geçmiş olsun canım...

Kizlar karnim cok sert ve kasinmaya basladi.catlayacakmi sanki ne bana öyle geldi.artik uykularimda parça parça. .

Kizlar ben 16 nisanda carsamba seker yuklemesi yaptiricam,kac saat suruyor,okula da sabah gec gelicem diyecektim,,,r.birde ben oglenden sonra misafir kabul etmistim disarda kalmasin lar korkarim😞
bişiy sürmüyoki eczaneden glikoz alıp içiosun tam bi saat sonra kan veriosun sonuclar buyuk ihtimalle ertesi gün cıkıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…