Kızlar mahkemem yarın sabah. Dualarinizi içinizden ne geçiyorsaniz okumanızı bekliyorum. Cok ağrım var belimde altta korkuyorum zaten.(
Ben bacaklar icin bi yere gittim en son.kiz dedi ozel bolgenide yapayim dedim benim enfeksiyon var simdi baskasinada kullancan daha kotu dedim hem onlar icin hem benim için. O da dedi tek kullanimlik agdalar var ondan yaparim dedi.bakalim dusunuyom ama gitmedim daha.
Kızlar mahkemem yarın sabah. Dualarinizi içinizden ne geçiyorsaniz okumanızı bekliyorum. Cok ağrım var belimde altta korkuyorum zaten.(
kızlar sizce 3 tekerlekli bebek arabaları mı daha kullanışlı yoksa 4 mü? 3ler görüntü olarak daha çok hoşuma gidiyor ama 4 daha mı sağlam olur bilemedim. ..
canım hayırdır ?Kızlar mahkemem yarın sabah. Dualarinizi içinizden ne geçiyorsaniz okumanızı bekliyorum. Cok ağrım var belimde altta korkuyorum zaten.(
herkese merhaba
kızlar bende kaşıntı başladı sadece el ve ayaklarıın üstü öyle kaşınıyor ki ve böyle pütür pütür salı gününe randevu aldım bakalım nedenmiş........
Gecmis olsun canım alerji falan mi oldun yediklerine dikkat et, bisey yoktur insallah. Bnmde elimde ayagimda uyusukluk oluyo ama dikkate almadim
Canım Rabbim gönlüne göre ve hayırlısını nasip etsin senin için. Dualarım seninle bilesin.. Stresten olmuştur o ağrılar. Çok gerilince bende de aynısı oluyor.
Allah yardımcın olsun canım hayırlısını versin inşallah
canım hayırdır ?
dua ederim sanada ....
Teşekkür ederim kızlar. Boşanma davam var maalesef. Su halde ugrastiklarima bakın.
Teşekkür ederim kızlar. Boşanma davam var maalesef. Su halde ugrastiklarima bakın.
ALLAH yardımcın olsun canım
canını sıkma diyemem üzücü bir durum ama bebğinide düşün ne olur...
ben çok üzdüm bebeğimi sıkıntılar yaşadım
aynen cnm şuan kimse yok görürler belkim biz biraz daha bekleyelim hehe
hepimizde içten içe aynı dert varmış meğer.. :) zaman geçtikçe zorlaşıyor ama gerçekten. gelince sorarız onlara.
ayy işte korktuğum aynen bu... en iyisi biraz daha araştırmakk
Arkadaşımın kızı 2 yaşında geçen gün 3 tekerlekli arabadan inmek isterken araba yan döndü. Denge problemi oluyormuş sanırım..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese merhaba
kızlar bende kaşıntı başladı sadece el ve ayaklarıın üstü öyle kaşınıyor ki ve böyle pütür pütür salı gününe randevu aldım bakalım nedenmiş........
canım çok geşmiş olsun. bol bol meyve ye bitki çayı iç. doğal yollardan vitamin takviyesi yap kendine en güzel çaresi.
çok sağol canım inş çabuk atlatırım nane limon içiyorum ama bu sefer ağır oldu hamileyken hastalık çok zormuş gerçekten...
biz araba alacağımız zaman 3 tekerlı olanlara bayılmıştık. ama burda olsun çevremde olsun özellikle kaldırım ınıp çıkarken sorun olduğunu duydum. ve vazgectım. bız 4 teker aldık sağlam olsun dıye. mağaza ıcınde yerler kaymak 3 teker vız vız gıdıyor ama. sokakta karsıdan karsıya geçerken sorun olur falan dıye takılmıştı cıddı aklıma. daha once eklemıstım resmını yıne eklıyım fıkır acısından.
bizim arabamız bu.
Eki Görüntüle 1050677 Eki Görüntüle 1050678
çok güzelmiş arabanız güle güle günlerde kullanın benimde kızımdan kalan arabamız var daha sağlam onu kullanırız bizimde dört tekerlekli
daha kullanışlı oluyor bencede...
evet canım senın janjanlı seylerı sevmedıgını bılıyorum. bende cok sevmem aşırılığı. ev dediğin sade olacak huzur verecek. kalabalık goruntuyu bende hıc sevmıyorum. metre fıyatı gayet ıyı. bende metresını 12 veya 13den almıştım gecmıs gun yalan olmasın. oyle 30-40tl lere hıc hıc gerek yok. kaldıkı gecıcı perde ıcın..
tabı canım var olanı degerlendırmek lazım ben artık perde yaptırırken bıle onu düşünüyorum. hem kullanılmıyor hem yer kaplıyor. yazık verılen paralara.
cibinlik tülünü al diktirmeye acele etme. makıne bakıyordunuz belkı alırsınız.
biz bir tane cibinlik aldık. soyle bır baktımda dikimi nasıl diye inan zor değil. olurda makına alırsanız annenle dıkersınız.
cnm bana kalsa 4 teker i tavsiye ederim 3 olanarın takılıp düşme ihtimali daha fazla sanki ama kullanmadım bndede 4 teker var cnm pierr cardin in bi araştır istersen
kız nabert gecmiş olsun bnde oldum grip 5 gundu cektim bugun yenı yenı geçiyor valla cok zormus hamileyken hasta olmak öksür üksür bi hal oldum Allah yardımcımız olsun cok dıkkat etmek gerek
bişiy sürmüyoki eczaneden glikoz alıp içiosun tam bi saat sonra kan veriosun sonuclar buyuk ihtimalle ertesi gün cıkıo.Kizlar ben 16 nisanda carsamba seker yuklemesi yaptiricam,kac saat suruyor,okula da sabah gec gelicem diyecektim,,,r.birde ben oglenden sonra misafir kabul etmistim disarda kalmasin lar korkarim😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?