2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
25 haftalık hamileyim bende, bebişim erkek olacakmiş. Ilk bebegim cok heyecanlıyız ama malesef erken dogum kasılmalarım var

kızlar ya karnım acayip geriliyor taş gibi ya bi 7 ayı doldursam tamamına erse hatta çok sıkıntılıyım:44:

Canım seninle durumumuz aynı galba benimde sertlesiyor,o kasılma oluyormuş doktor magnzyum verdi bana sabah akşam iç diye kullanıyorum ama ona ragmen günde 8-10 defa oluyor. Senin ne sıklıkta?

Gunaydın canlarım
tum geçmiş olsun ve moral veren sözlerinize teşekkürler canlarım benim
Kısaca durum karışık ilaç kullanamadığım alerjik olduğum için
birde dun geceden beri bademciklerim coook sismiş yutkunmakta zorlanıyorum
vücut dengem dusmus belli zira ağzımın icindede yaralar oldu ayyyy ne zor bir hamişim ama cooook tatliyim yinede gözlerimin altı mor olsada güzelim dimi birde bedenimin ahenkle dans etmesini sağlayan göbeğimi unutmayın, hele yüzümde sırıtan sivilceler yokmu göreni hayran bırakan türden amannn bu kadar tarife sokakta görseniz beni tanırsınız isme gerek yok bakın hele güzelliğime

herkeslere günaydın yoğun bi haftanın da sonuna geliyoruruz ama gelecek geçmişi aratıyor artık iyice ağırlaşmaya başladığımı farkediyorum uykumda bile sürekli rüyalarla yoruluyorum erincekliğimden gece lavaboya kalkamıyorum, banyoları erteliyorum resmen saldım kendimi. Geçen yine bacaklarım şişmiş 14 saat ayakkabı ayağımdan çıkmadı. baktım baktım ağladım ama neden ağladım bilemiyorum sonra bebeğimden utandım özür diledim sabah sabah yine duygusallaştım nazlanacak kişi arıyorum
çok şükür bugünümüze haydin kolay gelsin herkese

Gunaydinn. Calisiyor olmak cok yorar tabiki artik buyuduk iyice. Allah yardimciniz olsun calisan anneler olarak.
Usenme meselesi bende de var uykuya zor daliyorum,ve uykum acilmasin diye tuvalete gitmiyorum cok zararli aslinda :26: ama artik cok sıklasti yine yaa. Bana mi oyle geliyor ki

ben iyice sulu goz oldum arkadaşım hemen ağlayabilirim ve calısmak zor gerçekten ama olsun tatile çıkmama ne kaldı ki diye dusun

herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun hepimize
dortyapraklipapatya canım çok geçmiş olsun inş toplarlıcaksın birgün sende kendini her halinlede güzelsin tabisiiiiii
o lavaboya gitme derdi bende de var her gece en az bir kere kalkıyorum artık tutmayı deniyorum ama çok sıkışıyorum mecbur kalkmak zorunda oluyorum üşengeçlik durumu da hat safada hiç bişey yapasım yok çalışmanında etkisi vardır mutlaka bunda hergün sabah 7 de kalkmak koyuyo artık iş ne kadar rahat olsada sabah erken kalkması dert hakkımızda hayırlısı az kaldı bebişlerimize sağ salim kavuşalımda

günaydın kızlar. Evet tuvaletler sıklaştı artık, ama ben her seferinde uyanıp gidiyorum. Hatta eşim senin yatağı oraya yapalım yorulma diyor. Bu arada dün aşımı oldum, kısmetse yarında van'a doktora gidiyorum. Dua edin kızlar bir sorun çıkmasında hayırlısıyla gidelim....

aynen canım uyumak zorlaştı bazen yine farkında olmadan karnımın üzerine yatıyorum hep tedirginin bu durumdan sık sık uyanıp poz. değiştr. çok sıvı tüketmek zorunda oldumuzdan çok çıkıyoruz. yazın sıcakta bol su içeceğimizden çıkmayız wc den.

ben iyice sulu goz oldum arkadaşım hemen ağlayabilirim ve calısmak zor gerçekten ama olsun tatile çıkmama ne kaldı ki diye dusun

evet artık şafak sayıyorum 50 gün kaldı diyorum tabi zaman ne gösterir, senin gibi olsak napardık bide utanmadan şikayet ediyoruz. çocuklar ,alerji, hastalık allah sana kolaylık ,güç kuvvet ,çocuklarına usluluk, sağlık sıhat versin canım

Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz sanirim bunu bilmek de rahatlatici bende rahat bi uyku pozisyonu bulamadim sirt ustu tedirgin oluyorum yanlarda da bi yerlerim uyusuyor illaki.

Ya cok sukur tum yazi hamile olarak gecirmicez eylul ekim annesi olsaydik daha da zordu isimizz

Bu arada yarin benim de kontrolum var insallah musmutlu haberlerle geliriz. Sorayim dedigim bi suru sey var ama kesin yarisini unuturum oglusu gorunce dogumdan bahsetse keske biraaaz

inşallah canım isorunsuz geçer yarın. en iyisi not al soracakları yarın bende gidecem doktora şeker yüklemesi için bebegimi görmek yetiyor hastaneyi görünce doktorun yanına girince bütün sorular önemsiz, gereksiz geliyor sormuyorum. bebeğimi artık bütün olarak göstermiyor hiç baş ,karın, gövdesi ne yakınlaşıp bakıyor canımı sıkıyor.

canım inş. yarın güzel haberlerle geliceksiniz bende senin gibi aklımda ne varsa unutuyorum dr ilk sorduğu bi sıkıntı varmı sormak istediğin bişey varmı tabi ben acele ediyorum biran önce ultrasyona gireyim diye yok diyorum çıkıncada oğluşu görmenin verdiği mutluluktan unutuyorum doktor da yaz diyo sormak istediklerini unutmamış olursun :))) yaz bari sen şimdi aklındayken sorcaklarını
hepinize günaydın annelerrr. biz bugün 27 ye girdik :)
günaydın canım maşallah size şaka maka 30 a da yaklaştık

Dediginiz gibi not alayim en iyisi kizlaar. Baska turlu hatrlamam ben. Klivya sende iyi haberlerle gelirsin insallahh.
Artik butun olarak ekrana sigmiyolar tabii bi de bizim ultrason fotolarimiz artik hic net degil, sizin de oyle mi yaa bisey belli olmuyor

günaydın canım maşallah size şaka maka 30 a da yaklaştık
evet canım ya 30 a yaklaştıkça kalp atışım hızlanıyor :)

günaydın canım maşallah size artık kocaman oldular tekmeleri sertleşmeye başlamıştır.
evettt tekmeden çok geziniyor karnımda. dalgalanma oluyor :) :) :) yeri daraldı heralde

evet canım ya 30 a yaklaştıkça kalp atışım hızlanıyor :)

evettt tekmeden çok geziniyor karnımda. dalgalanma oluyor :) :) :) yeri daraldı heralde

30 gelince sanki cok az kalcak gibi geliyo bana da ama daha 2 ayimiz olcak en az
Benimki de iki gundur daha az tekmeliyor ya yerden mi acaba dedigin gibi:26:

aynen canım bende çarşamba gittiğimde eşime dedim ki sanki ultrasyon makinası değişmiş eskiden ne kadar netti demek büyüdükleri için öyle oluyor
bizim paşa yüzünü göstermedi resim alamadık ay sonuna doğru 4 boyutluya gitmek istiyoruz ama artık çok net belli oluyor 4 boyutluda netten resimlere baktım çok güzel görünüyo kime benzediği bile belli oluyor

aaaa bnde apilasyon aletini dusundum ama ön bölgeme surmek istemiyom acır valla acır gerçi agdaya dayanıyorsam onada dayanırım herhal bnde oyle yapsam :44::44:
25 haftalık hamileyim bende, bebişim erkek olacakmiş. Ilk bebegim cok heyecanlıyız ama malesef erken dogum kasılmalarım var
mehaba cnm sağlıkla al inş kucagına erken dogum kasılmaları nasıla oluyo kiii :44::44:
günaydın 2014 miss turkey hamiş güzeliii

anam sende hasta olsanda pozitif enerjinle ustesınden gelirsin gııı çoluk çocuk iş guc kolay mı cnm gecmiş olsun tekrar tez zamanda atlatırsın inş
hafat sonuna ben yarın gelsemde yınede bugunlermize sukur valla bnde saldım galıba kendımı ne ozel ne tuzel bı temızlıgım kaldı pasaklı oldum cıktım kendımı toplamam lazım ama
çalışmaktan bıktım içimde çalışma keliimesine dair hiç bi heves istek yok şekerim evde çalışmaya hevesim var benim isyan edicem ama yoook 7 haftam var sunu surasında dayan sevgi diyorum kendime..su wc meseleside beni yoruyo artık her gece minimum 1 veya 2 bazı geceler 3 defa gıdebılıyorum delikli uyuyorum hep

hiçbirşey yapasım yok ama hiçbirsey sadece evimde iş yapasım var işyerini kaldıramıyorum artık zaman cabuk gecsede evimizde gecirsek biraz zamnımızı bebişimiz için hazırlansakk Allah ın izniyle inşallah

4 boyutluyu artik dusunmem ya zaten az kaldi, cocugu daha fazla ultrasona sokmayayim net olmayiversin artik ne yapalim

Ayy agda gunu mu yapsak bana da dert oldu valla kuafore gidemem ben ya, kendim de nasil yapcam bilmiyorum ama bakcaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…