2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın kızlar...
nasılsınız?
Dün tetanos aşımızı olduk bir dahaki altı ay sonraymış.... kalp atışlarını dinlemeye çalıştık ama minnoş kızım bi türlü rahat durmadı kıpır kıpırdı en sonunda hemşire yakaladı ve dinledi :) herşey yolunda daha hiç kilo almadım diye hemşiremde şaşırdı kaldı nasıl kilo almadan durabiliyorsun diye :) bende çok şükür dedim

herkeze günaydın birazdan 2 nci aşımı olmaya gidecem sonrasında kolum çok ağriyor bugün ağrılı geçecek günüm zaten gece çok kotuydum

4 boyutluyu artik dusunmem ya zaten az kaldi, cocugu daha fazla ultrasona sokmayayim net olmayiversin artik ne yapalim

Ayy agda gunu mu yapsak bana da dert oldu valla kuafore gidemem ben ya, kendim de nasil yapcam bilmiyorum ama bakcaz artik

yaaaa dun aksam bızde topıkte bu konudan muzdariptik cnm nasıl yapıcaz diye kara kara düşündük sen nasıl yapıyon kızzz :44::44::44:

yaaaa dun aksam bızde topıkte bu konudan muzdariptik cnm nasıl yapıcaz diye kara kara düşündük sen nasıl yapıyon kızzz :44::44::44:

Ayy sorma yaa ben agda makina karisik gidiyodum ne guzel. Ama artik alt taraflari yapamiyorum cok aciyooo ustleri yapiyorum altlara da jilete basladim vicdan azabi cekiyorum kizzz sen napiyosunn

Gunaydin canim. Sende atlattin asilari kilosuz devam etmek tabiki en iyisi bundan sonra bebegin aldigi kadar alir sona gelirsin artik
herkeze günaydın birazdan 2 nci aşımı olmaya gidecem sonrasında kolum çok ağriyor bugün ağrılı geçecek günüm zaten gece çok kotuydum
Gunaydin.2.asi ilki kadar agri yapmadi bende. Hatta nerdeyse hic yapmadi. Kendini sartlandirip da gitme

Ayy sorma yaa ben agda makina karisik gidiyodum ne guzel. Ama artik alt taraflari yapamiyorum cok aciyooo ustleri yapiyorum altlara da jilete basladim vicdan azabi cekiyorum kizzz sen napiyosunn

alt tarafa en son bir ay once yapmıstım cnm agdayla ne guzel azaldı dıye sevınırken simdi nasıl yapiym ki agdayı goremiyorum korkuyorm bide jılet de cogaltır kasındırır beni puffff ne etsek gııı :44::44::44:

Jilet tabiki mahvediyo hele agdaya alismisken ne bileyim yaa aynanin karsisina gecelim bari artik kac saatte yapariz bilmiyom. Gobekim daralir benim kizz boynum agrir hofff

Gunaydin canim. Sende atlattin asilari kilosuz devam etmek tabiki en iyisi bundan sonra bebegin aldigi kadar alir sona gelirsin artik

Gunaydin.2.asi ilki kadar agri yapmadi bende. Hatta nerdeyse hic yapmadi. Kendini sartlandirip da gitme

artık sürekli hasta ve agriliyim ki en ufak şeyden korkar oldum ınş dediğin gibi olur

Jilet tabiki mahvediyo hele agdaya alismisken ne bileyim yaa aynanin karsisina gecelim bari artik kac saatte yapariz bilmiyom. Gobekim daralir benim kizz boynum agrir hofff

ayneeenn sekerim kuaforede gıdemıyok zati benimde boynum agrır valla normalde bile agrıyordu kasılırım resmen ama deniycem bakalım :18::18::18:

ayneeenn sekerim kuaforede gıdemıyok zati benimde boynum agrır valla normalde bile agrıyordu kasılırım resmen ama deniycem bakalım :18::18::18:

Benimki de ben yapayim diyo yok artik orasi bana kalsin dedim benim bi arkadasim son aylar hep kocasina yaptirmis, ben onu da yapamam.mecbur is basa dusuyo tutula kasila yapcaz artik

Benimki de ben yapayim diyo yok artik orasi bana kalsin dedim benim bi arkadasim son aylar hep kocasina yaptirmis, ben onu da yapamam.mecbur is basa dusuyo tutula kasila yapcaz artik

benimkide ole bn yaparım dıyo aman onların eline agda verilr mi kız derimizi sokerler valla ..gerçi n onun koltuk altını alıyorum ama bn bir profosyenelim

Valla mi kizz iyi stres atilir aslinda bende mi baslasam ki

basla cnm basla hıncımı alıyorum bazen o şekilde kız bide görsen agdayı bi çekiyorum benim adam odadan odan iki tur atıp geliyo yanıma tmm diyo sıra diğer kolda ama beya iyi oldu onun için zırt pırt alıyodu şimdi relax kendileri

İyi yapmissin valla) onlar dayanamaz kizz, iyiki cocugu dogurmak onlara kalmiyo valla yanmistik

30 gelince sanki cok az kalcak gibi geliyo bana da ama daha 2 ayimiz olcak en az
Benimki de iki gundur daha az tekmeliyor ya yerden mi acaba dedigin gibi:26:

benimde iki gündür neredeyse hiç tekme yok. ama geziniyor,elimi karnıma koyup bekleyince hissediyorum. bence yerden :)

canım bende kuaföre gidin temizliğinden hijyeninden emin olduğunuz bir yere tabi ben bekarlığımda alıştım kuaföre ama sir bende alerji yapıyodu bırakmıştım düğüne yakın tekrar gitmeye başlamıştım tekrar alerji yapmıştı falan evlendikten sonra da yaklaşık 2 yıldır devamlı gittiğim bi kuaförüm vardı sir için hamile kalınca gitmedim jilet yaptım korktum zararlı olurmu diye ama son banyo maceram baya kötüydü o yüzden bir hafta on güne kadar kuaföre gitcem nasip olursa kendim yapamıyorum artık jilet bile o kadar zorlarken ağda yapanları tebrik ediyorum
ayrıca utanılcak hiç bişey yok bende hep utanırım gidemem diyodum o konularda çok utangaç ve çekingenimdir ama bi kere gidince alıştım ilk gittiğinde bni tuhaf oluyosun sonra daha rahat gidiyosun zaten şöle önce sen çamaşırla kalıyosun bacaklarını alıyo komple bacajklar bitincede çamaşırı çıkarıyosun üst bölgeleri alıyo onun acısıyla altlarıda görcekmiş etcekmiş aklına gelmiyo cart cart gidiveriyo

günaydınnn bu ara işlerim çok yoğun çok önümüzdeki 3-4 ayda böyle gider vay benim halime oldu mu şimdi tamda rahatım derken böyle giderse erken izne çıkarım sanırım

ağda falan filan denmiş hiçç kendimi kasamam ayda bir gidiyorum kuaföre 1 ay tertemiz geziyorum yıllardır da gittiğim yer gitme tarihlerinide kozmik bakımın tarihlerine endeksledim gittikçe azalıyo tüyler tavsiye edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…