2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Anam gelecek insallh. Kv gelirmi gelmeZmi bilmiyorum ama sanirim bunca aydir nasil oldugumu sormayan kayinvalidm hoooppp torun sahibi oldum diye atlayiverir. Kp de ben lohusayken gaywt rahat rahat dolanir ortalarda kesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar....

ben de annemi istiyorum doğumda yanımda büyük ihtimalle o olacak zaten.anneden başka kime naz yapılır kim seni direk anlayabilir ki zaten. kayınvalidem çalışıyor yıllık iznini benim doğumda alıcak . çok samimi değiliz o yüzden kalmasını çok da istemiyorum. bir de yeni doğan çocuklara sıkı olsun sağlam olsun diye abuk sabuk şeyler yapıyor :44: minnacık çocuğa onları yaparsa ben de çenemi tutamam. zaten yaz a geliyor. eşim olur akşam gündüz de gelen giden olur illaki . direk kalma diyemem zaten ama her şeyimi söyleyemediğim birinin yanımda kalması beni germekten başka bi işe de yaramayacak pöffff

canım size de geçmiş olsun nedeni belli oldu mu okuyamadım yazıları....

ahahhahahahahaha

manyaaakkkkkkk
sana yolllamadı diye çatlama diyeydin ayyy ne çekememezlik yaaaa!!! sen de ona yollayaydın babanne oldun hayırlı olsun diye yuh ya

Cok sukur canim bugun daha rahat uyudum.geciyo artik galibaa

bilmiyorum ama benimde aşırı bel ve kasık ağrılarım var dun akşam resmen dahada azdı oturamıyorum yatamıyorum sağ tarafıma hep aynı yere bıçak gibi saplanıyor resmen magnezyumda kullanıyorum ama gece yatmadan içiyorum öglene kdar iyi geliyo sonra hobaaa tekrar başlıyo şiştim zaten

kız benim kv hala farkında değil olayların kıskançlıktan bak bu hamileliğimi söyledim daha birkez arayıp nasılsın demedi demezde
yeni eve taşınmıştım ebeveyn banyosu var dediki evi gezerken ebeveyn banyosu senin neyine yararki bende heee iyi dedin çocukları yıkıyorum dedimkadıncagızada yazık yaaa torunlarını hala leylekler getiriyor zannediyor

cıks işlerine gelmeyeni fark etmezler bebişim

kızzz sen benim burda car car attığıma bakma onlara mık diyemiyorum ağzım dilim bağlanıyo Rabbim sanırım geçim olsun diye susturuyo beni yoksa kimseye karşıda susan bir tip değilimdir

ya hassas oluyosun tabi hem canının acısı hem kalabalık insanlarda bir garip hal hareket sergiliyo oğlum 1 aylık falan,görümce geldi ben hiç fark etmedim benim cin göz eşim fark etmiş delirdi ağzına geleni saydı o gidince çok ayıp ettin gibi ablayı savundum oda bana el kadar yavrumun ayağını gıdıklayamaz demişti ayy sinir olmuştum hangi mantıkla yaparlar anlamam

çok önemli bir husus bizler için bu bizim doğumda hastaneye herkez gelir diye tahmin ediyorum bizim sülalede kim doğum yapsa hepimiz toplanıp gidiyoruz bekliyoruz tüm gün hastane bahçesinde ama doğum gecesi hastanede Allah nasip ederse annem kalıcak eşim bişey bilmez şimdiden konuşuyoruz annem yanımda kalır babamla eşimde evde hazırlıkları yapar diye kv kp hepsi gelir hastaneye ama kalmazlar başımda bir kişi kalıcağı için lohusalıkta ilk 15 gün annem senelik izin kullanıcak annemin izni bitince de eşimin 25 gün kadar izni var hepsini toplu kullanırırm iş yeri bilmiyoruz ama sonrasında da eşim kalıcak işte kv balşımda kalması için istemiyorum açıckası çekemem onu zaten lohusalıkta piskolojim nasıl olucak bilmiyorum bana ve oğluma müdahale etmesi beni çıldırtır ama hergün gelir gider diye tahmin ediyorum yakında oturuyor çünkü valla annem babam ve eşimden başka kimseyi çekemem gibi geliyor geçende görümcem diyoki bebek odasına kimseyi sokmucakmışız herkez bieşyi ellermiş olmazmış ben evime gelen misafire bebek odasına girmeyin ellemyin dokunmayın diyemem görümcemde uyuzdur bu konularda

Canım herkesin düşüncesi farklı ben benim yanımda oldukları için çok mutlu oldum eşim deneyimsiz ben deneyimsizim ve doğum sezeryan oldu ayrıca kızım hiç susmadan ağlıyordu onlar olmasa ben başedemezdim kaynanamında , anneminde hakkını ödiyemem ONLAR OLMADAN ASLAAAA ::))))....

İnsallah oğlusun uslu olurda sende tadını çıkarırsın lohusalığın
,,

Amin canım amin....

yani zeynepcan alem bu kadınlar,bir sindirim sorunu var ,o geçmiyo malesef

eşinin görmesi iyi olmuş bence böylelikle insan daha temkinli oluyor tuhaflıklarada akıl sır ermez heee

ayyy benim kv. de herseye karışmaya calısırdı soyle yapıcan böyle yapıcan diye birde ben 2o küsür yıllık anneyim felan derdi ya eee tamam bırak bende anneliğimi yasim bende o kadar kusurluk anne olim sanki dogurdugunda 20 kusur yıllık anneydi

Bel agrilari cok oluyo artik ya bebisler buyudukce, biraz daha dayancaz artik, az kaldi. Ayy bi gelse su haziran temmuz yaa, gelmiyoooo

Bugüne müthiş bir turku uydurdum haydi halaya (hafif eller oynasın yeter)

sen gelmezsen hastaneye gidemem
vallah billah gidemem
acilin yolunu bilemem
tey tey tey
ben böyle doğumu neyliyim sensiz
sevdiğim beyim sen gelmezsen doğuma gidemem
doğum dediğin senle güzel sen gelmezsen doğuramam
vallah doğuramam
tey tey tey

azıcıkda babaları şımartalım dimi amaaaaaaaaaa

Bel agrilari cok oluyo artik ya bebisler buyudukce, biraz daha dayancaz artik, az kaldi. Ayy bi gelse su haziran temmuz yaa, gelmiyoooo

aynen çokm zorlanıyorum çok acaba diyorum evdeki buyuk işlerimi yapsam mı diyorum şimdiden su hazıran gelse gerisi gelir zaten acaba kim once yapıcak doğumu topiğin ilk temmuz anası ve son temmuz anası kim olacak biri başlasa diğerleride patır patır dökülür...

Dun aksm basladi bende bel ve sırt ağrısı aha koptu belim dedim. Bundn sonrası boyle gidecek sinyalleri aldim ben(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa haftasonlari esinle yap is yapcaksan canim kendi basina kalkisma sakin.

Evet biri baslasa gerisi gelir valla, ben basliim haziran ortalarinda insallahh

benim kv. karışmak gibi olmasın ama böle olsa daha iyi her lafın başında karışmak gibi olmasın ama benim fikrim bu der

ERKEK CANIM ama içimize sinen bir isim bulamadık eşim az bulunan bir isim olsun istiyor saçma sapan isimler buluyor bende çıldırıyorum

,

Teşekür ederim canım, beyinde bazı damarlar yeterince gelişmemiş dedi ama merak etmeyin büyüdükçe düzelir , kılcal damarları beslemesi için bir şurup verdi...

Ahhhh canım ahhhh ilk doğduğundan beri kaç dr a götürdüm hepsi ilk önce kalpten şüphelendi ama çok şükür kalbinde birşey yok , birara kesildi tekrarlayınca korktuk bu sefer beyni kontrol edelim dediler noroloji uzmanı şüpheli dedi çocuk norolojisi uzmanı bulun dedi araştırmalarımdan sonra bir prof bulduk hem çocuk hastalıkları uzmanı hemde çocuk noroloji uzmanı uzman dediğim PROFÖSÖR işte , bizdeki EEG sonucunu kabul etmedi tekrarlattı epilepsi değil allaha şükür.. Adamın dediği şeyleri aynen yazıyorum..

Beyindeki bazı damarlar yeterince gelişmemiş , sen hamileliğinde kansızlık yaşamışsındır buda bebeğin beyin gelişimini etkilemiştir dedi.. Ama şükürkü bu çocuğun gelişimini etkilememiş gayet normal dedi. Daha nerelere gidem bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…