- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
evet simdi gelelelim önemli bir konuya doğumda yanınızda kim olacak hastanede size kim bakacak eve geldiğinizde yanınızda kim olacak bunlar önemli konular zira insan lohusa olduğunda cooook hassas oluyor (tamam itiraf ediyorum ben cok hassas olurum aman sizdende birsey kaçmıyor)
bugun bunu konuşmak lazım akıllıca kararlar vermek lazım nazımızın gececgi insanlar olmalı diyorum sizce
canım size de geçmiş olsun nedeni belli oldu mu okuyamadım yazıları....İlk Doğumda sanki yıllar geçmiş 2 yıl önce :)) yanımda Annem, Ablam, Eltim ve sevgili kayınvalidem vardı tahminim bundada böyle olur ::)))) sülale toplanıyor :)) ALLAH hepsinden razı olsun haklarını inkar edemem benim ve bebeğimin kahrını çektiler hepsinede yeri gel çemkirdim gerçekten çok asabiydim biri bana demeett dese ben hırrrrrrrrrr ediyordumama cadı kızımdan kaynaklı olabilir çünkü susmak nedir bilmiyordu 7/24 ağlıyordu 5 kişi anca idare ettik ve bu durum 8. aya kadar sürdü.
ALLAHTAN dileğim oğlumun akıllı olması....
sana kesinlikle katılıyorum hatta ben kızımı dogurdugumda kalabalıkdı ama bebiş gelince esim müdahale etti ve herkesi odadan çıkarttı
bende bebişime söylemek istediklerimi söyledim ağladım veee emzirdimmm
sonra herkes tekrar odaya geldi o zaman hiiic sorun olmadı sonra esim bana cicek yollamış getrdiler kaynanamdaki tepki oğlum sana niye cicek yollasın dedi ( onun cocugunu doğurdum farketmedin mi)
Cok sukur canim bugun daha rahat uyudum.geciyo artik galibaa
canım size de geçmiş olsun nedeni belli oldu mu okuyamadım yazıları....
ahahhahahahahaha
manyaaakkkkkkk
sana yolllamadı diye çatlama diyeydin ayyy ne çekememezlik yaaaa!!! sen de ona yollayaydın babanne oldun hayırlı olsun diye yuh ya
sana kesinlikle katılıyorum hatta ben kızımı dogurdugumda kalabalıkdı ama bebiş gelince esim müdahale etti ve herkesi odadan çıkarttı
sonra herkes tekrar odaya geldi o zaman hiiic sorun olmadı sonra esim bana cicek yollamış getrdiler kaynanamdaki tepki oğlum sana niye cicek yollasın dedi ( onun cocugunu doğurdum farketmedin mi)
sen işini bilirsin,çok şüküğr,Allah cümlemizi esirgesin
canım bebişin kız mı,erkek mi? kız olursa fitnan,erkek olursa hıdırşaka tabi söle de fikir atalım ortaya
canım benim eşim de yıllar önce gircem falan havalarındaydı,şimdi uzaylıymışım gibi,karnıma dokunmaya mahcup,bakalım nolcak,alışıktır aslında böle şeylere ama belli olmuyo demek ki,tırstılar mı neyyy
valla nagicanım,senin her konuda tecrübeni ve davranış biçimini seviyorum,olgun ama lafını esirgemeyen karısın maşallahama eniştenin davranışını da beğendim
aman bosver benimde ilklerde kv vardı takmamaya calıs ama zati bebişini görünce tum sinirlilikler geçiyor bea sonra uyuyor bebişin içeri geçiyorsun yine sinirli oluyorsunyani ben oyleydim alıngandımda ama bu sefer bilmem farklı hayal ediyorum ama belirttiğim gibi hayal ediyorum
bence ben yine hassas olurum
evet simdi gelelelim önemli bir konuya doğumda yanınızda kim olacak hastanede size kim bakacak eve geldiğinizde yanınızda kim olacak bunlar önemli konular zira insan lohusa olduğunda cooook hassas oluyor (tamam itiraf ediyorum ben cok hassas olurum aman sizdende birsey kaçmıyor)
bugun bunu konuşmak lazım akıllıca kararlar vermek lazım nazımızın gececgi insanlar olmalı diyorum sizce
VALLA HASTANEYE KESİNLİKLE YOL YORDAM BİLEN AKLI BAŞINDA BİRİ LAZIM zira bize bişey olmazda bebişin başında gözü açık biri olmalı
birde ben hastanede kalabalığa sıcak bakmıyorum özellikle ilk doğumu olacaklar bana kızabilir ama ne kadar az insan o kadar az gerilim
benim eşim bebek doğana kadar hastaneye kimseyi istemedi annem ben eşimdik hoş onlarında gelmeye niyeti yokmuş ben sabah 7de gittim onlar akşam 7de eşimi aradılar gel bizi al diye benim gelin doğum yapsa oğlum kapıdan almasa bahçede beklerim yine beklerim
eşimin hakkını ödeyemem ne bebeğimi kimsenin kucağına verdi,nede işimize kimseyi karıştırdı benim gözümden anladı bunaldığımı herşeyden önemlisi bu bence
,,İnsallah oğlusun uslu olurda sende tadını çıkarırsın lohusalığın
yani zeynepcan alem bu kadınlar,bir sindirim sorunu var ,o geçmiyo malesefsana kesinlikle katılıyorum hatta ben kızımı dogurdugumda kalabalıkdı ama bebiş gelince esim müdahale etti ve herkesi odadan çıkarttı
cıks işlerine gelmeyeni fark etmezler bebişim
kızzz sen benim burda car car attığıma bakma onlara mık diyemiyorum ağzım dilim bağlanıyo Rabbim sanırım geçim olsun diye susturuyo beni yoksa kimseye karşıda susan bir tip değilimdir
ya hassas oluyosun tabi hem canının acısı hem kalabalık insanlarda bir garip hal hareket sergiliyo oğlum 1 aylık falan,görümce geldi ben hiç fark etmedim benim cin göz eşim fark etmiş delirdi ağzına geleni saydı o gidince çok ayıp ettin gibi ablayı savundum oda bana el kadar yavrumun ayağını gıdıklayamaz demişti ayy sinir olmuştum hangi mantıkla yaparlar anlamam
çok önemli bir husus bizler için bu bizim doğumda hastaneye herkez gelir diye tahmin ediyorum bizim sülalede kim doğum yapsa hepimiz toplanıp gidiyoruz bekliyoruz tüm gün hastane bahçesinde ama doğum gecesi hastanede Allah nasip ederse annem kalıcak eşim bişey bilmez şimdiden konuşuyoruz annem yanımda kalır babamla eşimde evde hazırlıkları yapar diye kv kp hepsi gelir hastaneye ama kalmazlar başımda bir kişi kalıcağı için lohusalıkta ilk 15 gün annem senelik izin kullanıcak annemin izni bitince de eşimin 25 gün kadar izni var hepsini toplu kullanırırm iş yeri bilmiyoruz ama sonrasında da eşim kalıcak işte kv balşımda kalması için istemiyorum açıckası çekemem onu zaten lohusalıkta piskolojim nasıl olucak bilmiyorum bana ve oğluma müdahale etmesi beni çıldırtır ama hergün gelir gider diye tahmin ediyorum yakında oturuyor çünkü valla annem babam ve eşimden başka kimseyi çekemem gibi geliyor geçende görümcem diyoki bebek odasına kimseyi sokmucakmışız herkez bieşyi ellermiş olmazmış ben evime gelen misafire bebek odasına girmeyin ellemyin dokunmayın diyemem görümcemde uyuzdur bu konularda
bilmiyorum ama benimde aşırı bel ve kasık ağrılarım var dun akşam resmen dahada azdı oturamıyorum yatamıyorum sağ tarafıma hep aynı yere bıçak gibi saplanıyor resmen magnezyumda kullanıyorum ama gece yatmadan içiyorum öglene kdar iyi geliyo sonra hobaaa tekrar başlıyo şiştim zaten
yani zeynepcan alem bu kadınlar,bir sindirim sorunu var ,o geçmiyo malesef
Bel agrilari cok oluyo artik ya bebisler buyudukce, biraz daha dayancaz artik, az kaldi. Ayy bi gelse su haziran temmuz yaa, gelmiyoooo
Bel agrilari cok oluyo artik ya bebisler buyudukce, biraz daha dayancaz artik, az kaldi. Ayy bi gelse su haziran temmuz yaa, gelmiyoooo
aynen çokm zorlanıyorum çok acaba diyorum evdeki buyuk işlerimi yapsam mı diyorum şimdidensu hazıran gelse gerisi gelir zaten acaba kim once yapıcak doğumu topiğin ilk temmuz anası ve son temmuz anası kim olacak biri başlasa diğerleride patır patır dökülür...
ayyy benim kv. de herseye karışmaya calısırdı soyle yapıcan böyle yapıcan diye birde ben 2o küsür yıllık anneyim felan derdi ya eee tamam bırak bende anneliğimi yasim bende o kadar kusurluk anne olim sanki dogurdugunda 20 kusur yıllık anneydi
Dun aksm basladi bende bel ve sırt ağrısı aha koptu belim dedim. Bundn sonrası boyle gidecek sinyalleri aldim ben(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen işini bilirsin,çok şüküğr,Allah cümlemizi esirgesin
canım bebişin kız mı,erkek mi? kız olursa fitnan,erkek olursa hıdırşaka tabi söle de fikir atalım ortaya
canım benim eşim de yıllar önce gircem falan havalarındaydı,şimdi uzaylıymışım gibi,karnıma dokunmaya mahcup,bakalım nolcak,alışıktır aslında böle şeylere ama belli olmuyo demek ki,tırstılar mı neyyy
valla nagicanım,senin her konuda tecrübeni ve davranış biçimini seviyorum,olgun ama lafını esirgemeyen karısın maşallahama eniştenin davranışını da beğendim
,canım size de geçmiş olsun nedeni belli oldu mu okuyamadım yazıları....
ahahhahahahahaha
manyaaakkkkkkk
sana yolllamadı diye çatlama diyeydin ayyy ne çekememezlik yaaaa!!! sen de ona yollayaydın babanne oldun hayırlı olsun diye yuh ya
ben epeydir kullanıyorum ilk gebeliğimde ihtiyacımız olmamıştı
bilgecim 1.si makinalara pek güvenmemek lazım hele bir sonuç çıksın ,2.si şker çıksa bile sen kendinde söylemişsin Allah başka dert vermesin ne yapalım azıcık diyet ediveririrz,insülün demiyolar hemen 10 günlük diyetle düşmezse o vakit insülin korkma şimdiden neden yarına kalmışki sonuç bugün çıkardı be :44:
bak ayşem yazmış biz iki tombiştede şeker meker yok ama daha bugün konuştuk dikkatli yiyelim diye benim vucüdum acayip su tuttu şimdiden bacaklarım ellerim şiş çok cnm sıkıldı 2 gündür daha bunun mayısı haziranı var
meyve şekeri masum değil aykaram helede yaz meyvellerinin şekerlerine yapıcaz yazın bilmem
demoscum ben kansızlıktan olacağını hiçç sanmam,morarma oksijensiz kalma sonucu ve vucüdun temiz kanı taşıyamaması sonucu oluşur doktorundan eminsen bişey diyemem ama riske atma tam kontrol yaptır özellikle kalbe bakıldımı merak ettim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?