ERKEK CANIM ama içimize sinen bir isim bulamadık eşim az bulunan bir isim olsun istiyor saçma sapan isimler buluyor bende çıldırıyorum
,
Teşekür ederim canım, beyinde bazı damarlar yeterince gelişmemiş dedi ama merak etmeyin büyüdükçe düzelir , kılcal damarları beslemesi için bir şurup verdi...
Ahhhh canım ahhhh ilk doğduğundan beri kaç dr a götürdüm hepsi ilk önce kalpten şüphelendi ama çok şükür kalbinde birşey yok , birara kesildi tekrarlayınca korktuk bu sefer beyni kontrol edelim dediler noroloji uzmanı şüpheli dedi çocuk norolojisi uzmanı bulun dedi araştırmalarımdan sonra bir prof bulduk hem çocuk hastalıkları uzmanı hemde çocuk noroloji uzmanı uzman dediğim PROFÖSÖR işte , bizdeki EEG sonucunu kabul etmedi tekrarlattı epilepsi değil allaha şükür.. Adamın dediği şeyleri aynen yazıyorum..
Beyindeki bazı damarlar yeterince gelişmemiş , sen hamileliğinde kansızlık yaşamışsındır buda bebeğin beyin gelişimini etkilemiştir dedi.. Ama şükürkü bu çocuğun gelişimini etkilememiş gayet normal dedi. Daha nerelere gidem bilmiyorum..
evet simdi gelelelim önemli bir konuya doğumda yanınızda kim olacak hastanede size kim bakacak eve geldiğinizde yanınızda kim olacak bunlar önemli konular zira insan lohusa olduğunda cooook hassas oluyor (tamam itiraf ediyorum ben cok hassas olurum aman sizdende birsey kaçmıyor)
bugun bunu konuşmak lazım akıllıca kararlar vermek lazım nazımızın gececgi insanlar olmalı diyorum sizce
Hayırlı cumalar kızlar hazır doğumdan açılmışken bende içimi dökiyim. Bende kaynanamla alt üst oturuyorum geçen dedimki anne hastanede yanımda sen kalırsın, dediki ayyy ben yeni doğum yapmış kadına bakamam. Çağır anneni ablanı baksınlar. Ya bide ilk torunu kadının hiç umurunda bile değil. Ablamda antalyada oturuyo ona söyledim glecek ee annemde gelir. Kendiside evimden çıkmaz çocuğun herşeyine karışır. Bende dilimi tutamam. Çok yakında oturmakta ayrı dert off off nolacak bu kaynanaların hali
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar... umarım herkes iyidir. Gördüğüm kadarıyla bugün çogumuz kabuslarla uyanmışız... sonu hayra çıksın inşallah. Ben kv ile birlikte yaşıyorum. Doğumda annemin gelmesini istedim. Kv çok nazlı eşimin yanında yok olurmu öyle şey alınmam falan diyor ama daha şimdiden başladı. Bu konuda çok dertliyim maalesef. Umarım bir aksilik çıkmazda anam yanımda olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dun aksm basladi bende bel ve sırt ağrısı aha koptu belim dedim. Bundn sonrası boyle gidecek sinyalleri aldim ben(
Yaa haftasonlari esinle yap is yapcaksan canim kendi basina kalkisma sakin.
Evet biri baslasa gerisi gelir valla, ben basliim haziran ortalarinda insallahh
aynen bnde aynsısnı soyledım .rahat hareket de edemiyorum yanlış bi hareket yaparımda bişey olur diye sabit yatmak zorunda kalıyorum gece karnım sıkışıyor gece saat 4 bucukta kalktım 6 ya kadar yatamadım valla sonrada tekrar kalk gel işe neyse bebişlerimiz iyi olsun katlanacağız artık napalım :26::26:
hafta sonu da bi pazarım var bakalım olmazsa her hafta sonu bi iş zaten halılarımıda yıkamaya vericem...cnm senın sezeryan mı normal mı olacaktı sen hazıranda fırtlatırsın
kız benim kv hala farkında değil olayların kıskançlıktan bak bu hamileliğimi söyledim daha birkez arayıp nasılsın demedi demezde
yeni eve taşınmıştım ebeveyn banyosu var dediki evi gezerken ebeveyn banyosu senin neyine yararkibende heee iyi dedin çocukları yıkıyorum dedim kadıncagızada yazık yaaa torunlarını hala leylekler getiriyor zannediyor
adım Zeynep degilkinem yaaaa bu ikidir Zeynep diyon hayırdır birinemi benzetiyon
yoksa Zeynep diye arkadasın var ozledinde ondan mı eger ondansa uzat yanağını öpim
Hayırlı cumalar kızlar hazır doğumdan açılmışken bende içimi dökiyim. Bende kaynanamla alt üst oturuyorum geçen dedimki anne hastanede yanımda sen kalırsın, dediki ayyy ben yeni doğum yapmış kadına bakamam. Çağır anneni ablanı baksınlar. Ya bide ilk torunu kadının hiç umurunda bile değil. Ablamda antalyada oturuyo ona söyledim glecek ee annemde gelir. Kendiside evimden çıkmaz çocuğun herşeyine karışır. Bende dilimi tutamam. Çok yakında oturmakta ayrı dert off off nolacak bu kaynanaların hali
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar... umarım herkes iyidir. Gördüğüm kadarıyla bugün çogumuz kabuslarla uyanmışız... sonu hayra çıksın inşallah. Ben kv ile birlikte yaşıyorum. Doğumda annemin gelmesini istedim. Kv çok nazlı eşimin yanında yok olurmu öyle şey alınmam falan diyor ama daha şimdiden başladı. Bu konuda çok dertliyim maalesef. Umarım bir aksilik çıkmazda anam yanımda olur.
AHH SEVDU SENDE BENDENSİN ALT ÜST KONUSUNDA AMA İNAN O DİLLER ÖYLE TUTULUYO ŞAŞIRACAKSIN KENDİNE
birlikte derken aynı evdeyseniz işin çok zor
En guzeli insanin annesinin yaninda olmadi ilk dogumda annem 40 gun evine gitmedi sagolsun o yuzden rahat bi lohusalik gecirdim bunda da oyle olacak insallah
Bende halilari vercem de mayis sonu veririz iyice duzelir havalar hem
Benim simdilik normal sevgicim, bencede haziranda firtlatcam benn
he yaaa bu zeynep de kim ?alzahımer mi oldum yoksa,adını bağışlayıver yeewwrumadım Zeynep degilkinem yaaaa bu ikidir Zeynep diyon hayırdır birinemi benzetiyon
yoksa Zeynep diye arkadasın var ozledinde ondan mı eger ondansa uzat yanağını öpim
Canım moralini bozmamaya calıski sağlıklı düşünebilesin bir Dr.a daha göster istersen sonuçları yavrularımızın hepsi Allah emanet Rabbim seninde işini ras getirsin
aynen bnde aynsısnı soyledım .rahat hareket de edemiyorum yanlış bi hareket yaparımda bişey olur diye sabit yatmak zorunda kalıyorum gece karnım sıkışıyor gece saat 4 bucukta kalktım 6 ya kadar yatamadım valla sonrada tekrar kalk gel işe neyse bebişlerimiz iyi olsun katlanacağız artık napalım
Cok şükür bebişler iyi olsunda bel ağrısı fln geçer elbet napalim. Gel temmuz gel gellll:)
he yaaa bu zeynep de kim ?alzahımer mi oldum yoksa,adını bağışlayıver yeewwrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?