2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hayırlı cumalar kızlar hazır doğumdan açılmışken bende içimi dökiyim. Bende kaynanamla alt üst oturuyorum geçen dedimki anne hastanede yanımda sen kalırsın, dediki ayyy ben yeni doğum yapmış kadına bakamam. Çağır anneni ablanı baksınlar. Ya bide ilk torunu kadının hiç umurunda bile değil. Ablamda antalyada oturuyo ona söyledim glecek ee annemde gelir. Kendiside evimden çıkmaz çocuğun herşeyine karışır. Bende dilimi tutamam. Çok yakında oturmakta ayrı dert off off nolacak bu kaynanaların hali

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar... umarım herkes iyidir. Gördüğüm kadarıyla bugün çogumuz kabuslarla uyanmışız... sonu hayra çıksın inşallah. Ben kv ile birlikte yaşıyorum. Doğumda annemin gelmesini istedim. Kv çok nazlı eşimin yanında yok olurmu öyle şey alınmam falan diyor ama daha şimdiden başladı. Bu konuda çok dertliyim maalesef . Umarım bir aksilik çıkmazda anam yanımda olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim şeker sonuçları halannn çıkmamış yok yani adamın şekeri düşüksede yükseltiyolar sinir sitresle aradım şimdi dr hemşiresi çıkmamış diyo izin alcam işten dahiliye ye gelcem diyorum sen gel diyo gelene kadar çıkar heralde diyo tmm da dedim sonuçlara göre gelcem önce bi kendi dr baksın diyorum labaratuara sorudm çıkmamış diyo sinir oldum kapattım tekrar labaratuarı aradım bi kaıdn çıtı sistemlerimiz arızalı ondan çıkmamıştır diyo peki zaman çıkar ona göre izin alıp hastanee gelcem diyorum tamir ediliyo diyo ben ne bileyim sistemler ne zaman düzelir diyo şu hastaneyi doktorumu çok seviyorum da ilk günden beri hep tahlil sonucu almakta güçlük çekiyorum zaten dün yüksek çıkmış bi heycanla sonuç bekliyoruz burda ya devlet hastanesine gitsin aynı gün alıyosun sonucu özele gidiyorum daha çok rezilliği çıkıyo ya

herkese hayırlı cumalar
umarım herkes iyidir. bizde iyi sayılırız. şeker yüklemesi haftaya kaldı dr um sabah aç karnına ve su içmeden gel dedi kızımda böyle olmamıştı öğleden sonra gitmiştim ve aç karnına değildim.
akşam kızım rahatsızdı sanırım dişimiz çıkıyo ondan dolayı. hiçbirşey yemedi dün nerdeyse. sabaha karşı mamasını içtide içim rahat etti. yavrumu öylece bakıcıya bıraktım ve işe geldim içim rahat etmiyo olmasa öğleden sonra izin alıp eve gitcem. bizler haberler bu kadar.

Canım moralini bozmamaya calıski sağlıklı düşünebilesin bir Dr.a daha göster istersen sonuçları yavrularımızın hepsi Allah emanet Rabbim seninde işini ras getirsin

En guzeli insanin annesinin yaninda olmadi ilk dogumda annem 40 gun evine gitmedi sagolsun o yuzden rahat bi lohusalik gecirdim bunda da oyle olacak insallah

AHH SEVDU SENDE BENDENSİN ALT ÜST KONUSUNDA AMA İNAN O DİLLER ÖYLE TUTULUYO ŞAŞIRACAKSIN KENDİNE

birlikte derken aynı evdeyseniz işin çok zor

Dun aksm basladi bende bel ve sırt ağrısı aha koptu belim dedim. Bundn sonrası boyle gidecek sinyalleri aldim ben(

aynen bnde aynsısnı soyledım .rahat hareket de edemiyorum yanlış bi hareket yaparımda bişey olur diye sabit yatmak zorunda kalıyorum gece karnım sıkışıyor gece saat 4 bucukta kalktım 6 ya kadar yatamadım valla sonrada tekrar kalk gel işe neyse bebişlerimiz iyi olsun katlanacağız artık napalım :26::26:
Yaa haftasonlari esinle yap is yapcaksan canim kendi basina kalkisma sakin.

Evet biri baslasa gerisi gelir valla, ben basliim haziran ortalarinda insallahh

hafta sonu da bi pazarım var bakalım olmazsa her hafta sonu bi iş zaten halılarımıda yıkamaya vericem...cnm senın sezeryan mı normal mı olacaktı sen hazıranda fırtlatırsın

Bende halilari vercem de mayis sonu veririz iyice duzelir havalar hem
Benim simdilik normal sevgicim, bencede haziranda firtlatcam benn

adım Zeynep degilkinem yaaaa bu ikidir Zeynep diyon hayırdır birinemi benzetiyon
yoksa Zeynep diye arkadasın var ozledinde ondan mı eger ondansa uzat yanağını öpim

hemen şunu yazıp okumaya devamm ediyorum, DERYA değil misin kızım sen?!!!!! ben de kim Zeynep diyorumm :44:

asagı yukarı hepimizi derdi aynı o günler bir gelsin hayırlısıylan

AHH SEVDU SENDE BENDENSİN ALT ÜST KONUSUNDA AMA İNAN O DİLLER ÖYLE TUTULUYO ŞAŞIRACAKSIN KENDİNE

birlikte derken aynı evdeyseniz işin çok zor

Evet aynı evdeyiz. Çok zor işim önceden zordu dahada zorlaşacak. nasıl başedeceğimi hiç bilmiyorum. Düşündükçe ruhum daralıyor

ayyyy Allah ciddi anlamda sabır versin yaaa!
benimki de
annen doğuma gelmesin, çalışmaya başladığında gelir,(bebeeğe bakmak için !)
dedi de kusura bakma, ben anneme gel diyemem, dedim
annem saolsun Ağrı'da hamileleiğimden beri yanımızda kaldı 5 yıl boyunca!.... şimdi biz baba tarafımıza güvenip buraya taşındık bi de anneme hala gel bebek bak mı diyeceğim ya!!!!!!!
kaldı ki doğum bizim için çok önemlidir, annem kardeşim gelecek ve annem saolsun bebekler gibi bakmıştı bana, bunda da en büyük destekçim, dert emicim olacaktır....

kızlar bi de kim canınızı sıkarsa lütfen, nolur izin vermeyin!!!!!!
yapıştırın cevabınızı,
uykusuzluk, doğum ağrıları, bebeği tanıyamamanın verdiği acaba neden ağlıyor?, neden kızarıyor?, doydu mu? gazı var mı? gibi telaşlar,
varsa ikinci çocuğunuza, eşinize ve en önemlisi kendinize bile zaman ayıramamak....
hepsi moral bozucu olacak. burada en büyük destekçiniz eşiniz olacak. onunla konuşun, isteklerinizi açık açık dile getirin.
hatta olur da seni kırarsam nolur kusura bakma şimdiden özür dilerim gibi konuşmalar yapın...
bizi bu dönemde ne kadar alttan alırsa ailemizin huzuru da o derece yerinde olacaktır.

canınızı sıkanlara da verin cevaplarını, daha sonra lohusayım napayım kusuruma bakma dersiniz geçersiniz....
sizi bu dönemde anlamayanı siz niye alttan alacakmışsınız ya!
herkes bi zahmet haddini bilsin, karşısındaki insanı düşünsün!
fark ettiyseniz şikayetçi olduklarımız hep yine kadın tayfası ki bu kadınlar da zamanında bunları yaşamış insanlar...
ben bunu anlayamıyorum
ne anlayışsızlıktır yaaa!!!!!!!!

Bende halilari vercem de mayis sonu veririz iyice duzelir havalar hem
Benim simdilik normal sevgicim, bencede haziranda firtlatcam benn

özge kızzz 30. haftaya girmene ne kalmış şurdaaa en önde sen varsın hadi bakalım ay senin takvimi görünce bile heycan bastı üstüme maşallah size

Kızlar kim kaç aylık diye sorsa 1 hafta sonra 6 diyordum kızımdan dolayı kontrolümü aksattım malesef geçen hafta telefon çaldı sağlık ocağındaki ebe arıyor demet hanım kızınızın aşısı var biliyorum dedim ve sizinde aşınız var 26 haftalık olmuşsunuz deyince ben şaşırdım neyse hemen randevu alıp dr a gittim 26 27 haftalık dedi allahım doğuracam haberim yok nerdeyse 7 aylık olmuş bebiş sonra bir vijdan azabı duydum bu bebişi ihmal ediyom diye duru cadısının yüzünden hangisine yetişecem bilemiyomki büyük sıpayamı, karnımdakinemi , iş yerinemi allahtan evde annem var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…