2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bebek odalarini yerleştirmeye baslayan varmi kiyafetleri yikama asamasina fln gectiniZmi???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bernamın bilem dikkatini cekmis abowwww derya degilmiydin diyor bana heee ben oyum bak helen guzelligime
hamilelikde başka güzelleştirdi beni
delii,benim unutkanlığım ya kusura bakma deryacan,artık benim yaşlarda normal ben de keçeden yapılan anahtarlık modellerine bakıyodum yapabilir miyim diye,kardeşim plastik san.öğretmeni,heykel ve resim okudu ama bi faydasını göremedik deniycem,umarım mundar etmem malzemeyi

bernamın bilem dikkatini cekmis abowwww derya degilmiydin diyor bana heee ben oyum bak helen guzelligime
hamilelikde başka güzelleştirdi beni
HAHHAHAA harbi bebemmm yakıyorsuuunnnnnn
ben de arada unutuyorum Allah affetsin =)
Kizlar bebek odalarini yerleştirmeye baslayan varmi kiyafetleri yikama asamasina fln gectiniZmi???

ben ufaktan yıkıcam bi iki parça, acil bir şey olursa diye hastane çantası yapmayı düşünüyorum. ama komple hazırlığı da çok geçe bırakmamak lazım, ağırlaşacağız ütüsü sıcaklara denk gelecek ya..... ayarlamak lazım o işleri ufaktan

Ben daha kuzucuğuma bir zıbın bile almadım :18::18::18: kızımın bu ayda herşeyi tamamdıı bunda niye böyle oldu bilmiyomm..

Ben henüzü iğne almadım 30 da başlıcam erken degılmi daha 25 olmuşum bende seker yüklemesi var bırde nasıl bırsey yaptıran varmı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

özge kızzz 30. haftaya girmene ne kalmış şurdaaa en önde sen varsın hadi bakalım ay senin takvimi görünce bile heycan bastı üstüme maşallah size
Valla persembe gunu 30yazcak takvimde bilgeee, cok heycanli ciddenn sizin de bi kac hafta kaldi, ayy 30lara gecince iyice daralcak zaman yuppiiii

Ben hic baslamadim 1ay sonra falan yikarim en erken.. Simdi yikasam koysam ben onlari tekrar yikarim toz oldu diye

Ben daha kuzucuğuma bir zıbın bile almadım :18::18::18: kızımın bu ayda herşeyi tamamdıı bunda niye böyle oldu bilmiyomm..

Ben henüzü iğne almadım 30 da başlıcam erken degılmi daha 25 olmuşum bende seker yüklemesi var bırde nasıl bırsey yaptıran varmı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de erkn diye düşünüyorum ama endişeleniyormda odayi siparis ettim mayis basinda gelecek insallh. O gelince yikayip utuleyip yerleştiririm diye düşünüyorum. Anca herhalde bide @ BernaZDL dedigin gibi ütü sicakta zor olur. Hazirana birakmamak lazim.

haklısın bacım doğru söze ne denirkii.. Senin bebiş kaçıncı sende unutuyormuşsun ya

=)
benim ikinci prenses!
4.5 yaşında bir kuzucumm var
ama hakkaten bazen akıl kalmıyor. Bi de biz taşındıkk falan ya o sıra baya bi unuttum haftamı günümü...

doğumdan bahsedilmiş bende memlekette doğumumu yapacam inşallah
şimdiden düşünüyorum nasıl olcak diye annemde kalırım büyük ihtimal kaynanam rahatsız kendine hayrı yok
hem annemde daha rahat olurum evimde olsam iyide yanıma gelemiyorlar ben gideceğim işte
ya birde eşim doğumuma yetişemez diye korkuyorum yanımda olsun yoksa nasıl yaparım onu düşünüyorum
sancım başladığında arasam diyorum 3 saatte yetişir yanıma şimdiden taktım bu konulara
birde babamdan çekiniyorum ben babamın yanında nasıl sancı çekecem diyorum arabayla hastahaneye babam götürür biz ilçedeyiz antep merkez 1 saat
sürüyor ya yetişemezssem diyorum ayyy bir sürü soru kafamda işte....

kızlarrrrr sonuçları öğrendim dr la konuştuk
çok şükür çok iyi değil ama çokta kötü değil sonuçlarımız
açlık 81
1. sınır 180 bizim 185
2. sınır 155 bizim 140
3. sınır 140 bizim 85
yani bu durumda sadece ilk 1 saat sınırın üstü çıkmış şeker hastalığı olması için en az 2 ölçümün yüksek olması lazımmış
kendi dr dahiliye ye git bu sonuçları götür dedi sana diyet yazar dedi bundan sonrası için sıkıntı yaşamayalım işimizi garentiye alalım dedi
çok sevindim ya inanın varya omuzlarımda dünden beri resmen bi yük vardı kalktı şimdi çok şükür
şimdi dahiliye dr hemen gitmicem dün hastanede çok sıkıldım bir hafta on gün sonra gideyim diyorum bu arada kendim diyet yapıcam tabi

=)
benim ikinci prenses!
4.5 yaşında bir kuzucumm var
ama hakkaten bazen akıl kalmıyor. Bi de biz taşındıkk falan ya o sıra baya bi unuttum haftamı günümü...

haftamı kk nın imza kısmı sayesinde unutmuyorum ama kendimi hiçç dinleyemiyorum yani hareket ettimi,ağrıyan yerim varmı,yok sağlıklı beslendim mi falan filan hatta folik asit hariç vitaminleri bile aklıma geldikçe alıyorum önceliğim büyük paşam onu memnun edicem diye epey zorluyorum kendimi çünkü kardeş geliyo diye hayatında alıştığı şeyler değişsin istemiyorum elimden geldiğince 2.-3. gebeliği olanlar anlar sanırım beni :44:

selammm güzel annişler nasılsınız.
Biz iyiiyiz şükür
hoşgeldin biz de iyiyiz

evet işte yaaa, bi de diyarbakır sıcağında hiç çekilmez!
Ben de nisan sonu mayıs başı gibi düşünüyorum valla ne biliyim

Bizim de annemle ve kv ile aramizda 6saat var. Bana da cok dediler gel burda yap dogumunu diye ama ben esim de yanimda olsun isterim ve hamileligin basindan beri gittigim doktorum olsun isterim. Oyuzden anneme sen gel dogumdan once dedim, kendi evimde duzenimde olmak daha iyi olur,hem esim de her animizda yanimda olur. Eger boyle bi imkanin varsa sende dusun bunu canim.evinde olmak gibisi yok.

Hadi gozunaydin canimm cok sukur bunu da atlattik. Biraz dikkat etsen yeter, zaten az kaldi

çok sağol canım ya valla dün ne kadar takmıcam üzülmücem gerekiyorda insülin vurulcam da desem insan sitres oluyo üzülüyo sonuçta hamileyiz herşeyden önce oğlumu düşünüyorum. hamur işi yemicem zaten pek aram yok tatlıyı eskisi kadar yemicem ama arada bi hafif tatlılar yicem dr dahiliye git dedi ama acele etmicem ay sonu aile hekimi çağırmıştı zaten hem ona giderim hem dahiliye ye görünürüm çok şükür valla rahatladım ya

hadi gözünaydın canım diyetle cözecegin bir durum demekki
oda agır bir diyet olacağını zannetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…