Bizim de annemle ve kv ile aramizda 6saat var. Bana da cok dediler gel burda yap dogumunu diye ama ben esim de yanimda olsun isterim ve hamileligin basindan beri gittigim doktorum olsun isterim. Oyuzden anneme sen gel dogumdan once dedim, kendi evimde duzenimde olmak daha iyi olur,hem esim de her animizda yanimda olur. Eger boyle bi imkanin varsa sende dusun bunu canim.evinde olmak gibisi yok.
Hadi gozunaydin canimmcok sukur bunu da atlattik. Biraz dikkat etsen yeter, zaten az kaldi
Bizim de annemle ve kv ile aramizda 6saat var. Bana da cok dediler gel burda yap dogumunu diye ama ben esim de yanimda olsun isterim ve hamileligin basindan beri gittigim doktorum olsun isterim. Oyuzden anneme sen gel dogumdan once dedim, kendi evimde duzenimde olmak daha iyi olur,hem esim de her animizda yanimda olur. Eger boyle bi imkanin varsa sende dusun bunu canim.evinde olmak gibisi yok.
Hadi gozunaydin canimmcok sukur bunu da atlattik. Biraz dikkat etsen yeter, zaten az kaldi
aleyküm selam cnm çok şükür en kötü günümüz böyle olsunselammm güzel annişler nasılsınız.
biz iyiiyiz şükür
kızlarrrrr sonuçları öğrendim dr la konuştuk
çok şükür çok iyi değil ama çokta kötü değil sonuçlarımız
açlık 81
1. sınır 180 bizim 185
2. sınır 155 bizim 140
3. sınır 140 bizim 85
yani bu durumda sadece ilk 1 saat sınırın üstü çıkmış şeker hastalığı olması için en az 2 ölçümün yüksek olması lazımmış
kendi dr dahiliye ye git bu sonuçları götür dedi sana diyet yazar dedi bundan sonrası için sıkıntı yaşamayalım işimizi garentiye alalım dedi
çok sevindim ya inanın varya omuzlarımda dünden beri resmen bi yük vardı kalktı şimdi çok şükür
şimdi dahiliye dr hemen gitmicem dün hastanede çok sıkıldım bir hafta on gün sonra gideyim diyorum bu arada kendim diyet yapıcam tabi
kızlarrrrr sonuçları öğrendim dr la konuştuk
açlık 81
1. sınır 180 bizim 185
2. sınır 155 bizim 140
3. sınır 140 bizim 85
yani bu durumda sadece ilk 1 saat sınırın üstü çıkmış şeker hastalığı olması için en az 2 ölçümün yüksek olması lazımmış
kendi dr dahiliye ye git bu sonuçları götür dedi sana diyet yazar dedi bundan sonrası için sıkıntı yaşamayalım işimizi garentiye alalım dedi
çok sevindim ya inanın varya omuzlarımda dünden beri resmen bi yük vardı kalktı şimdi çok şükür
şimdi dahiliye dr hemen gitmicem dün hastanede çok sıkıldım bir hafta on gün sonra gideyim diyorum bu arada kendim diyet yapıcam tabi
Canim bu bizim gunumuz ama.. Biraz bencillik yapmak hakkimiz. Benim de universitede erkek kardesim var babam var, halam idare etcek onlari annem bizdeyken. Kardesimin okulu kapaninca da onlar da gelir, ramazan da bizde gecer diyorum.ay ne yapacam bilmiyorum canım annemgil kalabalık babamgilide bırakamaz tek hepiniz gelin diyorum annem olmaz oruç zamanı diyor
eşim gelir inş yetişir yani 3 saatte yanımda olur inş aslında evimde olsam iyi ama annemi kandırmam lazım...
kız ilk sen mi dogurucan abowwww heyecanlandık simdi hazırlıklar bitti mi ne durumdasın göbeğin cok buyudu mu nefes alman nasıl büyüdükçe darlanma oluyor mu
cok mu sordum
Canim bu bizim gunumuz ama.. Biraz bencillik yapmak hakkimiz. Benim de universitede erkek kardesim var babam var, halam idare etcek onlari annem bizdeyken. Kardesimin okulu kapaninca da onlar da gelir, ramazan da bizde gecer diyorum.
İnsallahh sende halledebilirsin istedigin gibi..
Ayy demeyin oylee bende heycanlaniyorumbelli olmaz bu isler kiz, benden once doguran da cikabilir
Oglusum 1kiloyu gecti teyzesi, bende 5 kilo aldim. Ama daha cok zorlanmiyorum oyle nefes alirken falan.
hayırlısı artık canım benimde üniye giden kardeşim var biride liseye gidiyor onları evde bırakmaz annem biliyorum orucu bizde geçirin diyorum ama bakalım hayırlısı evimde olsam daha iyi hastahanede yakın hemen giderdik memlekete gitsem ilçeden merkez bir saat o kafamı kurcalıyor...bakalım kısmet.daha bizim oğlana isimde bulamadık isimsiz kaldı yavrucağım...
benim midede fena yanıo ama rennie içmek istemiyorum içmiyorumda zaten çünkü kabızlık yapıyo bol bol su içmeye çalışıyorum....
Artik iyice buyudukkk
Dedigin gibi hayirlisi olsun canimm.
Hic secenek yok mu aklinizda isim
ayrıca çok güzel çıkmışsın bebişinleArtik iyice buyudukkk
Artik iyice buyudukkk
Canim bu bizim gunumuz ama.. Biraz bencillik yapmak hakkimiz. Benim de universitede erkek kardesim var babam var, halam idare etcek onlari annem bizdeyken. Kardesimin okulu kapaninca da onlar da gelir, ramazan da bizde gecer diyorum.
İnsallahh sende halledebilirsin istedigin gibi..
Ayy demeyin oylee bende heycanlaniyorumbelli olmaz bu isler kiz, benden once doguran da cikabilir
Oglusum 1kiloyu gecti teyzesi, bende 5 kilo aldim. Ama daha cok zorlanmiyorum oyle nefes alirken falan.
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM, DİYET MİYET DERKEN KOMPLE HASARSIZ ATLATIRSIN SEN BU GEBELİĞİ =)))) GEÇMİŞ OLSUN!kızlarrrrr sonuçları öğrendim dr la konuştuk
açlık 81
1. sınır 180 bizim 185
2. sınır 155 bizim 140
3. sınır 140 bizim 85
BENİM DE BİRİNCİ ÖNCELİK ARYA.... Bİ DE DOĞUMUN YAZA GELMESİ SÜPER OLDU ASLINDA, EŞİM DE TATİLDE OLACAK YA, BERABERCE İLGİLENİRİZ HER İŞİMİZLE EN ÖNEMLİSİ DE ÇOCUKLARIMIZLAAAAhaftamı kk nın imza kısmı sayesinde unutmuyorum ama kendimi hiçç dinleyemiyorum yani hareket ettimi,ağrıyan yerim varmı,yok sağlıklı beslendim mi falan filan hatta folik asit hariç vitaminleri bile aklıma geldikçe alıyorumönceliğim büyük paşam onu memnun edicem diye epey zorluyorum kendimi çünkü kardeş geliyo diye hayatında alıştığı şeyler değişsin istemiyorum elimden geldiğince 2.-3. gebeliği olanlar anlar sanırım beni :44:
OYY MAŞALLAAHHHH =)Artik iyice buyudukkk
sağol canım ya dahiliye dr ne dicek bilmiorum ama kendi dr insilün gerektirmez dedi ay sonu gitcem dahiliye o zmna kadar kendim dikkat etcem artıkhadi gözünaydın canım diyetle cözecegin bir durum demekki
oda agır bir diyet olacağını zannetmem
sağol canım ya evet ne kadar sitres yapmıcam desemde yapıyoruz çok şükür dünki sonuçlara göre bugün bu sonuçları alıcamı hiç ama hiç düşünmüyordum nasıl sevindim dr anlattıkca ben gülüyorum çok şükür sağ salim kavuşalımda evlatlarımızabilgecim şükür korktuğun gibi değilmiş boşa stres yaptın biliyorum elinde değil haklısın stres yapmadan durabilsek keşke
tüm hamilelerin dikkat etmesi gerek hamur işi şeker tuz bundan sonra biraz daha dikatli olursun cnm.
bende çayda çok şeker kullanıyorum tatlıyıda hergün yemem arada sırada hamur işide kadın günlerine gittiğimde yiyiyorum oda az yani
ay kızlar benim popuşum çok büyüdü ya önde sivri karın arkada koca popo:)))
hatta bana diyorlar senin popon büymüş kızınmı olacak beni çekemeyen akraba bozuntularım
bende dedim bilmem doktor erkek dedi hayırlısı artık dedim
sinir ediyorlar bazıları beni....
sağol canım ya valla dünden beri insan ister istemez düşünüyo yani çok şükür diyetle idare etcez artık 3 ayımız kaldı şurda sağ salim atlatırız inş. hepimizdealeyküm selam cnm çok şükür en kötü günümüz böyle olsun
hadi gözün aydın cnm çok şükür korkulacak kadar bişey yok zaten bi haftadır da dikkat ediyordun sen kendine alet yanılttı işte ,,biraz daha dikkat ediceksin okadar Allah ım hepimize sağlık versin bebişlerimizi korusun bu cuma gününde inşallahh
sağol canım makina yanılttı bizi baksana çok güvenmemek lazım o makinalara ilk sonuç harici diğerleri yakın çıkmış ama ilk test baya farklı çıkmıştıgözünaydın canım. beklediğin gibi yüksek gelmedi sonuçların şükür.
Artik iyice buyudukkk
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIM, DİYET MİYET DERKEN KOMPLE HASARSIZ ATLATIRSIN SEN BU GEBELİĞİ =)))) GEÇMİŞ OLSUN!
BENİM DE BİRİNCİ ÖNCELİK ARYA.... Bİ DE DOĞUMUN YAZA GELMESİ SÜPER OLDU ASLINDA, EŞİM DE TATİLDE OLACAK YA, BERABERCE İLGİLENİRİZ HER İŞİMİZLE EN ÖNEMLİSİ DE ÇOCUKLARIMIZLAAAA
OYY MAŞALLAAHHHH =)
sağol canım çok şükür valla diyet mi insülin mi derken adha iyi bir sonuç aldık zaten biraz fazla kilo aldığım için dr bi önceki kontrolde uyarmıştı hamurişi tatlı abur cubur yeme az ye demişti artık kalan zamanımızda daha dikkatli davrancaz hem fazla fazla kilo almam belki bundan sonra
Dusundugunuz isimler cok guzel canim. Yavuz selim koycaz biz insallahhya ben yusuf talha diyorum eşim tek isim olsun diyor ya tek talha yada yusuf farklı bir isimde bulamadım başka kaldık öyle isimsiz...siz ne düşünüyorsunuz cnm
Tesekkur ederiz canimm 5 kilo aldim bendeayrıca çok güzel çıkmışsın bebişinle
iyi fazla kilo almamışsın bende toplam 7 kilo felan aldım göbüşde seninki kadar işte...
wuuu baby çok tatlısınız siizzzzz sende benm gibi evde yelek giymeyi sevenlerdensin yerim ben senin içindekinin ayaklarını masallah masallah
Bunye meselesi demekki canimm5 kilomuuuuuuuuuarkadaşım sen insanmısın türünmü değişik ben 17 kilo aldım ve daha 2,5 ay var sanirim vinçle kaldıracaklar benii..
sağol canım ya dahiliye dr ne dicek bilmiorum ama kendi dr insilün gerektirmez dedi ay sonu gitcem dahiliye o zmna kadar kendim dikkat etcem artık
sağol canım ya evet ne kadar sitres yapmıcam desemde yapıyoruz çok şükür dünki sonuçlara göre bugün bu sonuçları alıcamı hiç ama hiç düşünmüyordum nasıl sevindim dr anlattıkca ben gülüyorum çok şükür sağ salim kavuşalımda evlatlarımıza
bu arada benimde popom büyüdü baya salı günü annem komşu gününe gitti komşular diyomuş bilgenin popoda büyümüş sokakta oturup milletin poposına bakılarmış dedim hamileyiz büyücek tabi her yerimiz hangi hamilenin sadece karnı büyüyo Allaşkına kıskananlar çatlasın ohhh sefamız olsun
sağol canım ya valla dünden beri insan ister istemez düşünüyo yani çok şükür diyetle idare etcez artık 3 ayımız kaldı şurda sağ salim atlatırız inş. hepimizde
sağol canım makina yanılttı bizi baksana çok güvenmemek lazım o makinalara ilk sonuç harici diğerleri yakın çıkmış ama ilk test baya farklı çıkmıştı
maşallahhhhhhhhhh fit bir hamile kocaman olduk kız artık
karnımız çıkıyodu çıkcakcı sabah küçüktü akşam büyüktü derken baya baya büyüdük beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?