2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

baya baya hamileyiz artıkınnnnn çok şükür beya eee senin 7. ay bitcek nerdeyse 8. aya gircen bugün yarın daha mı büyümesin

way maşallah gülüm çok sevindim ,tatlı olayını da sor unutmaa,senden haber bekleyen tatlı canavarları olacak,hani sütlü tatlı,dondurma,meyve olayını,3 gündür yemeği azalttım ya oruç tuytumuş gibiyim,bari meyveyi bol tutayım diyom

Kizlar slm hayirli cumalar.nasilsiniz? Kizlar benim belim cok agriyor yaa islerimi yaparken felan zorlaniyorum.sizinde agriyormu böyle?

sağol canım ya valla dün ben hastaneden çıkınca babamla bi güzel yemek yedim üstüne de babam zorla tatlı yedirdi bir haftadır hiç yememiştim ama sütlü tatlıları çok abartmadan yiyebilirsin bence zaten senin şeker iyi çıkmıştı çok kasma kendini meyve de tüketbilirsin
ay sonu gibi dahiliye dr gitcem o zaman ondan tam öğrenirim ama sen çok fazla kas kendini bence dikkat et sadece abartma
tatlıyı böreği benim şeker yüksek çıkamsayfdıb u kadar kasmazdım kendimi açıkcası canım istiyo yani napayım

kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız. 10 lu takımlardan mı 5 li takımlardan mı aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?

Kizlar slm hayirli cumalar.nasilsiniz? Kizlar benim belim cok agriyor yaa islerimi yaparken felan zorlaniyorum.sizinde agriyormu böyle?

benim felaket ağrıyor eee buyuyoruz artık cnm bıde bnm hep aynı yer sag taraf çok kötü oluyorum ..magnezyum kullanıyo musn

kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız. 10 lu takımlardan mı 5 li takımlardan mı aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?

canım ben hastane çıkışı olarak 10 lu takımlardan bir tane aldım 5 li zıbın takımlar alıyor ya onlardan da 4 5 takım var öle kalite pahalı bişey değil 5 liler çarşıdan pazar dan aldıklaım bence yeterli zaten hastane çıkışı alırken satıcı adam bile dedi en fazla 20 gün giyicek bunu diye

evet canım ya. en fazla 15-20 gün giyecekler. bende 10 lu takım mı 5li takımmı alsam diye kararsız kaldım. 10 lu setlerde çok fazla parça var sanki. 5 li bir tane güzel bir takım aldım. çarşı pazara bakınıcam bende. bu arada sen sosyete pazarına gittin diye biliyorum. var mı güzel şeyler. bende bakınayım yarın anacımla :)

Son düzenleme:

Ben hic 10 lu takim almadim 5 6 tane 5 li takim aldik icine zibin Atn bi sürü var ee battaniyelerimizde var bizim icin yeterli 10 lu takimlar nednse cok pahali..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 1 tane 10lu tk olmalı diye düşünüyorum hastanede giydirmekiçin çünkü battaniyeside oluyo 5li tklarda battaniye olmuyo kızıma 1 tane 10lu,2 tane 5li tk aldım,abiden kalanları evde kullanırız çünkü hepsi mavi unisex renk hiç yok aldıklarımıda hastaneye falan giderken kullanırız,2-3 tanede tulum alırım tamamdır

sağlık sektörünü az buçuk bilirim üstü başı düzgün insanları sever hemşireler tk giydirmek iyidir siz dinleyin beni

bilgecim gözün aydın cnm bak korkulacak kadar çıkmadı çok şükür

canım bizde geçen hafta gittik özkanlar pazarına aldık baya bişeyler fiyatlar uygun ama birkaç yer var oraları bulursanız daha önceden oralardan almıştık yine aynı yerden aldık biz tarif etmeye çalışayım edebirsem heryerden giriş var oraya çünkü şamil giyim var onun sokağından girince pazarın sonunda bi kavşak var hemen o köşede 3 tane 10 tl ye çıtçıtlılar zıbınlar var 5 l ye 2 li 3 lü takımlar var pazen battaniye 5 tl penye battaniyeler 10 tl nohut battaniyeler akla gelcek herşey var hastane çıkışı falanda var biz hastane çıkışını kemeraltından aldık 60 tl di toplu alışveriş yapınca 50 ye verdi ama kalitesi falan gayet iyi orta yollu bişey aldık gaye nin 5 li takımları 50 tl baya kaliteli ama gerçektn gerek yok o kadarına ayrıca bizim takım çarşının içinde hep 75 tl demişlerdi alışveriş yaptığımız yer de bize çok uygun geldi kartını da aldım oranın evde akşam bakayım yarın yazayım sana net siteleride varmış yanlış hatırlamıyosam şirin bebe mağazanın adı herşey var orda da mobilyadan emziğe kadar fiyatlarda uygundu

nagim sağol çok şükür daha iyi sonuç aldık
takımlar konusunda katılıyorum sana 1 tane 10 lu takım olmalı bencede içinde battaniyesi vs. herşey var ilk gün tam takım giydirelim bebişleri tabi çok pahalısına hiç gerek yok bence biz 50 tl ye aldık hast. çıkışını orta yollu gayet kaliteli ondan pahalısıda gereksiz zaten battaniyesi çok hoşuma gitti çok şirin ve şık her zaman kullanabiliriz battaniyesini ben daha çok ünisex renkler alıyorum ya ilk olduğu için birazda oğluşun kardeşi kız olursa diye düşünüyorum çünkü bebek giyimi herşeyi çok pahalı herşeyi mavi almamak lazım +

bende ilk gün tk giymeli diye düşünenlerdenim bursa bu tarz ihtiyaçların merkezi olduğu için fiyatlar daha makul ben 45 tlye aldım inan yorgunluktan gözüm dönmüş eve gelince fark ettim incecik danteli falan varmış pek güzel sırf pembe almadım krem üstüne işli
oğluşta eşim herşeyi mavi aldırdı kızım olursa yine alırım hatta beşiğide boyarım dedi o derece yani bende pek sarı,turuncu falan seven bir tip değilim oğluşun hastane çıkışı denizci temalıydı oda çok tatlıydı ama yıkanınca bir tuhaf oldu pişman oldum renkli aldığıma sonra annem gitti bir takım daha aldı alışverişi dikkatli yapın benim yaşadığım gibi olmasın renk vermesin

Selam kızlar Nasılsıniz giyim muhabbeti açılmış burda bizde dün aldık bişeyler bi tane onlu takımimız var iki tane ayrıca yedek yazlık battaniye aldım kusma durumlarına karşı ihtiyaç oluyor mus 3lu şapkalı falan tulum takım aldım ayrıca şık zibinlar malum yaz bebeği tek zibinla bile durduğu olacak 4tane 0.3 ay alt Papali iç zibinlar falan öyle güzel oldu çorap 5tane var iyice küçüklerden daha ihtiyaç olur mu ki yeni dogun ca giydirme lik hiç anlamıyorum bu işten kimi benimki kusan bebekti günde 4 kere üstünü değiştirdim diyo kimisi de bunlar yeter zaten çabuk buyur diyo bilemedim

yeri anladım canım yarın uğrayayım annemle :) fiyatlar gayet iyi bencede.

ellerim ayaklarım zaten şiş, e tartıda 10 kilo farktti,ben bunun ne kadarının kilo olduğunu bilemem ki,korktum haliyle,kilo almaktan değil,verememekten endişe ediyom ya,yüzümün şişi,beni olduğumdan şişman ve çirkin gösteriyo zaten

nagim ilk yıkamayı ben yarım saatlikte yıkıcam onda renk verirmi bilmiyorum ama bizim hast. çıkışı da kremli açık mavili renk karıştırmaz diye düşünüyorum inş. tabi. kızlar için öyle güzel şeyler varki mavilere bakarken gözüm kayıyo aman diyorum sidikli kızlara ne çirkin bunlar
bizim izmride de mağazalarda çok pahalı pazardan 3 tanesi 10 tl ye çıtçıtlı alıyorum mağazalara bakıyorum tanesi 10 15 tl daha yüksekler bile var
bence çok gereksiz tmm kaliteli olsunda o kadarıda çok fazla bence bebekler hızla büyüyorlar hele ilk 3 6 ay çok kısa vadeli giyicekler
o sarılar yeşiller benimdee hiç hoşuma gitmiyo biz daha çok krem beyaz ağırlıklı aldık giyimleri örgüler de annem hep kredm beyaz yaptı mavilerimizde var tabi özellikle bebek arabasını mavi almak istemyiorum ya gri yada siyah gerçi kırmızılarda çok hoşuma gidiyo kırmızıda olabilir park yatağınıda siyah beğendik ayyy bu arada yarın Allah nasip ederse park yatağı bebek arabası nevresimler bunları almaya gidicez malum biz kredi ödediğimizden maaşlarımızdan pek bişey kalmıyo elimize eşim prim almış dün oğluşumun şansına gitcez yarın paramızın hepsini oğluşa harcıcaz in.ş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…