Dusundugunuz isimler cok guzel canim. Yavuz selim koycaz biz insallahh
Tesekkur ederiz canimm 5 kilo aldim bende
) sagol teyzesiii. Evde yelek giymeyi sevmiyorum atesliyim ben aslinda ama sirtim tutuk diye sicak havlu koyup giyiyorum bu ara mecburen
Bunye meselesi demekki canimm24e kadar 3kiloyke geldim, son bir ayda da 2daha aldim. Daha alirim herhalde
Hakkaten bilge yaa ciktiydi cikcakti, gene indi ama derken simdi saklayamiyoruz gobekleriesime de diyorum bende artik asırı hamileyim, cok hamileyim ben
baya baya hamileyiz artıkınnnnn çok şükür beya eee senin 7. ay bitcek nerdeyse 8. aya gircen bugün yarın daha mı büyümesin
Artik iyice buyudukkk
way maşallah gülüm çok sevindimkızlarrrrr sonuçları öğrendim dr la konuştuk
çok şükür çok iyi değil ama çokta kötü değil sonuçlarımız
açlık 81
1. sınır 180 bizim 185
2. sınır 155 bizim 140
3. sınır 140 bizim 85
yani bu durumda sadece ilk 1 saat sınırın üstü çıkmış şeker hastalığı olması için en az 2 ölçümün yüksek olması lazımmış
kendi dr dahiliye ye git bu sonuçları götür dedi sana diyet yazar dedi bundan sonrası için sıkıntı yaşamayalım işimizi garentiye alalım dedi
çok sevindim ya inanın varya omuzlarımda dünden beri resmen bi yük vardı kalktı şimdi çok şükür
şimdi dahiliye dr hemen gitmicem dün hastanede çok sıkıldım bir hafta on gün sonra gideyim diyorum bu arada kendim diyet yapıcam tabi
way maşallah gülüm çok sevindim,tatlı olayını da sor unutmaa,senden haber bekleyen tatlı canavarları olacak,hani sütlü tatlı,dondurma,meyve olayını,3 gündür yemeği azalttım ya oruç tuytumuş gibiyim,bari meyveyi bol tutayım diyom
Kizlar slm hayirli cumalar.nasilsiniz? Kizlar benim belim cok agriyor yaa islerimi yaparken felan zorlaniyorum.sizinde agriyormu böyle?
Kizlar slm hayirli cumalar.nasilsiniz? Kizlar benim belim cok agriyor yaa islerimi yaparken felan zorlaniyorum.sizinde agriyormu böyle?
kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız. 10 lu takımlardan mı 5 li takımlardan mı aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?
canım ben hastane çıkışı olarak 10 lu takımlardan bir tane aldım 5 li zıbın takımlar alıyor ya onlardan da 4 5 takım var öle kalite pahalı bişey değil 5 liler çarşıdan pazar dan aldıklaım bence yeterli zaten hastane çıkışı alırken satıcı adam bile dedi en fazla 20 gün giyicek bunu diye
kızlar hastane çıkışı kaç tane aldınız. 10 lu takımlardan mı 5 li takımlardan mı aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?
evet canım ya. en fazla 15-20 gün giyecekler. bende 10 lu takım mı 5li takımmı alsam diye kararsız kaldım. 10 lu setlerde çok fazla parça var sanki. 5 li bir tane güzel bir takım aldım. çarşı pazara bakınıcam bende. bu arada sen sosyete pazarına gittin diye biliyorum. var mı güzel şeyler. bende bakınayım yarın anacımla :)
evet canım ya. en fazla 15-20 gün giyecekler. bende 10 lu takım mı 5li takımmı alsam diye kararsız kaldım. 10 lu setlerde çok fazla parça var sanki. 5 li bir tane güzel bir takım aldım. çarşı pazara bakınıcam bende. bu arada sen sosyete pazarına gittin diye biliyorum. var mı güzel şeyler. bende bakınayım yarın anacımla :)
ben 1 tane 10lu tk olmalı diye düşünüyorum hastanede giydirmekiçin çünkü battaniyeside oluyo 5li tklarda battaniye olmuyokızıma 1 tane 10lu,2 tane 5li tk aldım,abiden kalanları evde kullanırız çünkü hepsi mavi unisex renk hiç yok aldıklarımıda hastaneye falan giderken kullanırız,2-3 tanede tulum alırım tamamdır
sağlık sektörünü az buçuk bilirim üstü başı düzgün insanları sever hemşireler tk giydirmek iyidir siz dinleyin beni
bilgecim gözün aydın cnm bak korkulacak kadar çıkmadı çok şükür
nagim sağol çok şükür daha iyi sonuç aldık
takımlar konusunda katılıyorum sana 1 tane 10 lu takım olmalı bencede içinde battaniyesi vs. herşey var ilk gün tam takım giydirelim bebişleri tabi çok pahalısına hiç gerek yok bence biz 50 tl ye aldık hast. çıkışını orta yollu gayet kaliteli ondan pahalısıda gereksiz zaten battaniyesi çok hoşuma gitti çok şirin ve şık her zaman kullanabiliriz battaniyesini ben daha çok ünisex renkler alıyorum ya ilk olduğu için birazda oğluşun kardeşi kız olursa diye düşünüyorum çünkü bebek giyimi herşeyi çok pahalı herşeyi mavi almamak lazım +
canım bizde geçen hafta gittik özkanlar pazarına aldık baya bişeyler fiyatlar uygun ama birkaç yer var oraları bulursanız daha önceden oralardan almıştık yine aynı yerden aldık biz tarif etmeye çalışayım edebirsem heryerden giriş var oraya çünkü şamil giyim var onun sokağından girince pazarın sonunda bi kavşak var hemen o köşede 3 tane 10 tl ye çıtçıtlılar zıbınlar var 5 l ye 2 li 3 lü takımlar var pazen battaniye 5 tl penye battaniyeler 10 tl nohut battaniyeler akla gelcek herşey var hastane çıkışı falanda var biz hastane çıkışını kemeraltından aldık 60 tl di toplu alışveriş yapınca 50 ye verdi ama kalitesi falan gayet iyi orta yollu bişey aldık gaye nin 5 li takımları 50 tl baya kaliteli ama gerçektn gerek yok o kadarına ayrıca bizim takım çarşının içinde hep 75 tl demişlerdi alışveriş yaptığımız yer de bize çok uygun geldi kartını da aldım oranın evde akşam bakayım yarın yazayım sana net siteleride varmış yanlış hatırlamıyosam şirin bebe mağazanın adı herşey var orda da mobilyadan emziğe kadar fiyatlarda uygundu
ellerim ayaklarım zaten şiş, e tartıda 10 kilo farktti,ben bunun ne kadarının kilo olduğunu bilemem ki,korktum haliyle,kilo almaktan değil,verememekten endişe ediyom ya,yüzümün şişi,beni olduğumdan şişman ve çirkin gösteriyo zatensağol canım ya valla dün ben hastaneden çıkınca babamla bi güzel yemek yedim üstüne de babam zorla tatlı yedirdi bir haftadır hiç yememiştim ama sütlü tatlıları çok abartmadan yiyebilirsin bence zaten senin şeker iyi çıkmıştı çok kasma kendini meyve de tüketbilirsin
ay sonu gibi dahiliye dr gitcem o zaman ondan tam öğrenirim ama sen çok fazla kas kendini bence dikkat et sadece abartma
tatlıyı böreği benim şeker yüksek çıkamsayfdıb u kadar kasmazdım kendimi açıkcası canım istiyo yani napayım
bende ilk gün tk giymeli diye düşünenlerdenimbursa bu tarz ihtiyaçların merkezi olduğu için fiyatlar daha makul ben 45 tlye aldım inan yorgunluktan gözüm dönmüş eve gelince fark ettim incecik danteli falan varmış pek güzel sırf pembe almadım krem üstüne işli
oğluşta eşim herşeyi mavi aldırdı kızım olursa yine alırım hatta beşiğide boyarım dedi o derece yanibende pek sarı,turuncu falan seven bir tip değilim oğluşun hastane çıkışı denizci temalıydı oda çok tatlıydı ama yıkanınca bir tuhaf oldu pişman oldum renkli aldığıma sonra annem gitti bir takım daha aldı alışverişi dikkatli yapın benim yaşadığım gibi olmasın renk vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?