2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ayşem bende çok aldım kilo halan daha da alıyorum bak ayın 2 sinde dr kızdı zaten şeker falanda yüksek çıkınca boğazı kestim adam akıllı bişey yemedim sebze meyve dışında ona rağmen dün tartıldım yine 1 kilo farklı çıktım inan kilo alıcak hiç bişey yemedim bir haftada bünye meselesi biraz bence bu kilo işi bünye müsaitse alıcaz daha sonrası içinde korkma çok fazla veririz zaten doğumda 7 8 kilo gidiyomuş kalanıda uykusuzluk koşturma sitres emzirme derken bi şekilde kısa zamanda döneriz eski halimize benim çevremde çok kişi 40 çıkana kadar eski kilosuna döndü

hahahaha yanlız değilsin dün kuaförüm abla burnun çok tatlı olmuş diyo detttt dedim dalga geçme zaten burnum yuvarlak hepten domates gibi oldu bende kilodan değilde sağlık açısından korkuyorum

şimdi bilgem işim bitince atarım diyosan ucuz badiler ideal ama şöyle bir durum var kaka ilk zamanlar bebeğin belinden bacığından taşabiliyo sıvı olduğu için sık sık yıkanıncada badiler çabuk yıpranıyo yoksa başka açıdan sorun olmaz be cnm hepside aynı işi görüyo

Teyzeleri oglumun odasinin halisi geldi sizce nasil?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397217437889.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 31
kızlar bugün kv doğum günü akşam görümcem arıyo alışverişteymiş annesine hediye bakıyomuş hiç bişey demedim sanırım beraber alalım bişeyler dememi bekledi ve o yüzden aradı sonra eşim aradı yarın annemin doğum günü ablam aradı bişeyler yapalım dedi bende toplantım var gelemeyiz dedim dedi napalım gidermiyiz dedi gideriz dedim ama hediye falan alamam bugüne kadar ne doğum günü ne özel bir gün hiç bişeyini atlamadık ne ben ne annem her zaman ufakta olsa hediyemizi aldık gittik ama kv ne bana ne anneme herşeyi geçtim halan oğluma bi toplu iğne bile almadı haksızmıyım sizce eşimde sen alalım desende ben almam zaten dedi görümcemde demiş en azından bi pasta alıp gidelim bekler demiş valla pasta da alamam dedim kusura bakmasın bi pasta en azından 30 35 tl onun için 1 lira bile veremicem ablan alcaksa alsın dedim ben akşam giderim kutlarım d.gününü gelirim hep benden hep benden bana gelince bişey yok ama ilk defa eli boş gidicem biraz garip geliyo ama haklıyımmmm

haklısın bencede. hep ver hep ver sonra tepene çıkıyorlar. alışkanlık haline getiriyorlar. görümcen alsın annesine pastayı ne var sanki ya :) onuda mı birlikte alacaksınız. bende çok sinir oluyorum valla böyle şeylere. karşılıklı olunca sorun yok ama hep tek taraf yapınca olmuyor,zaten işin sonunda da yaranılmıyor :)

Teyzeleri oglumun odasinin halisi geldi sizce nasil?

cnm çok güzelmiş tam oğlan odasına yakışır güle güle kullansın

eşin yine iyimiş cnm bnm eşime bn böyle desem direk bana kincisin der...ama tabiki seni haklı görüyorum senın yerımde olsam içimden dogum gunune gıtmek bile gelmez ama insanlık bizde kalsın giderim derdim heralde kv n hakkatten vefasızmış insan torunu için bişey yapmaz mı ufacıkda olsa zalım kaynana aman cnm sende gıt biraz otur cık gel evcine maksat görünmek olsun ....ne gerekse ona doğum günü

hahahaha yanlız değilsin dün kuaförüm abla burnun çok tatlı olmuş diyo detttt dedim dalga geçme zaten burnum yuvarlak hepten domates gibi oldu bende kilodan değilde sağlık açısından korkuyorum
inşallah canlar,sağlıkla doğurup normal hayatımıza döneriz,ben de doğum çantasında olması gerekenlere bakıodum,nagican hiç hasta bezi alın dememişler,ama çok kişi alınmalı diyo,nette ped alın falan diyo sen ne dersin yewrum

Ailelerini taniyan eşler bu tarz tepkiler veriyor bana cok tanidik ayni umursamaz kv ve kp bendede var hatta oda aldigimiz icin ben kanepede buyuttum bile dedi.. allahtan eşlerimiz anlayisli. Ben böyle kvlerin torunlarini sevmeye bile haklari oldugunu düşünmüyorum ama eldn ne gelir. Haklısın ve iyi yapmışsın canim.

bilgecan küçük de olsa gönül almışsın ya bugüne kadar ondan bekliyo bence görümcen,e bari pastayı da biri alsın,sen börek aptığın zman hop diye gelmeyi biliyolar bi kola bile almadan hem de,yani biz unutamıyoz malesef,hele ki sen gebeliğinden beridir birşey görmedin,lafı bile geçmedi hala diyosun o zaman varsın hediye de almayıver,eşinin daha çok gücüne gidiyo garibim ya

halimden en iyi sizler anlıyosunuz valla ayşecim tamda yaramın üstüne bastın 7. aydayız bak evime daha 3 kere geldi hamilelikte ilk duyduğunda geldi tebrik misali 2. geldiğinde yarım kilo kuru pasta almış gelmiş son geldiği zaten o börek olayı en çokta ona kızgınım hamile kadının evine gidiyosun bom boş ya yemin ediyorum size hamile halimle bak yalanım varsa ne olayım hiç mi hiç bişey getirmedi ya bide üstüne işte çayın yanında börek yemeğe geldi çok gücüme gitti o en son yaptığı bizim bide bu hediye olayında bi geçmişimiz var anlatsam ağlarsınzı halime ne olay çıkardı kv hediye mevzusundan ay anlatcam dayanamıcam
eşimle nişanlıyız eşim askerde anneler günüydü anneme ve kv deme hediye sepeti yaptım sepetin içine tek tek hediyeler aldım annemle kv aynı aldım herşeyi bluz terlik iç çamaşırı toka cüzdan aklıma gelmeyen daha bir sürü şey aldım kırmızı tüllerler boncuklarla süsledim o kadar özendim ki ama görümceme de sadece bluz aldım hani oda anne ya onada alayım bi parça dedim düşünceli davrandığımı sanmıştım kv hediyesini verdim bozuldu bak o kadar özendim de uğraştım günlerce gezdim tek tek hediyeler aldım uğratım kv görümceme niye yapmadım aynısını diye bozuk attı bana içindei hediyelere yok bu olmaz bu benim tarzım değil giymem hepsine bi kusur buldu kimini gittim değiştirdim kimi kaldı görümceme verdi sonrada bi sorun oldu ben demişim ki bu hediyeler senin ablaya verme sakın asla böle bişey demedim ben ama niye diyeyim ki hem yani halime düşünsenize neler çektim ben o kadından yinede hiç bi sene ne doğum günü ne yılbaşını ne evlilik yıl dönümünü atlamadım bende ailemde hep hediyemizi aldık gittik ocakta benim doğum günüm vardı umredeydi geldi ne hediye aldı ne kutladı kp de hiç aramdı görümcemde sadece telle aradı kutladı o kadar ama ben bugün hediye almıcam ya o aldıklarımın hepsi unutulur sadece bu yıl almadığım kalır hiçte umrumda değil valla sonuçta eşimde görüyo olanı biteni

şimdik ayşem benim normal doğumdu çantamda ped vardı ama dr yasakladı ya hasta bezi yada bebek bezi kullanıcan dedi,eşim hemen gidip hasta bezi aldı o panikle ,evde 1-2 gün kullandım yok anam o öyle çarşaf gibi her yerini sarıyo kocaman rahat edemeyince bebek bezine geçtim ve dünya varmış yumuşacık mışıl mışıl uyudum

alma be alma valla :13: senelerdir alırım bir kere üstünde görmedim bu yaşıma geldim anneme bir çöp almadım en yok zamanımda gidip ona altın küpe aldım bozdurup yediler yokluktan mı tabiki hayır değer vermediğinden 2 yıldırda bir çöp almıyorum almıcamda onlar bana ne yapıyoki pehhh açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü

amannnnnnn seninkilerde benimkilerden işte doru diyon bende o kadar alıyomda kullandığını pek görmedim

kızlar eşim aradı şimdi diyoki kv aramış akşama yemek yapıcakmış işten direk gelin hep beraber burda yiyelim yemepi demiş
gözlerim yaşardı ağlıcam şimdi anam bu kadın bu topiği biliyoda yazdıklarımı mı okudu acep
7 aydır ilk defa böle bişey dedi hemde tam onu konuşurken burda

ay bilge valla yazdığını okuyunca bir fena oldum.sinirlendim kendi kendime :) kayınvalidene valla pes. hem sen o kadar uğraş. seni doğurup büyüten anneciğinle aynı değeri verdiğini göster , ikisinide aynı hediyeyi al gönlü kalmasın diye. hemde üzerine görümcene yapmadın diye surat çek. olacak iş değil. şimdi bugün hediyesiz gidince de alınır o zaman.

:) :) :) doğumgününü kutlamak istiyor demek ki benim kayınvalide de tam tersi. habire yemeğe çağırır. yiyinde gidin , evde uğraşmayın işten geliyorsunuz diye. önceden o kadar çok istiyordu ki gitmeyince surat yapıyordu. şimdi düzeldi. haftada 1 gün gidip yemeğimizi yeriz. bazen ben yorgun oluncada canım yemek yapmak istemez ya annemlere gideriz ya kayınvalidelere.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…