2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bilgecim hamilelerin günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamayacağı hakkında yönetmelik var buna uymayan işyerleri hakkında da para cezası var patronuna söylesen belki tırsar

hadi ya benimde dışarda vajinaya yakın da değil o yüzden zaman zaman aklıma geliyodu normal olmaz belki diye ama ne bileyim üzüldüm şimdi ben hep sezeryan istiyodum zaten normalden çok korkuyodum ama son günlerde kendimi normal doğuma baya ısındırmıştım. hayırlısı hepimizin için nasılsa öyle olsun canım ya benim siğiller çıktığı zaman bekardım cinsel ilişkiyle falan geçme şansı yoktu yani bekar olduğum için o zamanlar dr da gitmeye çekinmiştim zaten ağdaya başlayalı 2 3 ay falan olmuştu birkaç kişiye sormuştum ve netten araştırmıştım ağdadan olabilirmiş diye duyunca bırakmıştım sonra kendiliğinden geçmişti düğünden önce tekrar ağdaya başlayım dedim tekrar çıktı ve bu sefer geçmedi artık ilk dr randevumda bunu mutlaka sormam lazım

ins canim bi yakiniminkide ayni boyle duruyordu donemedi kafasi kasikta kaldı ilk çocuğu normal olmasına rağmen bu sezaryen oldu ins senin tosuncukta doner

normalde olsa sezaryende olsa ins hemen toparlanir bebeklerimize kendi yetebilen kendi bakabilen anneler olurus
Aminn cnm inş.üstesinden gelicez inş.bakalım gelsinler bi kucaklarımıza maraton başlasın sonra
İnsallah canim. Suyum da azdi en son kontrolde bakalim bi dahakinde ne diyecek doktor:26:

evet tatlım okudumda bol su iç birde nette bi araştır armuttu galiba suyu arttirdigini okudum

kızlar armut amniyon sıvısına iyi geliyomuş gergun bı tane yıyın dıyolar hemde sıvını kalıtesını arttırıyormuşş

Ayni durumdaymisiz cnm bende normalden cok korkuyordum ama kendimi alistirmaya baslamaistim ama sigilleride arastirmistim onceden sezeryan olabilir diede dusundum.ama dun kesin sezeryan duyunca bi uzuluverdim sanki.sonrasi zor oldugu icin.artik hakkimizda hayirlisi cnm.arkadasim yarin sezeryan olacak benim doktorumda bende orda olucam hem ondan tecrube etmis olucam nasipse.

Sagol sevgicim yaa deniyorum bakalim. İki hafta sonra kontrolumuz

gerçekten aynı durumdayız hep sezeryan dedim ama normal olmasını da istiyodunm şimdi sen böle diyince bende çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun

gerçekten aynı durumdayız hep sezeryan dedim ama normal olmasını da istiyodunm şimdi sen böle diyince bende çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun
Mutlaka bana yaz cnm doktorun ne diyorsa.belki baska doktorlar farkli birseyler soyler ama sanmiyorum.insallah saglikla kavuşur cabucak iylesiriz

Sagol sevgicim yaa deniyorum bakalim. İki hafta sonra kontrolumuz
cnm bn pek su içemiyorum bigün içsem ertesi gun hiç içemiyorum suyum şükür iyi....inşallah senınde normale donmüştür insan zaten şu hamilelikte ister istemez en ufak bişeyi bile kafasına takıyor şükürler olsun kii Rabbim bize duyguyu tattırdı şimdiden bebişlerimiz sımsıkı bağlandık bol bol dua et yavruna ..şurda az bi zaman kaldı kııızzz senın bişey kalmamış maşallah yaaa ılk dogum haberlerini heyecanla bekliyorum ...
ayyy cok heyecanliii

he yaaaa ılk dogum yapacaklar bize oncu olacak heheh

Oyle canim insallahh
Sorma yaa ilk dogum kimden gelcek cook merak ediyorumm. Dogum hikayeleri topigimizi acariz yakinda

Oyle canim insallahh
Sorma yaa ilk dogum kimden gelcek cook merak ediyorumm. Dogum hikayeleri topigimizi acariz yakinda

senin ılklerden olacağın belli sanki heee hayırlısı olsun yınede ama gerçekten zaman daraldıkça bi fena oluyorum korku,sevinç ve binbir türlü düşünceler beynımde valla:26::26::26::18::18::18:

senin ılklerden olacağın belli sanki heee hayırlısı olsun yınede ama gerçekten zaman daraldıkça bi fena oluyorum korku,sevinç ve binbir türlü düşünceler beynımde valla:26::26::26::18::18::18:

İnsallah oyle olurum oglusum bekleyip de 41-42 de gelmezse bi an once gelsinler kizz kucagima almak istiyorum ben artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…