- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
yaa benimkide bi degisik duruyo kafasi sag kasigimda ayaklar sol yukari karinda capraz duruyoo
normalde olsa sezaryende olsa ins hemen toparlanir bebeklerimize kendi yetebilen kendi bakabilen anneler olurus
inş. ikincilerde üçüncülerde olur bizim niyetimiz doğumdan 6 ay sonra oğluşuma kardeş çalışmalarına başlamak Allah ne zaamn uygun görürse gerisi artık oğluşumu iki yıl bekleyince kardeş nasıl olur bilemiorum
ayşem günaydın dünki durum aynı duruyo kabul etmedi işte akşam evde konuştuk biraz raporu uzatıp 2 ay daha sabretmeye çalışcam tabi bu arada her hafta yada iki haftada bir dr gidip 2 gün rapor alcam c.tesilerin acısını haftaiçi çıkarcam işyerinde de kendimi hiç kasmıcam boş boş oturcam nette gezincen öyle olmaz böle olur hesabı yapcam yani
Cnm bende buraya bu yüzden yazdim.eger ayni durumda olan varsa kendini hazirlasin diye.bendeki sigillerde vajinada degildi zaten.disardaydi vajinaya yakin bile degildi yani.bana cinsel iliskiyle gectini soylemislerdi ama ben agda dan suphelendim agda salonlarina cok gidiyordum.neyse gecen sene bende oldu kremle yaktik gecti daha cikmadi ondan sonra zaten agdaya gitmedim.arkadasim gecen hafta soyledi boyle boyle die ayni doktora gidiyoruz.benimde dun randevum vardı sorayim dedim doktorumda biliyo zaten sigil oldugunu.ve % 100 sezeryan dedi.bebek icin ölümcül bile olabiliyormus.doktoruna gecmistede olsa soylemelisin cnm.bende nede olsa gecti normal olur die dusunuyordum
ins canim bi yakiniminkide ayni boyle duruyordu donemedi kafasi kasikta kaldı ilk çocuğu normal olmasına rağmen bu sezaryen oldu ins senin tosuncukta doneryaa benimkide bi degisik duruyo kafasi sag kasigimda ayaklar sol yukari karinda capraz duruyoo
Seninki guzel duruyo isteson haftalar iyice yerlesir. Benim sipanin kafa yukarda ayaklar asagida duruyo
ins canim bi yakiniminkide ayni boyle duruyordu donemedi kafasi kasikta kaldı ilk çocuğu normal olmasına rağmen bu sezaryen oldu ins senin tosuncukta doner
evet tatlım okudumda bol su iç birde nette bi araştır armuttu galiba suyu arttirdigini okudum
evet tatlım okudumda bol su iç birde nette bi araştır armuttu galiba suyu arttirdigini okudum
Aminn cnm inş.üstesinden gelicez inş.bakalım gelsinler bi kucaklarımıza maraton başlasın sonranormalde olsa sezaryende olsa ins hemen toparlanir bebeklerimize kendi yetebilen kendi bakabilen anneler olurus
İnsallah canim. Suyum da azdi en son kontrolde bakalim bi dahakinde ne diyecek doktor:26:
hadi ya benimde dışarda vajinaya yakın da değil o yüzden zaman zaman aklıma geliyodu normal olmaz belki diye ama ne bileyim üzüldüm şimdi ben hep sezeryan istiyodum zaten normalden çok korkuyodum ama son günlerde kendimi normal doğuma baya ısındırmıştım. hayırlısı hepimizin için nasılsa öyle olsun canım ya benim siğiller çıktığı zaman bekardım cinsel ilişkiyle falan geçme şansı yoktu yani bekar olduğum için o zamanlar dr da gitmeye çekinmiştim zaten ağdaya başlayalı 2 3 ay falan olmuştu birkaç kişiye sormuştum ve netten araştırmıştım ağdadan olabilirmiş diye duyunca bırakmıştım sonra kendiliğinden geçmişti düğünden önce tekrar ağdaya başlayım dedim tekrar çıktı ve bu sefer geçmedi artık ilk dr randevumda bunu mutlaka sormam lazım
ateş ölçer kesinlikle braun alın.. ben hamileyken arzum aldım hep ölçtüğümde ateşi yok iyi diyodum meğer çok ateşi varmış ve ateşölçer bozukmuş.. daha sonra braun aldım.. modelide bu..
Eki Görüntüle 1073929
arkim vardi 5. Aydan itibaren suyu azalmaya basladi gunde 5litre su iciyodu sukur su sikinti olmadi
Aminn cnm inş.üstesinden gelicez inş.bakalım gelsinler bi kucaklarımıza maraton başlasın sonra
kızlar armut amniyon sıvısına iyi geliyomuş gergun bı tane yıyın dıyolar hemde sıvını kalıtesını arttırıyormuşş
Ayni durumdaymisiz cnm bende normalden cok korkuyordum ama kendimi alistirmaya baslamaistim ama sigilleride arastirmistim onceden sezeryan olabilir diede dusundum.ama dun kesin sezeryan duyunca bi uzuluverdim sanki.sonrasi zor oldugu icin.artik hakkimizda hayirlisi cnm.arkadasim yarin sezeryan olacak benim doktorumda bende orda olucam hem ondan tecrube etmis olucam nasipse.
ayyy cok heyecanliii
Mutlaka bana yaz cnm doktorun ne diyorsa.belki baska doktorlar farkli birseyler soyler ama sanmiyorum.insallah saglikla kavuşur cabucak iylesirizgerçekten aynı durumdayız hep sezeryan dedim ama normal olmasını da istiyodunm şimdi sen böle diyince bende çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun
cnm bn pek su içemiyorum bigün içsem ertesi gun hiç içemiyorum suyum şükür iyi....inşallah senınde normale donmüştür insan zaten şu hamilelikte ister istemez en ufak bişeyi bile kafasına takıyor şükürler olsun kii Rabbim bize duyguyu tattırdı şimdiden bebişlerimiz sımsıkı bağlandık bol bol dua et yavruna ..şurda az bi zaman kaldı kııızzz senın bişey kalmamış maşallah yaaa ılk dogum haberlerini heyecanla bekliyorum ...Sagol sevgicim yaa deniyorum bakalim. İki hafta sonra kontrolumuz
ayyy cok heyecanliii
cnm bn pek su içemiyorum bigün içsem ertesi gun hiç içemiyorum suyum şükür iyi....inşallah senınde normale donmüştür insan zaten şu hamilelikte ister istemez en ufak bişeyi bile kafasına takıyor şükürler olsun kii Rabbim bize duyguyu tattırdı şimdiden bebişlerimiz sımsıkı bağlandık bol bol dua et yavruna ..şurda az bi zaman kaldı kııızzz senın bişey kalmamış maşallah yaaa ılk dogum haberlerini heyecanla bekliyorum ...
he yaaaa ılk dogum yapacaklar bize oncu olacak heheh
Oyle canim insallahh
Sorma yaa ilk dogum kimden gelcek cook merak ediyorumm. Dogum hikayeleri topigimizi acariz yakinda
senin ılklerden olacağın belli sanki heeehayırlısı olsun yınede ama gerçekten zaman daraldıkça bi fena oluyorum korku,sevinç ve binbir türlü düşünceler beynımde valla:26::26::26::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?