2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Mutlaka bana yaz cnm doktorun ne diyorsa.belki baska doktorlar farkli birseyler soyler ama sanmiyorum.insallah saglikla kavuşur cabucak iylesiriz

canım ben dayanamadım dr cepten aradım kafama çok takıldı dedim arkadaşımın başına böle bişey geldi dr böle böle demiş dedim aynen senın dediğini dedi dr da şaşırdı sende siğil mi var dedi evet dedim ben bu kadar önemli bişey olduğunu bilmiyodum size söleme fırsatım olmamıştı dedim
o zaman normal doğum olmaz dedi sezeryanlı olucaksın dedi ama yinede doğum zamanı yaklaşında bi bakarız dedi yani o bakarız kısmını beni rahatlatmak için dedi sezeryanda herhangi bi sorun olmucak ama sen hiç kafana takma bunu şimdi sadece normal yapamayız dedi ben biraz takıntılıyım dr da biliyo huyumu nette hiç bişey araştırmamı istemiyo kesinlikle ne olursa olsun beni ara sor nete bakma diyo
yani bizimde sezeryan olucak kesin hayırlısı böyleymiş canım ya gerçeken çok üzüldüm ama nasip yeterkli evlatlarımız sağlıklan gelsinler

Kızlar bizde dün kontrole gittik bebek doğum pozisyonu almış hatta rahim ağzında duruyo suyum da azmissürekli yatış verdi doktor kalkma dedi..bebeğim çok şükür gelişimi iyi haftasında uyumlu 28+6 olduk bugün kilosu da 1. 250 kuzuCum benim:)bundan sonra 15de bir çağırdı su dan ve bebeğin konumundan dolayı 35 ten önce olursa direk üniversite ye sevk ediyor 35i geçersek doktorum la özelde olcak okadar para vermeye bile razıyım artık yeterki bebeğim sağlıklı olsun vaktinde doğum olsun hastane de bırakıp gelmeyelim(

Yaaa gecmis olsun canim.insallah hayirli vakitte saglikla gelir bebegin.
Benim de suyum azaliyo, doktor yakin zamanda kontrole cagirmadi yaa ihmal mi ediyo ki:26: simdilik risk yok ama daha azalirsa olabilir dedi.bol bol su iciyorum. Tekrar gitsem mi acabaa

gunaydın kızzz brtna

bnde normal pijama takımı alıcam lohusa takımları cok pahalı geldi beyaaa artıkın bakalım aslında netten değilde normal pazar piyasasından d-gorerek bakıcam
ilkinde akraba falan olmadığı için hiçççç takmadım ama bu belki de son hamileliğim son doğumum olur diye bir gecelik sabahlık almak istiyorum.
fotosu da aha şöyle bir şey... çok beğendiiiimmmmmmmmm
bu sefer şıkır şıkır olayım diyorum

anaaaammm, ilk bebek seninki mi olacak acep =)
şaka bi yana, inşallah zamanında gelsin sabretsin biraz!
maşallahhh bu arada kilolar artıyor...
suyu için ne önlem almanı tavsiye etti?

bi de hakkaten çok pahalılar ama yaaaa, normal bi pijama takımı da giymek istemedim.... belki mevlüt vs. olursa o zaman da bunu giyerim dedim...

canım sende takma kafaya bende çok pimpirikliyim takıyorum ama hayırlısı olsun.erkenden öğrenmemizde iyi oldu ona göre hazırlarız kendimizi.sanırım aynı döneme denk gelcez aynı haftalardayız.bi aksilik olmazsa aynı olur gibime geliyo.

Canim benim 25.haftada renkli oldu onda da azalma var demişti ama aynı azalma mı yoksa daha da mı azaldı bir ayda bilmiyoruz çünkü başka bi doktora göndermişti renkli için. Şimdi kendi takibinde olmasını istiyor ama tedirgin etti bizi doktor rahat değildi yani her zamanki rahatlığı yoktu sancı kanama olursa yada suda azalma15 günden önce hemen beni ara dedi.senin doktor özel değil mi belki çok bi risk görmemıstip

Cnm dikkat et kendine rabbim saglikli sihhatli zamaninda kucagina almayi nasip etsin

Yaa bilmiyorum ki ozel, gayet de memnunum doktordan ama dedigin gibi belki de risk gormemistir.:26:
Yine de gitmeye calisirim ben bi kontrole. Sagol canim, insallahh saglikla gelir minikler

Ayy cok seksi :)) cok guzel valla

biraz netten bakayım dedim ay bir sürü şeyler yazıyo bakmıcam sende netten araştırma sakın saçma sapan şeyler yazıyo dr şuan için bi tehlike olmaz sadece nromal doğum yapamayız sezeryanda da hiç bi sıkıntı olmaz zaten dedi bende ne nete bakıyosam
evet doğum tarihlerimiz yakın görünüyo benim dr pirensibi 39 hafta dolmadan sezeryana almıyomuş geçen ay arkadaşım doğum yaptı benim dr da o söledi bana da eğer bi aksilik olmazda doğum tarihini birkaç gün içinden seçme şansım olursa 07.07.14 tarihi olmasını isterim 39 hafta oluyo o zaman sağlıklan gelsin bebişlerimizde başka bişey önemli değil

Allah korusun yaAllah sıralı doğum versin.. Su için değilde asagida olmasi için ve kasılma olmaması için bol su iç dedi ve adalat diye bi ilaç verdi

Yaa bilmiyorum ki ozel, gayet de memnunum doktordan ama dedigin gibi belki de risk gormemistir.:26:
Yine de gitmeye calisirim ben bi kontrole. Sagol canim, insallahh saglikla gelir minikler

İnşallah canım ihmal etmemek lazım ama çokta kafaya da takmamak lazım dün biraz sıkıldım diye çarpıntı başladı Allaha emanet kuzularimız

canım 41 kere maşallah,anlattıkların çok yaradı,benim de şişlikler 9-10.haftada öle bir arttı ki,yüzük takamaz oldum,bu günlerde de ayaklarımda hızlı bir şişme var,kimi diyo ya hamileliğin başında hızlı kilo alanlar veremez diye,baya bilmiş zevzek var,yüzün,burnun kocaman diye sölüyolar,hani 40 ı çıkma dediğimiz dönemde iniyo mu şişler,çünkü biz şu an vücudumuzun ne kadarı ödem ne kadarı kilo bilmiyoz,ellerimi hissetmiyom,sinir sıkışması mı ne dedi dr ama bana ödem lafı etmedi fazla kilo alırsan olur dedi,bebekler de ödemli doğuyolar deniyo onlar ne kadar sürede toparlanıyolar peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…