Mutlaka bana yaz cnm doktorun ne diyorsa.belki baska doktorlar farkli birseyler soyler ama sanmiyorum.insallah saglikla kavuşur cabucak iylesiriz
Kızlar bizde dün kontrole gittik bebek doğum pozisyonu almış hatta rahim ağzında duruyo suyum da azmissürekli yatış verdi doktor kalkma dedi..bebeğim çok şükür gelişimi iyi haftasında uyumlu 28+6 olduk bugün kilosu da 1. 250 kuzuCum benim:)bundan sonra 15de bir çağırdı su dan ve bebeğin konumundan dolayı 35 ten önce olursa direk üniversite ye sevk ediyor 35i geçersek doktorum la özelde olcak okadar para vermeye bile razıyım artık yeterki bebeğim sağlıklı olsun vaktinde doğum olsun hastane de bırakıp gelmeyelim (
ilkinde akraba falan olmadığı için hiçççç takmadım ama bu belki de son hamileliğim son doğumum olur diye bir gecelik sabahlık almak istiyorum.gunaydın kızzz brtna
bnde normal pijama takımı alıcam lohusa takımları cok pahalı geldi beyaaa artıkın bakalım aslında netten değilde normal pazar piyasasından d-gorerek bakıcam
Kızlar bizde dün kontrole gittik bebek doğum pozisyonu almış hatta rahim ağzında duruyo suyum da azmissürekli yatış verdi doktor kalkma dedi..bebeğim çok şükür gelişimi iyi haftasında uyumlu 28+6 olduk bugün kilosu da 1. 250 kuzuCum benim:)bundan sonra 15de bir çağırdı su dan ve bebeğin konumundan dolayı 35 ten önce olursa direk üniversite ye sevk ediyor 35i geçersek doktorum la özelde olcak okadar para vermeye bile razıyım artık yeterki bebeğim sağlıklı olsun vaktinde doğum olsun hastane de bırakıp gelmeyelim (
canım bunun modelini numarasını yazar mısın ben de bundan alayım
canım ben dayanamadım dr cepten aradım kafama çok takıldı dedim arkadaşımın başına böle bişey geldi dr böle böle demiş dedim aynen senın dediğini dedi dr da şaşırdı sende siğil mi var dedi evet dedim ben bu kadar önemli bişey olduğunu bilmiyodum size söleme fırsatım olmamıştı dedim
o zaman normal doğum olmaz dedi sezeryanlı olucaksın dedi ama yinede doğum zamanı yaklaşında bi bakarız dedi yani o bakarız kısmını beni rahatlatmak için dedi sezeryanda herhangi bi sorun olmucak ama sen hiç kafana takma bunu şimdi sadece normal yapamayız dedi ben biraz takıntılıyım dr da biliyo huyumu nette hiç bişey araştırmamı istemiyo kesinlikle ne olursa olsun beni ara sor nete bakma diyo
yani bizimde sezeryan olucak kesin hayırlısı böyleymiş canım ya gerçeken çok üzüldüm ama nasip yeterkli evlatlarımız sağlıklan gelsinler
Yaaa gecmis olsun canim.insallah hayirli vakitte saglikla gelir bebegin.
Benim de suyum azaliyo, doktor yakin zamanda kontrole cagirmadi yaa ihmal mi ediyo ki:26: simdilik risk yok ama daha azalirsa olabilir dedi.bol bol su iciyorum. Tekrar gitsem mi acabaa
Canim benim 25.haftada renkli oldu onda da azalma var demişti ama aynı azalma mı yoksa daha da mı azaldı bir ayda bilmiyoruz çünkü başka bi doktora göndermişti renkli için. Şimdi kendi takibinde olmasını istiyor ama tedirgin etti bizi doktor rahat değildi yani her zamanki rahatlığı yoktu sancı kanama olursa yada suda azalma15 günden önce hemen beni ara dedi.senin doktor özel değil mi belki çok bi risk görmemıstip
ilkinde akraba falan olmadığı için hiçççç takmadım ama bu belki de son hamileliğim son doğumum olur diye bir gecelik sabahlık almak istiyorum.
fotosu da aha şöyle bir şey... çok beğendiiiimmmmmmmmm
bu sefer şıkır şıkır olayım diyorum
anaaaammm, ilk bebek seninki mi olacak acep =)
şaka bi yana, inşallah zamanında gelsin sabretsin biraz!
maşallahhh bu aradakilolar artıyor...
suyu için ne önlem almanı tavsiye etti?
canım sende takma kafaya bende çok pimpirikliyim takıyorum ama hayırlısı olsun.erkenden öğrenmemizde iyi oldu ona göre hazırlarız kendimizi.sanırım aynı döneme denk gelcez aynı haftalardayız.bi aksilik olmazsa aynı olur gibime geliyo.
Allah korusun yailkinde akraba falan olmadığı için hiçççç takmadım ama bu belki de son hamileliğim son doğumum olur diye bir gecelik sabahlık almak istiyorum.
fotosu da aha şöyle bir şey... çok beğendiiiimmmmmmmmm
bu sefer şıkır şıkır olayım diyorum
anaaaammm, ilk bebek seninki mi olacak acep =)
şaka bi yana, inşallah zamanında gelsin sabretsin biraz!
maşallahhh bu aradakilolar artıyor...
suyu için ne önlem almanı tavsiye etti?
Cnm dikkat et kendine rabbim saglikli sihhatli zamaninda kucagina almayi nasip etsin
Ayy cok seksi :)) cok guzel valla
Yaa bilmiyorum ki ozel, gayet de memnunum doktordan ama dedigin gibi belki de risk gormemistir.:26:
Yine de gitmeye calisirim ben bi kontrole. Sagol canim, insallahh saglikla gelir minikler
canım 41 kere maşallah,anlattıkların çok yaradı,benim de şişlikler 9-10.haftada öle bir arttı ki,yüzük takamaz oldum,bu günlerde de ayaklarımda hızlı bir şişme var,kimi diyo ya hamileliğin başında hızlı kilo alanlar veremez diye,baya bilmiş zevzek var,yüzün,burnun kocaman diye sölüyolar,hani 40 ı çıkma dediğimiz dönemde iniyo mu şişler,çünkü biz şu an vücudumuzun ne kadarı ödem ne kadarı kilo bilmiyoz,ellerimi hissetmiyom,sinir sıkışması mı ne dedi dr ama bana ödem lafı etmedi fazla kilo alırsan olur dedi,bebekler de ödemli doğuyolar deniyo onlar ne kadar sürede toparlanıyolar peki?bende bebeğimle çok vakit geçireyim diye işten ayrıldım ama inan yapamadım.. kuzum 8 aylıkken işe başladım 2 ay oldu yani işe başlayalı.. ilk günler ben hiç alışamadım doğrusu belki yadırgarsınız ama hiç sevmedim bilesanki hayatımı kısıtlayan bir varlık olarak görüyodum artık eve bağlandım dışarı çıkamıcam herşey bitti benim için diye düşündüm.. meğersem lohusalık psikolojisiymiş :) diyolardıda inanmıyodum çok etkiliyomuş lohusalık.. 40 ımız geçtikten sonra herşey düzene oturdu.. bebeğimi arabaya koyup her yere gittim.. yaz olduğu için rahat rahat gezdik dolaştık bebeğimle.. ama lohusalık psikolojisi zor bir dönem hiç geçmicek gibi hissediyo insan ama inanın bitiyo ve geçiyo nunu sakın unutmayın... ha şuanda kızım benim en değerli varlığımm iyiki doğmuş iyiki rabbim onu bana nasip etmiş.. meğer dünyada böyle bi sevgi yokmuş.. şimdi çalışıyorum ya akşama kadar fotoğraflarına videolarına bakıp duruyorum canım benim çoook özledim :26:
ilk zamanlar sıcaktan ve sudan çıktıkları için vücutlarında kızarıklık çok oluyo.. benim kızım 2810 doğdu 38+3 de 1 hafta sonra tüm vücudu pul pul soyuldu sonra maşallah sütüm yaradı tombiş bi kız oldu :) ama ilk günler kucağıma alırken çok korkuyodum sırtındaki kemikler elime batıyodu ben nasıl büyütücem bu minnağı diye yüzüne bakıp duruyodum ağlayarak ama rabbim öyle bir düzen kurmuşki hemen toparlanıyolar zaten sütünüz en büyük nimet onlar için..
benim ellerimde çok fenaydı hatta sağ elimde baş işaret ve orta parmağım hep uyuşukdu nöroloji doktoruna gittim şişlikten ötürü sinirler sıkışıyo doğumdan sonra hepsi geçecek dedi öylede oldu zaten.. ödemin tuzla bi alakası yok bence vücuda bağlı olan bişey.. ödem hep vardı bende.. ayakkabılarım özellikle hiç olmuyodu son zamanlar terlikle dolaştım zaten :)
size kuzumun fotosunuda atayım teyzeleri ilk doğumdan çıktığı fotoğrafı..
Eki Görüntüle 1073968
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?