Allah korusun yaAllah sıralı doğum versin.. Su için değilde asagida olmasi için ve kasılma olmaması için bol su iç dedi ve adalat diye bi ilaç verdi
herkese kocaman merhaba napıyorsunuz ne var ne yok
benim 50 likte 144 100 lükte 185 çıktı şeker dr dahiliye ye git dedi sınrın biraz üstüymüş o yüzden diyet verir dedi
senin 199 kaçlık yüklemede çıktı
hoşgeldin şekerim!
ben çıkıyorum yalnız eve gidiyoruuuzz =)
çok öpüyorum seniiii!
hoşgeldin şekerim!
ben çıkıyorum yalnız eve gidiyoruuuzz =)
çok öpüyorum seniiii!
bende beyendigim lizözü yollim arkadaşlar bakalım beyenecekmisiniz diğerlerini gecelikleri sonra yollarım ama bu lizözü alim yaaaaaaaaaa cok beyendim
http://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=509
gerçekten güzel ama kışlık sanki bu yazın giyebilcekmisin
bende beyendigim lizözü yollim arkadaşlar bakalım beyenecekmisiniz diğerlerini gecelikleri sonra yollarım ama bu lizözü alim yaaaaaaaaaa cok beyendim
http://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=509
kızlar sinem gelmedi dimi bugün sabahtan beri onu takip ediyorum forma giriş yaptığını görmedim
sabah erken saatte mahkemesi vardı inş herşey yolundadır.
di mi?bakalım buralarda bulabilirsem alıcam... yoksa sipariş vericem
aslında en iyisi mağaza gezip giyip deneyip almak...
o yüzden hemen sipariş vermicem. illa ki kafama göre bişi bulurum diyorum :26:
herkese kocaman merhaba napıyorsunuz ne var ne yok
canlar selam,bilgecan geçmişi okuyodum da şu sivilce-siğil her neyse onun ne olduğuna nasıl kanaat getirdin,benim de biraz süre ara ile sivilcecik olmuştu akne gibi bişi acaba bahsettiğiniz tam olarak nedir,netten bakiim dedim,neyse o kısmını demiyim,şimdi dr hanımların odasına gidip sorcam nasıl ayırt edilir ki böle bişey hadi yardım edin beee :44:gerçekten güzel ama kışlık sanki bu yazın giyebilcekmisin
artık uyku düzenleri oluşmaya başlıyormuş. büyüyor annesi :) aklına kötü şeyler getirme :) uyuyor uyanıyor büyüyor temmuzda kollarına geliyorrrr :)
benim de 8 temmuzgörünüyor. ama nedense hep içimde haziran da gelecekmiş gibi geliyor. Allah bize de nasip eder inşallah :) benim ellerim çok şişiyor. tuzlu yemesem de . ödemin şimdiden başlamışmıydı senin de :S tedirgin oluyorum bazen.
hipo tiroidim var beim de 2007 den beri ilaç kullanıyorumayda bir ölçtürüyorum ama dn boğazıma bişey oturdu sanki daraldım sabah gittim ölçtürdüm hemen nefesim daralıyor bazen sanki hava bitmiş gibi bütün oksijeni içime çekmeye çalışıyorum
daha öncesinde küçük bir operasyon geçirdim ben. 2 yaşında yeğenim de geniz etini bademciğini aldırdı. anestezi kısmında hiç sorun yaşamadık. başka yer de hiç bakmadım açıkcası ama güveniyhorum işte anlamadığım bir şekilde. İK müdürü çok yakın arkadaşım. iyi olmasa mutlaka başka yere yönlendirirddi.onun sayesinde doktorumla tanıştım.
inşallah her şey yolunda gider hep.
ben de braun aldım epey araştırdım arkadaşlar resmini eklemiş. inşallah memnun kalırım.
canım 41 kere maşallah,anlattıkların çok yaradı,benim de şişlikler 9-10.haftada öle bir arttı ki,yüzük takamaz oldum,bu günlerde de ayaklarımda hızlı bir şişme var,kimi diyo ya hamileliğin başında hızlı kilo alanlar veremez diye,baya bilmiş zevzek var,yüzün,burnun kocaman diye sölüyolar,hani 40 ı çıkma dediğimiz dönemde iniyo mu şişler,çünkü biz şu an vücudumuzun ne kadarı ödem ne kadarı kilo bilmiyoz,ellerimi hissetmiyom,sinir sıkışması mı ne dedi dr ama bana ödem lafı etmedi fazla kilo alırsan olur dedi,bebekler de ödemli doğuyolar deniyo onlar ne kadar sürede toparlanıyolar peki?
temmuzda sıcak olur bu papatyam ya
ayyy hakkat almim o zaman o parayı başka seye kullanim sonra kısın alsam
ev içinde rahat birseyler beyendim bakalım onu beyenicekmisiniz
http://www........./chezmam-kapri-kol-pijama-takim-P21201384
link açılmıyor canikom. ben sana aldığımı atayım :) Eki Görüntüle 1074434
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?