2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Allah korusun yaAllah sıralı doğum versin.. Su için değilde asagida olmasi için ve kasılma olmaması için bol su iç dedi ve adalat diye bi ilaç verdi

tabii ki de Allah hepsini korusun!
benim de bi ara aaşağıdaydı ki hala çok yukarı çıkmış değil, dr bana çok yorma kendini, ağır kaldırma, dedi. pozisyon almasını engelliyormuş, yani ayaklar aşağıda oluyor ve kemiklere baskı yaptığı için ağrımız oluyor.... ne çok otur ne çok ayakta kal. belli rutienlerde kalk yürü en iyisi... benim öyle geçti. inşallah senin de hepsi yoluna girer!

benim 50 likte 144 100 lükte 185 çıktı şeker dr dahiliye ye git dedi sınrın biraz üstüymüş o yüzden diyet verir dedi
senin 199 kaçlık yüklemede çıktı

Canım 2 pet bardak şekerli su içtim 50 liktir herhalde sonuçta yazmıyor kaçlık içtiğim😁

kızlar sinem gelmedi dimi bugün sabahtan beri onu takip ediyorum forma giriş yaptığını görmedim
sabah erken saatte mahkemesi vardı inş herşey yolundadır.

kızlar sinem gelmedi dimi bugün sabahtan beri onu takip ediyorum forma giriş yaptığını görmedim
sabah erken saatte mahkemesi vardı inş herşey yolundadır.

sinem kimdi canım ya. bir arkadaşımız var hani eşiyle mahkemelik omu yoksa iş için mahkemesi olan bir arkadaş vardı o mu

di mi? bakalım buralarda bulabilirsem alıcam... yoksa sipariş vericem
aslında en iyisi mağaza gezip giyip deneyip almak...
o yüzden hemen sipariş vermicem. illa ki kafama göre bişi bulurum diyorum :26:

Benim gercktn hosuma gitti walla ama sen yinede magazalardanda bak derim bu aralar esim cok maddi problem yasiyor islerimiz cok durgun bende alisverise cikcam ama biside diyemiyorum esimde farkinda belki bu hafta sonu bakarim bende acil ihtiyaclari alirim kendime bebisinkiler neredeyse hazir zaten ananeside almis..zaten daha 25+5 deyim

herkese kocaman merhaba napıyorsunuz ne var ne yok

gerçekten güzel ama kışlık sanki bu yazın giyebilcekmisin
canlar selam,bilgecan geçmişi okuyodum da şu sivilce-siğil her neyse onun ne olduğuna nasıl kanaat getirdin,benim de biraz süre ara ile sivilcecik olmuştu akne gibi bişi acaba bahsettiğiniz tam olarak nedir,netten bakiim dedim,neyse o kısmını demiyim,şimdi dr hanımların odasına gidip sorcam nasıl ayırt edilir ki böle bişey hadi yardım edin beee :44:

ben de 2007 den beri hipotroidim ama nefes daralman ondan değildir, bi görsen beni çok zorlanıyorum hormon ve ödemdenmiş burun tıkanıklığı sprey burun bandı gene de zorlanıyorum psikopatlar gibi nefes alıyorum :)) birazdan dr umu arıcam anti alerji ilaç var ablam onla hayat bulmuştu hamileliğinde iç derse onu içicem

Cnm ben hic kilo almadim ama yinede bileklerimde sinir sikismasi var uyusukluk hissizlik sinirlerin arasinda odem olusuyomus dogumdn sonra gecer dedi hrm brnimki 3ayimda basladi cok erkrndrn

dışarı çıkamıyorum biliyorsunuz o yüzden herseyi internetten bulabildiğim kadar bulmalıyım ve oyle tamamlamalıyım eksikleri o yüzden internetten güzel seyler bulursanız banada soyleyinnnnnnn

kızlarrrrrr patronla kendim konuştum şimdi yanına gitmiştim takıldı gel başımın belası falan dedi bende hemen dünki konuyu açtım
ve sonuç 1 mayıstan itibaren c.tesileri işe gelmicem doğuma kadar zaten bu c.tesi aöf sınavı var işe gelmicem yani bir c.tesi kalıyo geriye
çok sevindirik oldummm yafffff sonunda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…