2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet ya açılmıyor aslında copyalıyorum ama ne bilim analamadım neyse
gue güle kullan cok güzelmiş canım kaça aldın internetten mi aldın

internetten aldım canım. sana link vereceğim şimdi. eğer çok pahalı bir şey aramıyorsan ihtiyacını bu siteden mutlaka karşılarsın. ayrıca aktif kullanılan bir site. bazı ürünlerde alıcı yorumları var. ve aynı gün kargo ediliyor. ben pazartesi sipariş verdim salı günü elime ulaştı. kapıda ödeme imkanı olmasıda güzel. ve kumaşlar gerçekten kaliteli. ben haluk bayram mağazasının ürününü aldım. çok beğendim. 85 tl idi galiba 3 lü takım. temmuzda olacağı için üstünü kısa kollu aldım. sabahlığı da öyle. inşallah beğenir alırsın sende.
http://www.pijamadunyasi.com.tr/

canım onlar sivilce gibi değil siğil bildiğin et beni gibi oluyo benim içerde yok hamile kaldığım ay kontorlüm olmuştu smar falan yapılmıştı hepsi temiz çıkmıştı onların netten biraz araştırdımda aman ayşem o senin dedin gibi akne felan deil farklı
bizimde netleşti yani bu şekilde doğum şeklimiz üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim tamda kendimi normal doğuma hazırlıyoken

hadi gözün aydın :)

hadi gözünaydın canım cooook sevindim

sagol canım benim

herkese kocaman merhaba napıyorsunuz ne var ne yok

anladım canım ,hakkımızda,bebişler için de hayırlısı olsun,onlar sağlıklı doğsun inşallah.kırmızı sivilce gibi değil diyon yani doktorlara da soramadım topl.varmış,merak ettim,ben de normal diye hazırlıyom psikolojimi hayırlısı bakalım,öğle arası bebek eşyaları satan yerleri gezdim,kafamda şekillendi en azından,ama doğum lafı olunca da tırsmıyo değilim :18::18:

Gözün aydın canım..

Selam kızlar umarım herkes iyidir..

Ben grip oldum 3 gündür anam ağladı valla kızım ileşti ben hastalandım. Hastaykende çalışmak ayrı bi dert valla neyseki patron bugün gelmedi şükür...

Ya kızlar dün akşamdan beri çok fazla hissedemiyorum bebeğimi zaman zaman oluyor mu sizlerede çikolata yedim su içtim yattım çok az kıpırdadı bir kaç gündür çok yoruldum onunla alakası olabilir mi acaba ?

Son düzenleme:

canım benimde oluyo öyle başka arkadaşlarda olduğunuda duymuştum
bazı günler sanki karnı deşik çıkıvercek gibi bazı günlerde çok sakin saatlerce hiç hissetmiyorum bence normaldir duruş pozisyonuna göre oluyodur diye düşünüyorum

Inşallah öyledir canım Rabbim evlatlarımızı korusun . Ben onun kıpır kıpır halini daha çok seviyorum . Bir sürü plan yaptım bugün korkumdan yatağımı bile toplamadım öyle oturuyorum .

Canim panik olma normal bende de oluyor panik yapınca oynayacağı varsa da oynamıyor ama kafana takmazsan hemen başlıyor kipirdamaya hatta oynamıyor dediğime pişman oluyorum tekme tokat ne varsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim panik olma normal bende de oluyor panik yapınca oynayacağı varsa da oynamıyor ama kafana takmazsan hemen başlıyor kipirdamaya hatta oynamıyor dediğime pişman oluyorum tekme tokat ne varsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya troid lerden olmasın da çok korkuyorum yan etkilerinden gebelik için o kadar fena yapmıyor beni ama sen mutlaka ara doktorunu tabi illaki bişeyi vardır. nefes alıp vermem oldukça sesli benim zaten yaza doğru ne halt yeriz bilemedim

wuuu öok hoşmuş bunlar kızzz sanada çok yakışır ama haa
herkese kocaman merhaba napıyorsunuz ne var ne yok
merhaba cnm nerekerdesın sen kacak
kızlar sinem gelmedi dimi bugün sabahtan beri onu takip ediyorum forma giriş yaptığını görmedim
sabah erken saatte mahkemesi vardı inş herşey yolundadır.
yaa bnde onu merak edıyorum cnm ne yaptı acaba inş hayırlı haberler alır iyi sonuçlanır:26::26:

waaaayyy çok iyimiş cnm benim çok sevindim adına bana yapmışlar kadar sevindim valla..
Selam kızlar umarım herkes iyidir..

Ben grip oldum 3 gündür anam ağladı valla kızım ileşti ben hastalandım. Hastaykende çalışmak ayrı bi dert valla neyseki patron bugün gelmedi şükür...
geçmiş olsuuunn..tez vakıtte atlatırsın inş...çalışınca hasta olmak hakkatten zor yani..

cnm üzülme benimde iki gubdur oyleydı zorluyordum hareket etsin dıye hatta ama tek tuk şimdide kıpır kpıprkorkma cnm sende Allah a emanet yavrucuklaaarr

Kızlar doğum iznini uzatmayı düşünen var mı? Bugün bi arkadaşım doğum tarihi yaz tatiline denk geldiği için sonrasına aktaramıyorsun dedi. Bana mantıklı gelmedi.

Kizlar internetten aldiginiz pijamalarin bedenleri nasil ben emin olamiyorm. Geceligi mi s aldigim beden mi alayim bi akil verin

insafa gelmiş olmasından dolayı tebrik etseydin :) gözün aydın sonuçta senin dediğin oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…