evet ya açılmıyor aslında copyalıyorum ama ne bilim analamadım neyse
gue güle kullan cok güzelmiş canım kaça aldın internetten mi aldın
canlar selam,bilgecan geçmişi okuyodum da şu sivilce-siğil her neyse onun ne olduğuna nasıl kanaat getirdin,benim de biraz süre ara ile sivilcecik olmuştu akne gibi bişi acaba bahsettiğiniz tam olarak nedir,netten bakiim dedim,neyse o kısmını demiyim,şimdi dr hanımların odasına gidip sorcam nasıl ayırt edilir ki böle bişey hadi yardım edin beee :44:
kızlarrrrrr patronla kendim konuştum şimdi yanına gitmiştim takıldı gel başımın belası falan dedi bende hemen dünki konuyu açtım
ve sonuç 1 mayıstan itibaren c.tesileri işe gelmicem doğuma kadar zaten bu c.tesi aöf sınavı var işe gelmicem yani bir c.tesi kalıyo geriye
çok sevindirik oldummm yafffff sonunda yani
kızlarrrrrr patronla kendim konuştum şimdi yanına gitmiştim takıldı gel başımın belası falan dedi bende hemen dünki konuyu açtım
ve sonuç 1 mayıstan itibaren c.tesileri işe gelmicem doğuma kadar zaten bu c.tesi aöf sınavı var işe gelmicem yani bir c.tesi kalıyo geriye
internetten aldım canım. sana link vereceğim şimdi. eğer çok pahalı bir şey aramıyorsan ihtiyacını bu siteden mutlaka karşılarsın. ayrıca aktif kullanılan bir site. bazı ürünlerde alıcı yorumları var. ve aynı gün kargo ediliyor. ben pazartesi sipariş verdim salı günü elime ulaştı. kapıda ödeme imkanı olmasıda güzel. ve kumaşlar gerçekten kaliteli. ben haluk bayram mağazasının ürününü aldım. çok beğendim. 85 tl idi galiba 3 lü takım. temmuzda olacağı için üstünü kısa kollu aldım. sabahlığı da öyle. inşallah beğenir alırsın sende.
http://www.pijamadunyasi.com.tr/
herkese kocaman merhaba napıyorsunuz ne var ne yok
anladım canım ,hakkımızda,bebişler için de hayırlısı olsun,onlar sağlıklı doğsun inşallah.kırmızı sivilce gibi değil diyon yani doktorlara da soramadım topl.varmış,merak ettim,ben de normal diye hazırlıyom psikolojimi hayırlısı bakalım,öğle arası bebek eşyaları satan yerleri gezdim,kafamda şekillendi en azından,ama doğum lafı olunca da tırsmıyo değilim :18::18:canım onlar sivilce gibi değil siğil bildiğin et beni gibi oluyo benim içerde yok hamile kaldığım ay kontorlüm olmuştu smar falan yapılmıştı hepsi temiz çıkmıştı onların netten biraz araştırdımda aman ayşem o senin dedin gibi akne felan deil farklı
bizimde netleşti yani bu şekilde doğum şeklimiz üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim tamda kendimi normal doğuma hazırlıyoken
hadi gözün aydın :)
hadi gözünaydın canım cooook sevindim
Gözün aydın canım..
Ya kızlar dün akşamdan beri çok fazla hissedemiyorum bebeğimi zaman zaman oluyor mu sizlerede çikolata yedim su içtim yattım çok az kıpırdadıbir kaç gündür çok yoruldum onunla alakası olabilir mi acaba ?
canım benimde oluyo öyle başka arkadaşlarda olduğunuda duymuştum
bazı günler sanki karnı deşik çıkıvercek gibi bazı günlerde çok sakin saatlerce hiç hissetmiyorum bence normaldir duruş pozisyonuna göre oluyodur diye düşünüyorum
Ya kızlar dün akşamdan beri çok fazla hissedemiyorum bebeğimi zaman zaman oluyor mu sizlerede çikolata yedim su içtim yattım çok az kıpırdadıbir kaç gündür çok yoruldum onunla alakası olabilir mi acaba ?
ben de 2007 den beri hipotroidim ama nefes daralman ondan değildir, bi görsen beni çok zorlanıyorum hormon ve ödemdenmiş burun tıkanıklığı sprey burun bandı gene de zorlanıyorum psikopatlar gibi nefes alıyorum :)) birazdan dr umu arıcam anti alerji ilaç var ablam onla hayat bulmuştu hamileliğinde iç derse onu içicem
wuuu öok hoşmuş bunlar kızzz sanada çok yakışır ama haailkinde akraba falan olmadığı için hiçççç takmadım ama bu belki de son hamileliğim son doğumum olur diye bir gecelik sabahlık almak istiyorum.
fotosu da aha şöyle bir şey... çok beğendiiiimmmmmmmmm
bu sefer şıkır şıkır olayım diyorum
anaaaammm, ilk bebek seninki mi olacak acep =)
şaka bi yana, inşallah zamanında gelsin sabretsin biraz!
maşallahhh bu aradakilolar artıyor...
suyu için ne önlem almanı tavsiye etti?
merhaba cnmherkese kocaman merhaba napıyorsunuz ne var ne yok
yaa bnde onu merak edıyorum cnm ne yaptı acaba inş hayırlı haberler alır iyi sonuçlanır:26::26:kızlar sinem gelmedi dimi bugün sabahtan beri onu takip ediyorum forma giriş yaptığını görmedim
sabah erken saatte mahkemesi vardı inş herşey yolundadır.
geçmiş olsuuunn..tez vakıtte atlatırsın inş...çalışınca hasta olmak hakkatten zor yani..Selam kızlar umarım herkes iyidir..
Ben grip oldum 3 gündür anam ağladı valla kızım ileşti ben hastalandım. Hastaykende çalışmak ayrı bi dert valla neyseki patron bugün gelmedi şükür...
Kizlar internetten aldiginiz pijamalarin bedenleri nasil ben emin olamiyorm. Geceligi mi s aldigim beden mi alayim bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?