ya sabah erken satteydi mahkeme sonra girer haberleri yazarım demişti ama hiç girmedi bugün inş. aksi bir durum yokturwuuu öok hoşmuş bunlar kızzz sanada çok yakışır ama haa
merhaba cnmnerekerdesın sen kacak
yaa bnde onu merak edıyorum cnm ne yaptı acaba inş hayırlı haberler alır iyi sonuçlanır:26::26:
waaaayyy çok iyimiş cnm benim çok sevindim adına bana yapmışlar kadar sevindim valla..
geçmiş olsuuunn..tez vakıtte atlatırsın inş...çalışınca hasta olmak hakkatten zor yani..
cnm üzülme benimde iki gubdur oyleydı zorluyordum hareket etsin dıye hatta ama tek tuk şimdide kıpır kpıprkorkma cnm sende Allah a emanet yavrucuklaaarr
insafa gelmiş olmasından dolayı tebrik etseydin :) gözün aydın sonuçta senin dediğin oldu :)
Ya kızlar dün akşamdan beri çok fazla hissedemiyorum bebeğimi zaman zaman oluyor mu sizlerede çikolata yedim su içtim yattım çok az kıpırdadıbir kaç gündür çok yoruldum onunla alakası olabilir mi acaba ?
ya sabah erken satteydi mahkeme sonra girer haberleri yazarım demişti ama hiç girmedi bugün inş. aksi bir durum yoktur
ahhh sevgim c.tesiye bi sevindim bi sevindim bende Allah razı olsun valla ne zamandır burda dinliyonuz beni hakkınızı helal edin gari
bilgecan çok sevindim ya,bak nasıl rahatlıycan,hadi gözün aydın canımkızlarrrrrr patronla kendim konuştum şimdi yanına gitmiştim takıldı gel başımın belası falan dedi bende hemen dünki konuyu açtım
ve sonuç 1 mayıstan itibaren c.tesileri işe gelmicem doğuma kadar zaten bu c.tesi aöf sınavı var işe gelmicem yani bir c.tesi kalıyo geriye
çok sevindirik oldummm yafffff sonunda yani
Canım seni telaşlandırmak istemem kaç haftalık bebiş, benim ilk kızımda 7. ayımda başıma gelmişti önce önemsemedim sonra dr u aradım hemen gel dedi ben çalışıyorum sen ne yapmışsın böyle çocuğun ayağı doğum kanalına girmiş deyip rapor yazdı, bu haftalarda en az 20 dk da bir hissetmen lazım demişti , tabiki hiçbirşeyde olmayabilir sen tedbirli davran.
Canim panik olma normal bende de oluyor panik yapınca oynayacağı varsa da oynamıyor ama kafana takmazsan hemen başlıyor kipirdamaya hatta oynamıyor dediğime pişman oluyorum tekme tokat ne varsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlar herkese kızlar
daha demin eve geldik. pilim bitti. sabah saat 9.dakı mahkeme saat 3.de goruldu. perişan oldum.
avukatın dediği gibi pek bir şey olmadı. iki tarafta dinlendi. gelecek dava için bir dünya tanık çağrıldı. bir sonraki dava bayag kalabalık olacak. birde bu sure içinde bilir kişi ile inceleme istedi. şirketin kayıtları için. hakim iyi gibiydi. anladı sanki dönen dolabı. eşimin işten çıkarılmasının ardından, haklarını talep etmek için çekilen ihtardan 2 hafta sonra oldu cunku bu şikayet. işin o kısmı onunda dıkkatını cektı sankı.
yani genel olarak negatif bir durum yoktu gibi sanki bu duruşmada ama daha bişey belli değil tabi.
yalnız mahkemenın bır sonrakı tarıhı cok fena. 2 temmuz... ben tarıhı duyunca eyvah oldum. ya temmuz bası doğurursam ya soyle olursa böyle olursa dıye.. Rabbim buyuk yardımcımız olsun.
Benımde gitmem ve salona gırmem eşim için cok ıyı oldu cok moral oldu ona. o yüzden sonrakı davada da Allahın ıznıyle gıtmek ıstıyorum. bırde cok ınsan (pislik daha doğrusu) olacak. o zaman daha cok ıhtıyacı olacak.
kızlar hepinizden Allah razı olsun..
selamlar herkese kızlar
daha demin eve geldik. pilim bitti. sabah saat 9.dakı mahkeme saat 3.de goruldu. perişan oldum.
avukatın dediği gibi pek bir şey olmadı. iki tarafta dinlendi. gelecek dava için bir dünya tanık çağrıldı. bir sonraki dava bayag kalabalık olacak. birde bu sure içinde bilir kişi ile inceleme istedi. şirketin kayıtları için. hakim iyi gibiydi. anladı sanki dönen dolabı. eşimin işten çıkarılmasının ardından, haklarını talep etmek için çekilen ihtardan 2 hafta sonra oldu cunku bu şikayet. işin o kısmı onunda dıkkatını cektı sankı.
yani genel olarak negatif bir durum yoktu gibi sanki bu duruşmada ama daha bişey belli değil tabi.
yalnız mahkemenın bır sonrakı tarıhı cok fena. 2 temmuz... ben tarıhı duyunca eyvah oldum. ya temmuz bası doğurursam ya soyle olursa böyle olursa dıye.. Rabbim buyuk yardımcımız olsun.
Benımde gitmem ve salona gırmem eşim için cok ıyı oldu cok moral oldu ona. o yüzden sonrakı davada da Allahın ıznıyle gıtmek ıstıyorum. bırde cok ınsan (pislik daha doğrusu) olacak. o zaman daha cok ıhtıyacı olacak.
canım benim ya inan sabhatan beri gözlerim seni arıyor beklenen sonuç yanı bugün ki inş. bi dahaki duruşmada mutlu haberler getirrisin eminim sonuç güzel olucak baksana doğuma yakın tarih nasıl denk gelmiş kızçenin şansı bu ailesi aklanacak kızçemizde öle gelicek inş. kötü bir durum olmayışına sevindim en azından dünde bugün ki sonucu beklediğini sölemiştin zaten kıyamam sana ya bütün gün zebil oldun sende dinlen artık hem vucudunu hem kafanı dinlendir
selamlar herkese kızlar
cnmmmm hşgeldinnn inşallah hakım dedğiğn gibidir ve dava hayrınıza sonuclenır bıdahakıne..o pisliklerin zaten öncxe suratlarından belli oluyordur ne nelet oldukları nursuz suratlarından...bugun için sizin adınızA iyi geçmiş sanırım inş bıdahakı mahkemede ak pak çıkacaksınız ..Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol duaa ...bizlerinde duaları sizinle cnm meleğiniz de yanınızda zaten
hangi siteden alıyorsun canım. belki beden tablosu vardır sitede.
hoşbuldum canım. sağolasın Allah razı olsun canım benım..
inan bugun mahkemeye gırmeden eşime aynısını soyledım. sunların suratına bak yuzlerınden akıyor neyın ne olduğu inşallah hakimde gorur dedim. daha bır sonrakı davada gelecekler onlardan beter..
size ne desem az zaten Allah bin kere razı olsun sizlerden canım.
tatlım ne zamandır ben aktif kullanamadım . okuduğum kadarıyla birşeyler anladım ama muhabbeti bölmemek içinde sormadım.. çok geçmiş olsun diyorum. Allah hayırlı ve vicdanı olan insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizi. İnşallah bi sonraki davadan iyi ve güzel haberlerle gelirsiniz. Allah yardımcınız olsun
sağolasın bilgecim. Rabbim yukarda, karsı tarafın avukatı saçmaladı bır ara Hey Buyuk Allahım dedım ıcımden.. nasılda istem dışı içleri dışlarına yansıyor..
onumuzdekı davada gelecek kişiler hep iftira atanlar ama işte yalan söylemek zor iş her defasında aynısı tutarmı bılmem. İnşallah onlarda karsı tarafın avukatı gıbı bocalarlar.
sorma canım gece uyuyamadım zaten stresten 2.5 saatlık uykuyla gıttım. ama bir nebze moralım duzeldı. kalbi ve gözü açık bır hakıme denk geldık sanırım. inşallah böyle gıder.
canım benim kıyamam sana ya uzanda dinlen artık biraz kafanı rahatlat ben bile burda sitres yapmışkan sizin için senin halin nasıldı bugün düşünemiyorum bile inan bana sabah saate baktım 9,15 mahkeme 9 da demiştin ya aklıma bütün duaları ettim sizin için kızçeniz için Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. bi dahaki duruşmada en güzel haberleri verirsin bize
o tür insanlar gerçekten de yüzlerinden okunuyo ne oldukları meymeretsiz suratlılar yalan konuşan insandan çok korkarım herşey beklenir onlardan Allah ölelerine çattırmasın hiç birimiz
kızlar ben çıkıyorum. yatıcam bıraz. Allah hepinizden razı olsun.
kızımla kocaman opyoruz hepinizi. yarın görüşmek uzere Allahın izniyle..
Daha almadm canim ama pijamadunyasindan begendim bi kac tane emin olsam alacam ama bilemedim tabloda gorwmedi canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?