2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Yikayinca şampuan havlu istiyorlar mi? Bende yıkamaya baslamadim daha :) Ne zaman hazırlamak lazım hastane çantasını fikri olan var mi? Gerçi kendi evimde olsaydım çoktan yıkayıp hazırlamıştım birşeyler almış olsaydım tabi şimdi annem erken diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hc sampuan hawlu istedklerini duymadim ben kiyaftlri yikadm utuledm yerlestrdm ama annemlern getircekleri flnda war hastane cntasini hazrlamadm daha ne bekliyosam:)

sağol canım amin.bende dün yıkadım maalesef gözüm yemedi ütülemeyi birazcık bencillik yaptım sanırım ütülemeden koydum ( battaniye hastane çıkışının için de var ya olanlar yetmezmi ki 2 tane.şampuanla havluyu da bilemedim ki koysam mı acaba?ayy şaka maka biz baya baya doğuma doğru gidiyoruz ya

Cvp veren yok sanırım :26:

Xocuk odalarında storu sevmiyorum ben efil efil bir tul hoa olur bence.

Aslında bende öyle düşünüyorum sanırım birde duvarlarımız bebek pembe olacak bir duvar kağıdı begendim o kadar pembeliğin arasında çok mu abest olur diye düşünüyorum tek duvara yapsak birde pembesi var bunun ay çok zor oda yapmak

Duvar falan yaptiginiza gore ev kendinizin ben bu kadar detaya girmeyecegim. Beyaz bi mobilya seçtim. Hali ve akseauarlarla hafif renklendircm. Duvari pembe yapacaksınız ikinci bebeginz erkek olursa nolcak. Tabi bu benim fikrim

Duvar falan yaptiginiza gore ev kendinizin ben bu kadar detaya girmeyecegim. Beyaz bi mobilya seçtim. Hali ve akseauarlarla hafif renklendircm. Duvari pembe yapacaksınız ikinci bebeginz erkek olursa nolcak. Tabi bu benim fikrim

Daha ilki doğmadan ikinciyi düşünme taraftarı değilim ben evet ev kendimizin bende çok boğmakistemiyorum odayı halı ve abajur kelebekli olunca perdede kararsız kaldım birde duvar kağıdında.

Yikayacaklarsa onlar istemese de özellikle havlu götürülmeli diye düşünüyorum. Orda ki bi havluya kurulanmasini istemem cocugumun. HastaneniZle görüşün tabiki. Ahhh bende hic bi hazirlik yok alinan kanepenin üzerinde duruyor odasinin kurulmasını bekliyorum yikadigimi yerleştireyim diye.

Olmaz canim utule cocugun esyalarini cildi cok hassas.. kusan bebek olursa battaniye onemli diyorlar. Bu arda agiz bezi de koy bence. Hakkaten doguma gidioZ saka gibi tirsiyorum bazen de.

kizlar bugun asiri asaqiya dogru baski hissediyorum surekli altima yapckmism gbi ama gdiyorum azicik agri flnda yok niyeki acaba

Bende duymadım arkadaş yazınca sorayım dedim. 30 dan sonra hazırlamak lazimmis. En azından lohusa pijamasini kendi eksiklerimi tamamlamam lazım. Yikiyicam bende annemden bir yolunu bulup

Bende hazirlamadim yaa aldim ama oyle duruyo. Once yikamak icin deterjan almam lazim. Siz ne aldiniz bebegin esyalarini yikamaya

kizlar bugun asiri asaqiya dogru baski hissediyorum surekli altima yapckmism gbi ama gdiyorum azicik agri flnda yok niyeki acaba

Benim surekli altima yapacam hissi var ya deli oluyorum ama yok yani dr sordum bebek devinsikce idrar torbasına baski yapio normal dedi.

Canim hastanen istemeye bilur tabiki ama orda bebegi yikadiklarinsa yeşil ameliyat örtülerine kuruluyorlar. Icine sinerse sorun yok.
Bu arada ben bebek icin deterjan "benim" die bi marka aldim metronun kendi ürünü. Cevremde kullananlar cok memnun kokusuda cok hos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…