2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

evet uygunmuş bayağı. bende 1 2 ay önce zıbın indirimine denk gelmiştim. uzun kollu uzun bacaklı tulumları 4 tanesi 16 tl ye almıştım. bi uğramak lazım anlaşılan..

ben kesin 23 nisan ve 1 mayısta çalışcam işçiler mesai alıo ama ben idari kadro oldugum için çalışcam galiba

canım benim çalışan anne olarak benimde işyerinde sıkıntılarım var sanıyorum hepimizinde farklı farklı sıkıntıları var hepimizinde çabası bebişlerimizle daha uzun zaman geçrimek yoksa dediğin gibi rapor tarihi geldimi evde olmayı inanılmaz çok isterdim hem hazırlıklarımız hem ağırlaştık en çokta iş yerinin ve çalışanlarının sitresinden uzak evde kafa dinleyerek zaman geçirmeyi çok isterdim Rabbim yardımcımız olsun hepimizinde sağ salim bebişlerimize kavuşalımda bu günleri unuturuz mis kokulularımız geldimi

canım benim tayin durumunuzda da iznin var ya hani denk getirsen çok iyi olur,kamudaysan meyil iznini öle bi zamana denk getirsen 15 gün iyidir yani,hatırlatam dedim

ben kesin 23 nisan ve 1 mayısta çalışcam işçiler mesai alıo ama ben idari kadro oldugum için çalışcam galiba

canım eskiden bizim iş yeride çalışıyo resmi tatillerde ama çıkan işçilerden çok şikayet eden olmuş o yüzden şimdi hiç bi resmi tatil atlatmıyo tabi patronun kafasına eserse tatil yok idari bölüm gelcekte diyebilir inş. demez şimdiye kadar hep tatil yaptık 23 nisandan henüs ses seda yok ya bakalım

her hamilelik kendine has zordur eminim canım, ikiz taşımış karın diye bakma hiç benimde öyle, nasıl gerginn, yırtılcak gibi Allah kolaylık versin kuzum

anladım canım inşaallah eklenir onlar da, bereketli bi izin kullanmış olalım ya, biz daha yeni bu ay başladık eksik çook, çok iyi yapmışsınız şimdiden bitirmekle, ağırlaştıkça zorlaşıyor ya :26:

ayy böyle sen deyince hak verdim bizimde eksik çookk, zaten bu ay başladık, doğuma kadar anca yetişir, inş. çok ağırlaşmayız da hallederiz kuşum

biz bebişlerimiz için çalışıyoruz canım, onların geleceği için, öyle düşün, yoksa dayanmak hakikaten çok zor..m insan bunalıyor, bi de hamile misin değilmisin umrunda değil kimsenin, toplumda anlayış SIFIR! Allah kolaylık versin hepimize

kaçak nerelerdesin sen uğramaz oldun

üzgünüm ama öyle bir şey yok kızlar doğum izni arasında kalan resmi tatiller sizin doğum izninize dahildir

Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar olsun inşallah :)

cumartesi kuzucumu görmeye gittik :) her şeyi iyi çok şükür.tosun paşam benim doktor balık kapsülü verdi bu seferde. daha önceden de vermişti almamıştım mutlaka bir şekilde balığı vucudun alıcak dedi.bir aksilik olmadığı ve tıbbi bir gereklilik olmadığı sürece normal doğum istiyorum dedi. çok sevindim bu kararına dedi. benim gibi telaşlı heyecanlı birinden böyle bir karar vermemi beklemiyormuş :)

izin meselesini de konuştuk. 13 mayıs da bundan sonraki randevumuz o gün karar verelim dedi. eğer iyi olursam ve izin verirse Haziran 13 e kadar çaılışıcam inşallah :) oğluş için her şey. iş yerinde daha çok hareket ediyorum o yüzden gelmeyi çok istiyorum inşallah her şey yolunda gider :)

biz den haberler böyle :)

günaydınlarrrr,
herkes iyidir inş bilgisayarım tamire gitti arkadaşın pc den merhaba diyeyim dedim
yarın oğluşumun 23 nisan gösterisi var, babam falan gelecek yarına yoğunum 1-2 gün zeybek oyuncak paşam kesin ağlarım ben yaww

dün akşam eşimle konuşuyoruz sevdiceğim yılı kapatıyorum doğum izniyle sanıyomuş bir anlattım çok azmış izin ya bu nasıl iş dedi oda acıdı hem bana hem bebişimize ,bakalım artık o günler gelsin görücez ama benim kızım 18 temmuzu beklemez gibi hissetmeye başladım :44:

tabi bu arada erkek geç.kız erken gelir tezide tutmuyo geçen kontrolde 2 kız vardı biri 39+larda,biride 40+larda ikiside kızmış doğmamışlar,eee oğlumda 38+larda doğunca bu tez tutmuyo dedim kendimce

beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah canım,artık doğum heyecanı başlıyiii

nagican yaaa ben de geç gelir diye merakkanıyom gerçi ben de erken gibi hissediyom da,anası gibi tez canlı olabülüüüü,ama zaman geçtikçe daha mı çok stress olunur ki bilemedim :44: bu arada senin zıpır efe oynıycak dedin ya canlandırdım birden ne duygusalız beyaaaa

günaydın herkeslereeee
harika bir hafta olsun.. sağlıklı, huzurlu, rahat... su gibi de aksın...

birazdan kontrole gidicez :) minnoşumu gorucem cok heycanlıyım :))) gecen sefer seker yuklemesınde ayılıp bayılınca hıcbırsey anlamamıştım
bir sürüde sorum var. doktorum vay haline
ogleden sonra gelırım sanırım..

opuyoruz sizi kızımla kocaman kocamannnn

günaydın canım öncelikle hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun beni karşı komşumda erkek ama 3 hafta önce normal doğum oldu ne zaman gelicekler hiç belli olmaz banada hep haziran sonu gibi geliyo doğum içimden öle hissettim en başından beri nasip bakalım inş vakti zamanında sağlıkan gelsinler benim sezeryan olcak ama yinede belli olmaz normal doğum başlarsa hemen sezereyana alırlar herhal

annenin hissettiği çıkar bence oğlumda hiç kız demedim 5 haftalık gebeydim oğlum olacak dedim,dr 2 aralık doğum dedi eşime 15 kasıma kadar doğacak dedim 14 kasımda doğdu

kızıma gelince sanırım biraz aşağıda taşıyorum heran doğuverecek gibi,pekte tez canlı anası gibi haziran sonu temmuzun ilk haftası gelir gibi hissediyorum hayırlısı Allah'tan

benim zıpır efe olacakta inş ağlamaz falan :44: sabah üstünü giydiriyorum off karnım acıdı biraz yardımcı ol dedim ben acıtmadım kızına söyle diyo bir görsen ne laflar var

biz de sizi öpüyoz yewrum,hayırlı haberler inşallah
kızzz seninki tam serseri haaaa,onca dil var ağlamak da neymiş,o izleneceğini bildiği için heyecanlanıyo bence

Ne vedalaşması inan arkama bakmadan gideceğim. 3 yıldır bu kurumun kahrını çekiyoruz, en mutlu olmamız gereken zamanlarken burdan kurtulacakken millet pislik yapıyor, sevincimizi de yaşayamıyoruz. Ama bilinçli yapıyorlar farkındayım, belli etmemeye çalışıyorum mutsuzluğumu ama bir yere kadar. Sabır, sabır, sabır....

herkeslere günaydınlar. yeni bir haftaya mesai haftasına girdik. bu hafta neyse ki 23 nisan var tatiliz :) hemde 23 nisanda bebişimin odası gelecek :) günün anlam ve önemine uygunuz :) :) :)

hayırlısı bilgem ya kesin sezeryan kararı verildiyse pek bekletmiyolar 38 de alıyolar ki normal doğum kanalına girmesin bebiş

ben kısmetse 20 mayıs salı günü çalışabilir raporu alıcam,herşey yolunda giderse haziran 23te doğum iznim başlar diye düşünüyorum benim hafta dönümlerim cumartesiye denk geldiği için izin başlangıcımda tam pazartesi oluyo hafta bölünmüyor herşeyin hayırlısı Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın aminnnnnnnnnnnnnn

Gözümüzü açıp kapasak bebişimiz yanımızda olsa, geçse bugünler hemen yaa. Biliyorsun biz eşimle aynı işyerindeyiz, biriyle kavga edecek diye ödüm kopuyor. Kendim olsam tek çekerim yine, görmezden gelirim. Ama eşime anlatamıyorum boşver çekip gideceğiz üç maymunu oynayalım diyorum olmuyor. Erker neticesinde sakin düşenemiyor, Allah'ım çabuk geçsin günler...

kaçak nerelerdesin sen uğramaz oldun

üzgünüm ama öyle bir şey yok kızlar doğum izni arasında kalan resmi tatiller sizin doğum izninize dahildir

bebeğimm ne zamandır kendime vakit ayıramadım ki, iş yeri de sıkıntılı, doğum iznimi bekliyorum dinlenmek için takip ediyorum ben sizi haberdarım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…