2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydınnn

yeni bir hafta, inşaallah huzurla geçer herkes için

sağlıklı bebekler için huzurlu anne olmak şart.. huzur bulabilene tabi

Günaydınlar herkese. İşyerindeki sıkıntılar dozu artarak devam ediyor. İşe gelmek istemiyorum artık, moralim çok bozuk kızlar.

Günaydınlar herkese. İşyerindeki sıkıntılar dozu artarak devam ediyor. İşe gelmek istemiyorum artık, moralim çok bozuk kızlar.

canım kıyamam sana ama ne olur uzme kendini bosver sorunlar kendi kendini yesin ustune alma bile gülen yuzunu buruşturma
uzat bakim yanağını ve izne ayrılmana ne kaldıki oyle dusun

sanada gunaydınnnnnnnnnnn

naber dörtyapraklımmmm ikiz oğluşların; fıstık kızın nasıl? karnın büyüdükçe zorlaşıyodur onlarla da ilgilenmek, ilk olmasına rağmen ben şimdiden zorlanıyorum Allah kolaylık versin

bebeğim alıntıladım da yazmayı unuttum, az kaldı canım bende gün sayıyorum inan, 2 ayım kaldı (sırf 5 haftayı doğum sonrasına atmak için sabrediyorum) yoksa izin zamanı gelir gelmez ayrılırdım da işte napalım, 3 hafta 3 haftadır

günaydınnn

yeni bir hafta, inşaallah huzurla geçer herkes için

sağlıklı bebekler için huzurlu anne olmak şart.. huzur bulabilene tabi

selam bacılar, aykaram canım o sıkıntıların biri bitse öbürü eksik olmuyo zaten,içini ferah tutmaya çalış

ay doğru diyon kız haftaya 1 mayıs var ohhh mis ne zamandır beleşten tatil yoktu başladı tatiller ama bayram tatillerinde raporlu olcaz resmi tatil günleri raporda uzatılıyormuş sanırım dimi sen bilirsin hem ramazan hem kurban rapora geliyo neyse o konuyu bi ayriyetten deşeriz bi ara ayşen doğru didyon ne kadar yatsakta uyusakta işimiz ağır olmasada yorgunluk var artık bünyemizde doğuma kadarda böle gider sanırım bu
bu arada hastane çantası demişiniz dün biz lohusalıklarımı yıkadık oğluşuma aldığımız sabun tozuyla yıkadık hepsinide mis gibi koktular hafta içide oğluşun kıyafetlerini yıkıcaz ütülücez hastane çantasına daha erken gibi geliyo bize çantayı hazırlamayalımda diyoz oğluşun odasında bi çekmeceye hastaneye gitcek eşyaları koyalım hazırlayalım haziran gibi de çantayı yapalım
birde c.tsi günü yazmıştım ama görmeyenler varsa kipa da bebiş eşyalrında çok büyük indirim vardı cuma günü oğluşuma bir sürü eşyalar aldık fiyatlar acayip düşmüş sezon sonu indirim gitmenizi tavsiye ederim

hemşom napıyosun?

ne zamandır konuşamadık, hastane çantası hazırlayacakmışsın, bende mi hazırlasam ya, erken gibi geldi ama korkuyorumda her an bişey olsa diye

gunaydin :)
günlerin geçmediğini hissedip safak sayan?
erken doğum yaparmıyım die korku içinde yaşayıp gece uykuları kaçan?
kimseyle görüşmeyip asosyalleşen hep yatmak isteyen?
en ufak yorgunlukta kasık ağrısından kıvranan?

var mıı? yanlız mıyım:)

naber dörtyapraklımmmm ikiz oğluşların; fıstık kızın nasıl? karnın büyüdükçe zorlaşıyodur onlarla da ilgilenmek, ilk olmasına rağmen ben şimdiden zorlanıyorum Allah kolaylık versin

zor olmazmı canım yaaa
birde yürüme problemim varya evde zar zor idare ediyorum iş felan zaten yapamıyorum ama idare ediyoruz işte
bu arada benim karnım biraz fazla buyuk yaaa toplamda 5 kiloya yakın almış bulunuyorum ancak acaip buyuk ve gergin o kadar acıyorki anlatamam halbuki ikiz tasımış bu karın diyebilirsiniz ama inanın acaip zor geliyor kansızlık alerji vs. sıkıntılarda eklenince zorluk artıyor ve yasda ilerledikçe tabi dahada zormuş

anneemm ağzından bal damladı resmi tatil günleri gelince uzatılıyomuymuş? ayy hadi inş. bizim baya ramazan bayramı falan giriyor ya, hastane çantası için aynen bende bi köşeye temiz temiz koyup, hazirana çantaya atarız diye düşünmüştüm, Bu arada Kipa yok bizim burda civil falan var, onlarda sezon sonu var bizde aldık bişeyler ama daha eksik çook

yalnız değilsin bacım doğru adreste doğru insanlarlasın

cnm bende kipaya bakmıştım kısa uzun kollu 5 li 4lü zıbınlarda vardı indirim hala öyle ürünlerde mi var acaba? yoksa şort tishrt gibi şeylerde de indirim var mı?

canım emin değilim ama öyle duydum ben bayram tatilleri raporda uzatılcak daha doğrusu annem öyle söledi ama dr mu raporu yazarken onu hesap etcek yoksa rapor bitince tekrar gidip uzatcaz mı tam bir bilgiye sahip değilim yine emin olmamakla beraber doktor raporu yazarken resmi tatilleri hesap etmicek sanırım bilen arkadaşlar bilgi verir bize umarım bizim burda da civilim butik bebe felan yok kipada ki indirimi görünce tabi biz kendimizde geçtik zaten eksiğimizde kalmadı ya bakalım

canım kıyamam sana ama ne olur uzme kendini bosver sorunlar kendi kendini yesin ustune alma bile gülen yuzunu buruşturma
uzat bakim yanağını ve izne ayrılmana ne kaldıki oyle dusun
İnan tek tesellim o ama ortamı görmelisin, tayin isteyip gideceğiz diye herkese bir haller oldu, millet yüz döndü. Sürekli pislik yapmaya çalışıyorlar, sırf konuşmasınlar diye yüzlerini görmemek için kendimi işe verdim. Daha fazla çalışıyorum, ama çok mutsuzum...

hemşom napıyosun?

ne zamandır konuşamadık, hastane çantası hazırlayacakmışsın, bende mi hazırlasam ya, erken gibi geldi ama korkuyorumda her an bişey olsa diye

valla canım ben heyecandan hazırlamak istiyom,kendim için de bebiş için de hiç bişeyim yok daha,c tesi kv eşime ben herşeyini aldım demiş bebeğin,ben de aradım anne ne aldıysan söle ben de eksikleri alayım dedim,3-4 zıbın,atlet ve don almış,ben de hakkaten herşeyi alındı sandım,dedim sen yorgan falan yap gerisini ben halederim dedim,canım Allahın izniyle sağlıcakla doğsunlar tabi dünyanın halleri işte,sanki hepsi bi anda mı hazır olcak,aha aldım yerleştirdim diyene kadar 1 ayı bulur

Ben de onun için katlanıyorum, 37'ye kadar dayanmam gerekiyor. Çalışan anne olmak çok zor, daha şimdiden çekiyoruz. Yoksa katlanırmıyım şu küçük insanlara, alırım iznimi otururum evimde. Ama sırf bebeğime biraz daha fazla bakayım diye sabrediyorum. Rabbim tez elden kurtarsın yaaa....

cnm bende kipaya bakmıştım kısa uzun kollu 5 li 4lü zıbınlarda vardı indirim hala öyle ürünlerde mi var acaba? yoksa şort tishrt gibi şeylerde de indirim var mı?

yok canım zıbınlarda indirim yoktu hatta ikili bi zıbın beğendik 45 tl di ucuk rakam almadık tabi
kışlık ürünlerde kot pantolonlar eşortmanlar üst swet çeket bunlarda indirim vardı
uzun kollu kopşonlu fermuarlu içi pamuklu çeket 11 tl di mesela
kot kabardin pantolonlar 11 12 13 tl
uzun kollu penye swet 6 tl alt eşortman 7 tl kot tulum 19 tl benim aldıklarımın bi kısmı fiyatlar gerçekten çok ama çok uygun geldi

CNM Allah sabır versin. bende aynı durumdayım. haziran başı doğum iznine ayrılacağım sonra da tayin. herkesin suratı 5 karış. peki ben ne yaptım madem öylee bir günaydını bile esirgedim insanlardan ne yüzlerine baktım ne selam verdim ne de kendimi ezdirdim. şuan hepsi pişman heralde el pençe ler. ama artık çok geç. hala tavrımı koruyorum. hatta ve hatta izine ayrılırken vedalaşmayacağım insanlar dahi var. ne diyelim Allah yar ve yardımcımız olsun bu zor günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…