- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
günaydınnn
yeni bir hafta, inşaallah huzurla geçer herkes için
sağlıklı bebekler için huzurlu anne olmak şart.. huzur bulabilene tabi
Günaydınlar herkese. İşyerindeki sıkıntılar dozu artarak devam ediyor. İşe gelmek istemiyorum artık, moralim çok bozuk kızlar.
Günaydınlar herkese. İşyerindeki sıkıntılar dozu artarak devam ediyor. İşe gelmek istemiyorum artık, moralim çok bozuk kızlar.
sanada gunaydınnnnnnnnnnn
günaydınnn
yeni bir hafta, inşaallah huzurla geçer herkes için
sağlıklı bebekler için huzurlu anne olmak şart.. huzur bulabilene tabi
selam bebüşlerbilgecan haftaya da 1 mayıs var perşembe de tatil,ne kadar uyusam da eller ve ayaklardaki ağrı ve sıkıntılardan dolayı bitkin uyandım bugün deryacan sen acemi değilsin ki bebemmm bize akıl vermen gerekir daha senin,tecrübeli anne,ben de çantayı hazırlamaya başlıycam inşallah kredi kartı hesap kesimini bekliyom ,sütyenler,ıslak mendiller,bezler ohoooooo
naber dörtyapraklımmmmikiz oğluşların; fıstık kızın nasıl? karnın büyüdükçe zorlaşıyodur onlarla da ilgilenmek, ilk olmasına rağmen ben şimdiden zorlanıyorum Allah kolaylık versin
ay doğru diyon kız haftaya 1 mayıs var ohhh mis ne zamandır beleşten tatil yoktu başladı tatiller ama bayram tatillerinde raporlu olcaz resmi tatil günleri raporda uzatılıyormuş sanırım dimi sen bilirsin hem ramazan hem kurban rapora geliyo neyse o konuyu bi ayriyetten deşeriz bi ara ayşen doğru didyon ne kadar yatsakta uyusakta işimiz ağır olmasada yorgunluk var artık bünyemizde doğuma kadarda böle gider sanırım bu
bu arada hastane çantası demişiniz dün biz lohusalıklarımı yıkadık oğluşuma aldığımız sabun tozuyla yıkadık hepsinide mis gibi koktular hafta içide oğluşun kıyafetlerini yıkıcaz ütülücez hastane çantasına daha erken gibi geliyo bize çantayı hazırlamayalımda diyoz oğluşun odasında bi çekmeceye hastaneye gitcek eşyaları koyalım hazırlayalım haziran gibi de çantayı yapalım
birde c.tsi günü yazmıştım ama görmeyenler varsa kipa da bebiş eşyalrında çok büyük indirim vardı cuma günü oğluşuma bir sürü eşyalar aldık fiyatlar acayip düşmüş sezon sonu indirim gitmenizi tavsiye ederim
gunaydin :)
günlerin geçmediğini hissedip safak sayan?
erken doğum yaparmıyım die korku içinde yaşayıp gece uykuları kaçan?
kimseyle görüşmeyip asosyalleşen hep yatmak isteyen?
en ufak yorgunlukta kasık ağrısından kıvranan?
var mıı? yanlız mıyım:)
cnm bende kipaya bakmıştım kısa uzun kollu 5 li 4lü zıbınlarda vardı indirim hala öyle ürünlerde mi var acaba? yoksa şort tishrt gibi şeylerde de indirim var mı?ay doğru diyon kız haftaya 1 mayıs var ohhh mis ne zamandır beleşten tatil yoktu başladı tatiller ama bayram tatillerinde raporlu olcaz resmi tatil günleri raporda uzatılıyormuş sanırım dimi sen bilirsin hem ramazan hem kurban rapora geliyo neyse o konuyu bi ayriyetten deşeriz bi ara ayşen doğru didyon ne kadar yatsakta uyusakta işimiz ağır olmasada yorgunluk var artık bünyemizde doğuma kadarda böle gider sanırım bu
bu arada hastane çantası demişiniz dün biz lohusalıklarımı yıkadık oğluşuma aldığımız sabun tozuyla yıkadık hepsinide mis gibi koktular hafta içide oğluşun kıyafetlerini yıkıcaz ütülücez hastane çantasına daha erken gibi geliyo bize çantayı hazırlamayalımda diyoz oğluşun odasında bi çekmeceye hastaneye gitcek eşyaları koyalım hazırlayalım haziran gibi de çantayı yapalım
birde c.tsi günü yazmıştım ama görmeyenler varsa kipa da bebiş eşyalrında çok büyük indirim vardı cuma günü oğluşuma bir sürü eşyalar aldık fiyatlar acayip düşmüş sezon sonu indirim gitmenizi tavsiye ederim
anneemm ağzından bal damladıresmi tatil günleri gelince uzatılıyomuymuş? ayy hadi inş. bizim baya ramazan bayramı falan giriyor ya, hastane çantası için aynen bende bi köşeye temiz temiz koyup, hazirana çantaya atarız diye düşünmüştüm, Bu arada Kipa yok bizim burda civil falan var, onlarda sezon sonu var bizde aldık bişeyler ama daha eksik çook
İnan tek tesellim o ama ortamı görmelisin, tayin isteyip gideceğiz diye herkese bir haller oldu, millet yüz döndü. Sürekli pislik yapmaya çalışıyorlar, sırf konuşmasınlar diye yüzlerini görmemek için kendimi işe verdim. Daha fazla çalışıyorum, ama çok mutsuzum...canım kıyamam sana ama ne olur uzme kendini bosver sorunlar kendi kendini yesin ustune alma bile gülen yuzunu buruşturma
uzat bakim yanağınıve izne ayrılmana ne kaldıki oyle dusun
hemşom napıyosun?
ne zamandır konuşamadık, hastane çantası hazırlayacakmışsın, bende mi hazırlasam ya, erken gibi geldi ama korkuyorumda her an bişey olsa diye
Ben de onun için katlanıyorum, 37'ye kadar dayanmam gerekiyor. Çalışan anne olmak çok zor, daha şimdiden çekiyoruz. Yoksa katlanırmıyım şu küçük insanlara, alırım iznimi otururum evimde. Ama sırf bebeğime biraz daha fazla bakayım diye sabrediyorum. Rabbim tez elden kurtarsın yaaa....bebeğim alıntıladım da yazmayı unuttum, az kaldı canım bende gün sayıyorum inan, 2 ayım kaldı (sırf 5 haftayı doğum sonrasına atmak için sabrediyorum) yoksa izin zamanı gelir gelmez ayrılırdım da işte napalım, 3 hafta 3 haftadır
cnm bende kipaya bakmıştım kısa uzun kollu 5 li 4lü zıbınlarda vardı indirim hala öyle ürünlerde mi var acaba? yoksa şort tishrt gibi şeylerde de indirim var mı?
İnan tek tesellim o ama ortamı görmelisin, tayin isteyip gideceğiz diye herkese bir haller oldu, millet yüz döndü. Sürekli pislik yapmaya çalışıyorlar, sırf konuşmasınlar diye yüzlerini görmemek için kendimi işe verdim. Daha fazla çalışıyorum, ama çok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?