oyy bizde mi öyle olucaz çok tecrübesiz oluyo ya insan,bide ameliyatlısın seninde bakıma ihtiyacın olacak duygusal olur insan heralde.Ne güzel anılardır onlar şimdi:))
Canım resimleri görmedim ya sevgi kötü oldu diyince sevginin çıkış saatine baktım sadece daha geriye gitmedim dur tekrardan bi bakayım merak ettim şimdi ahhh o tekmeler bizi bizden alıyor resmen bazen şiddetli bazen durgun kıyamam ben onlara ya ayyy bazende diyorum canları sıkılıyomudur acep ordatek başlarınamaşallah ona annesı :)))
bu kızlar daha mı şiddet yanlısı ne :))))))) benım cadı da bazen karnımı yırtacak gıbı vuruyor. sabah kontrolde dr.la konuşurken tak tuk ettı ultrasona gırer gırmez seklını sordum. darbenın geldıgı yerde kafası varmış. vayyyyy dedım cadıya bak kafa atıyor anneye heee
büyüdükçe guclenıyorlar maşallah. yakında uyandırmayada başlarlar :))
bizim cimcimede yan profilden verdi pozu canım. :)) yoksa o burnuşu nasıl gorucem :)) 4boyutluya haftaya esin geldiğinde gidin artık bence :)) şöyleee yakışıklı bır resım alınsevgiyle cumartesi gunu atmıştık resımlerı gordun mu :)
inşallah canım.. bir gelse, böyle haber alamamak huzursuz edıyor ınsanı.
sevgiiiiii nerdesinnnnnn merakta bıraktın bizi aşk olsunnnnnnnnnnnnnnn
sorma canım kafa atıyolar resmenmaşallah ona annesı :)))
bu kızlar daha mı şiddet yanlısı ne :))))))) benım cadı da bazen karnımı yırtacak gıbı vuruyor. sabah kontrolde dr.la konuşurken tak tuk ettı ultrasona gırer gırmez seklını sordum. darbenın geldıgı yerde kafası varmış. vayyyyy dedım cadıya bak kafa atıyor anneye heee
büyüdükçe guclenıyorlar maşallah. yakında uyandırmayada başlarlar :))
canım hoşgeldin de çokk geçmiş olsun gülüm yaHerkese mutlu saglıklı haftalar... bizim bu haftamiz pek saglıklı gecmeyecek gerci fena grip olmusum burnum tıkalı nefes alamıyorum sürekli hapsırıp öksürüyorum yazık kuzumda korkuyor heralde öksürüp hapşirdıkca ıcerde kosusturmaya baslıyor
Bu arada butikbebe'den alısveris yapan varmi aranizda elif bebede indirimli uygun seyler var ama siparis vermeye çekiniyorum kalitesi nasil acaba sanki burda bi ara muhabbeti gecmisti ama alan oldumuki hic acep:97:
Herkese mutlu saglıklı haftalar... bizim bu haftamiz pek saglıklı gecmeyecek gerci fena grip olmusum burnum tıkalı nefes alamıyorum sürekli hapsırıp öksürüyorum yazık kuzumda korkuyor heralde öksürüp hapşirdıkca ıcerde kosusturmaya baslıyor
Bu arada butikbebe'den alısveris yapan varmi aranizda elif bebede indirimli uygun seyler var ama siparis vermeye çekiniyorum kalitesi nasil acaba sanki burda bi ara muhabbeti gecmisti ama alan oldumuki hic acep:97:
Canım resimleri görmedim ya sevgi kötü oldu diyince sevginin çıkış saatine baktım sadece daha geriye gitmedim dur tekrardan bi bakayım merak ettim şimdi ahhh o tekmeler bizi bizden alıyor resmen bazen şiddetli bazen durgun kıyamam ben onlara ya ayyy bazende diyorum canları sıkılıyomudur acep ordatek başlarına
sorma canım kafa atıyolar resmenbilgecan sayesinde ne senaryolar geçti kafamdan,sezeryandı,epiduraldi,ay bilemedim ya,bentırak mıyım neyim ?ben normal doğum diye hazırlanıyom :18::18:
aynen canm ya bende geceleri vc ye çok kalkıyorum bazen oğluşta hareketli oluyo hadi anne sıkıştım burda boşalt şu idrar keseni diyo heraldecanım geçmiş olsunbol meyve ye ve bıtkı cayı ıc. hızlı hızlı toparlan. ben o sitelerden almadım hıc bılgım yok.
aynen bende oyle dıyorum sıkıldıkça donuyor heralde :))) cok tatlılar yaaa maşallah onlara..gece wcye cok kalkıyorum bazen o anda da uyanıyor. ayy dıyorum benle uyandı :))
Kizlaaar selam
Esim hastaydi ya bende de basliyor sanirim. Yutkunamiyorum bugun:18: dayanamadim kontrole gidiyorum bu aradaa, insallahh guzel haberler alirim oglusumdan..
Siz nasilsinizz
Kizlaaar selam
Esim hastaydi ya bende de basliyor sanirim. Yutkunamiyorum bugun:18: dayanamadim kontrole gidiyorum bu aradaa, insallahh guzel haberler alirim oglusumdan..
Siz nasilsinizz
kızz sinem çıkartabiliriz de miiitabii icersi yumuşak kafa tekme yumruk ne denk gelırse :))))çıkınca denesinler bakiiimmm
yaa aynen herkes normal doğumdan korkar bende sezeryandan tırsıyorum cok fenaaaaa :18::18::18: şimdilik normal gözüküyor ınsallah bır sorun olmaz da normal olur.
ya gönderdiğin linkte bizim beğendiğimiz halı yok ama babamı şimdi yine aradım nasıl halı diye kenarları sarıymış ortası maviymiş tam ortada bulut varmış bulutrun üstünde de ayıcık varmış tam o model değildi benim netten bulduğum beğendiğim ama yakın bi model babam çok beğenmiş ayırtmış halıyı akşam alcaz demiş 100 lira diyo babamda çok uygun fiyatı diyo ya merak ettim bende akşam bakalım babam beğendiyse ses etmicem bende alcam onunda gönlü olsun beğendiğini almış olalım siz de 100 tl yemi almıştınız senin msjda kampayada 100 e düşmüş pazarlıkta ettik demişsin ya tam anlaamadım 100 den mi pazarlık yaptınız halıcı 115 tl demiş babama pazarlık varmı demiş babam adamda 100 e veririm en son demiş
canım model aynı bu model,ama buada kenarları oyuntulu dalga dalga ya,oradaki kenarları düz yani halı dikdörtgen onun kenarında sarı şerit olablir sarı şeridi yoktu düzdü diye hatırlıyorum ama emin değilim,babanın dediği model buradakinin aynısı:))esracım orda bu halı varmıydı babamın analattığına göre model bu ama kıyıları sarıydı diyo
Eki Görüntüle 1080563
aynen canm ya bende geceleri vc ye çok kalkıyorum bazen oğluşta hareketli oluyo hadi anne sıkıştım burda boşalt şu idrar keseni diyo heralde
sinemcim yukarda bi halı resmi paylaştım nasıl snece fikrini alayım heemn sanırım o halıyı alıcaz dün esra kampanyalı bi yer bulmuş hemen bana haber verdi sağolsun babamda bakmış bugün çok beğenmiş ayırtmış akşama bende bakayım diye nette renkler çok canlı gerçeği nasıl bilmiyorum ama eşimlede konuştum şimdi al o halıyı adam beğenmiş gönlü olsun diyo eşimde çok beğenmesemde alcam sanırım
Walla esim pazar yapmamis diye dunyayi soylemistim annemin yaninda aglamstim cok farkli oluyor lohusalik psikolojisi ama simdi isim cok zor tam bayrama 1hafta kala dogum annem calisiyor en faxla hastanede kalir ust katta kv var mecbur o incek asagiya ben kendi isimi gorurumde oglum var iste insallah 2gune ayaklanirim kimseye muhtac kalmam
epudurel miydi senin doğum da yakın bi arkadaşım ve kuzenim söledi his olayını acı kesinlikle hissetmiyosun ama dokundukları yerleri hissediyosun dediler o yüzden de arkadaşım panik yapmış uyuşmadım diye yıkmış ortalığı halbuki o ara bebişi çıkarmışlar bile kesilirken falan sıcak sıcak hissettim diyodu bide spıral sezeryan mı ne varmış galiba onda belden aşağısı takos gibi oluyomuş hiç bişey anlamıyormuşun verdikleri serumdan dolayı bi mide bulantısı falan oluyomuş onuda sölediler bian kötü oluyosun miden bulanıyo kendinden geçiyo gibi oluyosun tansiyon düşmesi gbi dediler ama hemen toparlıyomuşun o anıda ay bişey bilemdiğimden kim ne desene inanıyorum canım ya sen neler yaşadın tam olarak en çok merak ettiğimde bebiş ilk 5 dk da alıyolarda bizi ne zaman odaya çıkarcaklar yoğun bakıma falan alıyolarmı kimi yarım saatte bende çıktım dityo kimi yoğun bakıma aldılar 3 5 saat sonra beni çıkardılar diyo benim doktorda geçen ay bi arkadaş doğum yaptı bebiş 9,30 gibi doğmuş ama anneyi 1 gibi odaya almışlar saatler sonra o sinirimi bozdu biraz
kızz sinem çıkartabiliriz de miii
sorma canım kafa atıyolar resmenbilgecan sayesinde ne senaryolar geçti kafamdan,sezeryandı,epiduraldi,ay bilemedim ya,bentırak mıyım neyim ?ben normal doğum diye hazırlanıyom :18::18:
canım hoşgeldin de çokk geçmiş olsun gülüm ya
canım geçmiş olsunbol meyve ye ve bıtkı cayı ıc. hızlı hızlı toparlan. ben o sitelerden almadım hıc bılgım yok.
aynen bende oyle dıyorum sıkıldıkça donuyor heralde :))) cok tatlılar yaaa maşallah onlara..gece wcye cok kalkıyorum bazen o anda da uyanıyor. ayy dıyorum benle uyandı :))
ya halı fiyatlarını çok fazla araştırmadım ama acıkcası halı içinde aklımda hep 100 tl bi bütçe var eşim müşterilerine soruyo bakıyo ama yok diyo ellerinde bulundurmuyolarmış sipariş olursa öle getiriyolarmış royal de beğenmiş katalogtan eşim 80 tl demişler ayıcık modelinde diyodu görmeden de almak istemiyorum en nefret ettim şey katalogtan ürün beğenmek sizde iyi almışsınız canım iki taksit yapmış hem senin halıda çok güzel bu arada güle güle eskitsiz poyraz bey inş. oğluşumuda getiririm poyraz beyle rüzgar bey oyun oynarlar üzerinde ayyy ne hoşşşşş olur heeeecanım bence halılar çok güzel herşeyi ta hayalindeki gibi tutturamayabilirsin bence önemli olan aklındaki modeli birebir bulmaktan ziyade hem fiyatı,hem kalitesi hemde mobilyanla örtüşmesi.Benimde hayalimdekiyle birebir aynı model olmadı ama modeli içime sindi tam bebek odasına gisdecek model dedim,içimede sindi e mobilyamın modeli ile uymasada renkleri falan uyuyo dedim aldım sana da tavsiye ederim bence al sonra gezip fiyatları görünce tüh alsaydım keşke dersin eminim bundan.Bana fiyatına 120 liradan 100 e düştü dedi daha aşağıya vermedi ama bu peşin fiyatıydı biz pazarlık yaptık hem karta 2 taksit yaptırdık hemde komisyon ücreti vermedik:))
canım model aynı bu model,ama buada kenarları oyuntulu dalga dalga ya,oradaki kenarları düz yani halı dikdörtgen onun kenarında sarı şerit olablir sarı şeridi yoktu düzdü diye hatırlıyorum ama emin değilim,babanın dediği model buradakinin aynısı:))
:)) netten hiç rahim büyümesine baktın mı ben sok oldum görünce idrar kesemiz boşuna kuculmuyor. rahım tepeye kadar cıkmıs yayılmış :))))
baktım bilgecim halıya cok cici bence. sizin odaya da cok güzel olur. çocuk halısı sonuçta renklerı canladır dıye tahmın edıyorum.
zaten cok güzel o ayrı konuda hem babişinde heveslenmıs gıtmıs ayırtmış pazarlığını yapmışkıyamam. bencede kesınlıkle al.
Teşekkür ederiz teyzeleri hamilelik zaten zor geciyor birde hastalık eklenince üstüne vücudum iyice bitkinlesti yanımdada kimse yok eşimin anne babası vefat etti benimkilerde başka sehirde sagolsun esim herseye kosturmaya çalısıyor elinden geldigince yapıyor ama bu seferde ona üzülüyorum hastalıktanmı bilmiyorum ama bugün cok doluyum dokunsalar patlayacak gibiyim çok sıkıldım:84::84:
beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?