2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
oyy bizde mi öyle olucaz çok tecrübesiz oluyo ya insan,bide ameliyatlısın seninde bakıma ihtiyacın olacak duygusal olur insan heralde.Ne güzel anılardır onlar şimdi:))

Walla esim pazar yapmamis diye dunyayi soylemistim annemin yaninda aglamstim cok farkli oluyor lohusalik psikolojisi ama simdi isim cok zor tam bayrama 1hafta kala dogum annem calisiyor en faxla hastanede kalir ust katta kv var mecbur o incek asagiya ben kendi isimi gorurumde oglum var iste insallah 2gune ayaklanirim kimseye muhtac kalmam

Canım resimleri görmedim ya sevgi kötü oldu diyince sevginin çıkış saatine baktım sadece daha geriye gitmedim dur tekrardan bi bakayım merak ettim şimdi ahhh o tekmeler bizi bizden alıyor resmen bazen şiddetli bazen durgun kıyamam ben onlara ya ayyy bazende diyorum canları sıkılıyomudur acep ordatek başlarına

sorma canım kafa atıyolar resmen bilgecan sayesinde ne senaryolar geçti kafamdan,sezeryandı,epiduraldi,ay bilemedim ya,bentırak mıyım neyim ?ben normal doğum diye hazırlanıyom :18::18:

canım hoşgeldin de çokk geçmiş olsun gülüm ya

canım geçmiş olsun bol meyve ye ve bıtkı cayı ıc. hızlı hızlı toparlan. ben o sitelerden almadım hıc bılgım yok.

aynen bende oyle dıyorum sıkıldıkça donuyor heralde :))) cok tatlılar yaaa maşallah onlara.. gece wcye cok kalkıyorum bazen o anda da uyanıyor. ayy dıyorum benle uyandı :))

Kizlaaar selam
Esim hastaydi ya bende de basliyor sanirim. Yutkunamiyorum bugun:18: dayanamadim kontrole gidiyorum bu aradaa, insallahh guzel haberler alirim oglusumdan..
Siz nasilsinizz

sorma canım kafa atıyolar resmen bilgecan sayesinde ne senaryolar geçti kafamdan,sezeryandı,epiduraldi,ay bilemedim ya,bentırak mıyım neyim ?ben normal doğum diye hazırlanıyom :18::18:

tabii icersi yumuşak kafa tekme yumruk ne denk gelırse :)))) çıkınca denesinler bakiiimmm

yaa aynen herkes normal doğumdan korkar bende sezeryandan tırsıyorum cok fenaaaaa :18::18::18: şimdilik normal gözüküyor ınsallah bır sorun olmaz da normal olur.

aynen canm ya bende geceleri vc ye çok kalkıyorum bazen oğluşta hareketli oluyo hadi anne sıkıştım burda boşalt şu idrar keseni diyo heralde
sinemcim yukarda bi halı resmi paylaştım nasıl snece fikrini alayım heemn sanırım o halıyı alıcaz dün esra kampanyalı bi yer bulmuş hemen bana haber verdi sağolsun babamda bakmış bugün çok beğenmiş ayırtmış akşama bende bakayım diye nette renkler çok canlı gerçeği nasıl bilmiyorum ama eşimlede konuştum şimdi al o halıyı adam beğenmiş gönlü olsun diyo eşimde çok beğenmesemde alcam sanırım
Kizlaaar selam
Esim hastaydi ya bende de basliyor sanirim. Yutkunamiyorum bugun:18: dayanamadim kontrole gidiyorum bu aradaa, insallahh guzel haberler alirim oglusumdan..
Siz nasilsinizz

canım geçmiş oslun dikkat et kendine ya benimde eşim 1 hafta yattı 40 derece ateşle mecburen ilgilenmek zorundayız bizlerde karantinaya alamyız ya adamcazları sıcak şeyler iç soğuk hiç bişey yeme içme sakın inş güzel haberler getirirsin bize
ay bugün amma kontorl olan vardı ya kıskandım sizden valla özledim zati oğluşu benimde göresim geliyooo ya

Kizlaaar selam
Siz nasilsinizz

aaa bir hasta daha kızlar dikkat edin kendinize (((((
eşlere kıyılmıyor ama ayrı yatsaydınız bırkac gun. gece nefesıyle vermıstır sana vırusu. canım cok dıkkat et de ağırlaşmadan at ustunden.

bizde sabah gıttık kontrole mutlu geldık cok sukur. hadi sizde güzel haberlerle donun tontişle hasret gıderın :)

kızz sinem çıkartabiliriz de miii

canım bence halılar çok güzel herşeyi ta hayalindeki gibi tutturamayabilirsin bence önemli olan aklındaki modeli birebir bulmaktan ziyade hem fiyatı,hem kalitesi hemde mobilyanla örtüşmesi.Benimde hayalimdekiyle birebir aynı model olmadı ama modeli içime sindi tam bebek odasına gisdecek model dedim,içimede sindi e mobilyamın modeli ile uymasada renkleri falan uyuyo dedim aldım sana da tavsiye ederim bence al sonra gezip fiyatları görünce tüh alsaydım keşke dersin eminim bundan.Bana fiyatına 120 liradan 100 e düştü dedi daha aşağıya vermedi ama bu peşin fiyatıydı biz pazarlık yaptık hem karta 2 taksit yaptırdık hemde komisyon ücreti vermedik:))
esracım orda bu halı varmıydı babamın analattığına göre model bu ama kıyıları sarıydı diyo
Eki Görüntüle 1080563
canım model aynı bu model,ama buada kenarları oyuntulu dalga dalga ya,oradaki kenarları düz yani halı dikdörtgen onun kenarında sarı şerit olablir sarı şeridi yoktu düzdü diye hatırlıyorum ama emin değilim,babanın dediği model buradakinin aynısı:))

:)) netten hiç rahim büyümesine baktın mı ben sok oldum görünce idrar kesemiz boşuna kuculmuyor. rahım tepeye kadar cıkmıs yayılmış :))))

baktım bilgecim halıya cok cici bence. sizin odaya da cok güzel olur. çocuk halısı sonuçta renklerı canladır dıye tahmın edıyorum.

zaten cok güzel o ayrı konuda hem babişinde heveslenmıs gıtmıs ayırtmış pazarlığını yapmış kıyamam. bencede kesınlıkle al.

inşallah canım tek dert nasıl bakacağımız olsun yaa,şimdi anlattıkların bile yüzümü güldürüyo kimbilir biz nasıl olcaz diyorum:))

Merhaba arkadaşlar, ben de çok sık yazmayan hatta hiç yazmayan ama başlığı sıkı takip eden taze annelerdenim :) Allah hepinize yavrularınızı bağışlasın, bi solukta da doğurmamızı nasip etsin inşallah. Ben de erken diye çok hazırlık yapmıyodum ama sizi okuyunca çok gaza geldim hemen odasını hazırlayıp eşyalarını yıkayıp yerleştiresim geldi. bir de bi şey danışayım size, çocuk odası yapacağım odayı taa geçen yaz eflatuna boyatmıştım, kızım olcak allah nasip ederse, eflatun mu kalsın daha açık bi renge mi boyayım ne yapayım ki acep

yok epidurrel değidi benim spinal di belimden iğneyi vurup hemen yatırdılar o anda zaten bacaklarıma alçı dökmüşsün gibi oldu çok ağırlaştı,bebşi de aynen 5 10 dk geçmedi hemen çıkardılar bi 5 dk ka sonrada bana sordular hemen odanamı götürelim yoksa bi oda varmış orada biraz dururmusun diye bende odama götürmelierini istedim öylelikle tomlamda yarım saat sürmedi sanırım biz odamızdaydık o geç çıkanlar belki genel anestezi almışlardır ayılmaları için başka bir odada bekletmiş olabilirler

kızz sinem çıkartabiliriz de miii

artıkın dönüşü yok ayşem cıkartıcaz mecbur kızları cok yarmagul yapmayalımda fırt dıye çıksınlar :)))))
ben simdiden direktif veriyorum kıza ''yavrucum karnını içeri cek gelirken dıye''

Teşekkür ederiz teyzeleri hamilelik zaten zor geciyor birde hastalık eklenince üstüne vücudum iyice bitkinlesti yanımdada kimse yok eşimin anne babası vefat etti benimkilerde başka sehirde sagolsun esim herseye kosturmaya çalısıyor elinden geldigince yapıyor ama bu seferde ona üzülüyorum hastalıktanmı bilmiyorum ama bugün cok doluyum dokunsalar patlayacak gibiyim çok sıkıldım:84::84:

ya halı fiyatlarını çok fazla araştırmadım ama acıkcası halı içinde aklımda hep 100 tl bi bütçe var eşim müşterilerine soruyo bakıyo ama yok diyo ellerinde bulundurmuyolarmış sipariş olursa öle getiriyolarmış royal de beğenmiş katalogtan eşim 80 tl demişler ayıcık modelinde diyodu görmeden de almak istemiyorum en nefret ettim şey katalogtan ürün beğenmek sizde iyi almışsınız canım iki taksit yapmış hem senin halıda çok güzel bu arada güle güle eskitsiz poyraz bey inş. oğluşumuda getiririm poyraz beyle rüzgar bey oyun oynarlar üzerinde ayyy ne hoşşşşş olur heeee

hiç bakmadım rahim büyümesine ama son kontorolde doktora dedim midemden vuruyo sanki ayağı midemin içinde gibi falan doktorda elle muayene etti gösterdi rahim buraya kadar büyüdü normal oradn tekme hissetmen falan dedi gösterdi yer göğüslerimin tam altıydı midemin olduğu yer eşimde tabi rahim o kadar nasıl büyür modundaydı
halı burda çok canlı renk görünüyo ama bende anlayamadım çok fazla bire bir akşam bi bakayımda dediğin gibi babiş beğenmiş özenmiş o kadar ayırtmış gönlü olsun ya hiç düşünmeyim alayım direk dimiii hem de bizim oda soft renkler biliyosun çok sadece halıda biraz canlı renklerde var yeşiller kırmızılar falan ayıcıklarımızda var diyodum ya renk renk onlarıda aksesuar gibi koyduk mu odaya canlılık katmış oluruz hem belki birazda bi yerden renk girsin odaya dimi ama bebek odası sonuçta

canım negatif yükleme kendine bende yalnızım bır esim var yanımda aile vs yok. Rabbim buyuk dert vermesın. minnoşla kendine güzel bır meyve tabağı yap. güzel güzel yıyın.

beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayatımda zaman hiiç bu kdr yavaş geçmemişti
hiç bir surec bu kdr uzun gelmemişti
hiç bir zaman bu kdr korku içinde yaşamamıştım ve bu kdr çaresiz hissetmemiştim kendimi
Allah ım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza aldığımız gunu gostersin ne olur!!

kızlar ne kdr felaket haberi varsa bana mı denk geldi nedir bilemiorum ama
erken doğum korkusuyla kafayı bozmus durumdayım
baska ne dusunebilirim nasıl atlatabilirim bu korkuyu bilemiorum
acaba bi psikologla falan mı gorussem
anlamadımkı neden boyle oldum
başı a gelicek de hissediomuyum acaba (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…