2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

1.ay 7. ay
şaka gibi dimi

canım bende ondan uyar dedım odanıza. odanız genel olarak sade olduğu ıcın 1 hareketlı parça cok güzel olur ozellıklede halı.

e sende tek çocuksun. babişinde tek torun o kadar da gonlu olsun onun secımı olsun torunun halısıda. hem cok da güzel halı düşünecek bırsey yok.
dedişin halısı der durursun :)

anem o resimlerin arasındaki farka bak hadin 7 fark bulmaca oynayalım
tmm tatlım fikirlerin önemliydi benim için kesinlikle hiç düşünme al diyosun esrada öle diyo bende sizi dinbliyorum o zaman en önemliside babişin gönlü olsun istiyorum çünkü oda içinde babam daha çocuksu şeyler beğenmişti hep bende o tars şeylerden çok hoşlanmadığımdan babam istedikleri pek olmadı şimdiye kadar bari halı onun beğendiği gibi cıvıl cıvıl bişey olsun ay perdelerde gelcekmi bakalım çarşamba günü heycanlan bekliyorum

ben uzun zamandır araştırıyodum fiyatı görünce hoop atladım,öyle 80 lira olanları biliyorum onlar akrilik oluyo yani naylon halı sonra herşeyi üzerine çekiyo süpürgeye bile gelmiyo,yünle karışım olan akrilik halılarda nereden baksan 180 den başlıyodu ben araştırdım,e bu halının akşam görürsün kaliteside çok iyi geldi bize,ellediğinde yumuşacık bide oymalı halı düşün yani onlar dahada pahalı oluyo,senin herşeyin sade bencede halı ile renk kat canlısı daha güzel akşam kesin içine siner seninde canım,hem ayıcıklarında varmış daha ne düşünüyosun ki?bebek odası olcak odanız,o kadar cıvıl cıvıllık olsun annesi bebeğimiz büyümeye başladığında halı üzerindeki renklere odaklanacak inceleyecek,onların biraz dikkatini çekecek figürler olması lazım yani :)) bence de düşünme al derim :))hem oda babanın zevkine göre olsun ben bazı şeyleri özellikle anneme seçtirmiştim emeği çok onunda içine sinsin diye :))

buarada teşekkür ederiz teyzemiz,rüzgar bize geldiğinde ikisi bol bol yuvarlansın üzerinde :))ahh hayali bile baldan tatlı yaa

sağol canım. aynen hiç düşünme babişininde gonlu olsun.
ooo oda bıtmek uzere valla bişey kalmadı pek bir iki aksesuar alırsanız alırsınız artık.
vaayyy artık gelsin izin başlasın çamaşır yıkama ve ütü şenlikleri :))

canım negatif yükleme kendine bende yalnızım bır esim var yanımda aile vs yok. Rabbim buyuk dert vermesın. minnoşla kendine güzel bır meyve tabağı yap. güzel güzel yıyın.

Yok canım hic böyle degildim bugün ne olduysa iste böyle hiç keyfim yok internetten prensesime azcık ciciler bakıyorum keyfim yerine gelsin diye bide hayırlısıyla kızım gelirse evimizde ses nese olur bende hiç sıkılmam ana kız takılırız artık tabi bide babamız

fikirleriniz önemli benim için biliyosun sineminde zevkine ve fikirlerine çok güveniyorum seninde halıyı görmedim henüz ama alma kararını verdim çokta merak ettim açıkcası şimdi biran önce akşam olsunda gideyim göreyim istiyorum ayrıca dediğin gibi annem olmadan kolay beri bişeycik alamıyorum ben ya illa annemin fikrini alcam zaten ikimizin zevkide hemen heemn aynıdır zıt fikirlere düşmedik hiç şmdiye kadar babam biraz daha çocuksu şeylerden hoşlanıyo bebek odası için bende daha sade düşünmüştüm hep öylede oldu herşeyimiz halımızda canlı olsun bu arada halı kabartmalı dedin ya bu bizim halıda öle kabartmalımı valla iyice merak ettim meşhur halıları yaw yünlü falan demişin kabartmalı demişin bildik halı o zaman bunlar çünkü eşimin bahsettiği halı senin dediğin gibi bu kaydırmazlar var ya ölemiş eşime bebek odası halıları böle oluyo genelde demişler benim baktımlarımda hep öyleydi

valla çok şükür canım ya az bişeyimiz kaldı şaka gibi sanki daha yeni odayı boşaltıp duvarları ne yapsak diye düşünüyoduk nerdeyse bitti bile odamız
dün biraz yıkamaay başladık daha doğrusu benim lohusalıkları yıkadık açık renk olanları oğluşa aldığımız sabun tozuyla yıkadık mis gibi koktu evimizde oğluş gelmeden kokusu geldi diyorum bide kipadan aldığımız çarşafları alezi falan yıkadık bu hafta içi artık oğluşun giyimleride yıkıcaz nasip olursa yavaş yavaş yıkayıp ütüleyelim kipadan aldıklarımızın resmini eklicektim ama hsonu unuttum resim çekeyim bugünde eşim seyahate gitti c.tsi ye kdar yok bi görsen sinem neler aldık oğluşa kipadan o kdar da uygun fiyatlardı

valla benimde içimde sürekli bir korku ve endişe hali var. bebeğim sağlıklı mı die düşünmekten gece uyku uyuyamaz oldum. bide doktorumada takıldım çok tatlı güler yüzlü kadın ama biraz ilgisiz kilomu tansiyonumu ölçmüyor bebeğin kilosunu boyunu söylemiyo herşey yolunda sorun yok diyo geçiyo. benide iyice gerdi şimdi. yarın başka bir doktordan ve hastaneden randevu aldım . bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum ama kararsızım çok ve mutsuzum sürekli ağlama modundayım

Biliosun güzelim renklerin ayrı ayrı anlamları var, açık renk olursa oda ferah olur içine hangisi sinerse onu yap bence :))) Rabbim senin yavrunuda sana sağlıcakla bağışlasın inş. :))

oohhh ne güzel odalar tamam biz daha başlamadık bile bitek çantayı hazırlıyım bari dedim acil bişey olsa kalacaz ortada bugün onları yıkıyayım yarın abla geliyor temizlğe oda ütülerde koyarız çantaya hiç yoktan iyidir

aa bak lcw ye bak canım outlettınde ınanılmaz uygun ciciler var ben geçenlere aldım. elbıse, sort, tayt vs 10 parça falan sanırım 55lıra tuttu. fıyatlar cok ıyı outlet bolumunde. gözlerin bole olur keyıflenırsın :))))

yaa ne dıyorsun hazırlıkları bırak dun esimle konuşuyoruz daha calısmaları yapıyorduk :))) o sırada netten bebek ihtiyaçları bakarken basım donuyordu. ne kadar karışık dıye. nasıl yapıcaz alısverısını dıye kara kara düşünüyorduk :)))
oyle böyle derken sona yaklaşıyoruz maşallah.. :)
ooo cok ıyı ya yıkamayada baslamıssınız güzel güzel yerleştir dolabına hazır olsun cıcılerı paşanın annesi
ayy o dolabı acınca ne mis koku geliyor yaaa kıyamam onlara :))) eşim cicilerini opuyordu ben utulerken opmeeee kırlenıcek kızımın cıcılerı dıye cemkırdımm

yaa çok merak edıyorum yeni alınanları cumartesıyı nasıl beklıcez (((( birde simdi halı ve perde tamamlanıcakya bu hafta. eşinin makinasında panoromik ozellıgı varsa odanın son halını panoromik çeksen ya şöyle içindeymiş gibi görsek odayı

akıllım karnını çeksin tamam da omuzlar nolcak,alemsin yaaaa

yakın bi arkadaşım aşılama yaptıydı kaç hafta evvel,tutmuş,değeri 130 larda çıkmış hamileymiş,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,öpüyoruz cadı kızımla sizi,en çok da rüzgarı

Son düzenleme:
Herkese selam nasılsınız kızlar uzun zamandır yazamadım ne var ne yok bakalım
bizler iyiyiz şükür bugünde temizlikle uğraştım çok yoruldum zar zor yaptım işleri
bebişide çok merak ediyorum sağ salim doğsalardı inş.doktora gidecem yine ama biraz zaman geçsin diyorum işte.

aaa kızlar ne dicem ben çanta konusunda cok kararsız kaldım. nasıl bır çanta almak lazım dıye. malum çanta fıyatları el yakıyor. en sonunda çıldırma noktasına geldım. ya bır dünya para verıp memnun kalmazsak dıye.

normal çantacıdan bır çanta aldım. eşime dedim ilk normal bır çanta alalım. sonra kullanırken ne ozellıklere ıhtıyacımız var kesfederız zaten ondan sonra başka alırız dıye.
gecen aksam lohusa pijamalara bakarken bır çantacıda bu çantayı gordum 30tl dedi pazarlık pazarlık 20tlye aldık. şimdilik iş gorur diye düşünüyorum boyutuda hiç fena değil. rengide arabamızla uyuyor. siz ne dersiniz?

Sağol canım hemen bakacagım şimdi civile bakiyordum bende bahar kampanyasi varmis fiyatlari gayet iyi gerci ben civilin magazasinada gitmistim magazasinda bile cok uygun güzel seyler var hemde ürünleri cok kaliteliydi

akıllım karnını çeksin tamam da omuzlar nolcak,alemsin yaaaa

hahahha sen omuzları bırak koca kafalarrrr onlara ne demelı :))) göbüş işin şakası :))))

benım cimcimenin gobusu bayag yusyuvarlak kız sankım göbek yapmış :))) senınkınınde oylemı ? cok komık gorunuyor

Canım ben sırt çantası düşünüyorum. Şu dağcıların ki gibi filan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…