hiç bakmadım rahim büyümesine ama son kontorolde doktora dedim midemden vuruyo sanki ayağı midemin içinde gibi falan doktorda elle muayene etti gösterdi rahim buraya kadar büyüdü normal oradn tekme hissetmen falan dedi gösterdi yer göğüslerimin tam altıydı midemin olduğu yer eşimde tabirahim o kadar nasıl büyür modundaydı
halı burda çok canlı renk görünüyo ama bende anlayamadım çok fazla bire bir akşam bi bakayımda dediğin gibi babiş beğenmiş özenmiş o kadar ayırtmış gönlü olsun ya hiç düşünmeyim alayım direk dimiii hem de bizim oda soft renkler biliyosun çok sadece halıda biraz canlı renklerde var yeşiller kırmızılar falan ayıcıklarımızda var diyodum ya renk renk onlarıda aksesuar gibi koyduk mu odaya canlılık katmış oluruz hem belki birazda bi yerden renk girsin odaya dimi ama bebek odası sonuçta
1.ay Eki Görüntüle 1080623 7. ay Eki Görüntüle 1080624
şaka gibi dimi
canım bende ondan uyar dedım odanıza. odanız genel olarak sade olduğu ıcın 1 hareketlı parça cok güzel olur ozellıklede halı.
e sende tek çocuksun. babişinde tek toruno kadar da gonlu olsun onun secımı olsun torunun halısıda. hem cok da güzel halı düşünecek bırsey yok.
dedişin halısı der durursun :)
ya halı fiyatlarını çok fazla araştırmadım ama acıkcası halı içinde aklımda hep 100 tl bi bütçe var eşim müşterilerine soruyo bakıyo ama yok diyo ellerinde bulundurmuyolarmış sipariş olursa öle getiriyolarmış royal de beğenmiş katalogtan eşim 80 tl demişler ayıcık modelinde diyodu görmeden de almak istemiyorum en nefret ettim şey katalogtan ürün beğenmek sizde iyi almışsınız canım iki taksit yapmış hem senin halıda çok güzel bu arada güle güle eskitsiz poyraz bey inş. oğluşumuda getiririm poyraz beyle rüzgar bey oyun oynarlar üzerinde ayyy ne hoşşşşş olur heeee
hiç bakmadım rahim büyümesine ama son kontorolde doktora dedim midemden vuruyo sanki ayağı midemin içinde gibi falan doktorda elle muayene etti gösterdi rahim buraya kadar büyüdü normal oradn tekme hissetmen falan dedi gösterdi yer göğüslerimin tam altıydı midemin olduğu yer eşimde tabirahim o kadar nasıl büyür modundaydı
halı burda çok canlı renk görünüyo ama bende anlayamadım çok fazla bire bir akşam bi bakayımda dediğin gibi babiş beğenmiş özenmiş o kadar ayırtmış gönlü olsun ya hiç düşünmeyim alayım direk dimiii hem de bizim oda soft renkler biliyosun çok sadece halıda biraz canlı renklerde var yeşiller kırmızılar falan ayıcıklarımızda var diyodum ya renk renk onlarıda aksesuar gibi koyduk mu odaya canlılık katmış oluruz hem belki birazda bi yerden renk girsin odaya dimi ama bebek odası sonuçta
ben uzun zamandır araştırıyodum fiyatı görünce hoop atladım,öyle 80 lira olanları biliyorum onlar akrilik oluyo yani naylon halı sonra herşeyi üzerine çekiyo süpürgeye bile gelmiyo,yünle karışım olan akrilik halılarda nereden baksan 180 den başlıyodu ben araştırdım,e bu halının akşam görürsün kaliteside çok iyi geldi bize,ellediğinde yumuşacık bide oymalı halı düşün yani onlar dahada pahalı oluyo,senin herşeyin sade bencede halı ile renk kat canlısı daha güzel akşam kesin içine siner seninde canım,hem ayıcıklarında varmış daha ne düşünüyosun ki?bebek odası olcak odanız,o kadar cıvıl cıvıllık olsun annesi bebeğimiz büyümeye başladığında halı üzerindeki renklere odaklanacak inceleyecek,onların biraz dikkatini çekecek figürler olması lazım yani :)) bence de düşünme al derim :))hem oda babanın zevkine göre olsun ben bazı şeyleri özellikle anneme seçtirmiştim emeği çok onunda içine sinsin diye :))
anem o resimlerin arasındaki farka bak hadin 7 fark bulmaca oynayalım
tmm tatlım fikirlerin önemliydi benim için kesinlikle hiç düşünme al diyosun esrada öle diyo bende sizi dinbliyorum o zaman en önemliside babişin gönlü olsun istiyorum çünkü oda içinde babam daha çocuksu şeyler beğenmişti hep bende o tars şeylerden çok hoşlanmadığımdan babam istedikleri pek olmadı şimdiye kadar bari halı onun beğendiği gibi cıvıl cıvıl bişey olsun ay perdelerde gelcekmi bakalım çarşamba günü heycanlan bekliyorum
canım negatif yükleme kendinebende yalnızım bır esim var yanımda aile vs yok. Rabbim buyuk dert vermesın. minnoşla kendine güzel bır meyve tabağı yap. güzel güzel yıyın.
ben uzun zamandır araştırıyodum fiyatı görünce hoop atladım,öyle 80 lira olanları biliyorum onlar akrilik oluyo yani naylon halı sonra herşeyi üzerine çekiyo süpürgeye bile gelmiyo,yünle karışım olan akrilik halılarda nereden baksan 180 den başlıyodu ben araştırdım,e bu halının akşam görürsün kaliteside çok iyi geldi bize,ellediğinde yumuşacık bide oymalı halı düşün yani onlar dahada pahalı oluyo,senin herşeyin sade bencede halı ile renk kat canlısı daha güzel akşam kesin içine siner seninde canım,hem ayıcıklarında varmış daha ne düşünüyosun ki?bebek odası olcak odanız,o kadar cıvıl cıvıllık olsun annesi bebeğimiz büyümeye başladığında halı üzerindeki renklere odaklanacak inceleyecek,onların biraz dikkatini çekecek figürler olması lazım yani :)) bence de düşünme al derim :))hem oda babanın zevkine göre olsun ben bazı şeyleri özellikle anneme seçtirmiştim emeği çok onunda içine sinsin diye :))
sağol canım. aynen hiç düşünme babişininde gonlu olsun.
ooo oda bıtmek uzere vallabişey kalmadı pek bir iki aksesuar alırsanız alırsınız artık.
vaayyy artık gelsin izin başlasın çamaşır yıkama ve ütü şenlikleri :))
hayatımda zaman hiiç bu kdr yavaş geçmemişti
hiç bir surec bu kdr uzun gelmemişti
hiç bir zaman bu kdr korku içinde yaşamamıştım ve bu kdr çaresiz hissetmemiştim kendimi
Allah ım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza aldığımız gunu gostersin ne olur!!
Merhaba arkadaşlar, ben de çok sık yazmayan hatta hiç yazmayan ama başlığı sıkı takip eden taze annelerdenim :) Allah hepinize yavrularınızı bağışlasın, bi solukta da doğurmamızı nasip etsin inşallah. Ben de erken diye çok hazırlık yapmıyodum ama sizi okuyunca çok gaza geldim hemen odasını hazırlayıp eşyalarını yıkayıp yerleştiresim geldi. bir de bi şey danışayım size, çocuk odası yapacağım odayı taa geçen yaz eflatuna boyatmıştım, kızım olcak allah nasip ederse, eflatun mu kalsın daha açık bi renge mi boyayım ne yapayım ki acep
valla çok şükür canım ya az bişeyimiz kaldı şaka gibi sanki daha yeni odayı boşaltıp duvarları ne yapsak diye düşünüyoduk nerdeyse bitti bile odamız
dün biraz yıkamaay başladık daha doğrusu benim lohusalıkları yıkadık açık renk olanları oğluşa aldığımız sabun tozuyla yıkadık mis gibi koktu evimizde oğluş gelmeden kokusu geldi diyorum bide kipadan aldığımız çarşafları alezi falan yıkadık bu hafta içi artık oğluşun giyimleride yıkıcaz nasip olursa yavaş yavaş yıkayıp ütüleyelim kipadan aldıklarımızın resmini eklicektim ama hsonu unuttum resim çekeyim bugünde eşim seyahate gitti c.tsi ye kdar yok bi görsen sinem neler aldık oğluşa kipadan o kdar da uygun fiyatlardı
Yok canım hic böyle degildim bugün ne olduysa iste böyle hiç keyfim yok internetten prensesime azcık ciciler bakıyorum keyfim yerine gelsin diye bide hayırlısıyla kızım gelirse evimizde ses nese olur bende hiç sıkılmam ana kız takılırız artık tabi bide babamız
valla çok şükür canım ya az bişeyimiz kaldı şaka gibi sanki daha yeni odayı boşaltıp duvarları ne yapsak diye düşünüyoduk nerdeyse bitti bile odamız
dün biraz yıkamaay başladık daha doğrusu benim lohusalıkları yıkadık açık renk olanları oğluşa aldığımız sabun tozuyla yıkadık mis gibi koktu evimizde oğluş gelmeden kokusu geldi diyorum bide kipadan aldığımız çarşafları alezi falan yıkadık bu hafta içi artık oğluşun giyimleride yıkıcaz nasip olursa yavaş yavaş yıkayıp ütüleyelim kipadan aldıklarımızın resmini eklicektim ama hsonu unuttum resim çekeyim bugünde eşim seyahate gitti c.tsi ye kdar yok bi görsen sinem neler aldık oğluşa kipadan o kdar da uygun fiyatlardı
akıllım karnını çeksin tamam da omuzlar nolcak,alemsin yaaaaartıkın dönüşü yok ayşem cıkartıcaz mecburkızları cok yarmagul yapmayalımda fırt dıye çıksınlar :)))))
ben simdiden direktif veriyorum kıza ''yavrucum karnını içeri cek gelirken dıye''
aa bak lcw ye bak canım outlettınde ınanılmaz uygun ciciler var ben geçenlere aldım. elbıse, sort, tayt vs 10 parça falan sanırım 55lıra tuttu. fıyatlar cok ıyı outlet bolumunde. gözlerinbole olur keyıflenırsın :))))
yaa ne dıyorsun hazırlıkları bırak dun esimle konuşuyoruz daha calısmaları yapıyorduk :))) o sırada netten bebek ihtiyaçları bakarken basım donuyordu.ne kadar karışık dıye. nasıl yapıcaz alısverısını dıye kara kara düşünüyorduk :)))
oyle böyle derken sona yaklaşıyoruz maşallah.. :)
ooo cok ıyı ya yıkamayada baslamıssınız güzel güzel yerleştir dolabına hazır olsun cıcılerı paşanın annesi
ayy o dolabı acınca ne mis koku geliyor yaaa kıyamam onlara :))) eşim cicilerini opuyordu ben utulerken opmeeee kırlenıcek kızımın cıcılerı dıye cemkırdımm
yaa çok merak edıyorum yeni alınanları cumartesıyı nasıl beklıcez(((( birde simdi halı ve perde tamamlanıcakya bu hafta. eşinin makinasında panoromik ozellıgı varsa odanın son halını panoromik çeksen ya şöyle içindeymiş gibi görsek odayı
akıllım karnını çeksin tamam da omuzlar nolcak,alemsin yaaaa
yakın bi arkadaşım aşılama yaptıydı kaç hafta evvel,tutmuş,değeri 130 larda çıkmış hamileymiş,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,öpüyoruz cadı kızımla sizi,en çok da rüzgarı
aaa kızlar ne dicem ben çanta konusunda cok kararsız kaldım. nasıl bır çanta almak lazım dıye. malum çanta fıyatları el yakıyor. en sonunda çıldırma noktasına geldım. ya bır dünya para verıp memnun kalmazsak dıye.
normal çantacıdan bır çanta aldım. eşime dedim ilk normal bır çanta alalım. sonra kullanırken ne ozellıklere ıhtıyacımız var kesfederız zaten ondan sonra başka alırız dıye.
gecen aksam lohusa pijamalara bakarken bır çantacıda bu çantayı gordum 30tl dedi pazarlık pazarlık 20tlye aldık. şimdilik iş gorur diye düşünüyorum boyutuda hiç fena değil. rengide arabamızla uyuyor. siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1080788
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?