2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ahhh canım sorma ya biz 2 yıllık bekledik paşa beyimizi o yüzden hep bebek eşyalarından bebek muhabbetlerinden kaçtım daha dün annemle konuşuyoduk hamile haberi aldığım zaman bi garip oluyodum o yüzdende çok uzak kalmışım bebek konularına vs. Rabbim bu günleri gösterdi ya çok şükür bin şükür bugünmüze valla şaka maka dediğin gibi ne kaldı şurda doğumlara
doğru diyon b hafta perde de gelirse halıyıda alırsak odada eksik bi avizemiz kalıcak sanırım aksesuarda çok fazla bişey istemiyorum bir iki çerceve almıştım peluş ayıcıklarımızda var doğum anının fotoğraflarını kocaman bir çerçeve yaptırmak istiyorum bi duvara zaten oyyy oyyy çok heycanlı çok
valla eşimin telde öle bi özellik varmı bilmiyorum ki ya ben teknoloji özürlüyüm biraz biliyon mu evde klimanın kubandasını bile yazdan kışa geçiremem eşime derim düzeltsene kumandayı gel göstereyim öğren bişey yok bunda der aman derim istemiyom öğrenmek bildiğim kadarı yetiyo bana benimde telin şu ara kablosunu kaybetmeseydim iyidi pc ye atıyodum heemn telden de buraya girdim mi resim ekleme felan yapamıyorum 2 üni okumuş cahil bir arkadaşın var karşında idare etcen bizide

Canım ben sırt çantası düşünüyorum. Şu dağcıların ki gibi filan
canım bende sırt çantası cok ıstedım ama 150-160 dıyorlar. yakında aldığım bır sırt çantam var. onuda kullanırız arada dedim. bakalım hangısı rahat olucak ve çantada başka ne ozellık ıhtıyacı duyucaz bır deneyelim dedim. bebek mağazalarında anne çantası dıye hıc bır ozellıgı olmayan çantalar bıle 50tlden başlıyor. anlamadım ben bu ısı valla

canım çanta çok şık arabanızlada uyumlu renk hem güle güle kullan bebişin poklu bezleriyle dolsun
bende almadım daha çanta bazı şeylere çok acele etmeyim diyorum ya iyice beğeneyim içime sinsin kullanışı ii olsun öle alayım fuzuli yere harcama yapmayım diye bekliyorum bakalım ne zaman nerde nasıl bişeye denk gelcez çanta içinde ayırdığım bütçe 50 tl bulabilirim sanırım

evet bilgem ya bugun geçmişi tam okuyamadım ama rüzgârı cok bekledıgınızı yazdığın bolume denk geldım. kıyamam Şükürler olsun sağlıkla alın kucağınıza.
bende bu konuda cok ama cok mahcubum.... biz yıllardır istemiyorduk karar almıştık çocuk yapmıcaz dıye. ama bu yaz ne olduysa ıkımızdede bır çocuk askı oldu.. karar verdık 1.5-2 ay sonra hamıle kaldım. sonra burdakı gebelik bolumundekı çocuk sahibi olmak ıstıyenlerın yazılarını okuyunca kendımden utandım Rabbıme şükür ettim... Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

yeni telefonlardansa vardır o ozellik esine soylersın o ceker :) canım bu işler merak ve ilgi meselesi cahillikle ne alakası var. istesen zaten ogrenırsın kendın dıyosun ıste nieehhh ne ogrenıcem dıye

ya bu arada doktorunla konuştun mu fotoğraf olayını. bızım doktora bugun sordum fotoğrafçı almıyor doğuma hatta sezeryanda eşimi bilem almıyorlarmış. benım canım cok sıkıldı bu işe

sağol bilgecim.
alemsin kızzz eminim bol bol doldurur poklu bezleri :))))) anam o meleklerden nasıl bayıltıcı kokulu poklar çıkacak ouuwww
yaz sıcağında bez değiştirirken kokudan bayılmayalımda

ben cok mağaza gezdım çanta ıcın. yok agız bırlıgı yapmışlar. yahu bır çantaya 150-200tl verılır mı.. yatağı o fıyata aldık be..
ayrıca işin gırgırı bır yana cogu zaman boklu bez taşınacak bır çanta

Cnm ayni bende senin gibi oldm

Anne çantası diye alırsan çok pahalı, yalandan bi bebek resmi koyuyorlar bi sürü para ben herhangi bi mağazadan alıcam benimkiler ikizde en uygun sırt çantası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım doktorla konuşmadım ama doktorun odasından fotoğrafçının kartını aldım sonra hastaneye sordum anlaşmalı bir fotoğrafçıyla çalışıyolarmış sadece doğumhaneye onu sokabiiyoruz dışardan fotoğrafçı başka getiremiyoruz yani getirebiliyoruz ama doğumhaneye sokamıyoruz daha öncede sölemiştim anlaşmalı oldukları fotocuda fiyatlar 250 tl den başlıyo 650 tl ye kadar 250 tl olan sadece dvd kaydı veriyo album yapmıyo taytaybekbekfotografcısı net adresleride var odada paketler yazıyo albumlu istersende 400-650 tl arası oluyo benim hep hayalimdi doğumhaneye fotoğrafçı sokmak o yüzden Allah nasip ederse kesinlikle tutcaz fotocu ama albumlumu olur yoksa 250 tl olandan mı bilmiyorum belki orta yollu 400 olanını seçerim
doğru sölüyosun teknolojiyle ilgili hiç bişey ilgi alanıma girmiyo nedense çok uzağım ya benim telefonda ilk aldığımızda o zamanların baya iyisiymiş öle diyolardı da benim tek yaptığım alo alo o msj bile atmıyorum ben hiç ft hattım her msj dünya para sonyericsson xperıa telin markası bu ne gibi özellikleri vardır bilmem

Biz ciktik doktordann. Suyumuz normale donmus bebegim de 1500 gr artik yalnz hala ters duruyoo, sezeryan yolu gorunebilir bize de. Bakalim pasamin keyfi gelip de donmezse

ay o kadar para veremem valla ben iki yerde beğendim siyah deri çanta ikisinide peşin 50 ye veririz demişlerdi aslında gayet şık ve güzeldi ama işte tam kafama yatmadı o yüzden almadım 50 tl civarı düşnüyorum çantaya o renkli renkli olan çantalar 15 20 tl ya tabi onlardan da pek hoşlanmadığımdan siyah yada kırmızı deri çanta istiyorum bende arbaylada uyumluolsun

Biz ciktik doktordann. Suyumuz normale donmus bebegim de 1500 gr artik yalnz hala ters duruyoo, sezeryan yolu gorunebilir bize de. Bakalim pasamin keyfi gelip de donmezse

Gözun aydın canım ne güzel:)senin suyunda azalma mı vardı ilaç falan mı kullandin da normale dönmüş? bende de azalma var ya

oyyy kuzum benim ya maşallah 1500 gr olmuş haaa kız kilosu çok güzel maşallah diyelim dilimizi ısıralımda düzelir daha ya normal şimdi daha istedikelri gibi duruyolar son haftalarda düzelir inş.

ya bizim hastanede fotoğrafçı yokmuş anlaşmalı (( e hadı normal doğumda eşimi alıyormuş o ceksın en kotu dıcem ki o da maşallah cok güzel fluu ceker helekı o heyecanla tavanı yeri ceker...
ama sezeryan olursa kımse olmayacak. hıc sevmedim ben bu işi ömürlük hatıra sonuçta.. ilk anların resimlenmesi cok buyuk anı. kontrolden sonra esimle konuşma fırsatıda bulamadık hemen ıse gectı. bilmiyorum nasıl olacak bu resim işi sen bir akıl verrrrrr bilgeee :2::2:

o telefonun cok ozelliği vardı xperıa güzel telefon lakın kablosu pıyasada olmayınca o ıyı olmuyor

kızlar dün kontrolümüz vardı oğlum 2045 gr olmuş nstye girdim bir sorun yok...nst ye de girmeye başladık ya zaman yaklaşıyor demektir

canım maşallah 30. haftaya gelmişsin ne güzel bende dört ggözle 30 haftayı beklyiorum nedense bu arada maşallah kilosu çok güzel haftasına göre kilo önde gidiyo sanki

oyyyy anasının teyzelerinin tatlısııı masallahh ona tosuncuk olmuş annesı. :)
son ana kadar donebılıyorlarmıs dıye duydum ben. benım son 3 seferde hep farklıydı. 1.bası yukardaydı. 2. yan duruyordu yatar gıbı :)))) 3. bugun en son bası aşağıdaydı. dötlerinde kurt oynuyor sankı can sıkıntısı işte

gereksizde zaten çantaya o para manasız geliyor bana. o renklılerı bende hıc sevmıyorum. bu tek kalmıştı siyahı olsa siyahını alırdım. zaten çantada siyah gri kırmızı dıyordum. duz renk... arabanın sepetine de güzel sığıyor. bence en son almadan normal cantacılarada bak bilgecim baktıklarının benzerini 30a falan bulursan nıye 50 veresın.

bir de arkadaşlar yeni bir bilgi öğrendim spinal anestezi olursanız bol bol su içmeniz gerekirmiş yoksa müthiş baş ağrısı yapıyormuş doğumdan sonra abim anestezi uzmanı o söyledi....
şimdi bu nerden geldi aklıma hep diyorlar ya spinal oldum başım çok ağrıdı v.s onları okuyunca sizlerle paylaşmak istedim

canım ben dr fotoğrafçıdan başka eşim yada bi yakınım doğuma girebilirmi diye sormadım aslında çok istiyorum eşimin girmesini ama eşimi kan tutuyo kesinlikle doğuma giremez tmm kan falan görmicek belki ama dayanamaz ben panik yaparım bağırırım bişey derim eşim küt bayılır kalır annem yanımda olsun istiyorum yanlız olmaktan korkarım diye düşünüyorum destek olur bana o an diyorum ama bakalım yakın alıyolarmı bi dahaki gittiğimde sorcam bende unutmam inş o anki heycanımla dr sorcamıda
canım sen hastaneye sordun mu dışardan fotoğrafçı tutabiliyormuyuz diye artık hemen hemen her hastanede var bu olay çünkü çok enteresan fotoçrafçı almayışları sormadıysan hastaneye bi ara sor istersen ben kesinlikle istiyorum fotografcı ya çok hoşuma gidiyo o ilk anı anneyle bebeğin ilk karşılaşmasını inş. o günleride görücez be sinem

Gözun aydın canım ne güzel:)senin suyunda azalma mı vardı ilaç falan mı kullandin da normale dönmüş? bende de azalma var ya
Evet canim azalma var. İki haftadr omrumde icmedigim kadar su ictim sanirim) birde kizlarin tavsiyesi uzerine armut yedim bol bol.
oyyy kuzum benim ya maşallah 1500 gr olmuş haaa kız kilosu çok güzel maşallah diyelim dilimizi ısıralımda düzelir daha ya normal şimdi daha istedikelri gibi duruyolar son haftalarda düzelir inş.
Bu haftalarda donuyormus bilgecim beklicez artik keyfini sipalarinn

Sagol teyzesiii cok sukur iyiyiz yaa donmesini de takmiyorum napiim hayirli olan sezeryansa oyle oluverir

ah sevgi ah merakta bıraktın bizi bugün inş. gelirsinde güzel şeyler yazarsın valla aklım sende çıkana kadar ha gelirsin ha gelirsin diye yolunu gözledik ama gelmedin bugün sabah erkenden seni görmek istiyorum burda inş. aksi bi durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…