- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
ah sevgi ah merakta bıraktın bizi bugün inş. gelirsinde güzel şeyler yazarsın valla aklım sende çıkana kadar ha gelirsin ha gelirsin diye yolunu gözledik ama gelmedin bugün sabah erkenden seni görmek istiyorum burda inş. aksi bi durum yoktur
canım maşallah 30. haftaya gelmişsin ne güzel bende dört ggözle 30 haftayı beklyiorum nedense bu arada maşallah kilosu çok güzel haftasına göre kilo önde gidiyo sanki
canım ben dr fotoğrafçıdan başka eşim yada bi yakınım doğuma girebilirmi diye sormadım aslında çok istiyorum eşimin girmesini ama eşimi kan tutuyo kesinlikle doğuma giremez tmm kan falan görmicek belki ama dayanamaz ben panik yaparım bağırırım bişey derim eşim küt bayılır kalır annem yanımda olsun istiyorum yanlız olmaktan korkarım diye düşünüyorum destek olur bana o an diyorum ama bakalım yakın alıyolarmı bi dahaki gittiğimde sorcam bende unutmam inş o anki heycanımla dr sorcamıda
canım sen hastaneye sordun mu dışardan fotoğrafçı tutabiliyormuyuz diye artık hemen hemen her hastanede var bu olay çünkü çok enteresan fotoçrafçı almayışları sormadıysan hastaneye bi ara sor istersen ben kesinlikle istiyorum fotografcı ya çok hoşuma gidiyo o ilk anı anneyle bebeğin ilk karşılaşmasını inş. o günleride görücez be sinem
aaa kızlar ne dicem ben çanta konusunda cok kararsız kaldım. nasıl bır çanta almak lazım dıye. malum çanta fıyatları el yakıyor. en sonunda çıldırma noktasına geldım. ya bır dünya para verıp memnun kalmazsak dıye.
normal çantacıdan bır çanta aldım. eşime dedim ilk normal bır çanta alalım. sonra kullanırken ne ozellıklere ıhtıyacımız var kesfederız zaten ondan sonra başka alırız dıye.
gecen aksam lohusa pijamalara bakarken bır çantacıda bu çantayı gordum 30tl dedi pazarlık pazarlık 20tlye aldık. şimdilik iş gorur diye düşünüyorum boyutuda hiç fena değil. rengide arabamızla uyuyor. siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1080788
kızlar dün kontrolümüz vardı oğlum 2045 gr olmuş nstye girdim bir sorun yok...nst ye de girmeye başladık ya zaman yaklaşıyor demektir
evet biraz fazla kilosu ama doktor bu ay çok gelişmiş belki bir daha ki ay daha az gelişebilir dedi yani sonuna kadar belli olmaz kilolu mu zayıf mı olacağı...tek sevindiğim şey aldığım kilolar birazda ona yaramışzaten hareketleri çok güçlenmişti son zamanlarda....aman ya zayıf olsun bunun bir de doğumu var:)
biz çıkıyoruz gari mesaimiz pittiiiiii oğluşumun halısını almaya gidiyrik bakalım dedemizin beğendiği halı nasılmış
kocaman kocaman öpüyoruz oğluşumla sizi kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar olsun cümleten
Benim eşimde cilgin gibi doguma girmek istiyor. Bense hic ayrilmasin yanimdan istiyorum.ayni hastane ayni doktor arkadasimin eşini almadilar cok üzüldük bizde.dogum fotografcisi varmis hastaneenin anlasmali ama ben israrla eşim olsun istiyorum.o olmadan yapamicam sanirim.doktordan da cok memnunuz degistirmek istemiyorum hiç. Napcaz bakalim.benim eşim yana yakıla cok ıstıyor gırmek her ıkı sarttada kı bende başka kımsem olmadığından ıstıyorum. yalnız olunması hos değil( ya dr.lar da işin b.. çıkarıyor hangı zamanda yasıyoruz ya. amelyathanelerde fılm cekıyorlar be hastanın yakını fotocusu gıremez ne alaka..
sordum once sızın fotoğrafçınız var mı dedım. yok dedıler. pekı bız doğuma sokabılıyormuyuz dedım. yok dedıleroda da cekermıs Sağol bee odaya ızın verdın dıyesım geldı bilmiyorum basından berı aynı hastaneye gıdıyorum ama sabahtan berı dusunup duruyorum cok ozel gerı donuşu olmayan bır an.. doğumu zart dıye başka hastaneye bıle cekebılırm
bilgemsayılı artık gunlerımız :) Allahın ıznıyle burda minnoş cicileri değil minnoşların bizzat kendi resimlerini paylaşacıgımız günler yakındır :)
fikirleriniz önemli benim için biliyosun sineminde zevkine ve fikirlerine çok güveniyorum seninde halıyı görmedim henüz ama alma kararını verdim çokta merak ettim açıkcası şimdi biran önce akşam olsunda gideyim göreyim istiyorum ayrıca dediğin gibi annem olmadan kolay beri bişeycik alamıyorum ben ya illa annemin fikrini alcam zaten ikimizin zevkide hemen heemn aynıdır zıt fikirlere düşmedik hiç şmdiye kadar babam biraz daha çocuksu şeylerden hoşlanıyo bebek odası için bende daha sade düşünmüştüm hep öylede oldu herşeyimiz halımızda canlı olsun bu arada halı kabartmalı dedin ya bu bizim halıda öle kabartmalımı valla iyice merak ettim meşhur halıları yawyünlü falan demişin kabartmalı demişin bildik halı o zaman bunlar çünkü eşimin bahsettiği halı senin dediğin gibi bu kaydırmazlar var ya ölemiş eşime bebek odası halıları böle oluyo genelde demişler benim baktımlarımda hep öyleydi
canım bende sırt çantası cok ıstedım ama 150-160 dıyorlar. yakında aldığım bır sırt çantam var. onuda kullanırız arada dedim. bakalım hangısı rahat olucak ve çantada başka ne ozellık ıhtıyacı duyucaz bır deneyelim dedim. bebek mağazalarında anne çantası dıye hıc bır ozellıgı olmayan çantalar bıle 50tlden başlıyor. anlamadım ben bu ısı valla
canım çanta güzel bence normal bebek çantalarından alma...eğer spor takılıyorsan sırt çantası en iyisi geniş olsun yeter yani bez ıslak mendil biberon yedek kıyafet ek gıdaya geçince küçük kavanoz filan sığsın....ben sırt çantası almayı düşünüyorum
Benim eşimde cilgin gibi doguma girmek istiyor. Bense hic ayrilmasin yanimdan istiyorum.ayni hastane ayni doktor arkadasimin eşini almadilar cok üzüldük bizde.dogum fotografcisi varmis hastaneenin anlasmali ama ben israrla eşim olsun istiyorum.o olmadan yapamicam sanirim.doktordan da cok memnunuz degistirmek istemiyorum hiç. Napcaz bakalim.
Bende cok takiyorum bu durumu ama belli etmiyorum cok fazla.konusup bo sansimizi denicez doktor hanimla.bizde 1000 tl normal.1500 sezeryan.bu kadar abartili fiyat lar.bende sırt çantalarını daha kullanışlı buluyorum. bu ılk zamanlar ısımızı gorur dıye duşundum. bayag genıs. on gozude olması mendıl falan konur buyuk bolum her seferınde açılmaz dedım.
bebek çantalarının fıyatları cıdden saçma geldı bana. mağazalar akbaba gıbı olmuş nerden ne gecırırsem modundalar afedersın. çantaya o paraları verecegıme çocuğuma faydalı bıseyler alırım.
benım bırde sırt çantam var evde bayag yenı onuda kullanırız duruma gore. sırt çantası ınsanın elını kolunu rahat bırakıyor o cok rahat..
ya valla sinir oldum.. bende memnunum doktordan ama işin ucuna gelıpte yan cızmek bu. eşin girmemesi ne demek ya. cok asabım bozuldu. eşimle konusucam sanırım benım ıcın doğumda eşimin olması ve resım cekılmesı cok onemlı. doktorlar burnu havadalık yapıyorlar bence bu konuda. hem dünya para al hemde hersey senın keyfınde olsun.. fiyatlarda uygun falan değil. 1.150 normal doğum 1.350 sezeryan dıyorlar.
Bende cok takiyorum bu durumu ama belli etmiyorum cok fazla.konusup bo sansimizi denicez doktor hanimla.bizde 1000 tl normal.1500 sezeryan.bu kadar abartili fiyat lar.
Bende cok takiyorum bu durumu ama belli etmiyorum cok fazla.konusup bo sansimizi denicez doktor hanimla.bizde 1000 tl normal.1500 sezeryan.bu kadar abartili fiyat lar.
Baska özel hastanelerde aliyorlarmi acaba eşleri?az once şim aradı soyledım ona da. dedim bu cok emrivaki.. esimde ''bana kalsa ben gecen ay değiştirelim hastaneyı dıyecektım sen aynı yerde kalmak ıstedıgın ıcın bısey demedım. şeker yuklemesınde bayıldığında rezalettı cok sınır oldum'' dedi.
medikal daha pahalıdır dıye gıtmemıstık oraya ama carsamba bır gıdıp gorusucez. oraya 1 kere cinsiyet için gittim muayene bile cok farklıydı. parası fazla ama hızmetı cok ıyı. bırde eşimin iş yerinden biri orda sezeyanı 1200e yapmış saka gıbı. genel muayene ve testler pahalı. ama belkı doğumlar daha uygundur. ne bilim ya sinir bir durum karnımız burnumuza geldı hadı başka hastane.
bence doktorlar doğum konuşmak ıstedıgımızde bu sebeplerden erken erken dıye bızı erteleyip kandırıyorlar.....
Baska özel hastanelerde aliyorlarmi acaba eşleri?
az once şim aradı soyledım ona da. dedim bu cok emrivaki.. esimde ''bana kalsa ben gecen ay değiştirelim hastaneyı dıyecektım sen aynı yerde kalmak ıstedıgın ıcın bısey demedım. şeker yuklemesınde bayıldığında rezalettı cok sınır oldum'' dedi.
medikal daha pahalıdır dıye gıtmemıstık oraya ama carsamba bır gıdıp gorusucez. oraya 1 kere cinsiyet için gittim muayene bile cok farklıydı. parası fazla ama hızmetı cok ıyı. bırde eşimin iş yerinden biri orda sezeyanı 1200e yapmış saka gıbı. genel muayene ve testler pahalı. ama belkı doğumlar daha uygundur. ne bilim ya sinir bir durum karnımız burnumuza geldı hadı başka hastane.
bence doktorlar doğum konuşmak ıstedıgımızde bu sebeplerden erken erken dıye bızı erteleyip kandırıyorlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?