2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canim sevginin profiline baktim bugun girmis 13;39 son aktivite diyor. ama yazmaya firsati olmadi herhaldw

canım maşallah 30. haftaya gelmişsin ne güzel bende dört ggözle 30 haftayı beklyiorum nedense bu arada maşallah kilosu çok güzel haftasına göre kilo önde gidiyo sanki

evet biraz fazla kilosu ama doktor bu ay çok gelişmiş belki bir daha ki ay daha az gelişebilir dedi yani sonuna kadar belli olmaz kilolu mu zayıf mı olacağı...tek sevindiğim şey aldığım kilolar birazda ona yaramış zaten hareketleri çok güçlenmişti son zamanlarda....aman ya zayıf olsun bunun bir de doğumu var:)

biz çıkıyoruz gari mesaimiz pittiiiiii oğluşumun halısını almaya gidiyrik bakalım dedemizin beğendiği halı nasılmış
kocaman kocaman öpüyoruz oğluşumla sizi kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar olsun cümleten

benim eşim yana yakıla cok ıstıyor gırmek her ıkı sarttada kı bende başka kımsem olmadığından ıstıyorum. yalnız olunması hos değil ( ya dr.lar da işin b.. çıkarıyor hangı zamanda yasıyoruz ya. amelyathanelerde fılm cekıyorlar be hastanın yakını fotocusu gıremez ne alaka..

sordum once sızın fotoğrafçınız var mı dedım. yok dedıler. pekı bız doğuma sokabılıyormuyuz dedım. yok dedıler oda da cekermıs Sağol bee odaya ızın verdın dıyesım geldı bilmiyorum basından berı aynı hastaneye gıdıyorum ama sabahtan berı dusunup duruyorum cok ozel gerı donuşu olmayan bır an.. doğumu zart dıye başka hastaneye bıle cekebılırm

bilgemsayılı artık gunlerımız :) Allahın ıznıyle burda minnoş cicileri değil minnoşların bizzat kendi resimlerini paylaşacıgımız günler yakındır :)

canım çanta güzel bence normal bebek çantalarından alma...eğer spor takılıyorsan sırt çantası en iyisi geniş olsun yeter yani bez ıslak mendil biberon yedek kıyafet ek gıdaya geçince küçük kavanoz filan sığsın....ben sırt çantası almayı düşünüyorum

kızlar dün kontrolümüz vardı oğlum 2045 gr olmuş nstye girdim bir sorun yok...nst ye de girmeye başladık ya zaman yaklaşıyor demektir

canım maşallah tontişee bende her gıdısımde nts odasına yan gözle bakıyorum. ne zaman gırıcez burayada dıye

benımde gecen ay atak yapmıştı 400kusurden 800kusure cıkmıstı 3 haftada. ara ara böyle atak zamanları normal sanırım doktor bebıs cok kılolu dememıstı. bu defa 3 haftada +170gr olmuş. haftalık periodlar istatiksel heralde. yoksa doktorlar uyarır zaten. maşallah tekrar tontişeee

haydi güle güle alın güle güle de eskitsin inşallah rüzgar bey.. iyi akşamlar canım iyi bakın kendınıze..

Benim eşimde cilgin gibi doguma girmek istiyor. Bense hic ayrilmasin yanimdan istiyorum.ayni hastane ayni doktor arkadasimin eşini almadilar cok üzüldük bizde.dogum fotografcisi varmis hastaneenin anlasmali ama ben israrla eşim olsun istiyorum.o olmadan yapamicam sanirim.doktordan da cok memnunuz degistirmek istemiyorum hiç. Napcaz bakalim.

kızlar oyuncaklardan bahsetmişsiniz nacizane tavsiyem 3. aydan sonra kavrayacağı içinde hem çıngırak hem ayna v.s olan oyuncaklar var dişlikleri oluyor öyle bir tane alın sonra zaten bir sürü alıcaksınız....bir de 6. aydan sonra bebekler için kitaplar satılıyor resimli onlardan alın ne kadar erken başlarsanız kitap okumaya o kadar iyi kızım şimdi iki yaşında gün içinde ben unutsam bile o hep anne kitap okuyalım der ve yaşıtlarına göre çok çok güzel konuşuyor ayrıca erkenden kitabı görürse ilerde yırtmaz parçalamaz kitaba değer verir

evet canım kabartmalı bildiğin halı,ben eşine 80 lira denince hemen anladım zaten o cins olduğunu çünkü çok gezdim o fiyatlara öyle oluyo ki onlarda esasında kaydırmaz yolluk diye geçen halılardan kilim gibi ince yani,seninkide kabartmalıydı:)))ondan ısrarla al diyorum canım fiyatı çok iyi diye,bizimde annemle her zevkimiz aynı hep aynı şeylere el atıyoruz bizde :))

Canım netten baktım 45-50 civarı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende sırt çantalarını daha kullanışlı buluyorum. bu ılk zamanlar ısımızı gorur dıye duşundum. bayag genıs. on gozude olması mendıl falan konur buyuk bolum her seferınde açılmaz dedım.
bebek çantalarının fıyatları cıdden saçma geldı bana. mağazalar akbaba gıbı olmuş nerden ne gecırırsem modundalar afedersın. çantaya o paraları verecegıme çocuğuma faydalı bıseyler alırım.
benım bırde sırt çantam var evde bayag yenı onuda kullanırız duruma gore. sırt çantası ınsanın elını kolunu rahat bırakıyor o cok rahat..

ya valla sinir oldum.. bende memnunum doktordan ama işin ucuna gelıpte yan cızmek bu. eşin girmemesi ne demek ya. cok asabım bozuldu. eşimle konusucam sanırım benım ıcın doğumda eşimin olması ve resım cekılmesı cok onemlı. doktorlar burnu havadalık yapıyorlar bence bu konuda. hem dünya para al hemde hersey senın keyfınde olsun.. fiyatlarda uygun falan değil. 1.150 normal doğum 1.350 sezeryan dıyorlar.

Bende cok takiyorum bu durumu ama belli etmiyorum cok fazla.konusup bo sansimizi denicez doktor hanimla.bizde 1000 tl normal.1500 sezeryan.bu kadar abartili fiyat lar.

Bende cok takiyorum bu durumu ama belli etmiyorum cok fazla.konusup bo sansimizi denicez doktor hanimla.bizde 1000 tl normal.1500 sezeryan.bu kadar abartili fiyat lar.

benim doğum yapacağım hastanede de fiyatlar bundan 7 yıl onceeeee
simdi aynı hastaneye gidiyorum ama fiyatlar oyle degismemis galiba bende birdahaki gitmemde sorucam sezeryan ne kadar diye

az once şim aradı soyledım ona da. dedim bu cok emrivaki.. esimde ''bana kalsa ben gecen ay değiştirelim hastaneyı dıyecektım sen aynı yerde kalmak ıstedıgın ıcın bısey demedım. şeker yuklemesınde bayıldığında rezalettı cok sınır oldum'' dedi.

medikal daha pahalıdır dıye gıtmemıstık oraya ama carsamba bır gıdıp gorusucez. oraya 1 kere cinsiyet için gittim muayene bile cok farklıydı. parası fazla ama hızmetı cok ıyı. bırde eşimin iş yerinden biri orda sezeyanı 1200e yapmış saka gıbı. genel muayene ve testler pahalı. ama belkı doğumlar daha uygundur. ne bilim ya sinir bir durum karnımız burnumuza geldı hadı başka hastane.

bence doktorlar doğum konuşmak ıstedıgımızde bu sebeplerden erken erken dıye bızı erteleyip kandırıyorlar.....

Baska özel hastanelerde aliyorlarmi acaba eşleri?

Baska özel hastanelerde aliyorlarmi acaba eşleri?

ben az once aradım medıkal ı çıkan kız cok bılgılı değilmiş. konuya hakım olanların mesaisi bitmiş. ama başhekimlikten izin alıp gırılıyor dedi. ben eşlerin girdiğini duyuyorum. herkes keyfıne gore ıs yapıyor sanırım. bır soruşturmak lazım. bakalım carsamba sabah bır gıdıp konusucaz herseyı bunların sartları neymıs.

canım sen nerde oturuyosun

Ya kızlar siz neler neler aldınız ben daha sadece bir tane takım aldım . Mobilyada almıştım ama onu sonradan iptal ettim. Eşim rüyasında görmüş hiç bir şey yokken kontrole diye gitmişiz doğuma almışlar , hastane çıkışı lohusa pijaması aradım rüyamda alalım çantayı hazırlayalım dedi çok şükür bu hafta yaparız alışverişimizi heralde artık ama etrafdan herkes daha erken daha erken deyip canımı sıkıyorlar iyice .

benim hastanemde normalde sezeryanda 500 tl 2012 de kızımı normal doğurdum 350ydi...aslında sezeryan düşünüyorsanız devlete gidebilirsiniz artık devletler çok iyi diyorlar ben sırf doğuma doktor giriyor diye bir de devlette ebeler çok tuhaf davranıyor ve odaya kimseyi almıyor....sezeryan düşünseydim kesinlikle devlette yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…