2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım sen nerde oturuyosun
antalyada oturuyorum canım

canım bızım şehir değiştirme durumumuz olduğundan oda hazırlamadık. ama 2 kapılı ve 3 çekmeceli bır dolap aldık minişe. yatağını arabasını giyimleri falan herseyını aldık. eşimle yalnız ve tecrubesız olduğumuzdan başa çıkamayız yetiştiremeyiz diye Bismillah dedik erken başladık.
şimdi benim ve kızımızın ufak tefek eksıklerı kaldı onlarıda haftaya eşimin izin gününde çıkıp alıcaz inşallah. ben giysileri yıkayıp yerleştirdim bile hatta.
son aylarda ağırlaşırım eşimin başına kalmasın dedim. hakıkaten son günlerde cok ağrım oluyor gezemiyorum artık.
bence erken diyenleri duyma 1 günde alınmıyor alınacak kalem sayısı cok. hem baka baka begenıp uygun fıyat arıyor ınsan.

ikinci doktor bence her zaman iyi bir fikir canım. ikinci bir görüş almanda hiç bir sorun yok. ben de iki doktora gidiyorum. bir panik olduğumda evimin yakınındaki hastanede olan var koşa koşa ona gidiyorum bir de doğumu yaptırmayı düşündüğüm doktorum var. biraz ters ve analitik bir adam. kasıgım agrıyor diye gittiğimde apar topar geri yolluyor diğeri kadın biraz daha iyi anlıyor beni rahatlatıyor. ama tansiyon ölçümleri ve bebek kilosu önemli diye dusunuyorum bence mutlaka bir baktır onlara. ben de surekli aglıyorum. garip gurup rüyalar goruyorum. her gun bittiğinde oh bugunde saglıklı bitirdik her sabah oh bugunde sağlıklı uyandık diye sükrediyorum. hamileliğimin ilk 3 ayında da boyleydim. şimdi daha da çok merak edilecek şey var. aman niye hareket etmedi. aman ağrı girdi. aman ne yedik ne içtik.ilacımızı içtik mi. çok da iyi beslenemiyorum diye korkuyorum. akıntı da korkutuyor. son donemde akıntının artması normalmiş ama bazen çok afedersiniz daha su kıvamlı geliyor, hoop hastaneye suyum mu geliyor diye..
panik ve pimpirikli anneleri hep begenmemezlik ettim bugune kdr ama hamilelikte böyleysem sanırım ben de onlardan biri olucagım.
rabbim hepimizin bebeklerini korusun.. amin:18:

Evet ben de son zamanlarda kendimi ağırlaşmış hissetmeye başladım hemen yoruluyorum artık . Onun için insanlara kulak asmayıp başlayacağız artık . Dediğin birde onları yıkamak yerleştirmek gerek . Onlarda eşime kalırsa yazık artık adamcağıza bugün bütün gün evi toparladı süpürsün sildi zaten canım benim

evet canım zaten eşler koşturuyor herşeye.. elden gelenı de yapmak lazım. bir de yapacakları iş var yapamayacakları iş var. yazık benım eşimide buyuk temızlık bekliyor
yıkamak neyse de utulemek bayag uzun suruyor mınıcık mınıcık kıyafetlerı

Evet dimi zordur ama güzeldir en azından ilk zamanlar :2: benim de ne zamandır ütüm birikti geçen gün eşim artık ütü yapsan olmaz mı dedi yaptım ayakta kalmaktan mafoldum resmen . Büyük temizlik doğumdan önceki temizlik mi ?

Kızlar ben dün gece rüyamda bir meyve gördüm topladım yedim yedim . Kaç şefe uyandım artık görmeyeyim diye tekrar tekrar gördüm . Uyanınca canım istemedi ama yinede bulup yemem mi lazım . Çocuğun bir tarafında şekli çıkar diyorlar var mı öyle bir şey ya Allah muhafaza .

:)) yapamıyorlar da utuyu o yüzden demiştir.
zaten ayakta sabıt durulan ısler cok yoruyor. evet canım doğum oncesı temızlık. bayag uğraştıracak onu. aylardır evın hali zaten ıyı değil. ben elimden gelen kadar yapıyorum. süpürme ısını bayagdır o yapıyor zaten. ama detaylı zor kapıydı pencereydı.. ya bırde direktif verir gibi onu böyle yap bunu böyle demek zoruma gıdıyor. simdi bile temizlik zamanı geldi yine yine :) pazar gunu temızlık ellerinden öpecek yıne askımın :))
zaten ev ne cabuk kırlenıyormus yaa olmaya başladı. :))) farkında değilmiş ne sık temizlik yapıldığının demek ki.

Cnm eger oyle5 birsey varsa ben yandim demektir.cunku ben ilk 4 ay yemeden icmeden yasadim ve her uyudugumda gözümü kapadigimda cok ilginc ki farkli farkli seyler yiyordum.her saniye gözümü kapatmam yeterliydi.bi kere hic tanimadigim mor bi meyve yedim hatta.ama ruyamda gorduklerimin hicbirini yemedim eşim melekler besliyo seni diyordu

Yani benimde maşallahım var rüyalarda ama bundan etkilendim niyeyse ama canım istemedi yani istese bilirim hayır bulmak kolay olsa da gitsem alsam ama zor yani neyse nasip kısmet artık Allah'a emanet :) ben zaten pinpirikliyimdir beni korkutuyorlar etrafdan hep ya

Evet o yüzden söyledi yapabildiği herşeyi yapıyor sağolsun :) benim de eşim biz sanki eskiden bu kadar sık temizlik yapmıyorduk diyor bende dedim nerden biliyorsun ben yapıyordum diye tez vakitte işlerin başına dönmeni bekliyorum diyor her zaman yardım ederdi ama hiç bu kadar sorumluluk almamıştı . Geçen gün ilk defa cam sildi tabi gece sildi ben sabah kalktım bir baktım ne güzel silmiş bundan böyle daha da cam silmem

günaydın kızlar yine işe gitme maratonu başlasın bakalım

herkese günaydın ve sanada günaydın canım
dun cok rahatsızdım elim kolum kalkmıyor hiiic halim yok sanırım kansızlığım artıyor test yaptırmalıyım ama gidemiyorum zira sokağa çıkamıyorum yaaa neyse bakalım haftaya ogluslarım evde olacak o vakit gitmeye calısıcam
kızım artık sarkı söyleyerek geziyor kucuk bir sarkı sözleri
ne zaman hamile kaldında
kaldıramıyon kolları

Herkese günaydın güzel anneler... allah nasip ederse bugün güzel kızımı görmeye gideceğim... hemde şeker kontrolu yapılacak. Evdeki ölçümler gibi normal çıkar umarım dualarınızı eksik etmeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın iyi sabahlar ,işte olanlara iyi çalışmalar, evde olanlara kolay gelsin. hastaneye gidecek olanlar güzel haber alın bebişleri net net görün. kısaca buğün ve hergün allah kolaylık versin hepimize

Günaydın kızlar nasılsınız? Günler geçmiyor sanki yoksa sadece bana mi öyle geliyor?

Günaydın kızlar nasılsınız? Günler geçmiyor sanki yoksa sadece bana mi öyle geliyor?

bana da çok hızlı geçiyor gibi geliyor.. zar zor yetişiyorum herşeye.. nasılsın canım? eşinle ilgili durumları sorup üzmek istemiyorum ama en son naptın haberim yok, inşaallah senin ve bebeğin için en iyisi olur

güzel haberlerle gelirsin İnsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…