antalyada oturuyorum canımcanım sen nerde oturuyosun
Ya kızlar siz neler neler aldınız ben daha sadece bir tane takım aldım . Mobilyada almıştım ama onu sonradan iptal ettim. Eşim rüyasında görmüş hiç bir şey yokken kontrole diye gitmişiz doğuma almışlar , hastane çıkışı lohusa pijaması aradım rüyamda alalım çantayı hazırlayalım dedi çok şükür bu hafta yaparız alışverişimizi heralde artık ama etrafdan herkes daha erken daha erken deyip canımı sıkıyorlar iyice .
valla benimde içimde sürekli bir korku ve endişe hali var. bebeğim sağlıklı mı die düşünmekten gece uyku uyuyamaz oldum. bide doktorumada takıldım çok tatlı güler yüzlü kadın ama biraz ilgisiz kilomu tansiyonumu ölçmüyor bebeğin kilosunu boyunu söylemiyo herşey yolunda sorun yok diyo geçiyo. benide iyice gerdi şimdi. yarın başka bir doktordan ve hastaneden randevu aldım . bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum ama kararsızım çok ve mutsuzumsürekli ağlama modundayım
antalyada oturuyorum canım
canım bızım şehir değiştirme durumumuz olduğundan oda hazırlamadık. ama 2 kapılı ve 3 çekmeceli bır dolap aldık minişe. yatağını arabasını giyimleri falan herseyını aldık. eşimle yalnız ve tecrubesız olduğumuzdan başa çıkamayız yetiştiremeyiz diye Bismillah dedik erken başladık.
şimdi benim ve kızımızın ufak tefek eksıklerı kaldı onlarıda haftaya eşimin izin gününde çıkıp alıcaz inşallah. ben giysileri yıkayıp yerleştirdim bile hatta.
son aylarda ağırlaşırım eşimin başına kalmasın dedim. hakıkaten son günlerde cok ağrım oluyor gezemiyorum artık.
bence erken diyenleri duyma 1 günde alınmıyor alınacak kalem sayısı cok. hem baka baka begenıp uygun fıyat arıyor ınsan.
Evet ben de son zamanlarda kendimi ağırlaşmış hissetmeye başladım hemen yoruluyorum artık . Onun için insanlara kulak asmayıp başlayacağız artık . Dediğin birde onları yıkamak yerleştirmek gerek . Onlarda eşime kalırsa yazık artık adamcağıza bugün bütün gün evi toparladı süpürsün sildi zaten canım benim
evet canım zaten eşler koşturuyor herşeye.. elden gelenı de yapmak lazım. bir de yapacakları iş var yapamayacakları iş var. yazık benım eşimide buyuk temızlık bekliyor
yıkamak neyse de utulemek bayag uzun suruyor mınıcık mınıcık kıyafetlerı
Evet dimi zordur ama güzeldir en azından ilk zamanlar :2: benim de ne zamandır ütüm birikti geçen gün eşim artık ütü yapsan olmaz mı dediyaptım ayakta kalmaktan mafoldum resmen . Büyük temizlik doğumdan önceki temizlik mi ?
Kızlar ben dün gece rüyamda bir meyve gördüm topladım yedim yedim . Kaç şefe uyandım artık görmeyeyim diye tekrar tekrar gördüm . Uyanınca canım istemedi ama yinede bulup yemem mi lazım . Çocuğun bir tarafında şekli çıkar diyorlar var mı öyle bir şey ya Allah muhafaza .
Cnm eger oyle5 birsey varsa ben yandim demektir.cunku ben ilk 4 ay yemeden icmeden yasadim ve her uyudugumda gözümü kapadigimda cok ilginc ki farkli farkli seyler yiyordum.her saniye gözümü kapatmam yeterliydi.bi kere hic tanimadigim mor bi meyve yedim hatta.ama ruyamda gorduklerimin hicbirini yemedimeşim melekler besliyo seni diyordu
:)) yapamıyorlar da utuyu o yüzden demiştir.
zaten ayakta sabıt durulan ısler cok yoruyor. evet canım doğum oncesı temızlık. bayag uğraştıracak onu. aylardır evın hali zaten ıyı değil. ben elimden gelen kadar yapıyorum. süpürme ısını bayagdır o yapıyor zaten. ama detaylı zor kapıydı pencereydı.. ya bırde direktif verir gibi onu böyle yap bunu böyle demek zoruma gıdıyor. simdi bile temizlik zamanı geldi yine yine :) pazar gunu temızlık ellerinden öpecek yıne askımın :))
zaten ev ne cabuk kırlenıyormus yaa olmaya başladı. :))) farkında değilmiş ne sık temizlik yapıldığının demek ki.
günaydın kızlaryine işe gitme maratonu başlasın bakalım
Biliosun güzelim renklerin ayrı ayrı anlamları var, açık renk olursa oda ferah olur içine hangisi sinerse onu yap bence :))) Rabbim senin yavrunuda sana sağlıcakla bağışlasın inş. :))
Günaydın kızlar nasılsınız? Günler geçmiyor sanki yoksa sadece bana mi öyle geliyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese günaydın güzel anneler... allah nasip ederse bugün güzel kızımı görmeye gideceğim... hemde şeker kontrolu yapılacak. Evdeki ölçümler gibi normal çıkar umarımdualarınızı eksik etmeyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?