2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
valla ben başta konuştum canım birde hastanenin doğum fotoğrafçısı var onun haricinde dışarıdqnda alınıyormuş ilk kızımda ablam girmişti doğumuma

Bayan alıyorlar anladigim kadariyla ama erkek almiyolar işte esim giremedikten sonra gelmesin kimsecik istemiyorum fotografci ayarlasammi kararsiz kaldim o gieemiyor diye

canım hastanenin yok mu fotografçısı fiyatları nasıl doğumhaneyi gezdin mi odalar nasıl:)

hastanenin fotoğrafçısı yokmuş ama fotoğrafçı getirebiliyormuşuz sertifikalı olması şartı ile :) henüz hiç gezmedim haftaya kontrolüm var gezmeyi düşünüyorum :) fiyatlar aşırı pahalı değil zaten gördüğün hizmete değiyor verdiğin para ben çok memnunum

Saol canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle canimda kalbim sıkıştı ilk defa bu kadar kötü oldum yoksa en.başından.beri carpintim var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmis olsun cnm bendede nefes problemi var üstelik zayif olmama ragmen.normal diyorlar ama doktora gitmen iyi olmuş

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin cümlesine doğumdan sonra geçecek inş biraz sabır cnm.inş sağ salim doğumun olur erkende olmaz umarım geçmiş olsun tekrardan..
Cok saol canm benimmm gecmio enfeksiyon ilac almama ragmen.. bi de doktor bebegin bagirssgnda sivi var dedi bu ne demekse ( tam bilgide vermedi cok korkuyom valla ;(

herkese merhaba kızlar nasılsınız..
kimsecikler beni sormuyo unuttunuzmu beni
bugünlerde evde duramıyorum bende hem temizlik bitmiyor hemde misafir.
sizler nasılsınız bakalım...

Cok saol canm benimmm gecmio enfeksiyon ilac almama ragmen.. bi de doktor bebegin bagirssgnda sivi var dedi bu ne demekse ( tam bilgide vermedi cok korkuyom valla ;(

önemli bir durum değildir inş.rabbim şifa versin cümlesine sağlıkla doğsunlar inş.
senin gittiğin doktor nerede demiştin acaba cnm?

herkeslere kocaman günaydın nasılsınız, bir yaramazlık yoktur inşallah. Bugün bizleri neler bekliyor acaba allah herkese kolaylık ,sağlık versin iyi çalışmalar

canlar günaydın,nasılsınız bakem,benim göğsümün hemen altında gebeliğin başlarından beridir seğiren,iğnelene bi yer vardı,uyuşmalar iyice arttı dün akşamdan beridir sızlıyo,fikri olan var mııı

herkeze günaydın hayırlı günler olsun
güne acayip yorgun bitkin keyifsiz başladım dün sabah 8 de kalkıp tüm gün çamaşır yıkayıp asıp ütüledim
iş yaparken farkında değildim ama heryerimi et kesmiş hiç bi yerim tutmuyo nolcek bizim bu halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…