geçmiş olsun kuzucumsoğuk almışım sanırım boğazım çok kötü
herkeze günaydın hayırlı günler olsun
güne acayip yorgun bitkin keyifsiz başladım dün sabah 8 de kalkıp tüm gün çamaşır yıkayıp asıp ütüledim
iş yaparken farkında değildim ama heryerimi et kesmiş hiç bi yerim tutmuyo nolcek bizim bu halimiz
geçmiş olsun aynen canım evde oluncuda boş durulmuyor kendimizi farkında olmadan daha çok yoruyoruz. bende bi mutfağı düzelttim, yemek yaptım , o bu derken saatlerce ayakta kaldım. Bacaklarım , ayaklarım şişti ,ağrısından uyuyamadım. Artık pasaklı olma vakti geldigaliba
eh yani bilgecan sana evde zaman geçir dediysek harap olana dek iş yap demedik,ben de wc banyoyu duvarlarına varana dek fırçaladım,1 makine çamaşır yıkandı,çarşaf değiştirirkene bile güçten düşüyoz akıllım,biz farkında değiliz ama dinlenerek iş yapmak gerek,,geçmiş olsun cınınm,rüyamda seni gördüm bu arada,hayırdır inşallah.sade,buluşacakmışız falanherkeze günaydın hayırlı günler olsun
güne acayip yorgun bitkin keyifsiz başladım dün sabah 8 de kalkıp tüm gün çamaşır yıkayıp asıp ütüledim
iş yaparken farkında değildim ama heryerimi et kesmiş hiç bi yerim tutmuyo nolcek bizim bu halimiz
günaydın canımbu arada günaydın güzeller
aynen canım,sadece kullandığın oda ve mutfağı temizleme vakti geldi,Allahın zniyle doğumdan sonra bayılana kadar temizlik yapmak istiyom,stres atılmalı ama de migeçmiş olsun aynen canım evde oluncuda boş durulmuyor kendimizi farkında olmadan daha çok yoruyoruz. bende bi mutfağı düzelttim, yemek yaptım , o bu derken saatlerce ayakta kaldım. Bacaklarım , ayaklarım şişti ,ağrısından uyuyamadım. Artık pasaklı olma vakti geldigaliba
eh yani bilgecan sana evde zaman geçir dediysek harap olana dek iş yap demedik,ben de wc banyoyu duvarlarına varana dek fırçaladım,1 makine çamaşır yıkandı,çarşaf değiştirirkene bile güçten düşüyoz akıllım,biz farkında değiliz ama dinlenerek iş yapmak gerek,,geçmiş olsun cınınm,rüyamda seni gördüm bu arada,hayırdır inşallah.sade,buluşacakmışız falan
günaydın canım
aynen canım,sadece kullandığın oda ve mutfağı temizleme vakti geldi,Allahın zniyle doğumdan sonra bayılana kadar temizlik yapmak istiyom,stres atılmalı ama de mi
kızzz sağlıcakla kullanın inşallah çok güzel olmuş canımkızlar dün akşam perdelerimiz geldi çok şükür içimize sindi çok beğendik ailecek sizde beğencekmisiniz bakalım
Eki Görüntüle 1084221
Eki Görüntüle 1084224
perdeci abimiz odayı biraz dağıttı ama neyse cibinliğimizde aynı tülden geldi takılmadı daha cibinlikte takılınca daha başka olucak sanırım
aynen canım ya iş yerinde sitresten dolayı yoruluoyruz evde olmak istiyoruz evdeykende hadi şunu yapayım evdeyim hadi bunuda yapayım derken daha çok yoruluyoruz inan heryerim ağrıyo çamaşırları çırpmaktan kollarım et kesmiş ayakta durmaktan bacaklarımı et kesmiş daha 2 ayımız var Allah yardımcımız olsun valla sabah yataktan kalktığımda bacaklarım sızlıyodu resmen ay bide biraz ayakta durayıom topuklarım batıyo ya nasıl acıyo ağrıyo sende de oluyomu
kızlar dün akşam perdelerimiz geldi çok şükür içimize sindi çok beğendik ailecek sizde beğencekmisiniz bakalım
evet özellikle ayağımın altı topuk kısmı ağrıyor ,terlik bile giymek istemiyorum batıyor. Masaj yapınca rahatlıyor ama sürekli yapmak gerek. Geçen ütüyü sandalyede oturarak yaptım yinede yarısında pes ettim kalanlarla hergün bakışıyoruz , hafta sonu yeni katılacaklarla tekrar deneyecem .Eşime söylesem yap diye haberim olmatan toplar ütücüye götürür, ütüyede para verirsek evin yolununu bulamayız
teşekkür ederiz ayşecim beğenmene sevindimkızzz sağlıcakla kullanın inşallah çok güzel olmuş canım
güle güle kullanın çok güzel olmuş oda çok huzur verici görünüyor , insanın bebek olası gelir. Rüzgar doğunca mis gibide kokar o kokuda yanına kıvrılıp uzanırsın.Allah Mutluluğunuzu kat kat artırsın. Bu odada kardeş sesleride yankılansın.
herkeslere kocaman günaydın nasılsınız, bir yaramazlık yoktur inşallah. Bugün bizleri neler bekliyor acaba allah herkese kolaylık ,sağlık versin iyi çalışmalar
canlar günaydın,nasılsınız bakem,benim göğsümün hemen altında gebeliğin başlarından beridir seğiren,iğnelene bi yer vardı,uyuşmalar iyice arttı dün akşamdan beridir sızlıyo,fikri olan var mııı
herkeze günaydın hayırlı günler olsun
kızlar dün akşam perdelerimiz geldi çok şükür içimize sindi çok beğendik ailecek sizde beğencekmisiniz bakalım
Eki Görüntüle 1084221
Eki Görüntüle 1084224
perdeci abimiz odayı biraz dağıttı ama neyse cibinliğimizde aynı tülden geldi takılmadı daha cibinlikte takılınca daha başka olucak sanırım
kızlaarrr günaydın nasılsınız bakim dunku tatılden sonra hapiniz dokulmüşünüz şşşşşşşşiiii bunlar tatlı yorgunluklar...aahhh siz bnm evi gorun heryer heryerde suan dokunmuyoruym 2 hafta sıonra el atıcam nasıpse...
maşallah cnmtam bi paşa odası olmuş sizinki sağlıkla huzurla uyusun inş oğluşun
günaydın canım benim amin inş.
valla sevgim saba tavsiyem bebişin hazırlıkları için dha fazla bekleme dün oğluşun eşyalarını yıkadım ütüledim ama bitmişim resmen şuan inan kendimde değilim yorgunluktan ki daha eşyaların yarısı bitmemiştir ağırlaşıyoruz farkında değiliz ama artık öle çok fazla iş beklemeyelim kendimizden evin temizliği için belki daha erken ama bebişin alışverişi hazırlıkları mayıs ta bitmeli bence birde dün hava o kadar sıcaktı ki anlatamam size kan ter içinde kaldım klimayı açcak kadar sıcaktı sende çalışıyosun bide belli vakitlerde yapabiliyoruz çok daha yorucu oluyor
Eki Görüntüle 1084221
Eki Görüntüle 1084224
kızlaarrr günaydın nasılsınız bakim dunku tatılden sonra hapiniz dokulmüşünüz şşşşşşşşiiii bunlar tatlı yorgunluklar...aahhh siz bnm evi gorun heryer heryerde suan dokunmuyoruym 2 hafta sıonra el atıcam nasıpse...
maşallah cnmtam bi paşa odası olmuş sizinki sağlıkla huzurla uyusun inş oğluşun
sorma canım aynen valla 3 gundur sabahları mınıbuse yurudugumde kasıklarım agrıya agrıya yuruyorum..ayaklarımda uyusuyo..bilgecim bnm ev bıraz ufak bnde yatak odamla oturma odamı değiştiricem bnm için en öncelik düşündüğüm bu haftaya da halıları verıcem nasıpse hazırana kadar sermıycem ...bebeğin eksiklerii çok var bi turlu alamadım eşimlede 1 haftaya yakındır konuşmuyorum bakalım...nısan bıttı zaten mayısın basında baslıcam bnde artık...yavas yavas yapmaya bıde bn 32. haftamda cıkıcam nasıpse
harika olmuş tam odanın fotografı varmı?
hoşgeldin canım nasıl oldun iyi misin şimdi,ben de yardıma birini alcam da erken mi bilemedim,şöyle cam duvar silinsin istiyom da,halıları yıkamaya verdiğim vakit düşününüyom,sanırım ben de mayıs sonu gibi yaptırırım bilemedim,haziran da o gücü bulabilir miyim kendimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?