2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

geçmiş olsun aynen canım evde oluncuda boş durulmuyor kendimizi farkında olmadan daha çok yoruyoruz. bende bi mutfağı düzelttim, yemek yaptım , o bu derken saatlerce ayakta kaldım. Bacaklarım , ayaklarım şişti ,ağrısından uyuyamadım. Artık pasaklı olma vakti geldi galiba

aynen canım ya iş yerinde sitresten dolayı yoruluoyruz evde olmak istiyoruz evdeykende hadi şunu yapayım evdeyim hadi bunuda yapayım derken daha çok yoruluyoruz inan heryerim ağrıyo çamaşırları çırpmaktan kollarım et kesmiş ayakta durmaktan bacaklarımı et kesmiş daha 2 ayımız var Allah yardımcımız olsun valla sabah yataktan kalktığımda bacaklarım sızlıyodu resmen ay bide biraz ayakta durayıom topuklarım batıyo ya nasıl acıyo ağrıyo sende de oluyomu

eh yani bilgecan sana evde zaman geçir dediysek harap olana dek iş yap demedik,ben de wc banyoyu duvarlarına varana dek fırçaladım,1 makine çamaşır yıkandı,çarşaf değiştirirkene bile güçten düşüyoz akıllım,biz farkında değiliz ama dinlenerek iş yapmak gerek,,geçmiş olsun cınınm,rüyamda seni gördüm bu arada,hayırdır inşallah.sade,buluşacakmışız falan
bu arada günaydın güzeller
günaydın canım

aynen canım,sadece kullandığın oda ve mutfağı temizleme vakti geldi,Allahın zniyle doğumdan sonra bayılana kadar temizlik yapmak istiyom,stres atılmalı ama de mi

ayşem Allah hayra çıakrsın kız ne güzel olurdu bulaşabilsek ama nerde siz nerde biz nerde
kız sorma valla o kadar çok yorulmuşum şuan ayaklarımı hiç bi yere sığdıramıyorum uzatıyorum olmuyo altıma topladım yok huzurum yok ağrıdan valla dün tatil yaptıkda evde yorulduk bugün müdürüm izinli gelmicek cuma ve c.tesi diğer sekreter arkadaş izin aldı onun yerine iki gün ben bakıcam yani dünki tatil fazlasıyla çıkcak şu üç günde bu hafta biran evvel bitsinde haftaya artık c.tesileri gelmeyim die dört gözle bakıyorum

kızlar dün akşam perdelerimiz geldi çok şükür içimize sindi çok beğendik ailecek sizde beğencekmisiniz bakalım

perdeci abimiz odayı biraz dağıttı ama neyse cibinliğimizde aynı tülden geldi takılmadı daha cibinlikte takılınca daha başka olucak sanırım

evet özellikle ayağımın altı topuk kısmı ağrıyor ,terlik bile giymek istemiyorum batıyor. Masaj yapınca rahatlıyor ama sürekli yapmak gerek. Geçen ütüyü sandalyede oturarak yaptım yinede yarısında pes ettim kalanlarla hergün bakışıyoruz , hafta sonu yeni katılacaklarla tekrar deneyecem .Eşime söylesem yap diye haberim olmatan toplar ütücüye götürür, ütüyede para verirsek evin yolununu bulamayız

kızlar dün akşam perdelerimiz geldi çok şükür içimize sindi çok beğendik ailecek sizde beğencekmisiniz bakalım

güle güle kullanın çok güzel olmuş oda çok huzur verici görünüyor , insanın bebek olası gelir. Rüzgar doğunca mis gibide kokar o kokuda yanına kıvrılıp uzanırsın.Allah Mutluluğunuzu kat kat artırsın. Bu odada kardeş sesleride yankılansın.

ahhh bizim bu eşler ben bi dönem veriyodum ütücüye ama kampanyalı bir yer denk getirmiştik ve ev taşıma telaşımız vardı ozamanlar bizim evde ütü çok çıkıyor ya hele bir hafta ütüyü kaçırdın mı bi dahaki haftaya aman aman annem sağolsun giyim ütülerimizi hep annem yapıyo benim eşim iş gereği bide kumaş pantalon gömlek giyiyo babamla eşim giyim konusunda resmen yarışırlar birbirleriyle arada olanda annemle bana oluyo işte ya yıkaması bitiyo ne ütülemesi dün bende sabah 8 de ütü yapmaya başladım bi yandan oğluşun eşyalarını yıkadım bide hani zevk alıyosun o an anlamıyosun yorulduğunu aman benim gibi olmayın bebiş kıyafetleri için dinlene dinlene yapın ve tavsiyem biran önce başlayın daha da ağırlaşmadan

kızzz sağlıcakla kullanın inşallah çok güzel olmuş canım
teşekkür ederiz ayşecim beğenmene sevindim

canım benim çok sağol amin inş...
çok kararsız kaldık tük rengi konusunda desenlilerden hoşlanmıyorum düz sade olsun dedik öyle mi olur bmöyle mi olur derken gerçekten ben bu kadar olucanı düşünmemiştim maliyetide çok iyi geldi çünkü o maliyete bu perde süper daha yüksek bütçe olsaydı tabi daha da güzel olabilirdi belki ama dediğin gibi huzur verici ferah oldu bi perde odayı çok değiştiriyo

herkeslere kocaman günaydın nasılsınız, bir yaramazlık yoktur inşallah. Bugün bizleri neler bekliyor acaba allah herkese kolaylık ,sağlık versin iyi çalışmalar

kızlaarrr günaydın nasılsınız bakim dunku tatılden sonra hapiniz dokulmüşünüz şşşşşşşşiiii bunlar tatlı yorgunluklar...aahhh siz bnm evi gorun heryer heryerde suan dokunmuyoruym 2 hafta sıonra el atıcam nasıpse...

maşallah cnm tam bi paşa odası olmuş sizinki sağlıkla huzurla uyusun inş oğluşun

günaydın canım benim amin inş.
valla sevgim saba tavsiyem bebişin hazırlıkları için dha fazla bekleme dün oğluşun eşyalarını yıkadım ütüledim ama bitmişim resmen şuan inan kendimde değilim yorgunluktan ki daha eşyaların yarısı bitmemiştir ağırlaşıyoruz farkında değiliz ama artık öle çok fazla iş beklemeyelim kendimizden evin temizliği için belki daha erken ama bebişin alışverişi hazırlıkları mayıs ta bitmeli bence birde dün hava o kadar sıcaktı ki anlatamam size kan ter içinde kaldım klimayı açcak kadar sıcaktı sende çalışıyosun bide belli vakitlerde yapabiliyoruz çok daha yorucu oluyor

sorma canım aynen valla 3 gundur sabahları mınıbuse yurudugumde kasıklarım agrıya agrıya yuruyorum..ayaklarımda uyusuyo..bilgecim bnm ev bıraz ufak bnde yatak odamla oturma odamı değiştiricem bnm için en öncelik düşündüğüm bu haftaya da halıları verıcem nasıpse hazırana kadar sermıycem ...bebeğin eksiklerii çok var bi turlu alamadım eşimlede 1 haftaya yakındır konuşmuyorum bakalım...nısan bıttı zaten mayısın basında baslıcam bnde artık...yavas yavas yapmaya bıde bn 32. haftamda cıkıcam nasıpse

hoşgeldin canım nasıl oldun iyi misin şimdi,ben de yardıma birini alcam da erken mi bilemedim,şöyle cam duvar silinsin istiyom da,halıları yıkamaya verdiğim vakit düşününüyom,sanırım ben de mayıs sonu gibi yaptırırım bilemedim,haziran da o gücü bulabilir miyim kendimde

canım bence de halıları serme bizde kaldırcaz halıları annemle eşimde terasta yıkıcaklar ama sermicem benim halılar bide beyaz krem hepside çok cabuk kirleniyo doğuma yakın sereriz canım 32 de çıkcaksan rapora rahat rahat yaparsın işlerini o zaman dinlene dinlene benim bi aksilik olmazsa haziran sonuna kadar çalışcam doğuma birkaç hafta izne çıkcam oda ne yapabilcem ki kız senin rapora bişey kalmamış ozaman önümüzdeki ay tatilsin hadi bakalım sevindim senin için

bn haftaya halıları verıcem cnm ne olur ne olmaz 30.lara dayanıyoz ama sermıycam hemen evde iş cok bnm camlar,perdeler,dolaplar,bebl için hazırlıklar,bebek sekerleri,kapı susu vs vs bunları dusundugumde anca yaparım dıyorum eee agırlastık artık erkenden yaparım dıyorum dınlene dınlene..son zamanlarımıda yuruslerle dınlenerek bıraz da keyıf yaparak gecırmek ıstıyorum sonucta bebişten sonra hep onunla ılgılenıcez dimi kızzz

bende bebeğin odası boyandıktan spnra kadın alıcam hiç bişy yapacak halim yok çünkü artık ciddi anlamda yoruluyorum en azından kadın cam dip köşe heryeri temizler boya badanadan sonra zaten sonrada bebek odası gelecek haziranın 6sında.... anca bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle yerleştir doğum zamanım gelir diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…