canım bence de halıları serme bizde kaldırcaz halıları annemle eşimde terasta yıkıcaklar ama sermicem benim halılar bide beyaz krem hepside çok cabuk kirleniyo doğuma yakın sereriz canım 32 de çıkcaksan rapora rahat rahat yaparsın işlerini o zaman dinlene dinlene benim bi aksilik olmazsa haziran sonuna kadar çalışcam doğuma birkaç hafta izne çıkcam oda ne yapabilcem ki kız senin rapora bişey kalmamış ozaman önümüzdeki ay tatilsin hadi bakalım sevindim senin için
bende bebeğin odası boyandıktan spnra kadın alıcam hiç bişy yapacak halim yok çünkü artık ciddi anlamda yoruluyorum en azından kadın cam dip köşe heryeri temizler boya badanadan sonra zaten sonrada bebek odası gelecek haziranın 6sında.... anca bebeğin kıyafetlerini yıka ütüle yerleştir doğum zamanım gelir diye düşünüyorum :)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese günaydınlarrr ben çok mutluyum bugünnn :) minik kurabiyemin odası ve perdeleri geldi. Pek güzel oldu. Içimize sindi. Odasında hayal ediyorum gidip gelip giriyorum :)
bilgecim perdelerin çok hoş güle güle kullan oğluşunla birlikte :)
günaydın kızlar ,
ateş88 canım odanız çok güzel olmuş güle güle kullanın :)
ben dün geldim bir ara sonra erkenden çıktım. temizliğe giriştim ben de iyi hissediyorum kendi mi diye diye her yeri elimden geldiğince yaptım. ama akşam olunca nasıl yorulduğumun farkı vardım.
masaj çok işe yarıyor gerçekten. eşime nerdeyse her akşam yaptırıyorum. o masaj yaparken de ben uykuya dalıyorum. rutine bağladık akşamlarımızı :)
ve nefesim bana yetmiyor. gerçekten daralıyorum. burnum tıkalı sanki sürekli derindne nefes alma ihtiyacı hissediyorum. daha iki gün oldu hava ısınalı nem beni resmen bunaltıyor. daha çok var napıcam bilemedim
günaydın kızlar ,
ben dün geldim bir ara sonra erkenden çıktım. temizliğe giriştim ben de iyi hissediyorum kendi mi diye diye her yeri elimden geldiğince yaptım. ama akşam olunca nasıl yorulduğumun farkı vardım.
masaj çok işe yarıyor gerçekten. eşime nerdeyse her akşam yaptırıyorum. o masaj yaparken de ben uykuya dalıyorum. rutine bağladık akşamlarımızı :)
ve nefesim bana yetmiyor. gerçekten daralıyorum. burnum tıkalı sanki sürekli derindne nefes alma ihtiyacı hissediyorum. daha iki gün oldu hava ısınalı nem beni resmen bunaltıyor. daha çok var napıcam bilemedim
aaaaa babam cok ıyı anlar artık musaıt bı zmaanında gelır yapar inş...kızz o bebek sekerlerını yapmak ne zevkli olur bı bılsen varya benım karsı ofiste bı kız sözlenıcek sözünde dağıtmak için seker yapmış cok tatlı cok guzel olmus ama onunda sekerı yenınce gerısını at cope bn daha farklı bişey yapmak istiyorum o kızında elınden boyle işler geliyor maşşallah ayyyy çok heyecanlı yaaa kız ılk bebmiz yaa insan istedıklerı olsun ıstıyor
bn haftaya halıları verıcem cnm ne olur ne olmaz 30.lara dayanıyoz ama sermıycam hemen evde iş cok bnm camlar,perdeler,dolaplar,bebl için hazırlıklar,bebek sekerleri,kapı susu vs vs bunları dusundugumde anca yaparım dıyorum eee agırlastık artık erkenden yaparım dıyorum dınlene dınlene..son zamanlarımıda yuruslerle dınlenerek bıraz da keyıf yaparak gecırmek ıstıyorum sonucta bebişten sonra hep onunla ılgılenıcez dimi kızzz
günaydın canımh hoş geldin teşekkür ederiz öncelikle
dün bende çok yoruldum oğluşun eşyalarını yıkadım ütüledim o anki heycandan yorulduğumu fark etmedim ama akşamdan beri berbat haldeyim kolum kanadım kalkmıyo artık bitik haldeyim valla
canım o nefes darlığı bende de çok fena var bu haftalarda genelde oluyo herkezde gece kaç defa nefes alamayıp uyandım dün gece özellikle korkmaya da başladım artık haftaya kontorlde dr anlatcam bu durumu benim astım rahatsızlığımda var
az öncede kafamdam beynim yüzüm bianda yanmaya başladı uyuştu gibi bi garip oldum tansiyonla alakalı bişey olabilir mi acaba Rabbim kalan vaktimizi sağ salim atlatmamızı evlarlarımıza sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin
gunaydınnn
o nenfes darlıgı bndede var sankı gun gectıkce dahada zorluyor gıbı hanı bı kasık suda bogulurum o derece tutamam yani..havalarda ısındı ıyıce bunaltıcı bı sekılde eee nem oranıda ist.un cok cok fazla Allah yardımcımız olsun
demi onun zevki bi başka olur elbette o yüzden bizde bişeyler yapmak istiyoruz ya bakalım mevlüt için şerbet bardağı yapcaz biz 50 tane cam bardak alcaz evde tüm malzememiz mevcut süsleme için bir iki deneme yaptık annemle dışarda yapılanlardan çok daha güzel ve ucuza geldi sadece bardak alcaz bakalım bizde yaptıkça paylaşırız artıkın
sorma canım aynen valla 3 gundur sabahları mınıbuse yurudugumde kasıklarım agrıya agrıya yuruyorum..ayaklarımda uyusuyo..bilgecim bnm ev bıraz ufak bnde yatak odamla oturma odamı değiştiricem bnm için en öncelik düşündüğüm bu haftaya da halıları verıcem nasıpse hazırana kadar sermıycem ...bebeğin eksiklerii çok var bi turlu alamadım eşimlede 1 haftaya yakındır konuşmuyorum bakalım...nısan bıttı zaten mayısın basında baslıcam bnde artık...yavas yavas yapmaya bıde bn 32. haftamda cıkıcam nasıpse
heee bebem ben de yaptım acemice bişi , canım benim eğer halimiz kalırsaaa eğlenceli geçiririz
SABAH OTOBÜSTE DARALDIM RESMEN ÜSTÜMDE Kİ HIRKAYI FALAN DAR ACELE ÇIKARDIMsanki boğazımı sıkıyorlar gibi geldi bişey durdu bağazıma minikler iyi olsun da geçecek nasıl olsa
Vallahi Allah yardımcımız olsun . şimdi anlıyorum yaza geliyor yandın diye felaket tellallığı yapan sinirleri
kızlar ya ben bi fenalardayım bugün yorugunluk vs. neysede yaklaşık 10 15 dakikadır kafamdan kaynar sular dökülüyo sanki kafam uyuşuyo yüzüm yanıyo falan tansiyonumu ölçtürdüm şimdi gayet iyi 11-6 nabuz 109 iki kez ölçtük 105 ve 109 çıktı normalde de benim 90 altında çıkmaz zaten ama ondanmıdır acep bilemedim kafamı tutamıyorum ya noldu bana böle
sevgican,eşin yurt dışına mı çıktı gülüm niye görüşemiyonuz kiii
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese günaydınlarrr ben çok mutluyum bugünnn :) minik kurabiyemin odası ve perdeleri geldi. Pek güzel oldu. Içimize sindi. Odasında hayal ediyorum gidip gelip giriyorum :)
bilgecim perdelerin çok hoş güle güle kullan oğluşunla birlikte :)
canlar hoşgeldiniz,herkes başka telaş içinde olunca biz de eksiklerimizin farkına varıyozzzgünaydın kızlar ,
ne yaptı da kızdırdı seniiii,yoksa sen mi posta koydun,tatlım canın sıkılmasın da,önemli olan ooookeşke yurt dışına cıksaydı ohh bi sure gormezdım hiç değilse ..yok cnm ben konusmuyorum kendılerıyle hafta sonundan beri..
canlar hoşgeldiniz,herkes başka telaş içinde olunca biz de eksiklerimizin farkına varıyozzz
ne yaptı da kızdırdı seniiii,yoksa sen mi posta koydun,tatlım canın sıkılmasın da,önemli olan oooo
heee bacılar aha da düğme dikme becerisi olmayan ben elimden bu geldi,bebek hediyesi işine de girmeyi düşünüyom bakalım
Eki Görüntüle 1084467
kızlar ya ben bi fenalardayım bugün yorugunluk vs. neysede yaklaşık 10 15 dakikadır kafamdan kaynar sular dökülüyo sanki kafam uyuşuyo yüzüm yanıyo falan tansiyonumu ölçtürdüm şimdi gayet iyi 11-6 nabuz 109 iki kez ölçtük 105 ve 109 çıktı normalde de benim 90 altında çıkmaz zaten ama ondanmıdır acep bilemedim kafamı tutamıyorum ya noldu bana böle
kızz bilgeee uzat ayklarını naptın yaaa,bidaha kendini zora sı-okacak bişey yapma,işlerimizi yapcaz yine ama dinlenerek,hastanelik olana dek yorulmanın kime ne faydası var,bişeyler ye-içkızlar ya ben bi fenalardayım bugün yorugunluk vs. neysede yaklaşık 10 15 dakikadır kafamdan kaynar sular dökülüyo sanki kafam uyuşuyo yüzüm yanıyo falan tansiyonumu ölçtürdüm şimdi gayet iyi 11-6 nabuz 109 iki kez ölçtük 105 ve 109 çıktı normalde de benim 90 altında çıkmaz zaten ama ondanmıdır acep bilemedim kafamı tutamıyorum ya noldu bana böle
canım sadece zaman geçsin diye yaptım,sterse de iyi geliyii,kendimi geliştirem bariwayyy bide acemiyim diyip bizi kandırıyor ne marifetler varmış sende bacım yaaa çok hoooşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?