2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen cnm 4 haftadan az bı zamanım kaldı su evı kendım istegım gıbı yapım gonlum rahatlıycak mayısın basında babamı cagırcam bnde o yapsın degıstırsın odaları yatak odası dolabım buyuk oldugundan biraz zahmetlı eee babamda ustası bu işlerın artık yarım gunde yapıverır ...sonrada bebek sekerı kapı susu onlarla ugrasırım evde

yardımcı kesinlikle lazım eğer yardım etcek kimse yoksa kadın tutmanız en iyisi dip temizlik eşlerle olcak bişy değil çünkü benim annem yapcak temizliği sağolsun kadın tutalım diyorum gerek yok diyo yavaş yavaş yaparım diyo halıları yıkıcaklar eşimle annem sonrada ufak ufak cam kapı başlıcaz temizliğe canım sende aslında bebişin eşyalarını hazirana bırakmasan iyi dün ben yarısını bile yıkamadım ama acayip yoruldum Allah tan odayı falan erken istedik biz boyası badanası bitti odası bitti sayılır oğluşun sadece az bi ufak tefek eksiği bide giyimlerinin bi kısmı kaldı çalıştığımız için pek gözüm basmıyo artık bide benimde annemden başka yardım etcek kimsem yok son aya bebek şekeri süslemeler o tür hazırlıkarı bırakcaz nasip olrusa

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese günaydınlarrr ben çok mutluyum bugünnn :) minik kurabiyemin odası ve perdeleri geldi. Pek güzel oldu. Içimize sindi. Odasında hayal ediyorum gidip gelip giriyorum :)

bilgecim perdelerin çok hoş güle güle kullan oğluşunla birlikte :)

günaydın kızlar ,
ateş88 canım odanız çok güzel olmuş güle güle kullanın :)

ben dün geldim bir ara sonra erkenden çıktım. temizliğe giriştim ben de iyi hissediyorum kendi mi diye diye her yeri elimden geldiğince yaptım. ama akşam olunca nasıl yorulduğumun farkı vardım.

masaj çok işe yarıyor gerçekten. eşime nerdeyse her akşam yaptırıyorum. o masaj yaparken de ben uykuya dalıyorum. rutine bağladık akşamlarımızı :)

ve nefesim bana yetmiyor. gerçekten daralıyorum. burnum tıkalı sanki sürekli derindne nefes alma ihtiyacı hissediyorum. daha iki gün oldu hava ısınalı nem beni resmen bunaltıyor. daha çok var napıcam bilemedim

günaydın canım teşekkür ederiz senin perdelerde süper olmuş sizde güle güle kullanın inş.
ohhh ne güzel dimi o mutluluk bi başka bizimde akşam geç vakit geldi perdelerimiz ay nasıl yorgundum ama solana gidiyorum oturuyorum hop tekrar oğluşun odasına

günaydın canımh hoş geldin teşekkür ederiz öncelikle
dün bende çok yoruldum oğluşun eşyalarını yıkadım ütüledim o anki heycandan yorulduğumu fark etmedim ama akşamdan beri berbat haldeyim kolum kanadım kalkmıyo artık bitik haldeyim valla
canım o nefes darlığı bende de çok fena var bu haftalarda genelde oluyo herkezde gece kaç defa nefes alamayıp uyandım dün gece özellikle korkmaya da başladım artık haftaya kontorlde dr anlatcam bu durumu benim astım rahatsızlığımda var
az öncede kafamdam beynim yüzüm bianda yanmaya başladı uyuştu gibi bi garip oldum tansiyonla alakalı bişey olabilir mi acaba Rabbim kalan vaktimizi sağ salim atlatmamızı evlarlarımıza sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin

gunaydınnn

o nenfes darlıgı bndede var sankı gun gectıkce dahada zorluyor gıbı hanı bı kasık suda bogulurum o derece tutamam yani..havalarda ısındı ıyıce bunaltıcı bı sekılde eee nem oranıda ist.un cok cok fazla Allah yardımcımız olsun

demi onun zevki bi başka olur elbette o yüzden bizde bişeyler yapmak istiyoruz ya bakalım mevlüt için şerbet bardağı yapcaz biz 50 tane cam bardak alcaz evde tüm malzememiz mevcut süsleme için bir iki deneme yaptık annemle dışarda yapılanlardan çok daha güzel ve ucuza geldi sadece bardak alcaz bakalım bizde yaptıkça paylaşırız artıkın

heee bebem ben de yaptım acemice bişi , canım benim eğer halimiz kalırsaaa eğlenceli geçiririz

SABAH OTOBÜSTE DARALDIM RESMEN ÜSTÜMDE Kİ HIRKAYI FALAN DAR ACELE ÇIKARDIM sanki boğazımı sıkıyorlar gibi geldi bişey durdu bağazıma minikler iyi olsun da geçecek nasıl olsa

Vallahi Allah yardımcımız olsun . şimdi anlıyorum yaza geliyor yandın diye felaket tellallığı yapan sinirleri

kızlar ya ben bi fenalardayım bugün yorugunluk vs. neysede yaklaşık 10 15 dakikadır kafamdan kaynar sular dökülüyo sanki kafam uyuşuyo yüzüm yanıyo falan tansiyonumu ölçtürdüm şimdi gayet iyi 11-6 nabuz 109 iki kez ölçtük 105 ve 109 çıktı normalde de benim 90 altında çıkmaz zaten ama ondanmıdır acep bilemedim kafamı tutamıyorum ya noldu bana böle

o nasıl oluyo bilge serbet bardağı var mı nette peki.bnde yapayım olmazsa zaten gunlerımı bu tur seylerle gecırmek ıstıyroeum acıkcası tv nın karsısına gecıp bacakalrımı uzatıp elımde sekerlerım tullerım vs.onlarla ugrasayım dıyorum ooooh miss ...

sevgican,eşin yurt dışına mı çıktı gülüm niye görüşemiyonuz kiii

heee bebem ben de yaptım acemice bişi , canım benim eğer halimiz kalırsaaa eğlenceli geçiririz

hehe evde olunca rahat rahat ustalıknan bişeyler ederük artık kızzz ..bnm onlar için halım kalır valla tv nın karsısında bacacıklarımı uzata uzata yaparım nasipse:118::118:

amiin artık katlanıcaz napalım Rabbim daha buyuk dert vermesin..artık iznimizde evdede cıbıl cıbıl gezeruk

cnm bi elini yuzunu yıka cok kotuysen ızın al veya uzanacak bıyer varsa ayalarını uzat gozlerını kapat halsız dusmussun bellı ondandır

canlar hoşgeldiniz,herkes başka telaş içinde olunca biz de eksiklerimizin farkına varıyozzz

keşke yurt dışına cıksaydı ohh bi sure gormezdım hiç değilse ..yok cnm ben konusmuyorum kendılerıyle hafta sonundan beri..
ne yaptı da kızdırdı seniiii,yoksa sen mi posta koydun,tatlım canın sıkılmasın da,önemli olan oooo

canlar hoşgeldiniz,herkes başka telaş içinde olunca biz de eksiklerimizin farkına varıyozzz

ne yaptı da kızdırdı seniiii,yoksa sen mi posta koydun,tatlım canın sıkılmasın da,önemli olan oooo

yok kız ne canım sıkılacak hoyyyt yeterinse yeterin artık bieee boyle daha iyi valla biraz mesafe koydum arama kendisi konuşmaya çalışyo ama cıks bi nebze gelmiyo içimden çok kırdı beni çoookkk ama yok bu sefer konusmuycm kararlıyım kız aklı başına gelene kadar resmi takılıyorum suan askıden olsa umrumda olur kafama takardım şimdi yok aramıyorum bıle ohhh kafam rahat şekerim burnu sürtsün biraz bakalım noluyo alıştı rahat o

BİLGEEEEEEE nasılsın canikom ne olduuu ses kısıldı sende iyi misin tatlım yoksam hayın patrondan izin mi alıyon ...bi cevap ver gariiii :18::18:

kızz bilgeee uzat ayklarını naptın yaaa,bidaha kendini zora sı-okacak bişey yapma,işlerimizi yapcaz yine ama dinlenerek,hastanelik olana dek yorulmanın kime ne faydası var,bişeyler ye-iç

wayyy bide acemiyim diyip bizi kandırıyor ne marifetler varmış sende bacım yaaa çok hoooşş
canım sadece zaman geçsin diye yaptım,sterse de iyi geliyii,kendimi geliştirem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…