2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Benim drum sezeryandan sonra normal doğum yaptırmış çok ama neye göre karar veriyo bilmiyorum..geçen biri sitesinden sormuş 2 sezeryanım var 3. Ye hamileyim normal yapabilirmiyim diye, ona cvpolarak yazmış, tek sezeryandan sonra normal okuyor ama 2 sezeryan sonrası riskli diye...

Mrb yenı katıldım aranıza 28+3 günlük hamileyimm ve çok heyecanlıyımm :)

Hosgeldin canim ayniymisiz bizde oglumla 28+3 olduk bugun sizin cinsiyet ne nasil gidiyo

canim ilk kez nst ye baglandim iki rakam vardi biri kalp atisiydi digeride agriydi galiba tam bilmiyorum dr da kac oldugunu söylemedi ama o ikinci değer sanciysa 30-35i buldu

temmuza kadar bir daha olmaz inşallah şimdi nasılsın?
benim bir arkadaşta benden iki hafta küçük gebe ama üçüz bebeklere yaklaşık bir aydır hastanede yatıyor ve dün sancısı 100 lere kadar çıkmış ama çok şükür daha doğurmadı 33. haftayı bekliyorlar....allah hepimize vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

kizlar bu arada ben innohep kullaniyorum var mi aranizda benim gibi kullanan ve bende plesenta previera durumu var bu durumda olanda var mi

slm kızlar
size bir şey sorcam aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı ben kızımda 28.haftada bunun için iğne vurdurmuşdum. ama bu hamileliğimde daha vurdurmadım dr umu aradım 30. haftaya vurdurabilirsin dedi. aklıma takıldı o zman geçikmiş olmam mı

hayırlı cumalar hayırlı günler harkese...
sevgi habersiz bırakma kontrolden sonra canım sen olumlu düşün bebişin iyidir annesi...

bendede var kan uyusmazligi bende 31+4 gunluk hamileyim ilk gebeligimde 3 kere olmustum ama bunda daha olmadim

canım benim heycanlı olman çok normal hepimiz randevu günlerimizde başka bir heycana kapılıyoruz paşa çok iyidir eminim keyfi yerindedir güzel haberler vericeksin bizede gör bak dualarımız sizinle canım benim
kız bugün sağlık ocağına gittim hemşire diyoki çantan hazırmı yok dedim herşeyimiz hazır bi çantamız hazır değil hazırla artık diyo heycan yaptım bende Rabbim sağlıkla vaktinde gelmeyi nasip etsin inş. ailecek görüştüğümüz bi arkadaşımız daha hamileydi az önce doğum yapmış 3,300 doğmuş bebiş çok iyimiş nasıl merak ediyorum eşim akşam yoldan gelcek görme şansımız varsa hastaneye gidip görmek istiyorum bebişi o mis kokusunu bi içimize çekelim
birde sepet süsledim bugün bi tane kız çok zevkli bu iş sende rapora çıkta evde kendin yap süslemelerini insan başka bi zevk alıyo valla

öyle sanarsın sen ayşem istanbulda hava soguk yagmur sabahtan beri dinmedi valla ama bn bu havayıda seviyorum ne kadar uykumu getırsede ...hmm sizin işyeri takipciii..neyse senın raporada fazla kalmadı herhal

Mrb yenı katıldım aranıza 28+3 günlük hamileyimm ve çok heyecanlıyımm :)
hoşgeldin cnm sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına
Merhaba kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah..

hayırlı cumalar
hosbuldum tesekkur ederim

hoşgeldin cnm sağlıkla al inş yavucugunu kucagına
hayırlı cumalar hayırlı günler harkese...
sevgi habersiz bırakma kontrolden sonra canım sen olumlu düşün bebişin iyidir annesi...
cnmmmm çok sağol az kaldı valla bi gorsem paşamı bi geçsem kendimden vok merak ediyoruuummm..sağol tatlım Allah razı olsun...
oyyyy bilgemm Alllah razı olsun cnm inş duanı eksik etme tatlım ..kız sen neden 2 gun rpor aldın kiii anlamadım ..çanta mı ohooo ben çantayı bırak daha bebğimin beşiğini hazırlamadım offf.neyse Allah yardıcımız olsun..kan neden verdin cnm degerlerıne mı baklacak..kız sen 20 mayıs ta cıkıyon mu kesiiinn ayyyyy ne guzel evden yazısırık haaa ..arkadasının bebişinide Allah bağışlasın anasına babsına cnm ..
sıkıntıdan patladım :122::122: napıyosunuz nerelerdesiniz burasıda bugün çok sessiz :S

he yaa bugun ne sessızmiş topik .. sende cıkmışın beaaa

Sevgicim inşallah kontrolün iyi geçer dua ettim bebişine ben de haberlerini bekliyorum..

Sevgicim inşallah kontrolün iyi geçer dua ettim bebişine ben de haberlerini bekliyorum..

çok sağol cnmmmm Allah razı olsun çok heyecanlıyım bu sefer önceki randevularımda da heyecanlanırdım ama bu sanki farklı acaba 1 aydan fazladır gormedıgım için mi yoksa renkliye gıreceğimden dolayı mı bilemedim yüzü falan goruncek yaaa

öyle sanarsın sen ayşem istanbulda hava soguk yagmur sabahtan beri dinmedi valla ama bn bu havayıda seviyorum ne kadar uykumu getırsede ...hmm sizin işyeri takipciii..neyse senın raporada fazla kalmadı herhal
yok bebemmm sgk da çalışıom ya,kim neden dr gitmiş,ne raporu almış kabak gibi görünüyo,bu haftayı sakin geçirdik şükür,eve gidelim dinlenelim bebemmm ya bebek bakım seti,anne külodu,sütyen ve kendime cilt sabunu aldım,geriye ped ,bez işi kaldı. :49

ayyy sorma cnm yaaa benım o kadar çok eksiğim varkiii anlatamam işte bakalım bnde bu haftadan sonra tatmamlıycam nasipse

Aysecim bende antepteyim ve yeni doktor arayisindqyim sen hangi hastaneye kime gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…