- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
yok doğru diyorsun, hatta ben bunu anlatmıştım. sez. dikişinin yırtılma riski var ve bu allah muhafaza bebeğin ölümü ile sonuçlanıyor ve kimse o riski almıyor demişti dr.um
ama şu an kafası bildiğin kanalda! olur da su gelirse sancı başlarsa ve doğmaya niyetlenirse doğum kanalına giren bebek sez. ile alınmyor o da riskli çünkü... yani takip olacak büyük ihtimalle. ya yukarı çıkmasını bekleyip uygun bir zamanda sez. alacak, ya da daha erken (kilosu da azken) doğmaya karar verirse normal herhalde.. aslında diyorum ya şu an belli değil hiçbir şey...
dr. şunu diyor sen avrupada olsan zaten sez.a almazlar direk normale gidersin diyor adam...
tr. de yemiyor ama sez.lıyı normale almak!
canim ilk kez nst ye baglandim iki rakam vardi biri kalp atisiydi digeride agriydi galiba tam bilmiyorum dr da kac oldugunu söylemedi ama o ikinci değer sanciysa 30-35i buldu
Mrb yenı katıldım aranıza 28+3 günlük hamileyimm ve çok heyecanlıyımm :)
Kaçıncı haftandasin canim ben bugün tam 31 oldum cok tekmeliyor. Gece uyutmuyor artik uykum şimdiden düzensiz hamileliğin ilk dönemlerine döndüm 1 haftadır gün içinde uzaninca uyuyakaliyorum ses gürültü fark etmiyor. Ondan önceki haftalarda 6 da uyaniyordum cin gibiydim uykum gelmiyordu. Sürekli hormonlar değişiyor işte.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb yenı katıldım aranıza 28+3 günlük hamileyimm ve çok heyecanlıyımm :)
Hosgeldin canim ayniymisiz bizde oglumla 28+3 olduk bugun sizin cinsiyet ne nasil gidiyo
canim ilk kez nst ye baglandim iki rakam vardi biri kalp atisiydi digeride agriydi galiba tam bilmiyorum dr da kac oldugunu söylemedi ama o ikinci değer sanciysa 30-35i buldu
bilgem gunaydın tatlım bnde burdaki işleri bitirmeye çalışyorum cnm yerime eleman bakıyorlar..randevum akşam 20:15 de bilgem bakalım çok heyecanlıyım ne yalan söylim 1 aydan fazladır gormedım yavrusumu nasıl acaba durumu dr ne dıycek..bide renkli ye gırecegımden acaba yüzünün fotosunu verır mi kızçok merak ediyorum aslında ama suan bnm için en önemli olan sağlığının durumunu iyi olması bn nedense her gittiğimde bi panik bi tedirginlik duyuorum Allah a emanet ettim yavrumu bn başından beri dualarnı eksik etme tatlım cuma yüzü suyu hürmetine inş bebğim iyidir..tüm bebişler sağlıkla gelir inş.(aminnn)
öyle sanarsın sen ayşem istanbulda hava soguk yagmur sabahtan beri dinmedi valla ama bn bu havayıda seviyorum ne kadar uykumu getırsede ...hmm sizin işyeri takipciii..neyse senın raporada fazla kalmadı herhalSEDACAN manken gibiyse ben değilimdir canım,
SEVGİCANIM ben tetanoz dr.son haftaya kadar beklesen de olur dedi geçen ay,o yüzden gecikti biraz,ayıca ıstanbulun havası eminim güzeldir ama antep çok bunaltıcı sıcak ,yürümekte zorlanıyo insanbeni işyerinde idare eden bi amca arkadaş var sağolsun,rapor ileri zamanda daha çok lazım olacak diye şimdiden almamaya çalışıyom bebuşşşş ben saklayamam ayrıca,medula sistemden görüyolar,kim neden rapor almış falan
hoşgeldin cnm sağlıkla alırsın inş bebişini kucağınaMrb yenı katıldım aranıza 28+3 günlük hamileyimm ve çok heyecanlıyımm :)
Merhaba kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah..
hosbuldum tesekkur ederim
cnmmmm çok sağol az kaldı valla bi gorsem paşamı bi geçsem kendimden vok merak ediyoruuummm..sağol tatlım Allah razı olsun...hayırlı cumalar hayırlı günler harkese...
sevgi habersiz bırakma kontrolden sonra canım sen olumlu düşün bebişin iyidir annesi...
oyyyy bilgemm Alllah razı olsun cnm inş duanı eksik etme tatlım ..kız sen neden 2 gun rpor aldın kiii anlamadım ..çanta mıcanım benim heycanlı olman çok normal hepimiz randevu günlerimizde başka bir heycana kapılıyoruz paşa çok iyidir eminim keyfi yerindedir güzel haberler vericeksin bizede gör bak dualarımız sizinle canım benim
kız bugün sağlık ocağına gittim hemşire diyoki çantan hazırmı yok dedim herşeyimiz hazır bi çantamız hazır değil hazırla artık diyo heycan yaptım bende Rabbim sağlıkla vaktinde gelmeyi nasip etsin inş. ailecek görüştüğümüz bi arkadaşımız daha hamileydi az önce doğum yapmış 3,300 doğmuş bebiş çok iyimiş nasıl merak ediyorum eşim akşam yoldan gelcek görme şansımız varsa hastaneye gidip görmek istiyorum bebişi o mis kokusunu bi içimize çekelim
birde sepet süsledim bugün bi tane kız çok zevkli bu iş sende rapora çıkta evde kendin yap süslemelerini insan başka bi zevk alıyo valla
sıkıntıdan patladım :122::122: napıyosunuz nerelerdesiniz burasıda bugün çok sessiz :S
öyle sanarsın sen ayşem istanbulda hava soguk yagmur sabahtan beri dinmedi valla ama bn bu havayıda seviyorum ne kadar uykumu getırsede ...hmm sizin işyeri takipciii..neyse senın raporada fazla kalmadı herhal
hoşgeldin cnm sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına
hayırlı cumalar
hoşgeldin cnm sağlıkla al inş yavucugunu kucagına
cnmmmm çok sağol az kaldı valla bi gorsem paşamı bi geçsem kendimden vok merak ediyoruuummm..sağol tatlım Allah razı olsun...
oyyyy bilgemm Alllah razı olsun cnm inş duanı eksik etme tatlım ..kız sen neden 2 gun rpor aldın kiii anlamadım ..çanta mıohooo ben çantayı bırak daha bebğimin beşiğini hazırlamadım offf.neyse Allah yardıcımız olsun..kan neden verdin cnm degerlerıne mı baklacak..kız sen 20 mayıs ta cıkıyon mu kesiiinn ayyyyy ne guzel evden yazısırık haaa ..arkadasının bebişinide Allah bağışlasın anasına babsına cnm ..
he yaa bugun ne sessızmiş topik ..sende cıkmışın beaaa
Sevgicim inşallah kontrolün iyi geçer dua ettim bebişine ben de haberlerini bekliyorum..
yok bebemmm sgk da çalışıom ya,kim neden dr gitmiş,ne raporu almış kabak gibi görünüyo,bu haftayı sakin geçirdik şükür,eve gidelim dinlenelim bebemmm ya bebek bakım seti,anne külodu,sütyen ve kendime cilt sabunu aldım,geriye ped ,bez işi kaldı. :49öyle sanarsın sen ayşem istanbulda hava soguk yagmur sabahtan beri dinmedi valla ama bn bu havayıda seviyorum ne kadar uykumu getırsede ...hmm sizin işyeri takipciii..neyse senın raporada fazla kalmadı herhal
yok bebemmm sgk da çalışıom ya,kim neden dr gitmiş,ne raporu almış kabak gibi görünüyo,bu haftayı sakin geçirdik şükür,eve gidelim dinlenelim bebemmm ya bebek bakım seti,anne külodu,sütyen ve kendime cilt sabunu aldım,geriye ped ,bez işi kaldı. :49
yok bebemmm sgk da çalışıom ya,kim neden dr gitmiş,ne raporu almış kabak gibi görünüyo,bu haftayı sakin geçirdik şükür,eve gidelim dinlenelim bebemmm ya bebek bakım seti,anne külodu,sütyen ve kendime cilt sabunu aldım,geriye ped ,bez işi kaldı. :49
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?