yok bebemmm sgk da çalışıom ya,kim neden dr gitmiş,ne raporu almış kabak gibi görünüyo,bu haftayı sakin geçirdik şükür,eve gidelim dinlenelim bebemmm ya bebek bakım seti,anne külodu,sütyen ve kendime cilt sabunu aldım,geriye ped ,bez işi kaldı. :49
moralim çok bozuk eşimle kavga ediyorum tek neden de benm gebelik şekerim elimden geldiği kadar doktorun verdiği diyete uymaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum sütlaç kazandibi filan yiyorum ama sanki dünyaları yemişim gibi tepki veriyor ağlıyorum yedikten sonra egzersiz bile yapıorum ama lafları çok koyuyor anommalili doğarsa seni yaşatmam mahvederim obez çocuk istemiyorum senn yüzünden oğlum sezeryanla doğacak daha neler neler okulda yeteri kadar yoruluyorum enerjim hiç kalmıyor arada acıcık sütlü tatlı yesem nolucak sanki yaa çıldırmak üzeriyim 2 aydır şeker namına hiç bir şey yemedim patates, beyaz ekmek kızarmış hiç bir şeyi yiyemiyorum yediğim şeyler sadece süt ve et ürünleri oda acıcık(( dün doktordaydım suyum normal bebeğim haftasına göre kilolu ve önde gidiyor 1980gr dedi doktor normalde de 30 haftayken 31+6 görünüyorum ((( lafları bi duysanız düşüp bayılırdınız eşimden soğudum yeminle çok korkuyorum oğlusuma bişi olcak diye yardım edin moral verin nolurrrrr (( hemde sadece 3 kg aldım hamilelikten sonra ((
Canım heyecanlanman çok normal epeydir görmemişsin bi de şimdi daha hızlı büyüdükleri için çabuk değişiyorlar,yüzünü görmek ayrı bi merak konusu zaten :) inşallah güzel geçer az kaldı bak :)çok sağol cnmmmm Allah razı olsun çok heyecanlıyım bu sefer önceki randevularımda da heyecanlanırdım ama bu sanki farklı acaba 1 aydan fazladır gormedıgım için mi yoksa renkliye gıreceğimden dolayı mı bilemedim yüzü falan goruncek yaaa
moralim çok bozuk eşimle kavga ediyorum tek neden de benm gebelik şekerim elimden geldiği kadar doktorun verdiği diyete uymaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum sütlaç kazandibi filan yiyorum ama sanki dünyaları yemişim gibi tepki veriyor ağlıyorum yedikten sonra egzersiz bile yapıorum ama lafları çok koyuyor anommalili doğarsa seni yaşatmam mahvederim obez çocuk istemiyorum senn yüzünden oğlum sezeryanla doğacak daha neler neler okulda yeteri kadar yoruluyorum enerjim hiç kalmıyor arada acıcık sütlü tatlı yesem nolucak sanki yaa çıldırmak üzeriyim 2 aydır şeker namına hiç bir şey yemedim patates, beyaz ekmek kızarmış hiç bir şeyi yiyemiyorum yediğim şeyler sadece süt ve et ürünleri oda acıcık(( dün doktordaydım suyum normal bebeğim haftasına göre kilolu ve önde gidiyor 1980gr dedi doktor normalde de 30 haftayken 31+6 görünüyorum ((( lafları bi duysanız düşüp bayılırdınız eşimden soğudum yeminle çok korkuyorum oğlusuma bişi olcak diye yardım edin moral verin nolurrrrr (( hemde sadece 3 kg aldım hamilelikten sonra ((
Sewgii valla çok sıkıcı birgün canım yainşallah güzel haberler alıcaksın kuzucuktan :) akşam yaz mutlaka bakıcam bende :) merakla bekleyenlerdenim. benim haftaya salı 3 hafta olucak .salının gelmesini bekliyorum meraktan çatlıyorum valla :)
eşine de maşallah. bebeğini düşündüğü kadar annesinin moralini bozduğunda onun da psikolojisini etkileyeceğini düşünemiyor mu ?senden daha iyi düşünemeyeceğinden eminim . bizim bebek de 2 haftaya yakın önden gidiyor hatta kafası da büyük çıkıyor. şeker falan çıkmadı çok şükür . ve 14 kg aldım başından beri. benim gibi olsan vurur desene ailede genetik koca kafalı bizim bebeklerin hepsi :) takılma boşver seni germesine izin verme . bişicik olmaz tosun paşa olucak belli ki:)
Canım heyecanlanman çok normal epeydir görmemişsin bi de şimdi daha hızlı büyüdükleri için çabuk değişiyorlar,yüzünü görmek ayrı bi merak konusu zaten :) inşallah güzel geçer az kaldı bak :)
Yani arkadaşım eşine ne demeli bilemedim ayıp ya bu kadar üzerine gelmemeli.Sen ister miydin böyle olmasını hey yarabbim..Duymamaya çalış söylediklerini diyicem ama zor biliyorum.Allah yardımcın olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herkese bi günaydın diyelim öncelikle!!!!!
bir de hayırlı cumlarımızı ekleyelimmmmmm
sonraaaa ilk annemizi alkışlar ve maşallahlar eşliğinde tebrik edeliiiimmm , dualarımızı da eksik etmeyeliiiimmmmmm
gelelim benden haberlere,
Salı günü dr.a gittim 30+0 dık
biraz şoka uğradık çünkü bebeğin kafası baya baya aşağıda, bizim prenses dönmüş de doğuma hazırlanıyormuş meğersem.
15 temmuzda bekleniyor ama dr.um bırak temmuzun ortasını haziranın sonunu bile zor görürüz dedi.
pozisyonunun değişmesini bekleyeceğiz, değişmezse ben de umutsuz ev kadını gibi evde raporla geçirenlerden olacağım
Defne hanım 1658 gram ve 42 cm idi.
haydi maşallah diyeliiimmmmm, hepinizi öpeliimmmmmmmmmmm
Bende de seker var canim bi aydir diyete uyuyoum ama seni cok ii anliyorum cok zor ya yasak ya insanin cani daha bi istiyo karpuz yicektim gecen onu bile onumden aldi kiziyo ama oyle beni kiracak sekilde degil az kaldi hayatim sabret falan ama hic ise yaramiyo valla
Kızlar merhaba,
Ben Eylül annesiyim ve daha deneyimli olan sizlerin yardım ve yorumuna ihtiyacım var.
Geçen gün detaylı ultrasonum vardı. Detaylı ultrasonu yapan radyolog bebeğin kalbinde intrakardiyak odak gördüğünü bunun tek başına birşey ifade etmediğini sık görülen birşey olduğunu amniyosentez önermediğini amniyosentez yaptırmaya kalksam onun riskinin bundan fazla olduğunu söyledi ve ben kafam allak bullak çıktım tabi ordan. Sonra kendi doktoruma gittim ve bu durumun beni korkuttuğunu amniyosentez veya harmony testi yaptırmak istediğimi anlattım. Kendi doktorum yine bunun çok sık rastlanan bişey olduğunu hiçbirşey ifade etmediğini amniyosentezi nerden çıkardığımı zorla sağlıklı bebeği rahatsız etmeye çalıştığımı eğer kendi ikna edemediyse bide istersem perinataoloğa görünmemi söyledi. Bende bu seferde Prof ve riskli gebelik uzmanı bir perinataoloğa gittim. Oda bakıp aynı şeyi gördüğünü ama bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi.
Bu görünen şeyin farklı isimleri; kalpte intrakardiyak odak, kalpte hiperokojen fokus, kalp kalsifikasyonu, kalpte beyaz leke, kalpte kireçlenme olarak geçebiliyo. Farklı bulgularla birlikte görüldüğünde bir anomali belirtisi olarak algılanabiliyor. Kalpte olan bir rahatsızlıktan olmadığını hamileliğin son aylarında kendiliğinden kaybolacağını söylediler bana.
Merak ettiğim şey kızlar, bunu duyanınız var mı??
Madem sık olan bişey burda kaç kişiyiz bizde niye kimsede böyle bişey duymadım
Konuyla ilgili bilgi veya tecrübesi olan varsa merak ve tedirginlikle bekliyorum.
Hepinize sağlıklı güzel doğumlar ve çok sevgiler..
Selam canim ben de bugun gordum antepten oldugunu :) ben ilk iki kontrolu primere manolya hanim var ama hastanenin bi uckagidini gordum, simdi hatem de yilmaz beye gidiyorum çooook yogun ama ben memnunum canim sen kime gidiyosun?Aysecim bende antepteyim ve yeni doktor arayisindqyim sen hangi hastaneye kime gidiyosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mesajıma yanıt veren herkese teşekkür ediyorum içim acıcık rahatladı bende takmamaya çalışıyorum ama elimde değil
slm canım sgkda çalışıosunya sana bir sorum olacaktı çalışan öğretmenler rapor parası diye birşey alıyorlarmış diye duydum toplam 16 haftalık olarak hesaplanıyormuş. yaklaşık 8-9 bin tl alıyorlarmış falan diye duydum. sen böyle bir şey duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?