2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

teşekkürler canım hafta içi hatırlatırım inşallah :) eşimin her zman tepkileri abartılıdır zaten öküzün teki oldu çıktı :)

Kızlar az önce geldim kontrolden işler hiçte umdugum gibi geçmedi ayan çok moralim bozuk bebegimin sol bobregi olması gerektiginden daha fazla büyümüş 7 mm den 23.9 a çıkmış dr 10 mm den yukarı olursa sorun teşkil eder dedi ama ayan yapilabilecek boşu yok suyum iyi olduğu için dogumdan sonra takip edilecek ama durum devam edecek gibi doğumdan sonra bişey takılıp suyu boşaltcaklar ışte beni çok üzen durumda bu bn evladima daha minicik yüreğiyle bişey takılmasına çok ağladım.Allah im beterinden korusun yinede ama gerçekten annelikte buymuş bebeğinin tirnagina bişey olsa benim canım yanar güzel yavrum benim kelebegim ..

Kızlar sizde dua edin benim için suyum azalmasın çünkü suyu azalirsa erken doğumla karşı karşıya kalicam..Allah im tüm yavrularimizi korusun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağlık ocağı arıyor iki haftadır gel kan testi yapcaz kontrol etcez die gelemediydm işlerden dolayı son olan olaylardan sonra bugün gidip iki gün rapor alayım c.teside evde olurum dedim işyerinede rahatsızım ağrılarım var dr rapor verdi dedi heee kız 20 mayısta nasip olursa rapora çıkıyorum senin tmm ne zaman rapor
kızzz sanırsam kontrolden çıktınınız bu saatlerde naptınız acep meraklandım kuzuyu gördün güzel haberler aldın havalarda ucuyosundur şuan inşşşşş

oyyy canım yazdığını görmedim direk cevap yazdım seni merak etmiştim bende kuzum benim üzme kendini bol bol dua edelim paşaya Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin canım benim ya kıyamam ben sana

Canim üzme kendini.inan her an hersey olabiliyor.bir bakmissin iyiler bir bakmissin kötü. Allah daha beterinden korusun insallah.benim bebegiminde kafasinda kist vardi doktor onenli degil gecer demesine ragmen cok uzulmustum.ama daha kotisunu dusununce sukrettim ve gecti cok sukur.caresi olmayan seylerle sinanmayalim onemlisi bu.melegini üzme bence.hersey güzel olcak allahin izniyle.

Canım bende harmony yi araştırıyorum şimdi. Yabancı forumlarda yanlış negatif diil ama yanlış pozitif lere rastladım çok.. Ya yanlış pozitif çıkarsa ve amniyosentez ile bebeğimi durup dururken riske atarsam diye korkuyorum ama kalan hamileliğimide bu evhamla geçirmek istemiyorum senin gibi..
Sonuçların kaç gün sonunda geldi canım? Onlar mı seni aradılar yoksa illa doktorun aracılığı ile mi paylaşıyorlar sonuçları? Hastanede mi verdin kanı hemşire mi geldi? Çok sordum:) teşekkür ederim çok yardımın için..

Canım ya üzme kendini lütfen..Biliyorum kolay değil ama iyi düşünmeye çalış,şu an suyun iyiymiş Allahın izniyle zamanında doğurursun inşallah..Böbrek meselesi de çözümsüz değilmiş çok şükür inşallah iyi olur her şey..Dua edicem sizin için..

Hepinizden Allah razı olsun kızlar tel den giriyorum alintilayamadim Rabbim beterinden saklasin tabi dr rapor yazdı doğumdan sonrası için bebeğim i kadar tatlıydiki kızlar tombis bi yüzü vardık minicik dudaklari elleri her zaman ki gibi başında yüzünü kapattı usg ye sığmadı bitanem foto alamadık o yüzden dr boy ve kilosuny da söylemedi artık haftaya kontrol e giricem kendi dr o zaman öğrenirim artık

Amin canım benim maşallah bebişine çok tatlıdır eminim..Allah nazarlardan saklasın..

canımm benimm belkide bu konuda seni en iyi anlayanlardan biriyim..dua ediyoruz Rabbim dermansız dert vermesin diye bu halimizede şükrediyoruz ama minicik bedenlerine bişeyler yapılması ihtimali üzüyor bizi..kıyamıyor insan daha görmeden iğne batmasına gönlü razı olmuyor... Rabbim büyüktür bi bakarsın büyüme durur ve geriler..benim bebeğimde 2 hafta aradan sonra büyüme olmamış hala inanamıyorum ayın 14'ünde bi doktora daha gidecem o doktorda öyle söylerse anca inanırım sanırım.. bizdede biliyosun sınır çook ileride büyüme durmuş olsa bilee durum çok ileride inş. doğunca hiç bi sorun yaşamayız..korktuklarımız başımıza gelmez canım..her zaman dualarımdasın..sıkma tatlı canını..biz yine tevekkül edelim dua edelim taktir yine Allahın..Kaderde ne varsa onu yaşayacağız..Rabbim dermansız büyük hastalık vermesin cnm..öpüyorum oğluşunu ve iyileşeceğine inanıyorum

Allah şifa versin kuzumm. Rabbim büyük doğuma kadar dua edelim inş sağlıkla doğucak bebeğin. Gun doğadan neler doğar. Dua et bol bol.

kizlarrr internette bi video var harika ne olur izleyin...google a yazin dunyanin en zor meslegi annelik yazin gelen videoyu izlerseniz gercekten cok guzelll

Gunaydin zeynepcim gece cikmistim yazdigini gormedim.
Biz iyiyiz oglusumla, buyuyoruz iste sen nasilsinizz, prensesimizle nasil gidiyo vee ismi kesinlesti mi
tatlım iyi geceler evet kesinleşti inş azra cemre olcak siz ne karar verdiniz...sağlıkla inşallah kucağımıza alırız..

kizlarrr internette bi video var harika ne olur izleyin...google a yazin dunyanin en zor meslegi annelik yazin gelen videoyu izlerseniz gercekten cok guzelll
iyi ıgeceler özgecim birazdan bakarım...hamilelik nasıl gidiyor_?

tatlım iyi geceler evet kesinleşti inş azra cemre olcak siz ne karar verdiniz...sağlıkla inşallah kucağımıza alırız..

iyi ıgeceler özgecim birazdan bakarım...hamilelik nasıl gidiyor_?

hamilelik zor olsada guzel gidiyo prensesimi icimde hissetmek herseye bedel sikintili bi hamileligim var ama olsun 32. haftada olmak guzel.daha once erken dogum nedeniye kaybetmistim oglumu ((

hamilelik zor olsada guzel gidiyo prensesimi icimde hissetmek herseye bedel sikintili bi hamileligim var ama olsun 32. haftada olmak guzel.daha once erken dogum nedeniye kaybetmistim oglumu ((

anlıyorum canım üzüldüm inşallah prensesini sağlıkla kucağına alırsın benimde kemik ağrılarım var inşallah atlatıcaz bu günleri

anlıyorum canım üzüldüm inşallah prensesini sağlıkla kucağına alırsın benimde kemik ağrılarım var inşallah atlatıcaz bu günleri

insallah canim sende saglikla yavrunu kucagina alirsin kemik agrisi bendede var igne kullaniyorum o kemik agrisi erimesi yapiyo ve cok agrim oluyo ama gecicek bu gunler yeter ki meleklerimiz iyi olsun

insallah canim sende saglikla yavrunu kucagina alirsin kemik agrisi bendede var igne kullaniyorum o kemik agrisi erimesi yapiyo ve cok agrim oluyo ama gecicek bu gunler yeter ki meleklerimiz iyi olsun

inşallah canım sen de çok dikkat et rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın hamilelik bi çok güzel kim bilir kucağımıza alınca nasıl olcak şimdiden aklımız gidiyo

Valla en son gittimde normaldi iri falan demedi 24haftada sanirim 865 gramdi pazartesi gitcem bakalim ne kadar olmus ben 8 kilo aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…