Canim selam oncelikle esinin tepkileri biraz abartili olmus ben de kilo aliyom diye kiziyom kendime esim de gecen fazla yeme dedi yemekteyken :) rapor konusuna gelince bilfigim kadariyla emekli Sandığı rapor ucreti almiyo ama bana haftaivi hatirlatirsan sorayip o birime canm
Canm o dediginden cogumuzda var :)teşekkürler canım hafta içi hatırlatırım inşallah :) eşimin her zman tepkileri abartılıdır zaten öküzün teki oldu çıktı :)
sağlık ocağı arıyor iki haftadır gel kan testi yapcaz kontrol etcez die gelemediydm işlerden dolayı son olan olaylardan sonra bugün gidip iki gün rapor alayım c.teside evde olurum dedim işyerinede rahatsızım ağrılarım var dr rapor verdi dedi heee kız 20 mayısta nasip olursa rapora çıkıyorum senin tmm ne zaman raporöyle sanarsın sen ayşem istanbulda hava soguk yagmur sabahtan beri dinmedi valla ama bn bu havayıda seviyorum ne kadar uykumu getırsede ...hmm sizin işyeri takipciii..neyse senın raporada fazla kalmadı herhal
hoşgeldin cnm sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına
hayırlı cumalar
hoşgeldin cnm sağlıkla al inş yavucugunu kucagına
cnmmmm çok sağol az kaldı valla bi gorsem paşamı bi geçsem kendimden vok merak ediyoruuummm..sağol tatlım Allah razı olsun...
oyyyy bilgemm Alllah razı olsun cnm inş duanı eksik etme tatlım ..kız sen neden 2 gun rpor aldın kiii anlamadım ..çanta mıohooo ben çantayı bırak daha bebğimin beşiğini hazırlamadım offf.neyse Allah yardıcımız olsun..kan neden verdin cnm degerlerıne mı baklacak..kız sen 20 mayıs ta cıkıyon mu kesiiinn ayyyyy ne guzel evden yazısırık haaa ..arkadasının bebişinide Allah bağışlasın anasına babsına cnm ..
he yaa bugun ne sessızmiş topik ..sende cıkmışın beaaa
Kızlar az önce geldim kontrolden işler hiçte umdugum gibi geçmedi ayan çok moralim bozuk bebegimin sol bobregi olması gerektiginden daha fazla büyümüş 7 mm den 23.9 a çıkmış dr 10 mm den yukarı olursa sorun teşkil eder dedi ama ayan yapilabilecek boşu yok suyum iyi olduğu için dogumdan sonra takip edilecek ama durum devam edecek gibi doğumdan sonra bişey takılıp suyu boşaltcaklar ışte beni çok üzen durumda bu bn evladima daha minicik yüreğiyle bişey takılmasına çok ağladım.Allah im beterinden korusun yinede ama gerçekten annelikte buymuş bebeğinin tirnagina bişey olsa benim canım yanar güzel yavrum benim kelebegim ..
Kızlar sizde dua edin benim için suyum azalmasın çünkü suyu azalirsa erken doğumla karşı karşıya kalicam..Allah im tüm yavrularimizi korusun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim üzme kendini.inan her an hersey olabiliyor.bir bakmissin iyiler bir bakmissin kötü. Allah daha beterinden korusun insallah.benim bebegiminde kafasinda kist vardi doktor onenli degil gecer demesine ragmen cok uzulmustum.ama daha kotisunu dusununce sukrettim ve gecti cok sukur.caresi olmayan seylerle sinanmayalim onemlisi bu.melegini üzme bence.hersey güzel olcak allahin izniyle.Kızlar az önce geldim kontrolden işler hiçte umdugum gibi geçmedi ayan çok moralim bozuk bebegimin sol bobregi olması gerektiginden daha fazla büyümüş 7 mm den 23.9 a çıkmış dr 10 mm den yukarı olursa sorun teşkil eder dedi ama ayan yapilabilecek boşu yok suyum iyi olduğu için dogumdan sonra takip edilecek ama durum devam edecek gibi doğumdan sonra bişey takılıp suyu boşaltcaklar ışte beni çok üzen durumda bu bn evladima daha minicik yüreğiyle bişey takılmasına çok ağladım.Allah im beterinden korusun yinede ama gerçekten annelikte buymuş bebeğinin tirnagina bişey olsa benim canım yanar güzel yavrum benim kelebegim ..
Kızlar sizde dua edin benim için suyum azalmasın çünkü suyu azalirsa erken doğumla karşı karşıya kalicam..Allah im tüm yavrularimizi korusun..
Merhaba rapido,
Bahsettiğin şey benim bebeğimde var, kalbinde ekojen odak ve böbrek büyümesi bir arada. Söylediğin gibi tek başına anlam ifade etmeyip birden çok olduğunda anomali riskini arttıran bulgular. Ben de 22.haftada yapılan ayrıntılı ultrasonda öğrendim radyolog da kendi doktorumda içimi ferah tutmamı çok rastlanan bulgular olduğunu söyledi ama %1 de olsa riski arttıran bulgular olması ömrümüzden ömür gitmesine yetti. Geri kalan 3,5 ayı stresle geçirmemin daha sakıncalı olduğunu düşündük ve böyle bir durum olacaksa bile kendimizi hazırlayalım diye harmony testi yaptırdık biz. Allaha şükür temiz çıktı. Senin durumun bence çok farklı doktorların hepsi, tek başına bir bulgunun anlam ifade etmediği söylüyor. Benim doktorum bile sadece için rahat etsin dedi. Amniyosentezi hiç düşünmedik 1/250 bile olsa risk risktir. Topikte tek başına bu bulguları taşıyan bebeklerimiz var, genellikle böbrek büyümesi görülüyor. Benim gibi ikisi bir arada olan yok sanırım, hiç rastlamadım. İçin rahat etsin diyorsan harmony testi öneririm , sadece anneden alınan 2 tüp kanda bebeğin dnası inceleniyor. Biraz tuzlu bir işlem 2000 TL tuttu bizim yaptırdığımız. Aklına takılan bir soru olursa elimden geldiğince cevaplandırmaya çalışırım. Sen yine de yüreğini ferah tut.
Kızlar az önce geldim kontrolden işler hiçte umdugum gibi geçmedi ayan çok moralim bozuk bebegimin sol bobregi olması gerektiginden daha fazla büyümüş 7 mm den 23.9 a çıkmış dr 10 mm den yukarı olursa sorun teşkil eder dedi ama ayan yapilabilecek boşu yok suyum iyi olduğu için dogumdan sonra takip edilecek ama durum devam edecek gibi doğumdan sonra bişey takılıp suyu boşaltcaklar ışte beni çok üzen durumda bu bn evladima daha minicik yüreğiyle bişey takılmasına çok ağladım.Allah im beterinden korusun yinede ama gerçekten annelikte buymuş bebeğinin tirnagina bişey olsa benim canım yanar güzel yavrum benim kelebegim ..
Hepinizden Allah razı olsun kızlar tel den giriyorum alintilayamadim Rabbim beterinden saklasin tabi dr rapor yazdı doğumdan sonrası için bebeğim i kadar tatlıydiki kızlar tombis bi yüzü vardık minicik dudaklari elleri her zaman ki gibi başında yüzünü kapattı usg ye sığmadı bitanem foto alamadık o yüzden dr boy ve kilosuny da söylemedi artık haftaya kontrol e giricem kendi dr o zaman öğrenirim artık
tatlım iyi geceler evet kesinleşti inş azra cemre olcak siz ne karar verdiniz...sağlıkla inşallah kucağımıza alırız..Gunaydin zeynepcim gece cikmistim yazdigini gormedim.
Biz iyiyiz oglusumla, buyuyoruz istesen nasilsinizz, prensesimizle nasil gidiyo vee ismi kesinlesti mi
iyi ıgeceler özgecim birazdan bakarım...hamilelik nasıl gidiyor_?kizlarrr internette bi video var harika ne olur izleyin...google a yazin dunyanin en zor meslegi annelik yazin gelen videoyu izlerseniz gercekten cok guzelll
tatlım iyi geceler evet kesinleşti inş azra cemre olcak siz ne karar verdiniz...sağlıkla inşallah kucağımıza alırız..
iyi ıgeceler özgecim birazdan bakarım...hamilelik nasıl gidiyor_?
hamilelik zor olsada guzel gidiyo prensesimi icimde hissetmek herseye bedel sikintili bi hamileligim var ama olsun 32. haftada olmak guzel.daha once erken dogum nedeniye kaybetmistim oglumu((
anlıyorum canım üzüldüm inşallah prensesini sağlıkla kucağına alırsın benimde kemik ağrılarım var inşallah atlatıcaz bu günleri
insallah canim sende saglikla yavrunu kucagina alirsin kemik agrisi bendede var igne kullaniyorum o kemik agrisi erimesi yapiyo ve cok agrim oluyo ama gecicek bu gunler yeter ki meleklerimiz iyi olsun
Valla en son gittimde normaldi iri falan demedi 24haftada sanirim 865 gramdi pazartesi gitcem bakalim ne kadar olmus ben 8 kilo aldimvalla karpuz filan az olmak şartıyla yiyorum geçen hafta tokluk şekerim 116 çıktı doktor devam et diyete dedi ama sütlü tatlı yiyebilirsin dedi bana ben çikolata yemiomki sütlü tatlı yaa(( ne güzel ama gerçekten vücudum istiyor ben 3 kg aldım ya sen kaç kg aldın bebeğin iri mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?