Tecrübeli sayılırım biraz sanırım aklıma geleni yazayım canım bikere prima premimium care bebek bezi çok güzel çok kaka yapacak sık bez değişecek diye 1 no beziçok almanın bi anlamı yok hemen toplanıyo çünkü bebişler sütte alsa mamada alsa farketmiyo yani uni babyyenidoğan ıslak mendiller çok güzel hiç tahriş etmiyo bebişi ama kurulmaka lazım sildikten sonra
Kıyafet giysi konusuna gelince ben oğlımu kışın doğurmuştum o yüzden yün yeleğimiz filan çoktu ama bu yaz diye 1-2 tane penye yelek aldım ayaklı pijama takımları ne kadar şirin olsada kullanışlı değil küçülüyo hemen bebişin ayakları büzük duruyo ayaksız takım tavsiye ederim ağız silme mendilleri ve önlük almyı tavsiye ederim illaki kusmuk olayı fazla oluyo giysilerde leke kalıyo sonra içli dışlı zıbın kullanmak kolay değil aslında sürekli kontrol etmek gerekiyo içteki zıbın toplanıyo çünkü onun yerine yandan çıtlı zıbın şeklinde çıtlı badiler var onları tavsiye ederim zaten yaz olduğu için daha rahat kullanılır en küçük boy çoraplarda hemen küçülüyo bi büyüğünüş tavsiye ederim
Şampuan hep dalin kullandım oğluma ama bunda köpük şampuan alcam bakalım o nasıl lif olarakta sünger filan değil sakallı ipten lif ördük küçücük hem güzel köpürüyo hemde yumuşacaık oluyo banyo sonrası mutlaka vücudu masajla ovuyorsunuz büyümesinede faydalı
Aklınıza takılan olursa sorun lütfen şimdilik benim aklıma bunlar geldi
tatlım maşallah eksikler bitti sayılır bence
Kızlar az önce geldim kontrolden işler hiçte umdugum gibi geçmedi ayan çok moralim bozuk bebegimin sol bobregi olması gerektiginden daha fazla büyümüş 7 mm den 23.9 a çıkmış dr 10 mm den yukarı olursa sorun teşkil eder dedi ama ayan yapilabilecek boşu yok suyum iyi olduğu için dogumdan sonra takip edilecek ama durum devam edecek gibi doğumdan sonra bişey takılıp suyu boşaltcaklar ışte beni çok üzen durumda bu bn evladima daha minicik yüreğiyle bişey takılmasına çok ağladım.Allah im beterinden korusun yinede ama gerçekten annelikte buymuş bebeğinin tirnagina bişey olsa benim canım yanar güzel yavrum benim kelebegim ..
Kızlar sizde dua edin benim için suyum azalmasın çünkü suyu azalirsa erken doğumla karşı karşıya kalicam..Allah im tüm yavrularimizi korusun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgicanım,içini ferah tut canım Allah bebişlere sağlık versin,illaki bizim yüreğimiz el vermez,kıyamam ya,lütfen bozma moraliniiiii,Rabbim kimseyi darda bırakmasınHepinizden Allah razı olsun kızlar tel den giriyorum alintilayamadim Rabbim beterinden saklasin tabi dr rapor yazdı doğumdan sonrası için bebeğim i kadar tatlıydiki kızlar tombis bi yüzü vardık minicik dudaklari elleri her zaman ki gibi başında yüzünü kapattı usg ye sığmadı bitanem foto alamadık o yüzden dr boy ve kilosuny da söylemedi artık haftaya kontrol e giricem kendi dr o zaman öğrenirim artık
Kızlar az önce geldim kontrolden işler hiçte umdugum gibi geçmedi ayan çok moralim bozuk bebegimin sol bobregi olması gerektiginden daha fazla büyümüş 7 mm den 23.9 a çıkmış dr 10 mm den yukarı olursa sorun teşkil eder dedi ama ayan yapilabilecek boşu yok suyum iyi olduğu için dogumdan sonra takip edilecek ama durum devam edecek gibi doğumdan sonra bişey takılıp suyu boşaltcaklar ışte beni çok üzen durumda bu bn evladima daha minicik yüreğiyle bişey takılmasına çok ağladım.Allah im beterinden korusun yinede ama gerçekten annelikte buymuş bebeğinin tirnagina bişey olsa benim canım yanar güzel yavrum benim kelebegim ..
Kızlar sizde dua edin benim için suyum azalmasın çünkü suyu azalirsa erken doğumla karşı karşıya kalicam..Allah im tüm yavrularimizi korusun..
ANLADIM CANIM. bnmki iri bebek görünüyor şimdilik bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. bebişler sağlıcakla doğsunlar inşallahValla en son gittimde normaldi iri falan demedi 24haftada sanirim 865 gramdi pazartesi gitcem bakalim ne kadar olmus ben 8 kilo aldim
moralim çok bozuk eşimle kavga ediyorum tek neden de benm gebelik şekerim elimden geldiği kadar doktorun verdiği diyete uymaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum sütlaç kazandibi filan yiyorum ama sanki dünyaları yemişim gibi tepki veriyor ağlıyorum yedikten sonra egzersiz bile yapıorum ama lafları çok koyuyor anommalili doğarsa seni yaşatmam mahvederim obez çocuk istemiyorum senn yüzünden oğlum sezeryanla doğacak daha neler neler okulda yeteri kadar yoruluyorum enerjim hiç kalmıyor arada acıcık sütlü tatlı yesem nolucak sanki yaa çıldırmak üzeriyim 2 aydır şeker namına hiç bir şey yemedim patates, beyaz ekmek kızarmış hiç bir şeyi yiyemiyorum yediğim şeyler sadece süt ve et ürünleri oda acıcık(( dün doktordaydım suyum normal bebeğim haftasına göre kilolu ve önde gidiyor 1980gr dedi doktor normalde de 30 haftayken 31+6 görünüyorum ((( lafları bi duysanız düşüp bayılırdınız eşimden soğudum yeminle çok korkuyorum oğlusuma bişi olcak diye yardım edin moral verin nolurrrrr (( hemde sadece 3 kg aldım hamilelikten sonra ((
Sevgimm, uzme kendini de pasamizi da canim. Rabbim yokluklariyla imtihan etmesin, caresi olan seylerin caresine bakilir bi sekilde. Gerilme canimm. Erken dogum ihtimaline de takilma lutfen, insallah zamaninda gelirler ama artiik miniklerimiz buyuduler, erken bile olsa hayata tutunurlar Allahin izniylee.Hepinizden Allah razı olsun kızlar tel den giriyorum alintilayamadim Rabbim beterinden saklasin tabi dr rapor yazdı doğumdan sonrası için bebeğim i kadar tatlıydiki kızlar tombis bi yüzü vardık minicik dudaklari elleri her zaman ki gibi başında yüzünü kapattı usg ye sığmadı bitanem foto alamadık o yüzden dr boy ve kilosuny da söylemedi artık haftaya kontrol e giricem kendi dr o zaman öğrenirim artık
Cok guzel canimmtatlım iyi geceler evet kesinleşti inş azra cemre olcak siz ne karar verdiniz...sağlıkla inşallah kucağımıza alırız..
iyi ıgeceler özgecim birazdan bakarım...hamilelik nasıl gidiyor_?
Canim çok geçmiş olsun öncelikle inşallah bebisin saglikli sihatli ve zamanında gelir . Ama erken gelirsede sakin korkma bende cok ağladım Bebeğimi alirkarken sonra 1 defa gördüm ağzında burnunda borular doktor diyince onlar tam birer savaşçı oluyo diye sen diye ben boylesin . O küçücük haliyle hayata tutunuyo ben ağlıyom utandım kendimden valla toparladim kendimi hemen sütümu sagmaya başladım 2 damlada olsada sifa bebeklerimize . O yüzden elbetteki zamaninda ve sağlıklı gelsin ama canını sıkma sakin onlar doğuştan savaşçı oluyor :) Rabbim dermansiz dert vermesin korusun melekleri mizi
Sevgimm, uzme kendini de pasamizi da canim. Rabbim yokluklariyla imtihan etmesin, caresi olan seylerin caresine bakilir bi sekilde. Gerilme canimm. Erken dogum ihtimaline de takilma lutfen, insallah zamaninda gelirler ama artiik miniklerimiz buyuduler, erken bile olsa hayata tutunurlar Allahin izniylee.
Bu arada oglusn pek nazli cikti kiz, dogmadan yuzunu goremicez sanirim
Cok guzel canimmsaglikla gelsin. Bizim pasamizda yavuz selim olacak insallah
Bihter nasilsin canim, toparladin mi bugun cikacaktin galiba hastanedenn. İlk dogum hikayemiz senden geliyor. Rabbim oglusunu da bi an once evine kavustursun insallahh.
Amin canım benim maşallah bebişine çok tatlıdır eminim..Allah nazarlardan saklasın..
canımm benimm belkide bu konuda seni en iyi anlayanlardan biriyim..dua ediyoruz Rabbim dermansız dert vermesin diye bu halimizede şükrediyoruz ama minicik bedenlerine bişeyler yapılması ihtimali üzüyor bizi..kıyamıyor insan daha görmeden iğne batmasına gönlü razı olmuyor... Rabbim büyüktür bi bakarsın büyüme durur ve geriler..benim bebeğimde 2 hafta aradan sonra büyüme olmamış hala inanamıyorum ayın 14'ünde bi doktora daha gidecem o doktorda öyle söylerse anca inanırım sanırım.. bizdede biliyosun sınır çook ileride büyüme durmuş olsa bilee durum çok ileride inş. doğunca hiç bi sorun yaşamayız..korktuklarımız başımıza gelmez canım..her zaman dualarımdasın..sıkma tatlı canını..biz yine tevekkül edelim dua edelim taktir yine Allahın..Kaderde ne varsa onu yaşayacağız..Rabbim dermansız büyük hastalık vermesin cnm..öpüyorum oğluşunu ve iyileşeceğine inanıyorum
Allah şifa versin kuzumm. Rabbim büyük doğuma kadar dua edelim inş sağlıkla doğucak bebeğin. Gun doğadan neler doğar. Dua et bol bol.
Sevgicanım,içini ferah tut canım Allah bebişlere sağlık versin,illaki bizim yüreğimiz el vermez,kıyamam ya,lütfen bozma moraliniiiii,Rabbim kimseyi darda bırakmasın
sevgim yatmadan yazdınmı dıye bakayım dedim. canım Rabbim cozumsuz dert vermesin...
kesinlikle katılıyorum sana suan minik kelebek onlar... ufacık bır dertlerı bıle bızı uzuyor.. ama ne olur hem kendını hem kucuk kuşunu uzme..
bol bol dua et bıtanem Rabbime sığınalım.. Dualarım paşanla kuzucum.. söz yatmadan okuyacağım paşamız için.. ikinizide cokkk opuyorum..
canım üzme kendini lütfen ya ben bir ara kafama çok takıyordum çok üzülüyordum ama artık kabullendim doğumdan sonra bebişlerimiz mecbur tedavi görecek belki küçülme olur belli mi olur ALLAH dan umut kesilmez bizimde büyüme devam ediyor halen ama mm olarak sormadım doktorda kötü bir şey söylemedi doğumdan sonra takipe alacağız dedi bizede iyi olacaklar inş rabbim beterinden esirgesin dermansız hastalık vermesin canım.
evet suyun azalmasını banada söyledi erken doğuma neden olur bol bol sıvı tüket dedi ilk öğrendiğimden itibaren su çok içmeye çalışıyorum normalden daha çok su içmemiz lazım bizim.iyi olacak inş kalbini serin tut sen...
Canim çok geçmiş olsun öncelikle inşallah bebisin saglikli sihatli ve zamanında gelir . Ama erken gelirsede sakin korkma bende cok ağladım Bebeğimi alirkarken sonra 1 defa gördüm ağzında burnunda borular doktor diyince onlar tam birer savaşçı oluyo diye sen diye ben boylesin . O küçücük haliyle hayata tutunuyo ben ağlıyom utandım kendimden valla toparladim kendimi hemen sütümu sagmaya başladım 2 damlada olsada sifa bebeklerimize . O yüzden elbetteki zamaninda ve sağlıklı gelsin ama canını sıkma sakin onlar doğuştan savaşçı oluyor :) Rabbim dermansiz dert vermesin korusun melekleri mizi
Sevgimm, uzme kendini de pasamizi da canim. Rabbim yokluklariyla imtihan etmesin, caresi olan seylerin caresine bakilir bi sekilde. Gerilme canimm. Erken dogum ihtimaline de takilma lutfen, insallah zamaninda gelirler ama artiik miniklerimiz buyuduler, erken bile olsa hayata tutunurlar Allahin izniylee.
Bu arada oglusn pek nazli cikti kiz, dogmadan yuzunu goremicez sanirim
Cok guzel canimmsaglikla gelsin. Bizim pasamizda yavuz selim olacak insallah
Bihter nasilsin canim, toparladin mi bugun cikacaktin galiba hastanedenn. İlk dogum hikayemiz senden geliyor. Rabbim oglusunu da bi an once evine kavustursun insallahh.
günaydın kızlar. sevgicimm moralini bozmaAllah beterinden korusun. miniğin inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak
sağol canım teşekkür ederiz yaparsın yavaş yavaş insan başladımı bırakamıyor zaten çok zevklibayıldııımmm, çook güzel olmuş
Ben daha hiç bu işlere bakamadım yaaa :26:
tatlım maşallah eksikler bitti sayılır bence
kızlar günaydın
öncelikle hepinizden Allah razı olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inş..doğru söylüyorsunuz Rabbim dermansız dert vermesin ne diyelim...bende normalde zaten suyu fazla tuketıyordum şimdi daha fazla tüketicem artık..yeterki bebeğim zamanında gelsin....BİHTERCİMMMcanım sendende Allah razı olsun bebğin için dua edicem bebeklerimiz için hepimiz için dua edicemç..
kızlar şuan bebeklerimiz kapalı bi kututnun içinde gibi ama Rabbim öyle bi mucizevi bişey bahşetti ki bizlere gormeden dokunamadan ama onları hiissederek büyük bi tutkuyla bağlandık inanın o kadar alıştım ki yavrucuğuma daha şimdiden valla annelik iç güdülrim kabardı...ve hepimşz için herşeyden önce moral evet dün üzüldüm agladım da ama sonra dedim sevgi kendine gel ne insanlar var ..
ŞÜKÜRLER OLSUN BU GUNLERİMİZEDE.ALLAH IM MELEKLERİMİZİ KORUSUN İNŞALLAH.. BENDE SİZLERİ VE MELEKLERİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR
sevgim günaydın canım benim hah işte böyle sen güçlü olki paşa daha da güçlü olsun sağlıklan gelicek inş. annesi üzme sen kendini biz paşamla sizi çok seviyoruz ve çok öpüyoruz
sevgicim seninle aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum. Benim yavrumda aynı sıkıntıda ve ben onun için çok endişe ediyorum. Yavrularımız çok güçlü allahın izniyle bunuda atlatacakla rabbim tam zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşaallah
Oyyy bilgem yaa canım arkadaşım benim kız sen sabah sabah kalktın mı kız niye uyumuyon gerçi bnde gece uyudum mu uyumadım mı belli değil toplasan 4 saat uyumuşumdur benim sıpa uyutmadı beni karnım çok sancıdı..bisde sizi çoooooooookk öpüyoruz cancazım yaa bilgem bebğim usg ye sıgmadı bi tane foto verdi ama hiç belli değil sadece agzı ve burnu eşim diyo ya bunun burnu kime benziyo yayık gibi duruyordu bnde dedım dr ilk gosterdğini vern-medi zaten koluda yıne kafasındaydı her usg ye gırdıgımızde kolu orda kız neden ki acep...tombik oğluşım benim..haftaya yıne raporu almaya gıdınce gorcez teyzesiiii.bakalım oğluşum ne kadar olmuş canım yavrum benım..bıde verırse ayağının fotosunu istiycem dün istiycektim aklımdaydı ama o an uçtu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?