2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Güzel bilgiler canım çok teşekkürler,aklıma geldikçe yine sorarım 💋💋💋

Sevgicanım,içini ferah tut canım Allah bebişlere sağlık versin,illaki bizim yüreğimiz el vermez,kıyamam ya,lütfen bozma moraliniiiii,Rabbim kimseyi darda bırakmasın

sevgim yatmadan yazdınmı dıye bakayım dedim. canım Rabbim cozumsuz dert vermesin...

kesinlikle katılıyorum sana suan minik kelebek onlar... ufacık bır dertlerı bıle bızı uzuyor.. ama ne olur hem kendını hem kucuk kuşunu uzme..
bol bol dua et bıtanem Rabbime sığınalım.. Dualarım paşanla kuzucum.. söz yatmadan okuyacağım paşamız için.. ikinizide cokkk opuyorum..

canım üzme kendini lütfen ya ben bir ara kafama çok takıyordum çok üzülüyordum ama artık kabullendim doğumdan sonra bebişlerimiz mecbur tedavi görecek belki küçülme olur belli mi olur ALLAH dan umut kesilmez bizimde büyüme devam ediyor halen ama mm olarak sormadım doktorda kötü bir şey söylemedi doğumdan sonra takipe alacağız dedi bizede iyi olacaklar inş rabbim beterinden esirgesin dermansız hastalık vermesin canım.
evet suyun azalmasını banada söyledi erken doğuma neden olur bol bol sıvı tüket dedi ilk öğrendiğimden itibaren su çok içmeye çalışıyorum normalden daha çok su içmemiz lazım bizim.iyi olacak inş kalbini serin tut sen...

ay canım benim ya
sen bakma eşine, onlar bizden daha heyecanlı ve tedirgin oluyor da ondan öyle davranıyordur. Bende sigarayı bıraktım hamile kalınca, ilk 4 ay hiç içmedim, ama son aylarda arada bir kaçamak yapıyorum. Napıyım kendisi içiyor, benimde günde bir tane falan canım istiyor, eşim banada birkaç kez çocuğa birşey olursa görüşürüz falan demişti, gerçekten çok üzülmüştüm öyle demesine, ama sonra bıraktı öyle demeyi. sende takma boşver, heyecanına ver onun...

merak etme allah bebekleri gerçekten koruyor, onlar hem anne karnında, hemde doğduktan sonra tahminimizden çok daha dayanıklı oluyorlar. Allahın bir hikmeti yani, birşey olmaz allahın izniyle, boşuna kendini üzme sakıınn, öptüm seni

ayrıca ben şimdiye kadar 15 kg aldım, sen nasıl 3 kg. aldın ya

Canim çok geçmiş olsun öncelikle inşallah bebisin saglikli sihatli ve zamanında gelir . Ama erken gelirsede sakin korkma bende cok ağladım Bebeğimi alirkarken sonra 1 defa gördüm ağzında burnunda borular doktor diyince onlar tam birer savaşçı oluyo diye sen diye ben boylesin . O küçücük haliyle hayata tutunuyo ben ağlıyom utandım kendimden valla toparladim kendimi hemen sütümu sagmaya başladım 2 damlada olsada sifa bebeklerimize . O yüzden elbetteki zamaninda ve sağlıklı gelsin ama canını sıkma sakin onlar doğuştan savaşçı oluyor :) Rabbim dermansiz dert vermesin korusun melekleri mizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgimm, uzme kendini de pasamizi da canim. Rabbim yokluklariyla imtihan etmesin, caresi olan seylerin caresine bakilir bi sekilde. Gerilme canimm. Erken dogum ihtimaline de takilma lutfen, insallah zamaninda gelirler ama artiik miniklerimiz buyuduler, erken bile olsa hayata tutunurlar Allahin izniylee.
Bu arada oglusn pek nazli cikti kiz, dogmadan yuzunu goremicez sanirim
tatlım iyi geceler evet kesinleşti inş azra cemre olcak siz ne karar verdiniz...sağlıkla inşallah kucağımıza alırız..

iyi ıgeceler özgecim birazdan bakarım...hamilelik nasıl gidiyor_?
Cok guzel canimm saglikla gelsin. Bizim pasamizda yavuz selim olacak insallah

Bihter nasilsin canim, toparladin mi bugun cikacaktin galiba hastanedenn. İlk dogum hikayemiz senden geliyor. Rabbim oglusunu da bi an once evine kavustursun insallahh.

günaydın kızlar. sevgicimm moralini bozma Allah beterinden korusun. miniğin inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak

Canim daha iyim çok sağol kismetse çıkıyorum ben bugün kuzeyim önce allaha sonra doktorlara emanet dualarinizi eksik etmeyin :)

Amin canım benim maşallah bebişine çok tatlıdır eminim..Allah nazarlardan saklasın..

Sevgicanım,içini ferah tut canım Allah bebişlere sağlık versin,illaki bizim yüreğimiz el vermez,kıyamam ya,lütfen bozma moraliniiiii,Rabbim kimseyi darda bırakmasın

günaydın kızlar. sevgicimm moralini bozma Allah beterinden korusun. miniğin inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak

kızlar günaydın

öncelikle hepinizden Allah razı olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inş..doğru söylüyorsunuz Rabbim dermansız dert vermesin ne diyelim...bende normalde zaten suyu fazla tuketıyordum şimdi daha fazla tüketicem artık..yeterki bebeğim zamanında gelsin....BİHTERCİMMMcanım sendende Allah razı olsun bebğin için dua edicem bebeklerimiz için hepimiz için dua edicemç..

kızlar şuan bebeklerimiz kapalı bi kututnun içinde gibi ama Rabbim öyle bi mucizevi bişey bahşetti ki bizlere gormeden dokunamadan ama onları hiissederek büyük bi tutkuyla bağlandık inanın o kadar alıştım ki yavrucuğuma daha şimdiden valla annelik iç güdülrim kabardı...ve hepimşz için herşeyden önce moral evet dün üzüldüm agladım da ama sonra dedim sevgi kendine gel ne insanlar var ..

ŞÜKÜRLER OLSUN BU GUNLERİMİZEDE.ALLAH IM MELEKLERİMİZİ KORUSUN İNŞALLAH.. BENDE SİZLERİ VE MELEKLERİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR

bayıldııımmm, çook güzel olmuş
Ben daha hiç bu işlere bakamadım yaaa :26:
sağol canım teşekkür ederiz yaparsın yavaş yavaş insan başladımı bırakamıyor zaten çok zevkli
tatlım maşallah eksikler bitti sayılır bence

cancazım benim var daha yapılcaklar ya dün evdeydim bi sepet daha süsledim haftaya rapora çıkcaz nasip olursa evde napcaz bunları yapcaz

sevgim günaydın canım benim hah işte böyle sen güçlü olki paşa daha da güçlü olsun sağlıklan gelicek inş. annesi üzme sen kendini biz paşamla sizi çok seviyoruz ve çok öpüyoruz

sevgicim seninle aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum. Benim yavrumda aynı sıkıntıda ve ben onun için çok endişe ediyorum. Yavrularımız çok güçlü allahın izniyle bunuda atlatacakla rabbim tam zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşaallah

sevgim günaydın canım benim hah işte böyle sen güçlü olki paşa daha da güçlü olsun sağlıklan gelicek inş. annesi üzme sen kendini biz paşamla sizi çok seviyoruz ve çok öpüyoruz

Oyyy bilgem yaa canım arkadaşım benim kız sen sabah sabah kalktın mı kız niye uyumuyon gerçi bnde gece uyudum mu uyumadım mı belli değil toplasan 4 saat uyumuşumdur benim sıpa uyutmadı beni karnım çok sancıdı..bisde sizi çoooooooookk öpüyoruz cancazım yaa bilgem bebğim usg ye sıgmadı bi tane foto verdi ama hiç belli değil sadece agzı ve burnu eşim diyo ya bunun burnu kime benziyo yayık gibi duruyordu bnde dedım dr ilk gosterdğini vern-medi zaten koluda yıne kafasındaydı her usg ye gırdıgımızde kolu orda kız neden ki acep...tombik oğluşım benim..haftaya yıne raporu almaya gıdınce gorcez teyzesiiii.bakalım oğluşum ne kadar olmuş canım yavrum benım..bıde verırse ayağının fotosunu istiycem dün istiycektim aklımdaydı ama o an uçtu gitti

amiinn canım inş.senin ki nasıl bi durum peki dr n ne dedi paylaşır mısın rica etsem

kuzum benim ya bizim ayrıntılıda cd vermişti dr dışarda yaptırmıştık ayrıntılıyı sevgim orda ayaklarını bi görsen iki ayağınıda nasıl vuruyo bi kendine çekiyo bi vuruyo kurban olurum ben onların ayaklarına ya oyyy tosunlarım benim zaman yaklaştıkca daha büyük bir özleme giriyoruz sanırım geçen hafta gördüm bende paşamı ama yine göresim var kız bizimde yüzünü hiç göstermiyo çok istiyorum bi resim alayım ama inatcı olcak bizimkiler
sevgim ben uyuyamıyorum ya ilk 4 ay çok fazla uyudum şimdi hiç uyku düzenim kalmadı sabahın köründe kalkıyorum sabah 7,30 da uyandım kendi evimi toparladım yukarı çıktım annemlerin evi toparladım kahvaltımı yaptım müzik açtım foruma bi bakayım dedim

kızlar ilk anneler günü hediyemi dün aldım inanılmaz mutlu oldum hatta ağladım eşim annem ve babam bir haftadır ne alsak ne yapsak diye organizasyon yapıyolarmış benim hiç bişeyden haberim yok dün almışlar hediyelerinide dayanamadık biran önce yüzündeki mutluluğu görmek istedik diyip hediyelerini verdiler Rabbim annelik nasıl güzel bişeydir bizlere yaşattığın için sonsuz şükürler olsun
eşimin hediyesi
annem ve babamın hediyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…