kuzum benim ya bizim ayrıntılıda cd vermişti dr dışarda yaptırmıştık ayrıntılıyı sevgim orda ayaklarını bi görsen iki ayağınıda nasıl vuruyo bi kendine çekiyo bi vuruyo kurban olurum ben onların ayaklarına ya oyyy tosunlarım benim zaman yaklaştıkca daha büyük bir özleme giriyoruz sanırım geçen hafta gördüm bende paşamı ama yine göresim var kız bizimde yüzünü hiç göstermiyo çok istiyorum bi resim alayım ama inatcı olcak bizimkiler
sevgim ben uyuyamıyorum ya ilk 4 ay çok fazla uyudum şimdi hiç uyku düzenim kalmadı sabahın köründe kalkıyorum sabah 7,30 da uyandım kendi evimi toparladım yukarı çıktım annemlerin evi toparladım kahvaltımı yaptım müzik açtım foruma bi bakayım dedim
kızlar ilk anneler günü hediyemi dün aldım inanılmaz mutlu oldum hatta ağladım eşim annem ve babam bir haftadır ne alsak ne yapsak diye organizasyon yapıyolarmış benim hiç bişeyden haberim yok dün almışlar hediyelerinide dayanamadık biran önce yüzündeki mutluluğu görmek istedik diyip hediyelerini verdiler Rabbim annelik nasıl güzel bişeydir bizlere yaşattığın için sonsuz şükürler olsun
eşimin hediyesiEki Görüntüle 1108681
annem ve babamın hediyesiEki Görüntüle 1108682
Eki Görüntüle 1108683
kesin canım ya rahatlarsınız inş. hem benim eşim çok adak yapar Allah a şükür adaklarımızın hepsni şimdiye kadar yerine getirdik içinde niyet varsa kestikten sonra inan rahatlıcaksınız rapora çıkıncada evde kafan daha bi rahat olucak inş. siz kendi paranızla alın kurbanınızı kv de başka ihtiyaçlara yardımcı olsun daha iyi olur öyle kız bende dün evdeydim bugün evdeyim yarında evdeyim biraz sıkıcı gibi geliyor şuan evde olmak ama bence alışırız daha yapılcak edilceklerimiz var önümüzdeki hafta çalışcam için daha tatil moduna geçemedim sanırım rapora çıkınca artık evde olucamızı bilcez ve ona göre kendimizce her güne bi plan yaparız heralde dimi kız yazışırık burdan süslemelerimizi aldıklarımızı paylaşırık ay sevgi bişey kalmadı ya valla zaman nasılda geçti gitti hazirana girdik mi bence hiç saymayalım artık gün haziranın nasıl geçtiğini zaten anlamıcazmaşallah paşana seniiinn yerim o ayakalarını ben varya yerim .bilgecim bende haftaya nasipse kurban kestirıcem işten çıkınca haftaya maaşımı alayım da bi.sana bahsetmiştim ya servis aldık dıye servis çalışyor ama hep ters bişeyler oluyor eşime dedim sen kurban kesicektin dedim oda çocuk doğunca keseriz demişti bnde cocuk için nıyetlenmedin ama dedim serviz için kaza bele olmasın diye dedim.oda bana hak verdi bnde eşime aldığım maaşla direk kurban alıp keselim ikisininde nıyetıne hayrıne olsun inş.dedim oda tama dedi.kv dem para vericekti ama bn kabul etmedim çünkü bizim kesemiz ayrı sonuçta bakalım nasip olursa haftaya keseriz ...bi cuma gunu gelsin raporumu alayımda idare ederiz o şekilde..
canımmm çok teşekkür ederiz Allah razı olsun ailemden annemden babamdan eşimden ömür boyu hatıra kalcak ilk anneler günü hediyem diye saklıcam bişey olsun istemişler çok duygulandım bende hediyeleri açınca çok mutlu oldum birinde paşamın adı biri paşamın künyesi Rabbim mutluluğumuzu sonsuz eylesin inş. kız takmam mı dün hemen taktık kolye yi bende takmasam mı dedim kıyamadım takmaya kız bende sonra çıkartayım diyorum bi hastanede resim çekilcemiz zaman takayım sonrada mevlütten sonra takayım diyorum eşimde tak şimdi niye takmıcan diyoayyy çok güzeller canım benim ne kadar düşünceli bi aileye sahipsin ...güle güle tak takıştır cnm hatta yarın tak biide bebiş doğunca tak mevlüdünde tak...çok begendim gerçekten eşinin hadiyesini ayrı bi beğendim açıkcası
amiinn canım inş.senin ki nasıl bi durum peki dr n ne dedi paylaşır mısın rica etsem
kesin canım ya rahatlarsınız inş. hem benim eşim çok adak yapar Allah a şükür adaklarımızın hepsni şimdiye kadar yerine getirdik içinde niyet varsa kestikten sonra inan rahatlıcaksınız rapora çıkıncada evde kafan daha bi rahat olucak inş. siz kendi paranızla alın kurbanınızı kv de başka ihtiyaçlara yardımcı olsun daha iyi olur öyle kız bende dün evdeydim bugün evdeyim yarında evdeyim biraz sıkıcı gibi geliyor şuan evde olmak ama bence alışırız daha yapılcak edilceklerimiz var önümüzdeki hafta çalışcam için daha tatil moduna geçemedim sanırım rapora çıkınca artık evde olucamızı bilcez ve ona göre kendimizce her güne bi plan yaparız heralde dimi kız yazışırık burdan süslemelerimizi aldıklarımızı paylaşırık ay sevgi bişey kalmadı ya valla zaman nasılda geçti gitti hazirana girdik mi bence hiç saymayalım artık gün haziranın nasıl geçtiğini zaten anlamıcaz
canımmm çok teşekkür ederiz Allah razı olsun ailemden annemden babamdan eşimden ömür boyu hatıra kalcak ilk anneler günü hediyem diye saklıcam bişey olsun istemişler çok duygulandım bende hediyeleri açınca çok mutlu oldum birinde paşamın adı biri paşamın künyesi Rabbim mutluluğumuzu sonsuz eylesin inş. kız takmam mı dün hemen taktık kolye yi bende takmasam mı dedim kıyamadım takmaya kız bende sonra çıkartayım diyorum bi hastanede resim çekilcemiz zaman takayım sonrada mevlütten sonra takayım diyorum eşimde tak şimdi niye takmıcan diyo
canım benimde bebeğimin sol böbreğinde genişleme varmış. Her kontrolde biraz daha genişlediğini söylüyo dr. Yapacak bişey yok doğumdan sonra müdahale edilir diyo. Bide bana suyuyla ilgili hiçbişey söylemedi bu hastalık suyun azalmasınada mı sebep oluyomuş. Amaan işte böyle bu bebeği 10 yıl sonra buldum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Hergün cıvıltıcı iğne kullanıyorum. Sürekli evdeyim yürümem yasak. Ama bunların hiçbirini sorun etmiyorum yeterki bebeğim iyileşsin ben hepsine katlanırım.
kızlar günaydın
öncelikle hepinizden Allah razı olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inş..doğru söylüyorsunuz Rabbim dermansız dert vermesin ne diyelim...bende normalde zaten suyu fazla tuketıyordum şimdi daha fazla tüketicem artık..yeterki bebeğim zamanında gelsin....BİHTERCİMMMcanım sendende Allah razı olsun bebğin için dua edicem bebeklerimiz için hepimiz için dua edicemç..
kızlar şuan bebeklerimiz kapalı bi kututnun içinde gibi ama Rabbim öyle bi mucizevi bişey bahşetti ki bizlere gormeden dokunamadan ama onları hiissederek büyük bi tutkuyla bağlandık inanın o kadar alıştım ki yavrucuğuma daha şimdiden valla annelik iç güdülrim kabardı...ve hepimşz için herşeyden önce moral evet dün üzüldüm agladım da ama sonra dedim sevgi kendine gel ne insanlar var ..
ŞÜKÜRLER OLSUN BU GUNLERİMİZEDE.ALLAH IM MELEKLERİMİZİ KORUSUN İNŞALLAH.. BENDE SİZLERİ VE MELEKLERİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR
günaydın kızlar. sevgicimm moralini bozmaAllah beterinden korusun. miniğin inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak
gunaydın kızlar...
saat 12.30 olsada gitsem evime işlerimi halletsem biran önce....
Canim daha iyim çok sağol kismetse çıkıyorum ben bugün kuzeyim önce allaha sonra doktorlara emanet dualarinizi eksik etmeyin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlarım günaydın,eşim pc yi ele geçirmeden bi selam verem dedim,bizim birbirimize iyi niyetimiz ve dualarımız var çok şükür,bihter sevgi ve DERYA başta olmak üzere Rabbim cümlemize,evlatlarımıza sağlık sıhhat versin tatlılarım,bak birbirimizi görmeyince özlüyoz merak ediyozzsağol canım teşekkür ederiz yaparsın yavaş yavaş insan başladımı bırakamıyor zaten çok zevkli
cancazım benim var daha yapılcaklar ya dün evdeydim bi sepet daha süsledim haftaya rapora çıkcaz nasip olursa evde napcaz bunları yapcaz
sevgimmm canim benim çok geçmiş olsun moralini geri yüksek tut ki bebegin senden güç alsın rabbim dermansız dert vermesin ins geçecek bu günler onlar gercekten savaşcı olarak doguyorlar
canlarım günaydın,eşim pc yi ele geçirmeden bi selam verem dedim,bizim birbirimize iyi niyetimiz ve dualarımız var çok şükür,bihter sevgi ve DERYA başta olmak üzere Rabbim cümlemize,evlatlarımıza sağlık sıhhat versin tatlılarım,bak birbirimizi görmeyince özlüyoz merak ediyozz
sevgimmm canim benim çok geçmiş olsun moralini geri yüksek tut ki bebegin senden güç alsın rabbim dermansız dert vermesin ins geçecek bu günler onlar gercekten savaşcı olarak doguyorlar
Kizlar fenerbahcenin sampiyonlugu serefine fb li yelek oruyom babamiz istedi nasil
bende cok cok bilmiom canim
kızlar ilk anneler günü hediyemi dün aldım inanılmaz mutlu oldum hatta ağladım eşim annem ve babam bir haftadır ne alsak ne yapsak diye organizasyon yapıyolarmış benim hiç bişeyden haberim yok dün almışlar hediyelerinide dayanamadık biran önce yüzündeki mutluluğu görmek istedik diyip hediyelerini verdiler Rabbim annelik nasıl güzel bişeydir bizlere yaşattığın için sonsuz şükürler olsun
eşimin hediyesiEki Görüntüle 1108681
annem ve babamın hediyesiEki Görüntüle 1108682
Eki Görüntüle 1108683
Kizlar fenerbahcenin sampiyonlugu serefine fb li yelek oruyom babamiz istedi nasil
ay canım benim ya
sen bakma eşine, onlar bizden daha heyecanlı ve tedirgin oluyor da ondan öyle davranıyordur. Bende sigarayı bıraktım hamile kalınca, ilk 4 ay hiç içmedim, ama son aylarda arada bir kaçamak yapıyorum. Napıyım kendisi içiyor, benimde günde bir tane falan canım istiyor, eşim banada birkaç kez çocuğa birşey olursa görüşürüz falan demişti, gerçekten çok üzülmüştüm öyle demesine, ama sonra bıraktı öyle demeyi. sende takma boşver, heyecanına ver onun...
merak etme allah bebekleri gerçekten koruyor, onlar hem anne karnında, hemde doğduktan sonra tahminimizden çok daha dayanıklı oluyorlar. Allahın bir hikmeti yani, birşey olmaz allahın izniyle, boşuna kendini üzme sakıınn, öptüm seni
ayrıca ben şimdiye kadar 15 kg aldım, sen nasıl 3 kg. aldın ya
sagol canim benimmmm
Walla ben bile çok duygulandım güzelim ya :) Eş işte herkes farklı( Benmki önce sana anneler günü hediyesi seneye diyordu. Şimdi sen benm annemmisin kızın doğunca sana hediye alacak demeye başladı ((( Rabbim seni hep mutluluktan ağlatsın inş. :)))
canım güle güle kuldan coook güzel ve çok anlamlı bi hediye olmuş....
Selam canim ben de bugun gordum antepten oldugunu :) ben ilk iki kontrolu primere manolya hanim var ama hastanenin bi uckagidini gordum, simdi hatem de yilmaz beye gidiyorum çooook yogun ama ben memnunum canim sen kime gidiyosun?
Kızlar az önce geldim kontrolden işler hiçte umdugum gibi geçmedi ayan çok moralim bozuk bebegimin sol bobregi olması gerektiginden daha fazla büyümüş 7 mm den 23.9 a çıkmış dr 10 mm den yukarı olursa sorun teşkil eder dedi ama ayan yapilabilecek boşu yok suyum iyi olduğu için dogumdan sonra takip edilecek ama durum devam edecek gibi doğumdan sonra bişey takılıp suyu boşaltcaklar ışte beni çok üzen durumda bu bn evladima daha minicik yüreğiyle bişey takılmasına çok ağladım.Allah im beterinden korusun yinede ama gerçekten annelikte buymuş bebeğinin tirnagina bişey olsa benim canım yanar güzel yavrum benim kelebegim ..
Kızlar sizde dua edin benim için suyum azalmasın çünkü suyu azalirsa erken doğumla karşı karşıya kalicam..Allah im tüm yavrularimizi korusun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?