2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

maşallah paşana seniiinn yerim o ayakalarını ben varya yerim .bilgecim bende haftaya nasipse kurban kestirıcem işten çıkınca haftaya maaşımı alayım da bi.sana bahsetmiştim ya servis aldık dıye servis çalışyor ama hep ters bişeyler oluyor eşime dedim sen kurban kesicektin dedim oda çocuk doğunca keseriz demişti bnde cocuk için nıyetlenmedin ama dedim serviz için kaza bele olmasın diye dedim.oda bana hak verdi bnde eşime aldığım maaşla direk kurban alıp keselim ikisininde nıyetıne hayrıne olsun inş.dedim oda tama dedi.kv dem para vericekti ama bn kabul etmedim çünkü bizim kesemiz ayrı sonuçta bakalım nasip olursa haftaya keseriz ...bi cuma gunu gelsin raporumu alayımda idare ederiz o şekilde..

ayyy çok güzeller canım benim ne kadar düşünceli bi aileye sahipsin ...güle güle tak takıştır cnm hatta yarın tak biide bebiş doğunca tak mevlüdünde tak...çok begendim gerçekten eşinin hadiyesini ayrı bi beğendim açıkcası

kesin canım ya rahatlarsınız inş. hem benim eşim çok adak yapar Allah a şükür adaklarımızın hepsni şimdiye kadar yerine getirdik içinde niyet varsa kestikten sonra inan rahatlıcaksınız rapora çıkıncada evde kafan daha bi rahat olucak inş. siz kendi paranızla alın kurbanınızı kv de başka ihtiyaçlara yardımcı olsun daha iyi olur öyle kız bende dün evdeydim bugün evdeyim yarında evdeyim biraz sıkıcı gibi geliyor şuan evde olmak ama bence alışırız daha yapılcak edilceklerimiz var önümüzdeki hafta çalışcam için daha tatil moduna geçemedim sanırım rapora çıkınca artık evde olucamızı bilcez ve ona göre kendimizce her güne bi plan yaparız heralde dimi kız yazışırık burdan süslemelerimizi aldıklarımızı paylaşırık ay sevgi bişey kalmadı ya valla zaman nasılda geçti gitti hazirana girdik mi bence hiç saymayalım artık gün haziranın nasıl geçtiğini zaten anlamıcaz
canımmm çok teşekkür ederiz Allah razı olsun ailemden annemden babamdan eşimden ömür boyu hatıra kalcak ilk anneler günü hediyem diye saklıcam bişey olsun istemişler çok duygulandım bende hediyeleri açınca çok mutlu oldum birinde paşamın adı biri paşamın künyesi Rabbim mutluluğumuzu sonsuz eylesin inş. kız takmam mı dün hemen taktık kolye yi bende takmasam mı dedim kıyamadım takmaya kız bende sonra çıkartayım diyorum bi hastanede resim çekilcemiz zaman takayım sonrada mevlütten sonra takayım diyorum eşimde tak şimdi niye takmıcan diyo

amiinn canım inş.senin ki nasıl bi durum peki dr n ne dedi paylaşır mısın rica etsem

canım benimde bebeğimin sol böbreğinde genişleme varmış. Her kontrolde biraz daha genişlediğini söylüyo dr. Yapacak bişey yok doğumdan sonra müdahale edilir diyo. Bide bana suyuyla ilgili hiçbişey söylemedi bu hastalık suyun azalmasınada mı sebep oluyomuş. Amaan işte böyle bu bebeği 10 yıl sonra buldum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Hergün cıvıltıcı iğne kullanıyorum. Sürekli evdeyim yürümem yasak. Ama bunların hiçbirini sorun etmiyorum yeterki bebeğim iyileşsin ben hepsine katlanırım.

evet cnm kesicez Allah kabul ederse inşallah..bende cuma gelsede tatıl moduna gırsem...hazırlıkları mı bitirsem bian önce çok iyi olacak...Allah hmutlulugunuzu bozmasın canım benım ..sende eşin tak takıştır demiş tak kızz ne güzel ...artık resim atarsın bizede benim eşimin kutlayacagını sanmıyorum cok isterım ama bakalım

hmm anladım cnm bnm kıde sol bobrek...suyun azalmasına sebep olmuyormus cnm eger suyun azalırsa erken alabılrız edi ama suan için suyumun iyi olduğunu söyledi o yüzden senınde aklında bulunsunbol sıvı tüket...Allah ım bize bağışlasın yavrularımızı bşz herşeye katlanırız

günaydın kızlar. sevgicimm moralini bozma Allah beterinden korusun. miniğin inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak

gunaydın kızlar...
saat 12.30 olsada gitsem evime işlerimi halletsem biran önce....

Canim daha iyim çok sağol kismetse çıkıyorum ben bugün kuzeyim önce allaha sonra doktorlara emanet dualarinizi eksik etmeyin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canlarım günaydın,eşim pc yi ele geçirmeden bi selam verem dedim,bizim birbirimize iyi niyetimiz ve dualarımız var çok şükür,bihter sevgi ve DERYA başta olmak üzere Rabbim cümlemize,evlatlarımıza sağlık sıhhat versin tatlılarım,bak birbirimizi görmeyince özlüyoz merak ediyozz

Son düzenleme:

gunaydın cnm sağolasın...amiin inaşallah sağlıkla alaım kucaklarımıza başka bişey istemem Allah ın izniyle hakkaten biz birbimiz için duacıyız ..benim de dualarım hep sizinle ve bebişlerimize..opüyom seni ve meleğini
sevgimmm canim benim çok geçmiş olsun moralini geri yüksek tut ki bebegin senden güç alsın rabbim dermansız dert vermesin ins geçecek bu günler onlar gercekten savaşcı olarak doguyorlar

sağol canım Allah razı olsun dermansız dert vermesin inş.Rabbime emanet kuzucuklarımız ..

Kizlar fenerbahcenin sampiyonlugu serefine fb li yelek oruyom babamiz istedi nasil

Eklentiler

• $IMG_20140510_105246.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar fenerbahcenin sampiyonlugu serefine fb li yelek oruyom babamiz istedi nasil

cok guzel olmus cnm gule gule giysn kuzun..ben pek anlamam orgu fln ama kizima tiğla lif yaptim azcik buyuyunce kullancaz teyzesi patikte orcektim bi baktim bisuru hediye yapiyolar bana vazgectim :)

Walla ben bile çok duygulandım güzelim ya :) Eş işte herkes farklı ( Benmki önce sana anneler günü hediyesi seneye diyordu. Şimdi sen benm annemmisin kızın doğunca sana hediye alacak demeye başladı ((( Rabbim seni hep mutluluktan ağlatsın inş. :)))

sadece süt ürünleri ve et yiyorum arada meyveler abur cubur makarna pilav vs her şey yasak bide kepekli çavdar ekmeği yiyorum diğer beyaz ekmek asla yemiyorum... tabi 3-4 lt en az su içiyorum bide çalışıyorum eşek gibi:) şükür almıyorum alsam daha fena şeker hemen fırlar ve bebeği etkiler ama dayanamıom bazen dondurma puding kazandibi sütlaç yiyorum haftada 2 kere filan :)

amin canım cümlemizin inş. çok teşekkür ederiz ilk anneler gününden ömür boyu hatıra kalıcak anlamlı bir hediye oldu benim içinde

canım güle güle kuldan coook güzel ve çok anlamlı bi hediye olmuş....

Hani demiştim ya kv kaybedeli 3ay oldu esimden bisey beklemeli miyim diye ben onun icin uzulurken onun yaptigi çok sinirlendirdi beni.... Oyle bi muhabetten anneler gunune geldik.... Yengeme hediye alcaz mi dedi (eltime) ne icin dedim v anneler günü için dedi bende ne alaka ya diye sinirlendim evin buyugu o oldu artık ya diyo evlenmeden once eltime gorumceme kv me birden hediye alirmisda beyfendi... Artik bende yüzümü kizarttim o kadar dusuncelisin madem benimde ilk anneler gunum dedim sanada oğlun alsin diyo onlarada cocuklari alsin o zaman dedim.... o aksam is arkadasi niveanin bebek bakim setini hediye etmis getirmisti... Sabah da diyo ki sana hediye o set iste diyo

Selam canim ben de bugun gordum antepten oldugunu :) ben ilk iki kontrolu primere manolya hanim var ama hastanenin bi uckagidini gordum, simdi hatem de yilmaz beye gidiyorum çooook yogun ama ben memnunum canim sen kime gidiyosun?

Bende ilk dogumumdan hatem de bulent bey var ona gidiyorum iyi de ama o kalabaligi beklemek yoruyo artik beni manolya hanima da bi kere gittim ama memnun olamadim en son primerde yine melek hanima gittim ama bulent beyde ki yogunlugun aynisi onda da var bilemedim ne yapsam

Canim suyun azalmamasi icin gunde 2 armut ye cok ise yariyo benim ilk dogumumda suyum nerdeyse bitmek uzereydi armut ve 2 ltre su ile 2 gunde fark etti dualarimiz seninle insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiZi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…