2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hicrancim msj kutuna bi baksana.bisey sordum da.sana zahmet

Açıkçası biz amniyosentezi hiç düşünmedik. Ankaradayız biz, burada HRS adında sadece kadın hastalıklarıyla ilgilenen özel bir hastane var, biz oraya gittik. Bu hastanede yapılan testin adı nıfty test olarak geçiyor, muhakkak araştırırken rastlamışsındır. Benden 2 tüp kan alındı, hastanenin genetik bölümünün sorumlusu olan bir prof var, direkt kendisiyle görüştük biz her konuda onunla irtibat halinde olduk. Tam 16 gün içerisinde sonuç geldi. 16 gün hep ağlamakla hep üzüntüyle geçti, zordu. Doktor bir cumartesi sabahı erken saatte kendisi telefonla arayarak güzel haberi verdi. Tabii arada biz de aradık dayanamayıp, haber var mı yok mu diye.

canm selam bence en iyisi seni tanıyan bilen bir dr da devam etmek,hatemde de canımı sıkacak bişey oldu ama hastaneler bize muhtaç yani ben hastane denetimi birimindeyim illa bize işleri düşüyo hani ben bu durumu kendi dr ma karşı hiç kullanmadım ama haberleri var,o sebepten sıkıntı olursa onlar için de iyi olmaz,bence Bülent beyden devam et,manolyadan ben de memnun kalmadıım çünkü...sen çalışıyon mu bacım?

Herkese güzel haftasonları dilerim inşallah herkesler iyidir

Sevgi arkadaşım geçmiş olsun ama sıkma canını bazen bebişler çişlerini yaptıkları zaman böbrekleri büyük görünürmüş belki öyledir doğumdan sonra hemen düzelen bi durummuş dr söylemişti banada

canm selam,canını sıkmanı istemiyorum ama biliyon bazen bizimkiler el iyisi ev delisi oluyolar,ne desem ki,alınmıyacaksa ona da alınmasın ama sen yine de yok yere bozma moralini,duygunu da anlamasını bekleme,aynısı bizim de başımıza geliyooo

bilgem güze günlerde kullan canm,maşallah ailene,çok zarifler,eşin de tabiiii,ona da 10 puannnnnn

yaa kızlar ben 32 haftadayım çatım çokk ağrıyor dayanamıyorum otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum sizdede varmı bu sorunlar ve nasıl geçer bu ağrılar

benim herif odun herif icin once hep ailesi annesi babasi abisi kiz kardesi eltim yigenleri bu hep böyleydi canini verir eminin bu hep böyleydi simdiye kadar bebek olunca duzelir belki ama yok yine aynı kafada gidiyor bakalım çok zoruma gitti ama bu olay bende annesini kaybetti anneler gunu zor geçecek diye onun için üzülüyordum

Cnm ayni brnim kocayi anlatmisin yegenleri yengesi abisi ablasi icin canini verir halen daha yapar bi dediklerini iki etmez ama ilk geldigim zamanki gibi degil oglum olunca cok farketti gercktn cocuk dogsun cok degisiyolar bide bakiyolar kendisinin kardeslerine yegenlerine yaptigini onlar bizim cocugumuza bize yapmiyolar bu sefr is cok farklilasiyor sen hic takma kafani cocuk olsn degiscek hersey daha cok sen daha cok cocugunuz olcak hayatinzda sira gelmiyck baskasina..tabi arada cocuk yuzune fikir ayriliklarindn kavganizi saymazsak :):) hediye icinde uzulme sakin gecrn sene almisti benimki nornalde hicbi ozel gunu untmaz bu sene anneler gunu icin hic sesi solugu cikmiyor valla hicte onemsemiyorm bana annelik en guzel hediye..oyle herseyi kafamiza takarsak siknti yasariz bebislerimiz biz kocislerimz uzulur bosver kuzum bazen erkekler dusuncesiz oluyor :)

canim ins dediğin gibi olur da benim öküz de değişir biraz hediye beklemiodum bi kuutlasa yeterdi ama olay bu şekil olunca benim cinler geldi.... Esim yigenin herseyini besigini falan almış abiside ilk kez amca oluyo ama bir iğne bile teklif etmediler bide abisinin adini koyacakmis beyfendi n.h koyarimm

Kizlar ya yolluk seklindeki mutfagimin halisini siliyorum hani su kopuren deterjanla yuzunden siliyom ozenmeden, oturdugum yerde yapiyom, neyse sildim esimi dedim hadi sunu balkona serelim nemi gitsin.tabi haliyi sercem diye balkonu da camlariyla beraber yikadim.serdik haliyi.dedim askim yarin da su kanepelerin altini supurelim offfff be evdeyken yapma da, sanki ben haftaiçi evde oturuyom.kendi benden 1-2 saat gec gelecegi vakit hemen supurgeyi aciyom.rahatsiz olmasin diye.maksadi rahatsiz edilmemek degil is isterim diye atar yapıyo ki bi is soylemiyim, yok kadin cagir yapsin da falan filan.zaten aylardir hep yuzeyden temizliyom milleti kocası cam siler, benimki surdan kakl derim diye tartisiriz, yaptigimiz hicbi isin kiymeti yok soyle pis pasakli olaydik yaranirdik.

O ise bende karsiyim hicte koyma valla..

Of ne zor zamanlar Allahım. Bende benzer durumlardan geçtiğim için okuyunca bi tuhaf oldum.
Kendim aşmaya çalışıyorum hala birşey yok diye. Beceremezsem bende bakıcam hrs ile görüşürüm olmadı.
Çok sağol desteğin için canım..

canım benim çok teşekkür ederim
ne diyim bilemedim canım ya benim eşimide görümcem ve ananesi büyütmüş kv hep bana işte onlar annelik etti vs. diyip durudu evlenmeden önce bende bu anneler günü yüzünden büyük olay yaşadım kv ve kendi anneme hediye sepeti yapıp görümceme bi bluz almıştım hediye olay yarattı kv görümceye niye sepet yapmadım diye amannn oluyo böle şeyler Allah tan benim eşim herşeyi gördü yaşadı şuan hiç sorun yaşamıyorum o konuda annesine ablasına bi hediye alıncağı zaman eşim ya almayalım boşver kutlarız sadece der yada alcam hediye ye o çok para boşver şu kadarlık bişey alalım der bende kv bugüne kadar hiç bişey görmedim yarın anneler günü mutlaka ufakta olsa alcam bi hediye gitcem vercek olduum 1 tl bile olsa çok geliyo gözüme ama alcaz eli mahkum napalım

bilgem güze günlerde kullan canm,maşallah ailene,çok zarifler,eşin de tabiiii,ona da 10 puannnnnn
amin canım benim çok teşekkür ederiz eşim düşüncelidir sağolsun biticik kocam benim ömür boyu kalıcı bi hediye olsun demişler
de şimdi ben anacıma ne alcam kara kara ona düşünüyorum ya kahve makinası bozulmuştu bi onu alayım diyorum bide oğluşumun adına bi hediye almak istiyorum ama ne alcam bilmiyorum fikriniz varsa valaa süper olur eşim gelcek 2 saate hediye almaya çıkcaz ne alcaz bakalım

yavrucum takılma çok fazla erkekler de kendi içinde büyük farklılıklar gösteren varlıklar kimi erkeğe naparsn yap ev temizliği yaptıramazsın kimine yemek mutfak işi yaptıramazsın ben hamile kaldığımdan beridir ev temizliğine elimi sürmedim kendi evimi eşim yapıyo bazen annemle çoğu zaman beni annemlere postalıyo tek başına yapıyo ama asla mutfağa girmez asla evde yapılcak en ufacık bi tadilat işini bile yapmaz tek yapabildiği duvara çivi çakmaktır
senin kocada ev işlerini yapmayan cinsten demekki napcan yavrum idare etcez haklısın seninde zoruna gidiyo sende fazla kasma kendini çekmeyi ver koltukları falan doğum için temizik yapılcak kadın tutcaktın diye hatırlıyorum bir ay daha duruversin ev olduğu gibi ne halı malı siliyon

Ne demek.Canını sıkma bebişini üzme, her şeyin güzel olacağına inan, hepimiz inanalım :)

Yine yollardayim. Şehirlerarası 2 saatlik yol nasil bu kadar zor olabilirmiş. Allahtan Istanbulda yaşamıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol vnm biliyorum armut amniyo sıvının kalitesinide arttırıyormuş o yüzden hamileleğimin başından beri sık tuketmeye calısıyorumçamııın canım

sağolasın cnm Rabbım beterınden korusun bnm için sorun teşkil eden sadece aşırı buyumesi .suyum azalmafıgı sürece bi problem yok inş dogunca gecıcektır...

ayşem valla bu erkekler biz ne kadar desekde bazen hödük olabiliyor yani hee bide bazen dedğin gibi aklıllarını kaybedebiliyo sonucta hafta içi sende evde değilsin eşin bunu aklı edememiş demekki..o yüzden onu boşveeerr..tut bi tane günlük temizlikçi yaptır sende keyfine bak sanki bu adamları anlamak güç

kızlar malum yarın ANNELER günü malum yarın herkeste topikte olamayabilir tabi bende o yüzden burdan tüm 2014 temmuz annelerinin ve diğer annelerimizin ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..hamidaşlarımın yavrularını sağlıcakla kucaklarına almalarını,,çoçuğu olan annlermizinde sağlıkla büyütmelerini Rabbim den canı gönülden diliyorum ..:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

sizleri ve meleklerinizi çooooookkk öpüyorum....

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…