Hicrancim msj kutuna bi baksana.bisey sordum da.sana zahmetcanım güle güle kuldan coook güzel ve çok anlamlı bi hediye olmuş....
Hani demiştim ya kv kaybedeli 3ay oldu esimden bisey beklemeli miyim diye ben onun icin uzulurken onun yaptigi çok sinirlendirdi beni.... Oyle bi muhabetten anneler gunune geldik.... Yengeme hediye alcaz mi dedi (eltime) ne icin dedim v anneler günü için dedi bende ne alaka ya diye sinirlendim evin buyugu o oldu artık ya diyo evlenmeden once eltime gorumceme kv me birden hediye alirmisda beyfendi... Artik bende yüzümü kizarttim o kadar dusuncelisin madem benimde ilk anneler gunum dedim sanada oğlun alsin diyo onlarada cocuklari alsin o zaman dedim.... o aksam is arkadasi niveanin bebek bakim setini hediye etmis getirmisti... Sabah da diyo ki sana hediye o set iste diyo
Canım bende harmony yi araştırıyorum şimdi. Yabancı forumlarda yanlış negatif diil ama yanlış pozitif lere rastladım çok.. Ya yanlış pozitif çıkarsa ve amniyosentez ile bebeğimi durup dururken riske atarsam diye korkuyorumama kalan hamileliğimide bu evhamla geçirmek istemiyorum senin gibi..
Sonuçların kaç gün sonunda geldi canım? Onlar mı seni aradılar yoksa illa doktorun aracılığı ile mi paylaşıyorlar sonuçları? Hastanede mi verdin kanı hemşire mi geldi? Çok sordum:) teşekkür ederim çok yardımın için..
canm selam bence en iyisi seni tanıyan bilen bir dr da devam etmek,hatemde de canımı sıkacak bişey oldu ama hastaneler bize muhtaç yani ben hastane denetimi birimindeyim illa bize işleri düşüyo hani ben bu durumu kendi dr ma karşı hiç kullanmadım ama haberleri var,o sebepten sıkıntı olursa onlar için de iyi olmaz,bence Bülent beyden devam et,manolyadan ben de memnun kalmadıım çünkü...sen çalışıyon mu bacım?Bende ilk dogumumdan hatem de bulent bey var ona gidiyorum iyi de ama o kalabaligi beklemek yoruyo artik beni manolya hanima da bi kere gittim ama memnun olamadim en son primerde yine melek hanima gittim ama bulent beyde ki yogunlugun aynisi onda da var bilemedim ne yapsam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm selam,canını sıkmanı istemiyorum ama biliyon bazen bizimkiler el iyisi ev delisi oluyolar,ne desem ki,alınmıyacaksa ona da alınmasın ama sen yine de yok yere bozma moralini,duygunu da anlamasını bekleme,aynısı bizim de başımıza geliyooocanım güle güle kuldan coook güzel ve çok anlamlı bi hediye olmuş....
Hani demiştim ya kv kaybedeli 3ay oldu esimden bisey beklemeli miyim diye ben onun icin uzulurken onun yaptigi çok sinirlendirdi beni.... Oyle bi muhabetten anneler gunune geldik.... Yengeme hediye alcaz mi dedi (eltime) ne icin dedim v anneler günü için dedi bende ne alaka ya diye sinirlendim evin buyugu o oldu artık ya diyo evlenmeden once eltime gorumceme kv me birden hediye alirmisda beyfendi... Artik bende yüzümü kizarttim o kadar dusuncelisin madem benimde ilk anneler gunum dedim sanada oğlun alsin diyo onlarada cocuklari alsin o zaman dedim.... o aksam is arkadasi niveanin bebek bakim setini hediye etmis getirmisti... Sabah da diyo ki sana hediye o set iste diyo
bilgem güze günlerde kullan canm,maşallah ailene,çok zarifler,eşin de tabiiii,ona da 10 puannnnnnkızlar ilk anneler günü hediyemi dün aldım inanılmaz mutlu oldum hatta ağladım eşim annem ve babam bir haftadır ne alsak ne yapsak diye organizasyon yapıyolarmış benim hiç bişeyden haberim yok dün almışlar hediyelerinide dayanamadık biran önce yüzündeki mutluluğu görmek istedik diyip hediyelerini verdiler Rabbim annelik nasıl güzel bişeydir bizlere yaşattığın için sonsuz şükürler olsun
eşimin hediyesiEki Görüntüle 1108681
annem ve babamın hediyesiEki Görüntüle 1108682
Eki Görüntüle 1108683
benim herif odun herif icin once hep ailesi annesi babasi abisi kiz kardesi eltim yigenleri bu hep böyleydi canini verir eminin bu hep böyleydi simdiye kadar bebek olunca duzelir belki ama yok yine aynı kafada gidiyor bakalım çok zoruma gitti ama bu olay
benim herif odun herif icin once hep ailesi annesi babasi abisi kiz kardesi eltim yigenleri bu hep böyleydi canini verir eminin bu hep böyleydi simdiye kadar bebek olunca duzelir belki ama yok yine aynı kafada gidiyor bakalım çok zoruma gitti ama bu olaybende annesini kaybetti anneler gunu zor geçecek diye onun için üzülüyordum
canim ins dediğin gibi olur da benim öküz de değişir biraz hediye beklemiodum bi kuutlasa yeterdi ama olay bu şekil olunca benim cinler geldi.... Esim yigenin herseyini besigini falan almış abiside ilk kez amca oluyo ama bir iğne bile teklif etmediler bide abisinin adini koyacakmis beyfendi n.h koyarimm
canim ins dediğin gibi olur da benim öküz de değişir biraz hediye beklemiodum bi kuutlasa yeterdi ama olay bu şekil olunca benim cinler geldi.... Esim yigenin herseyini besigini falan almış abiside ilk kez amca oluyo ama bir iğne bile teklif etmediler bide abisinin adini koyacakmis beyfendi n.h koyarimm
Açıkçası biz amniyosentezi hiç düşünmedik. Ankaradayız biz, burada HRS adında sadece kadın hastalıklarıyla ilgilenen özel bir hastane var, biz oraya gittik. Bu hastanede yapılan testin adı nıfty test olarak geçiyor, muhakkak araştırırken rastlamışsındır. Benden 2 tüp kan alındı, hastanenin genetik bölümünün sorumlusu olan bir prof var, direkt kendisiyle görüştük biz her konuda onunla irtibat halinde olduk. Tam 16 gün içerisinde sonuç geldi. 16 gün hep ağlamakla hep üzüntüyle geçti, zordu. Doktor bir cumartesi sabahı erken saatte kendisi telefonla arayarak güzel haberi verdi. Tabii arada biz de aradık dayanamayıp, haber var mı yok mu diye.
canım benim çok teşekkür ederimcanım güle güle kuldan coook güzel ve çok anlamlı bi hediye olmuş....
amin canım benim çok teşekkür ederiz eşim düşüncelidir sağolsun biticik kocam benim ömür boyu kalıcı bi hediye olsun demişlerbilgem güze günlerde kullan canm,maşallah ailene,çok zarifler,eşin de tabiiii,ona da 10 puannnnnn
Kizlar ya yolluk seklindeki mutfagimin halisini siliyorum hani su kopuren deterjanla yuzunden siliyom ozenmeden, oturdugum yerde yapiyom, neyse sildim esimi dedim hadi sunu balkona serelim nemi gitsin.tabi haliyi sercem diye balkonu da camlariyla beraber yikadim.serdik haliyi.dedim askim yarin da su kanepelerin altini supurelim offfff be evdeyken yapma da, sanki ben haftaiçi evde oturuyom.kendi benden 1-2 saat gec gelecegi vakit hemen supurgeyi aciyom.rahatsiz olmasin diye.maksadi rahatsiz edilmemek degil is isterim diye atar yapıyo ki bi is soylemiyim, yok kadin cagir yapsin da falan filan.zaten aylardir hep yuzeyden temizliyom milleti kocası cam siler, benimki surdan kakl derim diye tartisiriz, yaptigimiz hicbi isin kiymeti yok soyle pis pasakli olaydik yaranirdik.
Of ne zor zamanlar Allahım. Bende benzer durumlardan geçtiğim için okuyunca bi tuhaf oldum.
Kendim aşmaya çalışıyorum hala birşey yok diye. Beceremezsem bende bakıcam hrs ile görüşürüm olmadı.
Çok sağol desteğin için canım..
Canim suyun azalmamasi icin gunde 2 armut ye cok ise yariyo benim ilk dogumumda suyum nerdeyse bitmek uzereydi armut ve 2 ltre su ile 2 gunde fark etti dualarimiz seninle insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiZi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese güzel haftasonları dilerim inşallah herkesler iyidir
Sevgi arkadaşım geçmiş olsun ama sıkma canını bazen bebişler çişlerini yaptıkları zaman böbrekleri büyük görünürmüş belki öyledir doğumdan sonra hemen düzelen bi durummuş dr söylemişti banada
Kizlar ya yolluk seklindeki mutfagimin halisini siliyorum hani su kopuren deterjanla yuzunden siliyom ozenmeden, oturdugum yerde yapiyom, neyse sildim esimi dedim hadi sunu balkona serelim nemi gitsin.tabi haliyi sercem diye balkonu da camlariyla beraber yikadim.serdik haliyi.dedim askim yarin da su kanepelerin altini supurelim offfff be evdeyken yapma da, sanki ben haftaiçi evde oturuyom.kendi benden 1-2 saat gec gelecegi vakit hemen supurgeyi aciyom.rahatsiz olmasin diye.maksadi rahatsiz edilmemek degil is isterim diye atar yapıyo ki bi is soylemiyim, yok kadin cagir yapsin da falan filan.zaten aylardir hep yuzeyden temizliyom milleti kocası cam siler, benimki surdan kakl derim diye tartisiriz, yaptigimiz hicbi isin kiymeti yok soyle pis pasakli olaydik yaranirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?