2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Selam Temmuz annesi olucam bende hayırlı doğumlar olsun insallah hepimize🙏 ben daha hic birşeye başlamadım hic hazırlığım yok bir an önce bende başlasam iyi olur👼👼👼

Kibrit çöpü kadar ışık saçmayan insanların , Kendilerini olimpiyat meşalesi gibi görmelerine hayranım!😌😌

yaa kızlar ben 32 haftadayım çatım çokk ağrıyor dayanamıyorum otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum sizdede varmı bu sorunlar ve nasıl geçer bu ağrılar

ahh canım sorma o çatı yokmu beni delirtiyor resmen helede gece yatakda dönerken ayağa kalkarken sanki kırılıyor nasıl geçeceği hakkında bi bilgim yok bu perşembe doktora gitcez sorcam bakalım ne diyecek

bende herkezin anneler gününü kutlyorum bu kutsal vazifeyi bize tattırdığı için rabbime ne kadar şükretsek az gelir...bu arada benim oğlumda bana hediye olarak büyysüyyüüü elma alçakmış neden öyle bir hediye alma gereği duydu anlamadım

Herkesin anneler gününü kutlarım. Dilerim rabbim onları kucağımıza aldığımız günleride gösterir. İyi akşamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlaaaaaaar :) rabbimin bize emanet ettigi en guzel hediyelerimize saglikli sihatli kavusmak dilegiyle anneler gunumuz kutlu olsuuuuuuuuun :)

kızlaaaaaaar :) rabbimin bize emanet ettigi en guzel hediyelerimize saglikli sihatli kavusmak dilegiyle anneler gunumuz kutlu olsuuuuuuuuun :)

canım seninki de kutlu olsun :)
tüm annelerin, anne adaylarının ve tüm anne olmak isteyen bayanların anneler gününü kutlarım :)
bugünümüze şükür ki Allah bize küçük mucizelerimize bize hediye etti :)Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin.
Herkese sevgiler...

Kizlar bisey sorcam size avent biberon alaniniz var mi e bebekte plastik olani 125 ml lik 16 lira cam olani 24 lira nasil almaliyim bilemedim ozellikleri nasil bileniniz var mi

Ya bende aslinda ona devam etmek istiyorum ilk dogumu da o yaptigi icin guveniyorum da son gidisimde sadece randevum olnadan gittigim icin tam 4 saat bekledim ve iceri girmemle cikmam bir oldu dogru duzgun bi sey demedi bile ona kizdim iste ewet canim calisiyorum

Kizlar bisey sorcam size avent biberon alaniniz var mi e bebekte plastik olani 125 ml lik 16 lira cam olani 24 lira nasil almaliyim bilemedim ozellikleri nasil bileniniz var mi

canim iyi geceler biberonlar hakkinda bilgim var avent guzel bakteri uretmemesi harika eger biberonu anne sutu icin dusunuyosan cam alma anne autu camda kullanilmiyo ama zaten plastikler ozel malzemeden yapiliyo bpa siz onu dusunursen hem anne sutune hem mamaya olur ins yardimci olmusumdur fiyatida guzel

günaydın anneler ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.ALLAH sağlıklı sıhatlı elimizi almayı nasip etsin ALLAH her isteyene anne olmayı nasip etsin

ahh canım sorma o çatı yokmu beni delirtiyor resmen helede gece yatakda dönerken ayağa kalkarken sanki kırılıyor nasıl geçeceği hakkında bi bilgim yok bu perşembe doktora gitcez sorcam bakalım ne diyecek

bende çarşamba gidecem sorcam bakalım ne diyecek normal diyecek biliyorum ama yinede sorcam :) çalışıyorum ve sürekli oturmak zorundayım bu beni daha da yoruyo

Güzel anneler vee bu sevinci yeni yasayacak olacak anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun.yavrularimizinda bu gunumuzu kutlayacagi gunleri gormek dilegiyle.saglikla huzurla insallah.

Bebişinizden Anneler Gününe Özel Mektup Var..
TIKLAYINIZ EFENDİM.

Son düzenleme:
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Bebişlerimizin bize verceği en güzel Anneler Günü hediyesi bu sene olsun.. Sağlıkla, sıhhatle gelsinler kucaklarımıza inşallah..

Kızımla hepinizi çooookkkk çooooooooookkk öpüyoruz....
Ayrıca kızım ellerinizden opuyormus teyzeleri. :93:

Guzel anneler anneler gunumuz kutlu olsun

Güzel anneler ve anne adayları anneler gününüz kutlu olsun...
Rabbim bu günlere sağlıkla mutlulukla tekrar gelmeyi nasip etsin amin.
..

günaydın anneler ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.ALLAH sağlıklı sıhatlı elimizi almayı nasip etsin ALLAH her isteyene anne olmayı nasip etsin

En taze anneler bugünümüz kutlu olsun hediyelerimiz karnımızda şükürlerolsun :)

Güzel anneler vee bu sevinci yeni yasayacak olacak anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun.yavrularimizinda bu gunumuzu kutlayacagi gunleri gormek dilegiyle.saglikla huzurla insallah.

Kızlaaarrrr anneler gününüz kutlu olsuuuunnn

Guzel anneler anneler gunumuz kutlu olsun

hepimizin anneler günü kutlu olsun,bi dahakine evlatlarımızla birlikte kutlarız inşallah

bilgecim cok güzeller güle güle sağlıkla kullan canım. ne tatlı supriz... :)
Kizlar fenerbahcenin sampiyonlugu serefine fb li yelek oruyom babamiz istedi nasil

:129: :129::124: :129: :129:

kızzz o millet ben oluyorum galıbaaa Allah iyiliğini versin aysem :))))

canım benım ne takıyorsun. ıkınızde çalışıyorsunuz madem temızlıkte bu kadar olay. az daha bekle şu hazıran gelsın, al eve bır kadın dıp kose yaptır. hem tatlı canını uzuyorsun hem kendını yoruyorsun
zaten o dediğin işleri yapmaman gerekiyor artık. ne supurgesı ne halı yıkaması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…