yaa kızlar ben 32 haftadayım çatım çokk ağrıyor dayanamıyorum otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum sizdede varmı bu sorunlar ve nasıl geçer bu ağrılar
kızlaaaaaaar :) rabbimin bize emanet ettigi en guzel hediyelerimize saglikli sihatli kavusmak dilegiyle anneler gunumuz kutlu olsuuuuuuuuun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm selam bence en iyisi seni tanıyan bilen bir dr da devam etmek,hatemde de canımı sıkacak bişey oldu ama hastaneler bize muhtaç yani ben hastane denetimi birimindeyim illa bize işleri düşüyo hani ben bu durumu kendi dr ma karşı hiç kullanmadım ama haberleri var,o sebepten sıkıntı olursa onlar için de iyi olmaz,bence Bülent beyden devam et,manolyadan ben de memnun kalmadıım çünkü...sen çalışıyon mu bacım?
Kizlar bisey sorcam size avent biberon alaniniz var mi e bebekte plastik olani 125 ml lik 16 lira cam olani 24 lira nasil almaliyim bilemedim ozellikleri nasil bileniniz var mi
ahh canım sorma o çatı yokmu beni delirtiyor resmen helede gece yatakda dönerken ayağa kalkarken sanki kırılıyor nasıl geçeceği hakkında bi bilgim yok bu perşembe doktora gitcez sorcam bakalım ne diyecek
Bebişinizden Anneler Gününe Özel Mektup Var..Eki Görüntüle 1109693
Merhaba ANNEM
En güçlü bağımız, seni ilk işitmeye başladığım andı. İlk duyduğum ses, senin kalbindi.
Hatırlıyor musun, ilk bana dokunduğun zaman, yani karnıma :)
İşte, var olduğumu anladım.
Senin için tek gerçeğin babamdan sonra ben olduğumu anladım.
Benim için de gerçek, sen olduğun için dünyaya geleceğim.
Benim dünyalar güzeli annem bana tatlı tatlı seslenişlerini duyuyorum ve içim sevinçle doluyor.
Biraz hareketli ve yaramaz bir bebek olduğumu biliyorum
Bir tek senin kucağında sakinleşeceğimi biliyorsun değil mi, bu yüzden karnında çok rahatım.
Senin kokun yeter, şimdiden hissediyorum zaten annem.
Hani tekmeler atıyorum ya sana, işte güçlü olduğumu bil diye, her minik tekmem, aslında birazda sabırsızlaşıyorum kucağında olabilmek için.
Anlıyorsun değil mi?
Melekler söyledi bir gün önceden bu gün anneler günüymüş.
Eminim babacığıma aldırdığım hediyem elline geçmiştir.
Çok beğendiğini ve onunla bana güzel mamişler hazırlayacağın günleri sabırsızlıkla beklediğini biliyorum.
Beni merak etme ben sevincimi karnında aslında senle yaşıyorum.
Şu an bana baktığını biliyorum.
Bana hep öyle bak olur mu anne..
Çünkü biliyorum beni düşünüyorsun, bana her dokunduğun da, konuştuğunda benle, beni sevdiğini her defasında daha çok anlıyorum.
Dünyaya geldiğim de, bir tek sana güveneceğimi de biliyorum.
Dünyaya biran önce gelmek sana hediyeni ben vermek isterdim, âmâ üzülme annem, birkaç ay sonra oradayım.
Simdi hayat yolunda seninle olmak için bir an çıkmak kokunu duymak istiyorum, ağlayıp beni kucağına almanı o kadar istiyorum ki.
Çok uzatmayayım, zaten sabırsızlanıyorum, bir an orda olmak için.
Anneler günün kutlu olsun, benim güzel annem, sana şimdiden hasretim.
Bebişin
Güzel anneler ve anne adayları anneler gününüz kutlu olsun...
Rabbim bu günlere sağlıkla mutlulukla tekrar gelmeyi nasip etsin amin.
..
günaydın anneler ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.ALLAH sağlıklı sıhatlı elimizi almayı nasip etsin ALLAH her isteyene anne olmayı nasip etsin
En taze anneler bugünümüz kutlu olsun hediyelerimiz karnımızda şükürlerolsun :)
Güzel anneler vee bu sevinci yeni yasayacak olacak anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun.yavrularimizinda bu gunumuzu kutlayacagi gunleri gormek dilegiyle.saglikla huzurla insallah.
Kızlaaarrrr anneler gününüz kutlu olsuuuunnn
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Bebişlerimizin bize verceği en güzel Anneler Günü hediyesi bu sene olsun.. Sağlıkla, sıhhatle gelsinler kucaklarımıza inşallah..
Kızımla hepinizi çooookkkk çooooooooookkk öpüyoruz....
Ayrıca kızım ellerinizden opuyormus teyzeleri. :93:
hepimizin anneler günü kutlu olsun,bi dahakine evlatlarımızla birlikte kutlarız inşallahGuzel anneler anneler gunumuz kutlu olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ilk anneler günü hediyemi dün aldım inanılmaz mutlu oldum hatta ağladım eşim annem ve babam bir haftadır ne alsak ne yapsak diye organizasyon yapıyolarmış benim hiç bişeyden haberim yok dün almışlar hediyelerinide dayanamadık biran önce yüzündeki mutluluğu görmek istedik diyip hediyelerini verdiler Rabbim annelik nasıl güzel bişeydir bizlere yaşattığın için sonsuz şükürler olsun
eşimin hediyesiEki Görüntüle 1108681
annem ve babamın hediyesiEki Görüntüle 1108682
Eki Görüntüle 1108683
Kizlar fenerbahcenin sampiyonlugu serefine fb li yelek oruyom babamiz istedi nasil
Kizlar ya yolluk seklindeki mutfagimin halisini siliyorum hani su kopuren deterjanla yuzunden siliyom ozenmeden, oturdugum yerde yapiyom, neyse sildim esimi dedim hadi sunu balkona serelim nemi gitsin.tabi haliyi sercem diye balkonu da camlariyla beraber yikadim.serdik haliyi.dedim askim yarin da su kanepelerin altini supurelim offfff be evdeyken yapma da, sanki ben haftaiçi evde oturuyom.kendi benden 1-2 saat gec gelecegi vakit hemen supurgeyi aciyom.rahatsiz olmasin diye.maksadi rahatsiz edilmemek degil is isterim diye atar yapıyo ki bi is soylemiyim, yok kadin cagir yapsin da falan filan.zaten aylardir hep yuzeyden temizliyom milleti kocası cam siler, benimki surdan kakl derim diye tartisiriz, yaptigimiz hicbi isin kiymeti yok soyle pis pasakli olaydik yaranirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?