Sinemcim gözünüz aydın süpermiş haberler...güvenebildiğin içinin rahat ettiği bir dra gitmek en iyisi...benim hastanenin 2 şubesi var fiyatlar yarı yarıya fark ediyo ama drmdan o kadar memnunuz ki eşim dahil fazla para vermeyi göze aldık :)
sağol sedacım ya gerçekten cok farklı geldı hastane ve dr. ki daha once de gıttıgım yer hesapta cok ıyı bır hastane. ya dun mail adresime tahlıl sonuçlarını yollamışlar. aslında cok basıt bısey ama yapmayan yapmıyor. dokümanlarını eklemısler.
dr aradığında kandakı beyaz küreler fazla cıkmıs dahılıye gıtmemı ıstedı ama sağlık ocağına yonlendırdı......
obur doktor olsa hastane ıcıne yollardı. pahalı hastane ama kazıklama zıhnıyetı yok demekkı. s.ocagı dıyınce ben sok oldum. helal olsun dedım valla.
kızzz o millet ben oluyorum galıbaaa Allah iyiliğini versin aysem :))))
canım benım ne takıyorsun. ıkınızde çalışıyorsunuz madem temızlıkte bu kadar olay. az daha bekle şu hazıran gelsın, al eve bır kadın dıp kose yaptır. hem tatlı canını uzuyorsun hem kendını yoruyorsun
zaten o dediğin işleri yapmaman gerekiyor artık. ne supurgesı ne halı yıkaması...
canımsın.... :)
ah kuşum benımkı cam sildi diye sanma sırtında kanadı kafasında halkası geziyor
hepsinin değişik değişik var yontulmamış tarafları :)))))))))) bazen carlamak lazım bazende görmezden gelmek. napıcaz ki başka..
aman tatlım sakın yapma iş falan. son zamanlar az kaldı. riske girmeye gerek yok ev temızlıcez dıye. uzat ayaklarını keyfıne bak yegenıme cok cok ıyı bak bozuşuruz hiiieeee :)))
ben k k ya yeni üye oldum bende temmuz annesiyim inşaallah buraya da ayrıyeten üye mi olmam lazım kimse bana cevap vermeyince şüphelendim yazdıklarımın görünüp görünmediğinden :18: yardımcı olun lütfen ve bebeğimin doğacağı tarihi falan da ekleyemiyorum
ben k k ya yeni üye oldum bende temmuz annesiyim inşaallah buraya da ayrıyeten üye mi olmam lazım kimse bana cevap vermeyince şüphelendim yazdıklarımın görünüp görünmediğinden :18: yardımcı olun lütfen ve bebeğimin doğacağı tarihi falan da ekleyemiyorum
sadece süt ürünleri ve et yiyorum arada meyveler abur cubur makarna pilav vs her şey yasak bide kepekli çavdar ekmeği yiyorum diğer beyaz ekmek asla yemiyorum... tabi 3-4 lt en az su içiyorum bide çalışıyorum eşek gibi:) şükür almıyorum alsam daha fena şeker hemen fırlar ve bebeği etkiler ama dayanamıom bazen dondurma puding kazandibi sütlaç yiyorum haftada 2 kere filan :)
benim bir arkadaşım da hamile kaldığı gibi şeker hastalığı çıktı. Direk insülin ignesine ve diyete başlattı doktor (iğne günde kaç kereydi unuttum şimdi).
o da tabi kilo alıcağına verdi, çünkü o kadar sağlıklı beslenince heralde, neyse ilk hamile kaldığı kiloyu baz alırsak, hamileliğin sonunda ilk başladığı kilodan belki 5 kilo falan fazlaydı. Çünkü baştan kilo verdiği için...
doğum yaptı, şu anda 2 aylık falan bebeği var, bebekte hiçbir sorun yok, kendisinin de doğumdan sonra şeker hastalığı falan kalmadı, şekeri normale döndü. Oysa doktorlar şeker hastalığının kalıcı olabileceğini söylemişlerdi, artık ne insülin kullanıyor ne de diyet yapmasına gerek var. Yemek serbesttt
Merak etme canım sende, birşey olmaz bebişine....
bu arada ben de çalışıyorum :126: o yüzden sadece bazı akşamlar bakabiliyorum sadece buraya, iş yerinde de internet yasak...
beni özleyenler el kaldırsın kaldırmayanlarla küsebilirim zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati hassasım küsebilme hakkı veriyor bu durumlar bana
kan alma işini başardııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk
hepinize verdiğiniz destek ve dualarınız için Allah razı olsun
hastaneye gittik alerji ilaçları yüklendi hazırlık yapıldı başladılar kan vermeye ancak kan almak zor bir iş zira ter basıyor çarpıntı yapıyor vücut tanıyormuş dışarıdan olduğunu ve tepki veriyormuş neyse kalsiyum vermeliyiz dediler iste orda sorun cıktı ama müdahale ettiler hızlan kestiler nabzım 160 ları buldu dr.um coook destek oldu moral verdi düşünmeme engel oldular oyaladılar beni neyse tekrar alerji ilaçları vs. vs. derken coook yoruldum yani halsizlik devam ama olsun kanlı canlı aranızdayım Hamdolsun Rabbime
bu arada rüyalarımı hatırlarsınız zombilerle ve vampirlerle ilgili olan gerçek oldu bakın hepsi kan yiyici eee bizde kanımızı yedik geldik
QUOTE]
günaydın canım herşey yavaş yavaş yoluna giriyor şükürler olsun sağlıcağınada kavuşacan bebişide alacan kucağına bize hava atcan.. sen bizim idolümüzssün biz mızmızcı ilk bebek bekleyen analar olarak senden öğrenecek çok şeyimiz var.
geçmiş anneler gününde kutlu olsun
Canlarım günaydın,dün hiiiç bişey yapmadan oturdum ama akşama doğru belimden sağ kalçaya doğru birr pıçak saplandı sanki hala orda duruyo,asm ye gidip rapor alcam galiba zira üstüne basamıyom,işyerini aradım,önce dr gitcem dedim ama wc ye bile gidemiyom baya kötüyüm,saat 9,30 gibi olmasını bekliyom,bebiş aşağılara vuruyo zaten,nefesimi kesti bu ağrı,inşallah asm de işimşi halledebilirim ,bana git dr dan al diyecek olursa yandım demektir,kaç saat beklerim kimbilir...anaaammmmmm of yaaaaa:18: