herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
beni özleyenler el kaldırsın kaldırmayanlarla küsebilirim zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati hassasım küsebilme hakkı veriyor bu durumlar bana
kan alma işini başardııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk
hepinize verdiğiniz destek ve dualarınız için Allah razı olsun
hastaneye gittik alerji ilaçları yüklendi hazırlık yapıldı başladılar kan vermeye ancak kan almak zor bir iş zira ter basıyor çarpıntı yapıyor vücut tanıyormuş dışarıdan olduğunu ve tepki veriyormuş neyse kalsiyum vermeliyiz dediler iste orda sorun cıktı ama müdahale ettiler hızlan kestiler nabzım 160 ları buldu dr.um coook destek oldu moral verdi düşünmeme engel oldular oyaladılar benineyse tekrar alerji ilaçları vs. vs. derken coook yoruldum yani halsizlik devam ama olsun kanlı canlı aranızdayım Hamdolsun Rabbime
bu arada rüyalarımı hatırlarsınız zombilerle ve vampirlerle ilgili olan gerçek oldu bakın hepsi kan yiyici eee bizde kanımızı yedik geldik
beni özleyenler el kaldırsın kaldırmayanlarla küsebilirim zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati hassasım küsebilme hakkı veriyor bu durumlar bana
kan alma işini başardııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk
hepinize verdiğiniz destek ve dualarınız için Allah razı olsun
hastaneye gittik alerji ilaçları yüklendi hazırlık yapıldı başladılar kan vermeye ancak kan almak zor bir iş zira ter basıyor çarpıntı yapıyor vücut tanıyormuş dışarıdan olduğunu ve tepki veriyormuş neyse kalsiyum vermeliyiz dediler iste orda sorun cıktı ama müdahale ettiler hızlan kestiler nabzım 160 ları buldu dr.um coook destek oldu moral verdi düşünmeme engel oldular oyaladılar benineyse tekrar alerji ilaçları vs. vs. derken coook yoruldum yani halsizlik devam ama olsun kanlı canlı aranızdayım Hamdolsun Rabbime
bu arada rüyalarımı hatırlarsınız zombilerle ve vampirlerle ilgili olan gerçek oldu bakın hepsi kan yiyici eee bizde kanımızı yedik geldik
günaydın bacılar,derya seni özledim elbette,iyi haberlerine çoook sevindim canımherkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
QUOTE]
günaydın canım herşey yavaş yavaş yoluna giriyor şükürler olsun sağlıcağınada kavuşacan bebişide alacan kucağına bize hava atcan.. sen bizim idolümüzssün biz mızmızcı ilk bebek bekleyen analar olarak senden öğrenecek çok şeyimiz var.
geçmiş anneler gününde kutlu olsun
QUOTE]
günaydın canım herşey yavaş yavaş yoluna giriyor şükürler olsun sağlıcağınada kavuşacan bebişide alacan kucağına bize hava atcan.. sen bizim idolümüzssün biz mızmızcı ilk bebek bekleyen analar olarak senden öğrenecek çok şeyimiz var.
geçmiş anneler gününde kutlu olsun
canım benimmmseninde anneler gunun kutlu olsun veeee hepimiz kuzularımızı eve alıp geliriz ve doğum hikayelerimiz paylasırız
Canim gecmis olsunn. İnsallah sorun yoktur. Bence imkanin varsa kendi doktoruna git.hem muayene olursun hem raporunu alirsin.Canlarım günaydın,dün hiiiç bişey yapmadan oturdum ama akşama doğru belimden sağ kalçaya doğru birr pıçak saplandı sanki hala orda duruyo,asm ye gidip rapor alcam galiba zira üstüne basamıyom,işyerini aradım,önce dr gitcem dedim ama wc ye bile gidemiyom baya kötüyüm,saat 9,30 gibi olmasını bekliyom,bebiş aşağılara vuruyo zaten,nefesimi kesti bu ağrı,inşallah asm de işimşi halledebilirim ,bana git dr dan al diyecek olursa yandım demektir,kaç saat beklerim kimbilir...anaaammmmmm of yaaaaa:18:
günaydın kızlar yeni haftamızın iyi geçmesi ve iş yüklerimizin hafiflemesi dileğiyle başlayım.
bişey sorcam ben hala devit-3 ,decavit ,ferrum fort ilaçlarını kullanıyorum bıkkınlık geldi doktorda iç deyip duruyor siz de durumlar nasıl devam ediyormusunuz ilaçlara
Canlarım günaydın,dün hiiiç bişey yapmadan oturdum ama akşama doğru belimden sağ kalçaya doğru birr pıçak saplandı sanki hala orda duruyo,asm ye gidip rapor alcam galiba zira üstüne basamıyom,işyerini aradım,önce dr gitcem dedim ama wc ye bile gidemiyom baya kötüyüm,saat 9,30 gibi olmasını bekliyom,bebiş aşağılara vuruyo zaten,nefesimi kesti bu ağrı,inşallah asm de işimşi halledebilirim ,bana git dr dan al diyecek olursa yandım demektir,kaç saat beklerim kimbilir...anaaammmmmm of yaaaaa:18:
Günaydın canım geçmiş olsun, sırf sana bakmaya girdim hee kıymetini bil :) sorunsuz geçmesine çok sevindim, bundan sonra her şey yolunda gider inşallah :):) nese ben oğlumu görcem bugün hazırlanayım :):)
günaydın kızlar yeni haftamızın iyi geçmesi ve iş yüklerimizin hafiflemesi dileğiyle başlayım.
bişey sorcam ben hala devit-3 ,decavit ,ferrum fort ilaçlarını kullanıyorum bıkkınlık geldi doktorda iç deyip duruyor siz de durumlar nasıl devam ediyormusunuz ilaçlara
günaydın bacılar,derya seni özledim elbette,iyi haberlerine çoook sevindim canım
canım benim sagolasın cokk destek oldunuz bana yerim sizi (acıkıncada kelimelerim değişiyor heee)
canım yaaa geçmiş olsun yanına cagırabilecegin kimse varmı yardım etse sana
su hamilelik hem zorluyor insanı hem keyif veriyor en kısa surede iyleşirsin İnsallah
sağolun canlar ya özgecan kendi dr 40 gün önceden ancak rand.alınıyo düşün,bütüb antep o hastanede...asmde halledemezsem giderim gitmesine de kimbilir kaç saat beklerim bilmiyom,aile hekiminin de vereceğini sanmıyom,bikere kurum boyanıyo diye tel.açtım bi gün rapor yazalım diye kendi dr yazdır diyo,bu defa da sölerse sen ne iş yapıon diycem asabımı bozmasınlar...Canim gecmis olsunn. İnsallah sorun yoktur. Bence imkanin varsa kendi doktoruna git.hem muayene olursun hem raporunu alirsin.
Gunaydinn. Aynen valla bende bıktım ilac icmekten. Hatta cogu zaman aksatiyorum,unutuyorum artik. Ama sanirim doguma kadar surecek bu durum
sağolun canlar ya özgecan kendi dr 40 gün önceden ancak rand.alınıyo düşün,bütüb antep o hastanede...asmde halledemezsem giderim gitmesine de kimbilir kaç saat beklerim bilmiyom,aile hekiminin de vereceğini sanmıyom,bikere kurum boyanıyo diye tel.açtım bi gün rapor yazalım diye kendi dr yazdır diyo,bu defa da sölerse sen ne iş yapıon diycem asabımı bozmasınlar...
Gunaydin kızlar
DÖRTYAPRAKLIM canim cok şükür hersey yolunda kanlı canlı aramizdasin. Doğum tarihin belli oldu mu? Cok azcik kaldı doğumumuza da bak hersey yoluna girecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkezlere günaydın hayırlı haftalar olsun hepimize en huzurlusundan en sağlıklısından en cabuk biteninden olsun inş.....
deryacım geçmiş olsun hadi bak atlattın kan almayıda inş. bundan sonra sorunsuz ilerlicek herşey azcık zamanımız kaldı Allah izin verirse
Ayşem canım benim yordun tabi kendini o kadar bel baş tutuldu şimdi ahhh yavrum ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlık ocağından alırsın rapor sorun yapmazlar sanırım bende cuma günü gittim iki gün rapor aldım asm den bol bol dinlen
sagol canım benim İnsallah hepimiz kuzularımıza sorunsuz kavuşuruz
ama yine kan alabilirim
az kaldı dimi zaman hızlı gider dimi
gerçi sen alışverişi bitirdin simdi beklemek daha zor gelir sana
ben daha baslicam İnsallah
az kaldı canım çok az kaldı hemde Allah ın izniyle hazirana girdikmiydi hiç bişey anlamıcaz inş. kız alışveriş bitti ama hazırlıklar son gaz devam süslemeleri yapıyoruz bizde yavaş yavaş anca biter işimiz sonra da temizlik var sırada sende başlayınca anlamazsın zaman nasıl geçmiş zaten
günaydın herkese mutlu huzurlu bir hafta olsun inş
geçmişi okuyamadım son sayfaya baktığımda papatyamın kan transferi sorunsuz geçmiş şükürler olsun
ben raporluydum perşembe cuma 4 gün evdeydim ama hiçbir iş yapamadım öyle geçti günler
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
hep hedefim 37ye kadar çalışmaktı ama olmucak sanırım şu 2 haftayı bile ancak geçiririm sanırım kızım çok aşağıda oturmakta,yürümekte canımı yakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?