2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Günaydın canım geçmiş olsun, sırf sana bakmaya girdim hee kıymetini bil :) sorunsuz geçmesine çok sevindim, bundan sonra her şey yolunda gider inşallah :):) nese ben oğlumu görcem bugün hazırlanayım :):)

günaydın kızlar yeni haftamızın iyi geçmesi ve iş yüklerimizin hafiflemesi dileğiyle başlayım.
bişey sorcam ben hala devit-3 ,decavit ,ferrum fort ilaçlarını kullanıyorum bıkkınlık geldi doktorda iç deyip duruyor siz de durumlar nasıl devam ediyormusunuz ilaçlara

Canim gecmis olsunn. İnsallah sorun yoktur. Bence imkanin varsa kendi doktoruna git.hem muayene olursun hem raporunu alirsin.

Gunaydinn. Aynen valla bende bıktım ilac icmekten. Hatta cogu zaman aksatiyorum,unutuyorum artik. Ama sanirim doguma kadar surecek bu durum

canım yaaa geçmiş olsun yanına cagırabilecegin kimse varmı yardım etse sana
su hamilelik hem zorluyor insanı hem keyif veriyor en kısa surede iyleşirsin İnsallah

canımsınnnnn

İnsallah hepimiz sorunsuzca kavuşuruz yavrularımıza aman bebişini mi gorcen güzel haberlerini yaz bizede

Al benden de o kadar.ilac icmekten iflahim kesildi.decavitle kan ilaci iciyorum.ben omega 3 te kullaniyorum.omega 3 u 36.haftada birak dedi.digerlerini bilmiyorum.dogurana kadar iccem sanirim:44:

canım benim iyi tarafından bak ben ilaç alamıyorum bu yüzdende coook sorun yasıyorum olsun evet sıkılmışsındır ilaç içmekten ama olsun sağlığını dusun hem kendinin hem bebişinin
ben bazı ilaçları en azından içebilseydim bu kadar sorun olmayacaktı bak mesela kan aldım ama yetmiyor tekrar verilme durumuda var zira 5-6 unite almalıyımki normale donim o yüzden iç bakim ilaclarını

canım yaaa geçmiş olsun yanına cagırabilecegin kimse varmı yardım etse sana
su hamilelik hem zorluyor insanı hem keyif veriyor en kısa surede iyleşirsin İnsallah

sağolun canlar ya özgecan kendi dr 40 gün önceden ancak rand.alınıyo düşün,bütüb antep o hastanede...asmde halledemezsem giderim gitmesine de kimbilir kaç saat beklerim bilmiyom,aile hekiminin de vereceğini sanmıyom,bikere kurum boyanıyo diye tel.açtım bi gün rapor yazalım diye kendi dr yazdır diyo,bu defa da sölerse sen ne iş yapıon diycem asabımı bozmasınlar...

Ben muayene olman acisindan soyledim canim. Yoksa aile hekimi de yazmasi lazim tabikii. İyice isi yokusa suruyolar yaa, sanki ceplerinden bisey cikcak insan gibi yazip gonderseler

Gunaydin kızlar

DÖRTYAPRAKLIM canim cok şükür hersey yolunda kanlı canlı aramizdasin. Doğum tarihin belli oldu mu? Cok azcik kaldı doğumumuza da bak hersey yoluna girecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagol canım benim doğum tarihim belli değil bakalım 2 hafta sonra dr. randevum var ve bu arada iyi beslenmeliymişim(nasıl olcaksa) bakalım o vakit birsey diyecekmi sen nasıl oldun

herkezlere günaydın hayırlı haftalar olsun hepimize en huzurlusundan en sağlıklısından en cabuk biteninden olsun inş.....
deryacım geçmiş olsun hadi bak atlattın kan almayıda inş. bundan sonra sorunsuz ilerlicek herşey azcık zamanımız kaldı Allah izin verirse
Ayşem canım benim yordun tabi kendini o kadar bel baş tutuldu şimdi ahhh yavrum ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlık ocağından alırsın rapor sorun yapmazlar sanırım bende cuma günü gittim iki gün rapor aldım asm den bol bol dinlen

sagol canım benim İnsallah hepimiz kuzularımıza sorunsuz kavuşuruz
ama yine kan alabilirim
az kaldı dimi zaman hızlı gider dimi
gerçi sen alışverişi bitirdin simdi beklemek daha zor gelir sana
ben daha baslicam İnsallah

az kaldı canım çok az kaldı hemde Allah ın izniyle hazirana girdikmiydi hiç bişey anlamıcaz inş. kız alışveriş bitti ama hazırlıklar son gaz devam süslemeleri yapıyoruz bizde yavaş yavaş anca biter işimiz sonra da temizlik var sırada sende başlayınca anlamazsın zaman nasıl geçmiş zaten

günaydın herkese mutlu huzurlu bir hafta olsun inş
geçmişi okuyamadım son sayfaya baktığımda papatyamın kan transferi sorunsuz geçmiş şükürler olsun

ben raporluydum perşembe cuma 4 gün evdeydim ama hiçbir iş yapamadım öyle geçti günler

geçmiş anneler gününüz kutlu olsun

hep hedefim 37ye kadar çalışmaktı ama olmucak sanırım şu 2 haftayı bile ancak geçiririm sanırım kızım çok aşağıda oturmakta,yürümekte canımı yakıyo

ayyy canım yaa alışverişe baslim dimi ama bende heyecan oluyorum ama hala halsizim yahu
alışverişe başlayınca vakit daha cabuk geçer herhal

ayy canım Masallah yinede size ben evin içinde iki dakika duramıyorum ayakta aşağıya coook baskı oluyor dahada büyüyeceğiz o zaman 2 dakikada duramicam demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…