Kızlar az önce geldim kontrolden işler hiçte umdugum gibi geçmedi ayan çok moralim bozuk bebegimin sol bobregi olması gerektiginden daha fazla büyümüş 7 mm den 23.9 a çıkmış dr 10 mm den yukarı olursa sorun teşkil eder dedi ama ayan yapilabilecek boşu yok suyum iyi olduğu için dogumdan sonra takip edilecek ama durum devam edecek gibi doğumdan sonra bişey takılıp suyu boşaltcaklar ışte beni çok üzen durumda bu bn evladima daha minicik yüreğiyle bişey takılmasına çok ağladım.Allah im beterinden korusun yinede ama gerçekten annelikte buymuş bebeğinin tirnagina bişey olsa benim canım yanar güzel yavrum benim kelebegim ..
Kızlar sizde dua edin benim için suyum azalmasın çünkü suyu azalirsa erken doğumla karşı karşıya kalicam..Allah im tüm yavrularimizi korusun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
beni özleyenler el kaldırsın kaldırmayanlarla küsebilirim zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati hassasım küsebilme hakkı veriyor bu durumlar bana
kan alma işini başardııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk
hepinize verdiğiniz destek ve dualarınız için Allah razı olsun
hastaneye gittik alerji ilaçları yüklendi hazırlık yapıldı başladılar kan vermeye ancak kan almak zor bir iş zira ter basıyor çarpıntı yapıyor vücut tanıyormuş dışarıdan olduğunu ve tepki veriyormuş neyse kalsiyum vermeliyiz dediler iste orda sorun cıktı ama müdahale ettiler hızlan kestiler nabzım 160 ları buldu dr.um coook destek oldu moral verdi düşünmeme engel oldular oyaladılar benineyse tekrar alerji ilaçları vs. vs. derken coook yoruldum yani halsizlik devam ama olsun kanlı canlı aranızdayım Hamdolsun Rabbime
bu arada rüyalarımı hatırlarsınız zombilerle ve vampirlerle ilgili olan gerçek oldu bakın hepsi kan yiyici eee bizde kanımızı yedik geldik
Canlarım günaydın,dün hiiiç bişey yapmadan oturdum ama akşama doğru belimden sağ kalçaya doğru birr pıçak saplandı sanki hala orda duruyo,asm ye gidip rapor alcam galiba zira üstüne basamıyom,işyerini aradım,önce dr gitcem dedim ama wc ye bile gidemiyom baya kötüyüm,saat 9,30 gibi olmasını bekliyom,bebiş aşağılara vuruyo zaten,nefesimi kesti bu ağrı,inşallah asm de işimşi halledebilirim ,bana git dr dan al diyecek olursa yandım demektir,kaç saat beklerim kimbilir...anaaammmmmm of yaaaaa:18:
ayy canım Masallah yinede size ben evin içinde iki dakika duramıyorum ayakta aşağıya coook baskı oluyor dahada büyüyeceğiz o zaman 2 dakikada duramicam demekki
Hepinize Gün Aydın olsun kızlar :) dün giremedim foruma annecikler gününüz kutlu olsun tekrardan :) oğluşlar kızçeler bizim hediyemiz bu sene :)
sevgim erkek bebeklerde bu böbrek büyümesi genelde oluyormuş ama sonradan geçiyor die duymuştum. sakın bozma moralini bişiciği yoktur paşanın :) iyi olucak ve sana sağ salim gelicek annesi şunun şurasında ne kaldı son ilgi turlarını attırıyor sana :) her şey yolunda gidicek ve Allahın izniyle kokusunu içine çekeceksin inşallah. üzme kendini boşu boşuna...
sen gerçekten çok güçlü birisin maşallah sana kocaman :) bu engelin üstesinden de geleceksin inşallah :) Allah yardımcın olsun .güzel haberlerr bekliyoruz hep :)
ayşem benim de 27 haftalarda o dediğin ağrım olmuştu topallaıyordum resmenyürüyemiyecek duruma gelmiştim sonra kendiliğinden kesildi. ortapediye falan gittim. ters bir hareket yapmışsın belli ki dedi. ama kadın doğum benimle alakalı değil demişti.mutlaka göster jel falan verir rahatlarsın . geçmiş olsun...
ya papatyam ikinciler daha aşağıda taşınıyo diyolar aslı var mı bilmiyorum ama perşembe sabahı kendimi doktorda buldum tahlil,nst,çatı muayenesi hepsini yaptı ağrın varsa riske atamam dedi çok şükür herşey yolunda ama alta baskım çok :44:
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
beni özleyenler el kaldırsın kaldırmayanlarla küsebilirim zati hamileyim zati annem yok zati babam yok zati hassasım küsebilme hakkı veriyor bu durumlar bana
kan alma işini başardııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk
hepinize verdiğiniz destek ve dualarınız için Allah razı olsun
hastaneye gittik alerji ilaçları yüklendi hazırlık yapıldı başladılar kan vermeye ancak kan almak zor bir iş zira ter basıyor çarpıntı yapıyor vücut tanıyormuş dışarıdan olduğunu ve tepki veriyormuş neyse kalsiyum vermeliyiz dediler iste orda sorun cıktı ama müdahale ettiler hızlan kestiler nabzım 160 ları buldu dr.um coook destek oldu moral verdi düşünmeme engel oldular oyaladılar benineyse tekrar alerji ilaçları vs. vs. derken coook yoruldum yani halsizlik devam ama olsun kanlı canlı aranızdayım Hamdolsun Rabbime
bu arada rüyalarımı hatırlarsınız zombilerle ve vampirlerle ilgili olan gerçek oldu bakın hepsi kan yiyici eee bizde kanımızı yedik geldik
cnm geçmiş olsun dıkkat et kendine valla al rAprunu dınlen evinde guzelce inan artık gercekten dahada ağırlaşıyoruz yaaa ...Canlarım günaydın,dün hiiiç bişey yapmadan oturdum ama akşama doğru belimden sağ kalçaya doğru birr pıçak saplandı sanki hala orda duruyo,asm ye gidip rapor alcam galiba zira üstüne basamıyom,işyerini aradım,önce dr gitcem dedim ama wc ye bile gidemiyom baya kötüyüm,saat 9,30 gibi olmasını bekliyom,bebiş aşağılara vuruyo zaten,nefesimi kesti bu ağrı,inşallah asm de işimşi halledebilirim ,bana git dr dan al diyecek olursa yandım demektir,kaç saat beklerim kimbilir...anaaammmmmm of yaaaaa:18:
günaydın kızlar yeni haftamızın iyi geçmesi ve iş yüklerimizin hafiflemesi dileğiyle başlayım.
bişey sorcam ben hala devit-3 ,decavit ,ferrum fort ilaçlarını kullanıyorum bıkkınlık geldi doktorda iç deyip duruyor siz de durumlar nasıl devam ediyormusunuz ilaçlara
Gunaydin kızlar
DÖRTYAPRAKLIM canim cok şükür hersey yolunda kanlı canlı aramizdasin. Doğum tarihin belli oldu mu? Cok azcik kaldı doğumumuza da bak hersey yoluna girecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkezlere günaydın hayırlı haftalar olsun hepimize en huzurlusundan en sağlıklısından en cabuk biteninden olsun inş.....
deryacım geçmiş olsun hadi bak atlattın kan almayıda inş. bundan sonra sorunsuz ilerlicek herşey azcık zamanımız kaldı Allah izin verirse
Ayşem canım benim yordun tabi kendini o kadar bel baş tutuldu şimdi ahhh yavrum ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlık ocağından alırsın rapor sorun yapmazlar sanırım bende cuma günü gittim iki gün rapor aldım asm den bol bol dinlen
günaydın herkese mutlu huzurlu bir hafta olsun inş
geçmişi okuyamadım son sayfaya baktığımda papatyamın kan transferi sorunsuz geçmiş şükürler olsun
ben raporluydum perşembe cuma 4 gün evdeydim ama hiçbir iş yapamadım öyle geçti günler
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
hep hedefim 37ye kadar çalışmaktı ama olmucak sanırım şu 2 haftayı bile ancak geçiririm sanırım kızım çok aşağıda oturmakta,yürümekte canımı yakıyo
Hepinize Gün Aydın olsun kızlar :) dün giremedim foruma annecikler gününüz kutlu olsun tekrardan :) oğluşlar kızçeler bizim hediyemiz bu sene :)
sevgim erkek bebeklerde bu böbrek büyümesi genelde oluyormuş ama sonradan geçiyor die duymuştum. sakın bozma moralini bişiciği yoktur paşanın :) iyi olucak ve sana sağ salim gelicek annesi şunun şurasında ne kaldı son ilgi turlarını attırıyor sana :) her şey yolunda gidicek ve Allahın izniyle kokusunu içine çekeceksin inşallah. üzme kendini boşu boşuna...
...
gunaydın cnm geçmiş olsun artık eeee bizde senden bu performansı bekliyorduk zaten çok şükr inş dadhada yoluna gırececk herşeyhep biz mi uzatıcaz şimdi de sen uzat bekım yanağını
cnm geçmiş olsun dıkkat et kendine valla al rAprunu dınlen evinde guzelce inan artık gercekten dahada ağırlaşıyoruz yaaa ...
gunaydınlaaarrr
günaydın tatlım naber nasılsın bu haftamız son nasipse bilgem
günaydın cnm
nagi bnde diyordum 37 ye kadar çalışrım belki aa inan 32.yı bılem zor getırdım her yerim agrıyor...sanada cok gecmiş olsun cnm boya badana iş cocuk derken ee yoruldun tabiii..sende alırsın artık haftaya raporunu napıcan saglıktan önmeli mi
gunaydın cnm cok sağol...biliyorum cogu erkek lerde bu durumla karsılasıldıgını ama bnm ki fazla ileri derecede oldugu için canımı sıktı açıkcası Allah ım beterinden saklasın tabi ama suyum azalmasın dıye dua ediyorum işte ..hak tan herşeyin hayırlısı
gunaydın cnm geçmiş olsun artık eeee bizde senden bu performansı bekliyorduk zaten çok şükr inş dadhada yoluna gırececk herşeyhep biz mi uzatıcaz şimdi de sen uzat bekım yanağını
cnm geçmiş olsun dıkkat et kendine valla al rAprunu dınlen evinde guzelce inan artık gercekten dahada ağırlaşıyoruz yaaa ...
gunaydınlaaarrr
günaydın cnm
nagi bnde diyordum 37 ye kadar çalışrım belki aa inan 32.yı bılem zor getırdım her yerim agrıyor...sanada cok gecmiş olsun cnm boya badana iş cocuk derken ee yoruldun tabiii..sende alırsın artık haftaya raporunu napıcan saglıktan önmeli mi
gunaydın cnm cok sağol...biliyorum cogu erkek lerde bu durumla karsılasıldıgını ama bnm ki fazla ileri derecede oldugu için canımı sıktı açıkcası Allah ım beterinden saklasın tabi ama suyum azalmasın dıye dua ediyorum işte ..hak tan herşeyin hayırlısı
sen gerçekten çok güçlü birisin maşallah sana kocaman :) bu engelin üstesinden de geleceksin inşallah :) Allah yardımcın olsun .güzel haberlerr bekliyoruz hep :)
ayşem benim de 27 haftalarda o dediğin ağrım olmuştu topallaıyordum resmenyürüyemiyecek duruma gelmiştim sonra kendiliğinden kesildi. ortapediye falan gittim. ters bir hareket yapmışsın belli ki dedi. ama kadın doğum benimle alakalı değil demişti.mutlaka göster jel falan verir rahatlarsın . geçmiş olsun...
kızceler gittim 5 gün rapor aldım eve döndüm ,sıcak tutu,zeytinyağı ile ov dedi,eşim de c tesi halı sıldin al sana diyo,baya kızdı ama ben bişi diyemedi,nasılsa evdeyim birini çağıram bari bi iki gün sonra :) heheee p.tesi de tatilkızlar miniklerinizin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz...bir de ne zaman yıkamaya başlıycaksınız?
kızlar miniklerinizin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz...bir de ne zaman yıkamaya başlıycaksınız?
kızceler gittim 5 gün rapor aldım eve döndüm ,sıcak tutu,zeytinyağı ile ov dedi,eşim de c tesi halı sıldin al sana diyo,baya kızdı ama ben bişi diyemedi,nasılsa evdeyim birini çağıram bari bi iki gün sonra :) heheee p.tesi de tatilbu arada ben hacışakir sabun tozu aldım...
kızlar ne zmndır cibinlik arastırıyordum en sonunda kendi uzun ve kısalı 2 tane olan gelin duvagımdan cibinlik yapmaya karar verdim .bugun gidip cibinliğin demir aparatını alıcam . duvagın yanlarına da ince mavi kurdela teğellicem .aralara da mavi boncuk atıcam .
benim gibi yapan var mı hiç ?
günaydın ,
ben tüm alınanları yıkadım ütüledim dolabına yerlestirdim gecen hafta.
hacışakir in granül sabun tozu var ,onu aldım , makinada 15 dk lık prog.da yıkadım .
dalinin sabun tozunda parfüm miktarı fazla oldugundan almadım onu . ve yumuşatıcıda kullanmadım .
cok güzel fikir bence canım yapınca resmini yolla eminim cok güzel olacaktır
ben daha mobilya kısmına gelmedim ki cıbınlık kısmına gelim bacımmm
dalanın roxy diye bi deterjanı varmış organikmiş onu önerdiler banada ama hacışakirde kullanan çok...bizim odamız haziranın ilk haftası gelicek gelmeden daha yıkayıp ortada kirlensin istemiyorum kızımın cicleri yıkayıp ütüleyip direk dolabıa yerleştirmeyi düşünüyorum bende...yumuşatıcının bi zararı varmıdır acaba?
dalanın roxy diye bi deterjanı varmış organikmiş onu önerdiler banada ama hacışakirde kullanan çok...bizim odamız haziranın ilk haftası gelicek gelmeden daha yıkayıp ortada kirlensin istemiyorum kızımın cicleri yıkayıp ütüleyip direk dolabıa yerleştirmeyi düşünüyorum bende...yumuşatıcının bi zararı varmıdır acaba?
kuzum biz iyiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyogunaydın cnm geçmiş olsun artık eeee bizde senden bu performansı bekliyorduk zaten çok şükr inş dadhada yoluna gırececk herşeyhep biz mi uzatıcaz şimdi de sen uzat bekım yanağını
gunaydınlaaarrr
günaydın cnm
canım biz hacı şakirin sabun tozuyla yıkadık sonradan da dalan sabun tozu aldım oda çok güzel indirim vardı 6 paket aldım nasıl olsa artık bebişlerin eşyalarını onunla yıkıcaz kendi lohusa takımlarımı vs. de onla yıkadım mis gibi kokuyo yumuşatıcı falan kullanmadım makinada yarım saatlik programda sadece sabun tozuyla yuıkamak kafiiikızlar miniklerinizin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz...bir de ne zaman yıkamaya başlıycaksınız?
iyi hadi dinlenirsin bir hafta evde kendini yorma ama kadın içinde daha erken be gülüm doğuma yakın tutsan daha iyi değilmikızceler gittim 5 gün rapor aldım eve döndüm ,sıcak tutu,zeytinyağı ile ov dedi,eşim de c tesi halı sıldin al sana diyo,baya kızdı ama ben bişi diyemedi,nasılsa evdeyim birini çağıram bari bi iki gün sonra :) heheee p.tesi de tatilbu arada ben hacışakir sabun tozu aldım...
canım bizde cibinlik için kararsızdık perdeciler biz cibinlik yapmıyoruz dediler birkaç çeyiz evine sordum eee yapmıştım yaparmıyım bilmem falan dediler bizde perdemizin tülünden cibinlik için perdeciye 6 metre uzunluğunda 1,5 metre eninde tül kestirdik annem kendisi dikicek 3 cubuklulardan yapıcaz o cubukların fiyatı her yerde nasıldır bilmem ama eşim müşterilerinden birkaç yere sormuş tanesine 70 75 tl demişler cubukların eee 3 tane lazım bize çok pahalıya gelcek oda babamda kendi yapmaya karar verdi cubukları dayımın kendi işyeri var orda profilden üç cubuk yapcak cubukların kafasınada belkim mobilyaların kulplarından takarız diye düşündük takım olur diye senin nasıl cibinlik modelin resmi varsa ekleyebilirmisin fikir olması amaçlıkızlar ne zmndır cibinlik arastırıyordum en sonunda kendi uzun ve kısalı 2 tane olan gelin duvagımdan cibinlik yapmaya karar verdim .bugun gidip cibinliğin demir aparatını alıcam . duvagın yanlarına da ince mavi kurdela teğellicem .aralara da mavi boncuk atıcam .
benim gibi yapan var mı hiç ?
tamam bitince fotosunu atarım inş . :) ama artık mobilyalara bakmanız lazım .cünkü en erken 25 günde geliyor.
bizimde haziranın ilk haftası gelicek ,ama biz giyinme dolabı almadık ,cünkü zaten odasına daha önceden yaptırmıştık dolap .
sifonyerini rafı karyola bir de oyuncak dolabını aldık .
yumuşatıcının zararı var mı yok bilmiyorum ama gittigm doktor bir kitapçık vermişti bana ,orda kesinlikle yumusatıcı kullanmayın sadece sabun tozuyla yıkayın yazıordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?