2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kız harikasınız heee annende babanda bak ne güzel elbirliğiyle suslu harika bir odası ve harika bir lohusa olucan İnsallah
bu arada merak ettimde kv. ler ne yapıyor

iyi hadi dinlenirsin bir hafta evde kendini yorma ama kadın içinde daha erken be gülüm doğuma yakın tutsan daha iyi değilmi
evet walla dinlencem de ev toz pislik içinde o camlar aylardır silinmedi kızlar,eşim de ben yokken çağır dediydi ya ondan aklıma geldi,yarım günlüğüne 40 tl falan geliyolar,

iyi yapmışsın cnm valla ohh iyice dinlen artık yorma kendını

aman bilgem boşver artık o işyerini düşünme salla senın zor zamanında düşünmeyen sonrasında hiç düşünmez inan bnde işleri toprladm baya c.tesi gunu bu haftada eşyalarımı toparlarım...kızz yarın da halılarımı vericem artık o şekil gormeye tahmmulum kalmadı dun mutfaktakı erzak dolalarımı boşalttım sıldım duzenledım anaaaam dedım bn sadece bunu yaparken bıle yoruldum diğer şeyleri nasıl yapıcam dedım kendime en iyisi halıları vereyım de haziran başı sererım zaten iki kişyiz çok kirlenmez sanırım..

kız harikasınız heee annende babanda bak ne güzel elbirliğiyle suslu harika bir odası ve harika bir lohusa olucan İnsallah
bu arada merak ettimde kv. ler ne yapıyor

inş. hepmizde çok güzel anneolcuaz lohusa olucaz canım benim
deryam niye yaramı deşiyosun şimdi kv diyipte ne gerek vardı yani kv soktun araya şaka yapıyorum haaa
kv hiç bi b.. yaptığı yok halen dün anneler günüydü işte gittik öğleden sonra kız yıllardır hediye ala ala bu kadına bezdim artık ama ben hiç bişey görmüyorum ya nefret ettim artık eşimede dedim ama alcam hediyenin parası pulu değil beni üzen yıllardır neden hep ben alıyorunm neden ben bişey görmüyorum ondan eşimde haklısın dio ne desin bende evden bi hediye ayarladım valla borcam götürdüm ne alcam yeter artık görümceme de güzel bi çerceve aldım görümcemin oğluda bana çicek almış çok hoşuma gitti ince düşüncesi kv kp den tık yok tabi eşim mobilyacı ya tam çıakr ayak kp eşime küçük odaya köşe koltuk denk gelirse uyguna alalım falan dedi kv atladı ayyy ben istemem öle güzel iyi bişey alcam kremiz bitiyo artık 3 yıldır imanımız gevrildi krediden bitsin en kallitelisini alcam doğru düşünüyom ama dimi bilgeee dedi bide doğru dion anne dedim ne diyim 3 yıldır ödedikleri kredide bizim düğün için çektikleri kredi hiç demiyo torunuma bişey yapamadım kredim bitsin yapcam hiç kız umru değil
bende dedim ki oğlum ananesi dedisi babası aracılığıyla bana anneler günü hediyesi kolye ve künye almışlar dedim boynuma baktı hııı rüzgar yazıyo dedi o kadar ne güzelmiş ne bişey hiç derya sağol açtırdın ağzımı çekcen çenemi

evet walla dinlencem de ev toz pislik içinde o camlar aylardır silinmedi kızlar,eşim de ben yokken çağır dediydi ya ondan aklıma geldi,yarım günlüğüne 40 tl falan geliyolar,

canım cagır tabi kadın yapsın sen hicbirsey yapma sakın
40 tl iyiymiş canım ya burda yarım güne 70 tl diyorlar abowwww

şimdik canlar

şu isim konusunda bana fikir verin öncelikle oğluşun adı yiğit olacak ama yanına bi isim arıyorum..seçenekler şunlar

1) YİĞİT EFE
2)YİĞİT KAAN(benim tercihim)
3)YİĞİT AYAZ(kv tercihi)
4)CUNEYT (kp istiyor)

siz olsanız hangisini koyardınız :44::44::44::44:

Yiğit Kağan cnm ..zira benimkide Enes Kağan ))

ahhh bacım seninki birsey yapmıyor benimki arayıp torunlarım yada sen nasılsın bilem demiyor birde esim gecen diyorki biraz kendine gelince annemlerde gelsin torunudur açtım ağzımı yumdum gozumu bu kadar zamandır bir arayıp sormamışta torunu olacak birden heee dedim
ahhh bacım esas ben acmim ağzımı zira patlamaya hazır bomba gibiyim aman buyuk buyuklugunu bilmeyince küçüklere buyuk olmak düşüyor sürekli yinede bak borcam alıp goturmussun yeter bakalım doğurunca ne yapacaklar
aman onlardan gelen kalsın diyorum artık (zaten bir cop gelmez ustune isterler sürekli) ahhh bacım benim annem oyle bir kv. idiki anlatamam ev alınacaktı annem aynen sunu dedi ben kiraya alısıgım oğlum gelinimin olsun ev ben çektim gelinim çekmesin ben kirada otururum dedi ve gerçekten kirada oturuyordu anneciğim vefat ettiğinde ve alınan ev abimlerin oldu dusun buda kv. gelinimizde cok severdi ee tabi cunku kızlarından bizden ayırmazdı ahhh ahhhh
aman coşarmışız biz simdi neyse bizde hamisligimizin keyfine bakıp onlara hiiiiiic aldırış etmeyelim dimiiiii

ayy ne bilim canım yaaa bayağı herkesin fikri varda
ben ayaz ne demek merak ettim doğrusu
esininki nerde yada yiğit ismini eşin koyuyorda ikinciyimi sen koyucan(meraklı ben)

40 tl iimiş o zaman dip temizlik değilde genel bi temizlik yaptırmış olursun kız ben hiç kendi eve kadın çağırmadım sadece ilk evlendiğim sene camları sildirmek için bi kadın çağırmıştım sadece camlara 30 tl + 5 tl de yol parası vermiştim 40 tl çok iyimiş valla

taktığım yok artık zaten gözümde iyice bittiler hiç kendimi üzemicem bu insanlar yüzünden benimde camlar berbat durumda normalde çoktan silinmesi lazımdı silmedim valla doğum temizliğine bıraktım halılarıda annemle eşim yıkıcak bizim terasta yerimiz müsait dün çıkarcaklardı kaldı haftaya yıkarlar heralde sermicem ben ama bizimde ev otel gibi kullanılıyo akşam akşama yatamaya iniyoz eve eşimde seyahtte oldumu kapı bile açılmıo kaç gün ama halılarımın hepside beyaz çok cabuk kirleniyo ondan sermem doğuma yakın bütün temizlikler işler bitsin öle sererim havalarda ısındı artık küçük bi paspas at ortaya yeter yorulmazmısın hiç ağırlaştık kızım artık bunun farkına varamıyoruz kendimizi ii hissediyoruz ama yok yani artık öle çok bi iş gelmiyo elimizden dün akşam annemle ütüleri yaopalım dedik 4 5 makina eşya vardı annem ütülüyo ben yerleştiriyorum çok bi işte yapmadım ay nasıl topuklarım battı ayaklarım ağrıdı yoruldum bittim resmen sabahları ayağa kalkıyorum basamıyorum kız ağrıdan

canım cagır tabi kadın yapsın sen hicbirsey yapma sakın
40 tl iyiymiş canım ya burda yarım güne 70 tl diyorlar abowwww
walla canım eşime dedim geçen orda kızlar bir muayeneye dünya para veriyolar,tabi evvel sağlık,parası göze gelmez ama dr muayenesi 35 tl falan,doğum ücretleri de o derece makul,anadoluda gelir belli sonuçta,gündeliğe de tam gün 85 falan sanırım ama benim evim 100 mkare zaten,4 pencere 5 kapı var bi de halı süpürecek kanepelerin altı falan paspas bu yani öle çok bi iş yok,ama eve bi gelen olsa inan utanırım,temizlik şart,iş yapmam otururum canm napimmm...

Yiğit Kağan cnm ..zira benimkide Enes Kağan ))

senın cocuk nasıl cnm yaramaz mı kııızzz bu arada soğol fikrın için
ayy ne bilim canım yaaa bayağı herkesin fikri varda
ben ayaz ne demek merak ettim doğrusu
esininki nerde yada yiğit ismini eşin koyuyorda ikinciyimi sen koyucan(meraklı ben)

ayaz soğuk moğuk falan demek işte evet cnm eşim yiğit ismini koydu bnde ikinci bi tercih düşündüm kafam karışık azıcık ..amaann beee sende haaa altı üstü bi tercih yapcen hadi fikirleriniz bekliyoruz hamiş hanım sadece bi tercih zor değil haaaa

önemli birşey demekki..kitapçıkta bile kullanmayın yazdığına göre....

canım benim başın sağolsun öncelikle Rabbim cennet mekanı göstersin anneciğine
bziimde ev mezumuz olmuştu evlendiğimizde kiraya çıkmıştık kp evi tek daire ama fiyatı yüksek baya ben kp demiştim baba bu evi satsan üç katlı ev alsak hep bir otursak o zamanlar görümcemde kirada oturuyodu kp ben dairemi seviyom satmam dedi ii dedim ne diyim benim eşimde bende müstakil ev istiyoduk hep kredi çekip ev alcaktık ama daire anca alabilirdik eşimde seyahatlere gittiğinden annemlere yakın olması lazımdı sonra eşim dedi benim ailem için konuşalım onlar evi satsın hep bir ev alalım dedi ii dedim konuşalım o zmanlar benim annem babamda evlerini yeni almıştı komple tadilat yapmıştı çok güzelde bi yerdeydi evleri eşim babama anneme böle böle yapalım dedi inan hiç tereddüt bile etmeden kabul ettiler evlerini sattılar eşyalarını depo tutup depoya koydular hemen ev bulamadık 8 ay bizimle yaşadılar o kadar eziyet çektiler bizim için şimdi çok şükür halimize hep bir 3 katlı ev aldık oturuyoz ne oldu kirada otururken kiracımız oldu annem babam sayesinde onların desteğiyle tabi kv kp asla çekemiyorlar bu durumu hiç demediler oğlum ev sahibi oldu mutlu olalım bizim yapamadığımız kv kp yaptı demediler düşman oldular
kız sanki bizim kv arayp sorduumu var sende ne arıyo ne soruyo ne geliyo iki adım yerde oturuyo ben yinede dediğin gibi hediye ayarladım götürdüm kv hiç bana demedi seninde anneler günün kutlu olsun dün o kadar çok arkadaşlardan mesajlar geldi kutlayanlar edenler kendi annem babam hediyelerini aldı vs. kv hiç aklına kutlamak bişe gelmedi işte aman deryam ya hiç konuşmayalım bunları canımzı sıkmayalım konuştukca aklımıza gelcek bazı şeyler kendi kendimizi uyuz etcez başka bişey değil

kız ben butun çocuklarımda nasıl duşundum bir bilsennn anlardın halimi bizde isim bulduk esim ilk isim babasının ismini istiyor ok. dedim ikinci bana kaldı yaba daba duuuu Mehmet Bayezid oluyor ikizlerimin ismide padişah ismi yani ben kesin hurrem sultan
Yiğit Ömer desem beyenirmiydinkinem ne bilim cok guclu bir isim oluyorda

Kizlar tunaydin 29+0dan merhaba teyzeleri..temizlik konusu bendede var zira esim cok titiz ama bi yardimi dokunmaz sadece onu yapmamisin bunu yapmamisin der gecen eve geldi saat 5de hazirlaniyoruz arkadasinin sozune gitcz bende camasir topladim sepetin icinde katlancak duruyor demezmi adam sabahtan aksama kadar sen evde naptin dedim yan geldim yattim camasir yikadim astim yemek yaptim cocugu bahceye cikardim karnini doyurdm oynadi bekledim evi supurdum odalari topladim peki ya sen naptin sabahtan aksama kadar dedim ya iste camasirlari katlamamisinda soyle boyle..allah askina dedim hamileyim ben 8.ayima girdim artik ne bekliyosun benden dedim tabi onlar icin hersy kolay valla bide cocuk var evde inaninki gece bile yatmadan once cocuk uyuyunca 45dk ev toplayip yatiyorum sirf kocamin agzi sussun diye ev daginik oluyomus gozu yoruluyoms k bakmayin kzlar cok dertliyim

canımsınnnnn

İnsallah hepimiz sorunsuzca kavuşuruz yavrularımıza aman bebişini mi gorcen güzel haberlerini yaz bizede

Oğlum kocamn olmuş, 1700 gr 42 cm kafa aşağıda popo midemde ayaklar sağ meme altında akrobasi yapıyo :):) asıl güzellik doğum tarihimiz kesinleşti, 38+6 da 11 temmuz cuma günü alıcam inş oğlumu kucağıma :)

Geçmiş olsun canım dinlen bol bol, ekonomik olarak zorlamıcaksa çokfazla 32 de al raporunu dinlen :)

kızlar miniklerinizin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz...bir de ne zaman yıkamaya başlıycaksınız?

Dün dalan roxy aldım, arkadaşım hacışakir granül sabun kullanıyo bebeği 3 aylık ama e bebekte friendly diye bi deterjan varmış ondan alcm iyi diyolar dedi...ben 30+2 deyim bu hafta yıkayıp ütüleyip çarşafa sarıp koycm kenara, ne olur ne olmaz hazır olsun...

Geçmiş olsn ayşem sıcak su torbası çok rahatlatıyor...geçer inş hemencik...

Yiğit kaan bence... Efeler çok yaramaz oluyolar en azından bana denk gelen 5 tane efe de aynıydı :) ayaz ismini de sevmiyorum açıkçası anlamı gibi soğuk geliyo :) kaan koycaktım ben de ama eşimin kuzeni koyunca vazgeçtim :) cüneyti de boşver

amann bosver ben senin yerinde olsam hiiic aldırış etmem tabikide yapamazsın bu kadar iş yaptıgına sevinsin
yaaaa aman bosver sen yorma kendini sinirlenme ev işi yapsam madalyamı takacak olan sana olacak o yüzden napıyoruz tatilde gibi davranmaya çalışıyoruz relaks oluyoruz ve gobişleri seviyoruz

kızlar 32+3 günlüğüz bebeğim ters duruyor hala hep oyle duruyodu bebeği ters duran varmı aranızda döner diyolar bazıları dönmez kafam karaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…