- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
kuzum biz iyiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyo
bu hafta son ya valla şaka gibi inş haftaya evdeyiz gerçi benim rapor 20 mayıs ama 19 mayıs tatil olur sanırım
patron sabah bana diyo cuma niye gelmedin ağrım vardı dedim haklısın dio ağırlaştın ağrılarında olcak artık senin çocuğun bizim yiğenimiz ama burda da işlerin yürümesi lazım diyo yerine geçici birine bakalım ilan ver bugün rapora kadar sende işleri gösterirsin dio tmm dedim müdürlede konuştuk ben 20 sinde rapor alcam müdürde 30 mayısta ayrılcakmış işten sölemicek patrona 2 3 gün önceden sölicem hiç uğraşamam bunlarla diyo cuma günüde ben yoktum baya olay çıkmış sekreter kızla çok ağır konuşmuş kıza yaptığım zammı geri alıyom isterse eski paraya çalışsın falan demiş yani sekreter de gidice sabahta dış ticaretteki abiyi eve yolaldı git 2 gün ücretsiz izin kullan dedi ortalığı alevlendiriyomuş çok konuşuyomuş yani oda gidice idari kadro sıfıra düşüyo napıcaklar bunlar bilmiyorum gerçi hiçte umurum değil ben bakıyorum kalan 5 6 günümü geçirmeye anca işte bu hafta işlerimi toparlıcam bende bizden böle
canım biz hacı şakirin sabun tozuyla yıkadık sonradan da dalan sabun tozu aldım oda çok güzel indirim vardı 6 paket aldım nasıl olsa artık bebişlerin eşyalarını onunla yıkıcaz kendi lohusa takımlarımı vs. de onla yıkadım mis gibi kokuyo yumuşatıcı falan kullanmadım makinada yarım saatlik programda sadece sabun tozuyla yuıkamak kafiii
iyi hadi dinlenirsin bir hafta evde kendini yorma ama kadın içinde daha erken be gülüm doğuma yakın tutsan daha iyi değilmi
canım bizde cibinlik için kararsızdık perdeciler biz cibinlik yapmıyoruz dediler birkaç çeyiz evine sordum eee yapmıştım yaparmıyım bilmem falan dediler bizde perdemizin tülünden cibinlik için perdeciye 6 metre uzunluğunda 1,5 metre eninde tül kestirdik annem kendisi dikicek 3 cubuklulardan yapıcaz o cubukların fiyatı her yerde nasıldır bilmem ama eşim müşterilerinden birkaç yere sormuş tanesine 70 75 tl demişler cubukların eee 3 tane lazım bize çok pahalıya gelcek oda babamda kendi yapmaya karar verdi cubukları dayımın kendi işyeri var orda profilden üç cubuk yapcak cubukların kafasınada belkim mobilyaların kulplarından takarız diye düşündük takım olur diye senin nasıl cibinlik modelin resmi varsa ekleyebilirmisin fikir olması amaçlı
canım cok sevindim inan 5 gun dinlenme iyi gelicektir sanada bebişinede amaaaa eşinde sankim biraz haklı olabilir miiineye halı siliyorsun bacım bosver rahatına bak
o gun dr. diyorki bana esimin yanında bildiğin tatildesin ne yemek yapmalısın ne iş gucun yetmez su anda bu aldığın kanla sanma topladın hemen dedi simdi tatil zamanı bosver hamileliğin keyfini çıkar dedisende oyle yap keyfine bak bacım
evet walla dinlencem de ev toz pislik içinde o camlar aylardır silinmedi kızlar,eşim de ben yokken çağır dediydi ya ondan aklıma geldi,yarım günlüğüne 40 tl falan geliyolar,iyi hadi dinlenirsin bir hafta evde kendini yorma ama kadın içinde daha erken be gülüm doğuma yakın tutsan daha iyi değilmi
iyi yapmışsın cnm valla ohh iyice dinlen artık yorma kendınıkızceler gittim 5 gün rapor aldım eve döndüm ,sıcak tutu,zeytinyağı ile ov dedi,eşim de c tesi halı sıldin al sana diyo,baya kızdı ama ben bişi diyemedi,nasılsa evdeyim birini çağıram bari bi iki gün sonra :) heheee p.tesi de tatilbu arada ben hacışakir sabun tozu aldım...
kuzum biz iyiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyo
bu hafta son ya valla şaka gibi inş haftaya evdeyiz gerçi benim rapor 20 mayıs ama 19 mayıs tatil olur sanırım
patron sabah bana diyo cuma niye gelmedin ağrım vardı dedim haklısın dio ağırlaştın ağrılarında olcak artık senin çocuğun bizim yiğenimiz ama burda da işlerin yürümesi lazım diyo yerine geçici birine bakalım ilan ver bugün rapora kadar sende işleri gösterirsin dio tmm dedim müdürlede konuştuk ben 20 sinde rapor alcam müdürde 30 mayısta ayrılcakmış işten sölemicek patrona 2 3 gün önceden sölicem hiç uğraşamam bunlarla diyo cuma günüde ben yoktum baya olay çıkmış sekreter kızla çok ağır konuşmuş kıza yaptığım zammı geri alıyom isterse eski paraya çalışsın falan demiş yani sekreter de gidice sabahta dış ticaretteki abiyi eve yolaldı git 2 gün ücretsiz izin kullan dedi ortalığı alevlendiriyomuş çok konuşuyomuş yani oda gidice idari kadro sıfıra düşüyo napıcaklar bunlar bilmiyorum gerçi hiçte umurum değil ben bakıyorum kalan 5 6 günümü geçirmeye anca işte bu hafta işlerimi toparlıcam bende bizden böle
kız harikasınız heee annende babanda bak ne güzel elbirliğiyle suslu harika bir odası ve harika bir lohusa olucan İnsallah
bu arada merak ettimde kv. ler ne yapıyor
evet walla dinlencem de ev toz pislik içinde o camlar aylardır silinmedi kızlar,eşim de ben yokken çağır dediydi ya ondan aklıma geldi,yarım günlüğüne 40 tl falan geliyolar,
Yiğit Kağan cnm ..zira benimkide Enes Kağanşimdik canlar
şu isim konusunda bana fikir verin öncelikle oğluşun adı yiğit olacak ama yanına bi isim arıyorum..seçenekler şunlar
1) YİĞİT EFE
2)YİĞİT KAAN(benim tercihim)
3)YİĞİT AYAZ(kv tercihi)
4)CUNEYT (kp istiyor)
siz olsanız hangisini koyardınız :44::44::44::44:
inş. hepmizde çok güzel anneolcuaz lohusa olucaz canım benim
deryam niye yaramı deşiyosun şimdi kv diyipte ne gerek vardı yani kv soktun araya şaka yapıyorum haaa
kv hiç bi b.. yaptığı yok halen dün anneler günüydü işte gittik öğleden sonra kız yıllardır hediye ala ala bu kadına bezdim artık ama ben hiç bişey görmüyorum ya nefret ettim artık eşimede dedim ama alcam hediyenin parası pulu değil beni üzen yıllardır neden hep ben alıyorunm neden ben bişey görmüyorum ondan eşimde haklısın dio ne desin bende evden bi hediye ayarladım valla borcam götürdüm ne alcam yeter artık görümceme de güzel bi çerceve aldım görümcemin oğluda bana çicek almış çok hoşuma gitti ince düşüncesi kv kp den tık yok tabi eşim mobilyacı ya tam çıakr ayak kp eşime küçük odaya köşe koltuk denk gelirse uyguna alalım falan dedi kv atladı ayyy ben istemem öle güzel iyi bişey alcam kremiz bitiyo artık 3 yıldır imanımız gevrildi krediden bitsin en kallitelisini alcam doğru düşünüyom ama dimi bilgeee dedi bide doğru dion anne dedim ne diyim 3 yıldır ödedikleri kredide bizim düğün için çektikleri kredi hiç demiyo torunuma bişey yapamadım kredim bitsin yapcam hiç kız umru değil
bende dedim ki oğlum ananesi dedisi babası aracılığıyla bana anneler günü hediyesi kolye ve künye almışlar dedim boynuma baktı hııı rüzgar yazıyo dedi o kadar ne güzelmiş ne bişey hiç derya sağol açtırdın ağzımı çekcen çenemi
şimdik canlar
şu isim konusunda bana fikir verin öncelikle oğluşun adı yiğit olacak ama yanına bi isim arıyorum..seçenekler şunlar
1) YİĞİT EFE
3)YİĞİT AYAZ(kv tercihi)
4)CUNEYT (kp istiyor)
40 tl iimiş o zaman dip temizlik değilde genel bi temizlik yaptırmış olursun kız ben hiç kendi eve kadın çağırmadım sadece ilk evlendiğim sene camları sildirmek için bi kadın çağırmıştım sadece camlara 30 tl + 5 tl de yol parası vermiştim 40 tl çok iyimiş vallaevet walla dinlencem de ev toz pislik içinde o camlar aylardır silinmedi kızlar,eşim de ben yokken çağır dediydi ya ondan aklıma geldi,yarım günlüğüne 40 tl falan geliyolar,
iyi yapmışsın cnm valla ohh iyice dinlen artık yorma kendını
aman bilgem boşver artık o işyerini düşünme salla senın zor zamanında düşünmeyen sonrasında hiç düşünmez inan bnde işleri toprladm baya c.tesi gunu bu haftada eşyalarımı toparlarım...kızz yarın da halılarımı vericem artık o şekil gormeye tahmmulum kalmadı dun mutfaktakı erzak dolalarımı boşalttım sıldım duzenledım anaaaam dedım bn sadece bunu yaparken bıle yoruldum diğer şeyleri nasıl yapıcam dedım kendime en iyisi halıları vereyım de haziran başı sererım zaten iki kişyiz çok kirlenmez sanırım..
walla canım eşime dedim geçen orda kızlar bir muayeneye dünya para veriyolar,tabi evvel sağlık,parası göze gelmez ama dr muayenesi 35 tl falan,doğum ücretleri de o derece makul,anadoluda gelir belli sonuçta,gündeliğe de tam gün 85 falan sanırım ama benim evim 100 mkare zaten,4 pencere 5 kapı var bi de halı süpürecek kanepelerin altı falan paspas bu yani öle çok bi iş yok,ama eve bi gelen olsa inan utanırım,temizlik şart,iş yapmam otururum canm napimmm...canım cagır tabi kadın yapsın sen hicbirsey yapma sakın
40 tl iyiymiş canım ya burda yarım güne 70 tl diyorlar abowwww
Yiğit Kağan cnm ..zira benimkide Enes Kağan))
ayy ne bilim canım yaaa bayağı herkesin fikri varda
ben ayaz ne demek merak ettim doğrusu
esininki nerde yada yiğit ismini eşin koyuyorda ikinciyimi sen koyucan(meraklı ben)
tamam bitince fotosunu atarım inş . :) ama artık mobilyalara bakmanız lazım .cünkü en erken 25 günde geliyor.
bizimde haziranın ilk haftası gelicek ,ama biz giyinme dolabı almadık ,cünkü zaten odasına daha önceden yaptırmıştık dolap .
sifonyerini rafı karyola bir de oyuncak dolabını aldık .
yumuşatıcının zararı var mı yok bilmiyorum ama gittigm doktor bir kitapçık vermişti bana ,orda kesinlikle yumusatıcı kullanmayın sadece sabun tozuyla yıkayın yazıordu .
ahhh bacım seninki birsey yapmıyor benimki arayıp torunlarım yada sen nasılsın bilem demiyor birde esim gecen diyorki biraz kendine gelince annemlerde gelsin torunudur açtım ağzımı yumdum gozumu bu kadar zamandır bir arayıp sormamışta torunu olacak birden heee dedim
ahhh bacım esas ben acmim ağzımı zira patlamaya hazır bomba gibiyim aman buyuk buyuklugunu bilmeyince küçüklere buyuk olmak düşüyor sürekli yinede bak borcam alıp goturmussun yeter bakalım doğurunca ne yapacaklar
aman onlardan gelen kalsın diyorum artık (zaten bir cop gelmez ustune isterler sürekli) ahhh bacım benim annem oyle bir kv. idiki anlatamam ev alınacaktı annem aynen sunu dedi ben kiraya alısıgım oğlum gelinimin olsun ev ben çektim gelinim çekmesin ben kirada otururum dedi ve gerçekten kirada oturuyordu anneciğim vefat ettiğinde ve alınan ev abimlerin oldu dusun buda kv. gelinimizde cok severdi ee tabi cunku kızlarından bizden ayırmazdı ahhh ahhhh
aman coşarmışız biz simdi neyse bizde hamisligimizin keyfine bakıp onlara hiiiiiic aldırış etmeyelim dimiiiii
senın cocuk nasıl cnm yaramaz mı kııızzz bu arada soğol fikrın için
ayaz soğuk moğuk falan demek işteevet cnm eşim yiğit ismini koydu bnde ikinci bi tercih düşündüm kafam karışık azıcık ..amaann beee sende haaa altı üstü bi tercih yapcen hadi fikirleriniz bekliyoruz hamiş hanım sadece bi tercih zor değil haaaa
Bende dun yikadim hepsini. Doktorum sabun tozu onerdi hacisakirle yikadim bende arkadas gibi. Yumusaticiya gerek yok bence gayet guzel oldu
canımsınnnnn
İnsallah hepimiz sorunsuzca kavuşuruz yavrularımızaaman bebişini mi gorcen güzel haberlerini yaz bizede
günaydın herkese mutlu huzurlu bir hafta olsun inş
geçmişi okuyamadım son sayfaya baktığımda papatyamın kan transferi sorunsuz geçmiş şükürler olsun
ben raporluydum perşembe cuma 4 gün evdeydim ama hiçbir iş yapamadım öyle geçti günler
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
hep hedefim 37ye kadar çalışmaktı ama olmucak sanırım şu 2 haftayı bile ancak geçiririm sanırım kızım çok aşağıda oturmakta,yürümekte canımı yakıyo
kızlar miniklerinizin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz...bir de ne zaman yıkamaya başlıycaksınız?
kızceler gittim 5 gün rapor aldım eve döndüm ,sıcak tutu,zeytinyağı ile ov dedi,eşim de c tesi halı sıldin al sana diyo,baya kızdı ama ben bişi diyemedi,nasılsa evdeyim birini çağıram bari bi iki gün sonra :) heheee p.tesi de tatilbu arada ben hacışakir sabun tozu aldım...
şimdik canlar
1) YİĞİT EFE
3)YİĞİT AYAZ(kv tercihi)
4)CUNEYT (kp istiyor)
Kizlar tunaydin 29+0dan merhaba teyzeleri..temizlik konusu bendede var zira esim cok titiz ama bi yardimi dokunmaz sadece onu yapmamisin bunu yapmamisin der gecen eve geldi saat 5de hazirlaniyoruz arkadasinin sozune gitcz bende camasir topladim sepetin icinde katlancak duruyor demezmi adam sabahtan aksama kadar sen evde naptin dedim yan geldim yattim camasir yikadim astim yemek yaptim cocugu bahceye cikardim karnini doyurdm oynadi bekledim evi supurdum odalari topladim peki ya sen naptin sabahtan aksama kadar dedim ya iste camasirlari katlamamisinda soyle boyle..allah askina dedim hamileyim ben 8.ayima girdim artik ne bekliyosun benden dedim tabi onlar icin hersy kolay valla bide cocuk var evde inaninki gece bile yatmadan once cocuk uyuyunca 45dk ev toplayip yatiyorum sirf kocamin agzi sussun diye ev daginik oluyomus gozu yoruluyoms k bakmayin kzlar cok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?