kız ben butun çocuklarımda nasıl duşundum bir bilsennn anlardın halimi bizde isim bulduk esim ilk isim babasının ismini istiyor ok. dedim ikinci bana kaldı yaba daba duuuu Mehmet Bayezid oluyor ikizlerimin ismide padişah ismi yani ben kesin hurrem sultan
Yiğit Ömer desem beyenirmiydinkinem ne bilim cok guclu bir isim oluyorda
Oğlum kocamn olmuş, 1700 gr 42 cmkafa aşağıda popo midemde ayaklar sağ meme altında akrobasi yapıyo :):) asıl güzellik doğum tarihimiz kesinleşti, 38+6 da 11 temmuz cuma günü alıcam inş oğlumu kucağıma :)
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol, ekonomik olarak zorlamıcaksa çokfazla 32 de al raporunu dinlen :)
Dün dalan roxy aldım, arkadaşım hacışakir granül sabun kullanıyo bebeği 3 aylık ama e bebekte friendly diye bi deterjan varmış ondan alcm iyi diyolar dedi...ben 30+2 deyim bu hafta yıkayıp ütüleyip çarşafa sarıp koycm kenara, ne olur ne olmaz hazır olsun...
Geçmiş olsn ayşem sıcak su torbası çok rahatlatıyor...geçer inş hemencik...
Yiğit kaan bence... Efeler çok yaramaz oluyolar en azından bana denk gelen 5 tane efe de aynıydı :) ayaz ismini de sevmiyorum açıkçası anlamı gibi soğuk geliyo :) kaan koycaktım ben de ama eşimin kuzeni koyunca vazgeçtim :) cüneyti de boşver
Oğlum kocamn olmuş, 1700 gr 42 cmkafa aşağıda popo midemde ayaklar sağ meme altında akrobasi yapıyo :):) asıl güzellik doğum tarihimiz kesinleşti, 38+6 da 11 temmuz cuma günü alıcam inş oğlumu kucağıma :)
Geçmiş olsun canım dinlen bol bol, ekonomik olarak zorlamıcaksa çokfazla 32 de al raporunu dinlen :)
Dün dalan roxy aldım, arkadaşım hacışakir granül sabun kullanıyo bebeği 3 aylık ama e bebekte friendly diye bi deterjan varmış ondan alcm iyi diyolar dedi...ben 30+2 deyim bu hafta yıkayıp ütüleyip çarşafa sarıp koycm kenara, ne olur ne olmaz hazır olsun...
Geçmiş olsn ayşem sıcak su torbası çok rahatlatıyor...geçer inş hemencik...
Yiğit kaan bence... Efeler çok yaramaz oluyolar en azından bana denk gelen 5 tane efe de aynıydı :) ayaz ismini de sevmiyorum açıkçası anlamı gibi soğuk geliyo :) kaan koycaktım ben de ama eşimin kuzeni koyunca vazgeçtim :) cüneyti de boşver
kızlar 32+3 günlüğüz bebeğim ters duruyor hala hep oyle duruyodu bebeği ters duran varmı aranızda döner diyolar bazıları dönmez kafam karaştı
şimdik canlar
şu isim konusunda bana fikir verin öncelikle oğluşun adı yiğit olacak ama yanına bi isim arıyorum..seçenekler şunlar
1) YİĞİT EFE
2)YİĞİT KAAN(benim tercihim)
3)YİĞİT AYAZ(kv tercihi)
4)CUNEYT (kp istiyor)
siz olsanız hangisini koyardınız :44::44::44::44:
Arkadaşımınki 36 da dönmüştü, 3 ay önce doğum yaptı...
hehe senın için iyi olmuş tatlım senden zaten olursa Hurrem olur yani taş gıbi karısınsenın seçeneğini de düşüneceğim
canııımm öncelikle maşallah yavrucuğuna oyyyss yerım bn onuuuu...ahhh canım yaa verdiğin fikir içinde çok mersi aynı şeyleri düşünmüsüz...ayaz soguk cüneyti de salla heheheeheh
oyy Masallahkocaman olmuş ya büyüdükçe tekme gucleride nasıl artıyor yaaa cok keyifli aman ne güzel haberlerle geldin Masallah haftasıylada uyumlu ne güzel
uzat bakim yanağınıoksa bakim göbişini
gerçekten doğru bak benimde aşağıda heralde ayakta dursam iki dakika doğacak simdi diyorum o kadar yani seni cok iyi anlıyorum izne çıksan olmadı biliyorum doğumdan sonraya kalsın istiyorsun ama dogumuda sağlıklı yapmak lazım yormamalısın kendini bu arada doğunca işe donunce bebişe kim bakıcak
canım cagır tabi kadın yapsın sen hicbirsey yapma sakın
40 tl iyiymiş canım ya burda yarım güne 70 tl diyorlar abowwww
şimdik canlar
şu isim konusunda bana fikir verin öncelikle oğluşun adı yiğit olacak ama yanına bi isim arıyorum..seçenekler şunlar
1) YİĞİT EFE
2)YİĞİT KAAN(benim tercihim)
3)YİĞİT AYAZ(kv tercihi)
4)CUNEYT (kp istiyor)
siz olsanız hangisini koyardınız :44::44::44::44:
bakıcı tutucaz teyzesi aslında birazda bebeğin durumu belirlicek gidişatı :44: küçük görümcem ben bakarım diyo tabi parayla kısmet artık nasıl olacak bilmiyorum :44:
oo 40 tl olsa haftalık alırım ben burda 100-120 tl
1 yada 2 sevgim bu arada çok geçmiş olsun endişelenme paşam aslanlar gibi doğacak kalbini ferah tut
sedacım
maddiyatını geçtimde izin doğum sonrasına kalsın derdindeyim ama olmucak sanırım kısmet artık
bilge
sen yine gitmişsin ben ne hediye aldım nede aşağı indim içimden gelmedi :44: sadece 2 gün öncesi acaba (kardeşimden için anneme ne alacaklar dedim çocuklarına bakıyoya) eşimde biz ne alıcaz dedi bende ben hiçbişey almıcam senelerdir aldığım hiçbişeyi kullanmadı senin annendir almak istiyosan al tabiki dedim iyi yapmışım dimi
sevgim neden iki isim illa ki bizim bi arkadaş doğum yaptı ilk çocuğun adı yiğit ege ikinci erkek oldu cuma günü oda yağız ege koycaklar
senin sundukların icinde yiğit kaan olabilir bence ayaz ismini bizde çok istemiştik soğudum o isimden sonra efe takıntılı isimlerden pek hoşlanmıyorum herkezin fikri ve zevki farklı tabi bende iki isim den hiç hoşlanmıyorum ama iki isimli çocuklar yapılan araştırmaya göre daha başarılı oluyormuş adını sölerken daha iki isim olması onda bir üstünlük yaratıyormuş geçen bi gazete okumuştum bizde ikinci ismi koyarsak rüzgar ın yanına eşimin adını koycan henüz kesin değil ama düşünüyoruz bakalım
bakıcı tutucaz teyzesi aslında birazda bebeğin durumu belirlicek gidişatı :44: küçük görümcem ben bakarım diyo tabi parayla kısmet artık nasıl olacak bilmiyorum :44:
1 yada 2 sevgim bu arada çok geçmiş olsun endişelenme paşam aslanlar gibi doğacak kalbini ferah tut
sedacım
maddiyatını geçtimde izin doğum sonrasına kalsın derdindeyim ama olmucak sanırım kısmet artık
bilge
sen yine gitmişsin ben ne hediye aldım nede aşağı indim içimden gelmedi :44: sadece 2 gün öncesi acaba (kardeşimden için anneme ne alacaklar dedim çocuklarına bakıyoya) eşimde biz ne alıcaz dedi bende ben hiçbişey almıcam senelerdir aldığım hiçbişeyi kullanmadı senin annendir almak istiyosan al tabiki dedim iyi yapmışım dimi
Her şeyinhayırlısıcnm yaa..arkadaşım da yaz tatiline denkgelsin diye 37 ye kadar çalışcaktı, 20 şubattı doğumu, 32. Haftada sancısı çıktı raporunu başlattıdru.1 ay yattı 37 de doğum yaptı...ücretsiz izin almk istemiyodu öğretmen kendisi, ekonomik olarak zorlncaklar epey ama rapor alınca da haram yemiş gibihissetcm o paranın hayrınıgörwmeyiz diye 2 ay ücretsiz izin aldı...ne olacağıhiç belli olmuyor her şeyin hayırlısı :):)
amann bosver ben senin yerinde olsam hiiic aldırış etmem tabikide yapamazsın bu kadar iş yaptıgına sevinsin
yaaaa aman bosver sen yorma kendini sinirlenme ev işi yapsam madalyamı takacak olan sana olacak o yüzden napıyoruz tatilde gibi davranmaya çalışıyoruz relaks oluyoruz ve gobişleri seviyoruz
Kiz inanki okadar agir sozleri oluyoki bazen disardan duyan ev pis pasakli zanneder ama ikigunde bir supurge aciyorun dip kose supurup siliyorum hatta bazen hergun silip supurme yapiyorm camasir bulasik massallah hic bitmiyor ütü desen hersey jilet olcak dusun yani sezeryanla dogum yaptim 4.gunu kalktim beyefendinin esyalarini utuledim evim giris kat cok toz oluyor elimde bi bez boyna yika toz al 3cesit yemek olmadan sofraya oturmaz sanki cok zayif bana diyoki gecen gun hic kilo almiyosun dedimki massallah k..c..m yer goruyo ya kilo almaya firsat bulamiyorum..ama hala yaranamiyorum hala yaranamiyorum her aksam gelir evi bugun supurdunmu diye sorar vallabigun o supurgenin sapini anla sen :):)
canım biz hacı şakirin sabun tozuyla yıkadık sonradan da dalan sabun tozu aldım oda çok güzel indirim vardı 6 paket aldım nasıl olsa artık bebişlerin eşyalarını onunla yıkıcaz kendi lohusa takımlarımı vs. de onla yıkadım mis gibi kokuyo yumuşatıcı falan kullanmadım makinada yarım saatlik programda sadece sabun tozuyla yuıkamak kafiii
günaydın kızlar yeni haftamızın iyi geçmesi ve iş yüklerimizin hafiflemesi dileğiyle başlayım.
bişey sorcam ben hala devit-3 ,decavit ,ferrum fort ilaçlarını kullanıyorum bıkkınlık geldi doktorda iç deyip duruyor siz de durumlar nasıl devam ediyormusunuz ilaçlara
napayım nagim eşimin hatrına gitcem tabi iyi yapmışsın sende bende o kadar hediye alıyorum bi kere kullandığını görmedim zaten bu sefer evden bi borcam ayarladım bizde evi yeni aldığımızdan çok fazlasıyla ev hediyesi geldi bize züccaciye dükkanı gibi ev eşimede dedim annenin evinde bunların hanisi var bir oda hediyelik eşyası var kv evde annen onları sağa sola dağıtıyp kızıma gelinime götüreyim işlerine yarasın demiyo daha ben ona evden hediye götürüyom veya alıp götürüyom dedim neşimde gülüyo napsın ne desin garibim onun ne sucu varkibakıcı tutucaz teyzesi aslında birazda bebeğin durumu belirlicek gidişatı :44: küçük görümcem ben bakarım diyo tabi parayla kısmet artık nasıl olacak bilmiyorum :44:
sedacım
bilge
anlacım canım kaan ismi güzel kuzenim yeni doğum yaptı 6 7 ay önce almanya da yaşıyolar onlarda oğlunun adını kaan koydular güzel bi isim bencede kız benim eşimin adı vahim biraz adı can olcakmış 9 ay öle sevmişler doğmuş can can demişler kp samsunlu benim kimliğe giderken trabzon sporun macı varmış futbolcu iskender 3 gol atarsa oğlumun adını iskender koycam demiş elinde radyoyla kimliğe gitmiş iskender 3 gol atmış o günde adını iskender koymuş 7 yaşına kadar can die seslenilmiş okula başlayınca kimlik adı iskender mecburi kullanılmış biz tanışıncaya kadar can biliyodu yine çevresindekiler benle tanıştıktan sonra ben istemedim can densin gerçek adı iskender sonuçta yani eşimin adı iskender oğluşada iskender rüzgar düşünüyoruz ama kesin değil iki isimde uzun çünkü bide eşim iskender isminden gençlik çağında çok dert gelmiş başıan dalga geçilmiş vs. deli dolu zamanlarında çok kavgası dövüşü olmuş ondan çekiniyorum bende yoksa iskender ismi benim çok hoşuma giden bi isim ağır bi isim bencecnm birini eşim verdi diğerinide bn koymak istiyorum kaan ismini çok seviyorum yiğitlded uyumlu geldi bana yoksa iki isim olmasada olur tabıkı ama olsun yaa hee kulagına da yusuf okutulacak cnm ...senin eşinin ismi ne peki..
sağol cnm inş.aslan oğlum benım tabi yaaa.bu arada iyi yapmışsın hemde çoook iyi yapmışsın eee haketmiş..eşine öyle demen bile buyuk bi erdem yanii.
cancazım çokta temizlik için kasmayın kendinizi haziran da doğum için temizlik yapcaz zaten idare edilcek durumu vardır mutlaka evin
kız erkekler çok tutarsız oluyolar zaten bakma sen eşine ne konuştuğunu kendide bilmiyodur ki
bana hediylerini cuma günü verdiler biliyon c.tesi akşamda eşime dedim anneme hediye almaya gidelim ii dedi giderken de senin annene ne alcaz dedim içimden hiç bişey almak gelmiyo gitcek parası pulu değil gönlümden gelmiyo yoruldum artık ona hediye almaya falan dedim doğru haklısın dedi güldü sonra ablama alcaz mı hediye dedi bilmiyom valla dedim bol keseden harcıcak paramızda yok artık dedim yıllardır her ikisindede hediye aldım ben hiç bişey görmedim ikisinden de işte görümcem ilk defa oğluşa park yatak aldı neyse eşimde annene bi sor bakalım ablama hediye almak lazım mı dedi ii dedm gittik anneme hediye aldık eşim aileme bişey alırken itirazda bulunmaz bulunamaz benim ailem hiç bir özel günümüzü atlamadı bugüne kadar nişanlıydık evlendik halan bayramda para verirler bize hediye alırlar neyse anneme kahve mak. aldım bozulmuştu eşime dedim annemlerin yaptıklarının karşılığında bi bu az bişey daha alalım yanına annemde kapalı benim kot tunik aldık bide heidye paketi yaptırıyoruz eşim bi tane fazla hediye paketi istedi kızdan napcan onu sen dedim lazım olur dedi neyse pazar günü de babamla pazara gittiler dönüşte yoldan aradı işin yoksa hazırlan biz geliyoz annemlere bi gidip gelelim dedi hediye falan ne alcaz ne yapcaz hiç sormadı bile bende evden bi borcam ayarladım kv hediye eşim aldı beni valla bunu ayarladım annene dedim bu bile çok ya neyse ablaya da ufak bi heditye alalım dedim gittik güzel bi çerceve aldım ablasına da annesinin hediyesi paket yapmadım falzadan aldığı paket onun için di farkındayım eşim yolda diyoki dünki paketi bunun için almıştım ne geerek dedim pakete bunu götürmem bile çok hiç bişey demedi demez dicek lafı sözü yok ben hiç bişey görmedim onlardan kolye yi gösterdim kolye künye almış oğlum babası ananesi dedi aracılığıyla dedim hııı rüzgar yazıyo dedi o kadar ne güzelmiş ne iyi günlerde hiç bişey demedi ahhh sevgim ahhh eşimden annemden babamdan Allah bin kere razı olsun önemsendiğimizi her zanman bize hatırlatıyorlar kv kp gelince ne kadar takmıcam desemde uyuz oluyorum işte illa sinir oluyorum
Mrb canlarimmm nasilsinizzzzz minikler nasillllk
Benim sipacik donmuz ve tam kukunun ustunde minik hareketler hissediyorummm minik elleri galibaa cooookk asagida ya bu beni korkutmuyo değil açıkçası.....
Birde bir sorum var canlaarrrrrrrrr bir haftadir boyle pit pit pit atiyor karnim 5dk falan suruyor bu kalp atisi olamaz hakeret olamaz çok düzenli aralıklı çünkü buuu hickirik miiiii bebisimm hickuriyooo muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?