2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hehe senın için iyi olmuş tatlım senden zaten olursa Hurrem olur yani taş gıbi karısın senın seçeneğini de düşüneceğim

canııımm öncelikle maşallah yavrucuğuna oyyyss yerım bn onuuuu...ahhh canım yaa verdiğin fikir içinde çok mersi aynı şeyleri düşünmüsüz...ayaz soguk cüneyti de salla heheheeheh

oyy Masallah kocaman olmuş ya büyüdükçe tekme gucleride nasıl artıyor yaaa cok keyifli aman ne güzel haberlerle geldin Masallah haftasıylada uyumlu ne güzel
uzat bakim yanağını oksa bakim göbişini

sevgim neden iki isim illa ki bizim bi arkadaş doğum yaptı ilk çocuğun adı yiğit ege ikinci erkek oldu cuma günü oda yağız ege koycaklar
senin sundukların icinde yiğit kaan olabilir bence ayaz ismini bizde çok istemiştik soğudum o isimden sonra efe takıntılı isimlerden pek hoşlanmıyorum herkezin fikri ve zevki farklı tabi bende iki isim den hiç hoşlanmıyorum ama iki isimli çocuklar yapılan araştırmaya göre daha başarılı oluyormuş adını sölerken daha iki isim olması onda bir üstünlük yaratıyormuş geçen bi gazete okumuştum bizde ikinci ismi koyarsak rüzgar ın yanına eşimin adını koycan henüz kesin değil ama düşünüyoruz bakalım

günaydın kızlar nasılsınız minişler nasıl...hazırlıklar nasıl gidiyor...bu arada benden su geliyo hissediyorum sizde de durumlar böle mi_??

Sağol teyzesi :)

oyy Masallah kocaman olmuş ya büyüdükçe tekme gucleride nasıl artıyor yaaa cok keyifli aman ne güzel haberlerle geldin Masallah haftasıylada uyumlu ne güzel
uzat bakim yanağını oksa bakim göbişini

Yerimdenhopluyorum valla :) hamileliğin başlarında üzülüyodumhissedemicem fazla kilodan diye amma velakin hiç de öyleolmadı :):) gelsin artık temmuz :):) şafak 60 :)

bakıcı tutucaz teyzesi aslında birazda bebeğin durumu belirlicek gidişatı :44: küçük görümcem ben bakarım diyo tabi parayla kısmet artık nasıl olacak bilmiyorum :44:

canım cagır tabi kadın yapsın sen hicbirsey yapma sakın
40 tl iyiymiş canım ya burda yarım güne 70 tl diyorlar abowwww

oo 40 tl olsa haftalık alırım ben burda 100-120 tl

1 yada 2 sevgim bu arada çok geçmiş olsun endişelenme paşam aslanlar gibi doğacak kalbini ferah tut

sedacım
maddiyatını geçtimde izin doğum sonrasına kalsın derdindeyim ama olmucak sanırım kısmet artık

bilge

sen yine gitmişsin ben ne hediye aldım nede aşağı indim içimden gelmedi :44: sadece 2 gün öncesi acaba (kardeşimden için anneme ne alacaklar dedim çocuklarına bakıyoya) eşimde biz ne alıcaz dedi bende ben hiçbişey almıcam senelerdir aldığım hiçbişeyi kullanmadı senin annendir almak istiyosan al tabiki dedim iyi yapmışım dimi

Her şeyinhayırlısıcnm yaa..arkadaşım da yaz tatiline denkgelsin diye 37 ye kadar çalışcaktı, 20 şubattı doğumu, 32. Haftada sancısı çıktı raporunu başlattıdru.1 ay yattı 37 de doğum yaptı...ücretsiz izin almk istemiyodu öğretmen kendisi, ekonomik olarak zorlncaklar epey ama rapor alınca da haram yemiş gibihissetcm o paranın hayrınıgörwmeyiz diye 2 ay ücretsiz izin aldı...ne olacağıhiç belli olmuyor her şeyin hayırlısı :):)

cnm birini eşim verdi diğerinide bn koymak istiyorum kaan ismini çok seviyorum yiğitlded uyumlu geldi bana yoksa iki isim olmasada olur tabıkı ama olsun yaa hee kulagına da yusuf okutulacak cnm ...senin eşinin ismi ne peki..

sağol cnm inş.aslan oğlum benım tabi yaaa.bu arada iyi yapmışsın hemde çoook iyi yapmışsın eee haketmiş..eşine öyle demen bile buyuk bi erdem yanii.

benim eşimde rapora karşı bilmiyorum nasıl yaparız mevcut ödemelerimizde var Rabbim yardım eder inş bide herşey nasip öyle bizim planlarımız tutmuyo

Kiz inanki okadar agir sozleri oluyoki bazen disardan duyan ev pis pasakli zanneder ama ikigunde bir supurge aciyorun dip kose supurup siliyorum hatta bazen hergun silip supurme yapiyorm camasir bulasik massallah hic bitmiyor ütü desen hersey jilet olcak dusun yani sezeryanla dogum yaptim 4.gunu kalktim beyefendinin esyalarini utuledim evim giris kat cok toz oluyor elimde bi bez boyna yika toz al 3cesit yemek olmadan sofraya oturmaz sanki cok zayif bana diyoki gecen gun hic kilo almiyosun dedimki massallah k..c..m yer goruyo ya kilo almaya firsat bulamiyorum..ama hala yaranamiyorum hala yaranamiyorum her aksam gelir evi bugun supurdunmu diye sorar vallabigun o supurgenin sapini anla sen :):)

oww çok fena kusura bakmada senin eşin sopalık işine gelmiyosa yardımcı çağıracak yada yardım edecek
ben dün paşamın yatağını yorganını yıkadım akşamda oğlum misler gibi yatacak diyorum eşimde sanki normalde pis mi kokuyo diyo,nevresim değiştiriyorum ne kadar sık değiştiriyosun diyo o derce rahat

bende öyle yapıcam anlaşılan :)

Benim kilom artinca decaviti kesti DEVİT ferrum ve balikyagi devam bide magnezyum iciyprum kasilma ve kramplar için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

napayım nagim eşimin hatrına gitcem tabi iyi yapmışsın sende bende o kadar hediye alıyorum bi kere kullandığını görmedim zaten bu sefer evden bi borcam ayarladım bizde evi yeni aldığımızdan çok fazlasıyla ev hediyesi geldi bize züccaciye dükkanı gibi ev eşimede dedim annenin evinde bunların hanisi var bir oda hediyelik eşyası var kv evde annen onları sağa sola dağıtıyp kızıma gelinime götüreyim işlerine yarasın demiyo daha ben ona evden hediye götürüyom veya alıp götürüyom dedim neşimde gülüyo napsın ne desin garibim onun ne sucu varki
anlacım canım kaan ismi güzel kuzenim yeni doğum yaptı 6 7 ay önce almanya da yaşıyolar onlarda oğlunun adını kaan koydular güzel bi isim bencede kız benim eşimin adı vahim biraz adı can olcakmış 9 ay öle sevmişler doğmuş can can demişler kp samsunlu benim kimliğe giderken trabzon sporun macı varmış futbolcu iskender 3 gol atarsa oğlumun adını iskender koycam demiş elinde radyoyla kimliğe gitmiş iskender 3 gol atmış o günde adını iskender koymuş 7 yaşına kadar can die seslenilmiş okula başlayınca kimlik adı iskender mecburi kullanılmış biz tanışıncaya kadar can biliyodu yine çevresindekiler benle tanıştıktan sonra ben istemedim can densin gerçek adı iskender sonuçta yani eşimin adı iskender oğluşada iskender rüzgar düşünüyoruz ama kesin değil iki isimde uzun çünkü bide eşim iskender isminden gençlik çağında çok dert gelmiş başıan dalga geçilmiş vs. deli dolu zamanlarında çok kavgası dövüşü olmuş ondan çekiniyorum bende yoksa iskender ismi benim çok hoşuma giden bi isim ağır bi isim bence

Mrb canlarimmm nasilsinizzzzz minikler nasillllk

Benim sipacik donmuz ve tam kukunun ustunde minik hareketler hissediyorummm minik elleri galibaa cooookk asagida ya bu beni korkutmuyo değil açıkçası.....

Birde bir sorum var canlaarrrrrrrrr bir haftadir boyle pit pit pit atiyor karnim 5dk falan suruyor bu kalp atisi olamaz hakeret olamaz çok düzenli aralıklı çünkü buuu hickirik miiiii bebisimm hickuriyooo muuu

cnm o da senin ve eşinin buyuklugu yeter ona borcam çok bile yani..ama görümcene almakla iyi etmişsin gercekten kadın sevinmiştir ne güzel..benim eşim de aynen umdugumu yaptı benım anneler gunumu kutlamadı bile neyse dedım aman boşver sağolsun arkadaslarım kutladı msj atmışlar hep..dun kv ,kp eşim benım annemlere gıttık nıkahtan sonra orda kv dedıkı eşim için işte bekarken hiç kutlamazdı bu gunlerı bnde dedim evlendikten sona hep kutladık ama dedım yanı eşim evlenmeden önce hiç onem vermezmiş ama benim doğum gunumu sevgilier gununu hıc unutmazdı 8 seneyı gectı bekerken hiç untmadı ama evlendikkten sonra pek hatırlamadı o yuzden eşimi iyi tanıyamamşım bn maalesf ..

amaann neyse tatlım bn sana ne dıycem benım rapor c.tesi gunune denk gelıyo cumada alabılır mıyım bn yaaa

minikdaşım merhaba...nasılsın...minişin sanırım hıçkırıyo bi de su geliyo mu senden benden geliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…