2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

AHH BİLGEM EŞLERİMİZİN HİÇ SUÇU YOKTA ARADA piyango onlara vuruyo işte ne yaparsın,yine inecektim elini öpecektim eşim pasta falan almış indirip orda kesecektim falan sabahtan bana bişey yaptı son kredisi de bitti yoksa hediye almasamda plan yapmıştım yani

hmm anladım cnm ee kısmat işte ..benim eşimin ismi de adnan bn eşimle 16 yasıma gırerken falan tanıştım o gun bugundur beraberiz ama bn ılk zamanlar eşimin ismine gıcık oluyordum çok komık gelıyordu bana ednaann ama alşıtşm şimdi bn o zamanlar eşime kaan diyordum hehehe

oyyy masallah cnm kız bnde cuma gunu gıttıgımde dr bebğim kafası aşagıda demişti bnde diyom aşagıda pıtı pıtı vuran ne öyle elcağızıymıs dimekk

kızlar miniklerinizin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz...bir de ne zaman yıkamaya başlıycaksınız?

Benim büyük çoğunluğu annem deydi dalin sivi deterjan almis yikayipp utuleyip getirdi :) mis gibi kokuyor evim eşyalar geldiğinden beri, bende dalin aldim ufak ufak basladim yikamaya az kaldi isim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yigit kaan diyorum herkes gibi)
kızlar 32+3 günlüğüz bebeğim ters duruyor hala hep oyle duruyodu bebeği ters duran varmı aranızda döner diyolar bazıları dönmez kafam karaştı
Benim de hala donmedi. Son gunde bile donen varmis ama keyfine kalmis artik miniklerin.ne yapalim
günaydın kızlar nasılsınız minişler nasıl...hazırlıklar nasıl gidiyor...bu arada benden su geliyo hissediyorum sizde de durumlar böle mi_??
Canim su gelmesi normal mi ki, benim de akintim cogaldi ama su gibi degil. Doktoruna bi sor bence

Benim de hareketler cok asagiya indi yaa ama elleri degil ayaklari kafasi hala yukarda benim tosbanin
O hareketler de aynen bende de var. Bende hickiriyo diyorum ama bilmem artik

İyiymis valla :) hakediyo gercktn sopalik inanki allahtan pis isten anlamaz bi kadinin eline duscektin diyorum anliycaktin degerimi..cokta nankor viz baska bisiden tartisalim hemen baslar ev les gibi olmus gecen hafta pantolununu utulememisim sabahlari kahvalti hazirlamamism gecen gun evde yemek yapmadim gün vardi güne gittik erken kalkcaktik yagmur bastirdi kalkamadik tam yarim saat araliklarla eve girdik bende patates fln kixarttim cay kahvaltisi hazirladim bisiler yaptm sofra hazirladim demezmi bana ben zaten yemek yapmiyomusm hic bi kahkaha attim haklisin 5senedir ac geziyosun bende oglumda ac yasiyoruz dedim oyuzdn iyice sistin dedim bigun eve gec geldim yetisemedim nolmus yani nekadarda kedigillerdensin fln dedim ya grcktn okadar nankorki bazen beni sasirtiyor sirf kusur ariyor evde huzursuzluk olsun ben surat yapayim oda kahveye arkadaslariyla okey oynamaya gitsin

Kızlar merhaba geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.Haftasonu gelemedim.
Akşama kayinvalidem geliyo eşimin yarın nöbeti var yalnız kalmamı istemiyor o yüzden geliyor.
Kalmam hazırlık yapmam lazım ama çok halsiz hissediyorum kendimi.
Dün sol kasigima bıçak saplanır gibi oldu sonra dışarı çıktık epey de gezdik benim sol bacak iptal oldu sanki.Bacagimi sürüklüyo gibi yürüyordum bugün biraz geçmiş çok şükür..
Bebeğim pozisyon değiştirdi gibi geliyo ama emin değilim göğsümün altında da hissediyorum kasiklarimda da..Nasıl duruyo ki acep?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BENİM KIZIMDA DÖNmedi alttan alttan vuruyo :44:

ne diyim cnm Allah yardımcın olsun adamaın temizlik takıntılısı zor

sevgim senin eşinin yapısı bu demekki kutlamadı diye üzülme yani bizde her zaman kendi annem babamla giderdik kv kp e dün annemler gelmedi açıkcası ben gelmeyin siz hiç biz gider gelir dedim onların benim annemin babamın neyini hatırladılar bugüne kadar da her zaman annem babamda bizle bir sürükleniyo kv kp ayağına kv de annemleri göremeyince nie gelmediler dio onlarda gelirler die bekledim ben dio annem rahatsız dedim kaç gündür yatıyo gelemedi yeter valla artık bi yere kadar hep bizden hep bizden ne bu canım görümcemede her sene alıyorum zaten hediye ufakta olsa alırım kutlarım iyide olsak kötüde olsak atlamadım hiç dünde görümcemin büyük oğlu çicek almış bana çok mutlu oldum ince düşüncesine
raporu doktoru bi ara sor istersen canım benimde 19 mayısa denk geliyomuş dr 20 mayısta gel dedi arada git sende boşuna gitmiş olma

herşey eşlerimiz için zaten yoksa yüzlerine bile bakmam da eşimde asla hiç bişeye zorlamadı beni bugüne kadar ama gitmesem eşim üzülcek ne kadar sölemesede annesi gitmek ister gideyim ister seninde alt katında olupta gitmemen kutlamaman belki neden die düşündürür ii yapmışsın boşver

hehe bende eşim kendi adını kullansın istemiştim de ilk zamanlar banada bi tuhaf geliyodu iskender ismi sonra sonra alıştım güzel gelmeye başladı şimdi çok beğeniyorum ismini eşimde benim sayemde gerçek adına alışmış oldu kız daha ne kötü isimler var iskender adnan gayet güzel isimler bence düşünsene eşinin adı Satılmış aklıma bu geldi bianda

Cnm daha bilmiyorum yaramazmi degilmi ama karnimds baya bi yaramaz olacagini hissediyorum ))

BENİM KIZIMDA DÖNmedi alttan alttan vuruyo :44:

ne diyim cnm Allah yardımcın olsun adamaın temizlik takıntılısı zor
Eymen kacinci haftada donmustu hatirliyo musun nagi
tecrubeli annelerrr hickirik mi buuuuuuu
Klozet mi kullanion kuzum alaturka kullan bi sure ins doner tatlim yaa

Klozet var evimde sadece canim
Doktora sordum benim yapabilecegim bisey var mi donmesi icin. yuruyus hareket vs.
Senlik bisey yok, tamamen bebegin keyfine kalmis dedi
Tembel oglum totoyu kaldirip da donemedi

Mayis annelerinde denk geldim, birinn bebegi de doguma bir hafta kala tekrar ters dönmüs mecburen sezeryan almislar

valla cnm eymende ben pek bir cahilmişim dönmek falan sormadım hiç 38de sancım var dedim çık muayene edelim dedi bişeyin yok yallah eve dedi 38+3te doğuma gittim, doğurdum geldim

bilmemek en iyisiymiş bunda çok korkuyom çok :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…