napayım nagim eşimin hatrına gitcem tabi iyi yapmışsın sende bende o kadar hediye alıyorum bi kere kullandığını görmedim zaten bu sefer evden bi borcam ayarladım bizde evi yeni aldığımızdan çok fazlasıyla ev hediyesi geldi bize züccaciye dükkanı gibi ev eşimede dedim annenin evinde bunların hanisi var bir oda hediyelik eşyası var kv evde annen onları sağa sola dağıtıyp kızıma gelinime götüreyim işlerine yarasın demiyo daha ben ona evden hediye götürüyom veya alıp götürüyom dedim neşimde gülüyo napsın ne desin garibim onun ne sucu varki
anlacım canım kaan ismi güzel kuzenim yeni doğum yaptı 6 7 ay önce almanya da yaşıyolar onlarda oğlunun adını kaan koydular güzel bi isim bencede kız benim eşimin adı vahim biraz adı can olcakmış 9 ay öle sevmişler doğmuş can can demişler kp samsunlu benim kimliğe giderken trabzon sporun macı varmış futbolcu iskender 3 gol atarsa oğlumun adını iskender koycam demiş elinde radyoyla kimliğe gitmiş iskender 3 gol atmış o günde adını iskender koymuş 7 yaşına kadar can die seslenilmiş okula başlayınca kimlik adı iskender mecburi kullanılmış biz tanışıncaya kadar can biliyodu yine çevresindekiler benle tanıştıktan sonra ben istemedim can densin gerçek adı iskender sonuçta yani eşimin adı iskender oğluşada iskender rüzgar düşünüyoruz ama kesin değil iki isimde uzun çünkü bide eşim iskender isminden gençlik çağında çok dert gelmiş başıan dalga geçilmiş vs. deli dolu zamanlarında çok kavgası dövüşü olmuş ondan çekiniyorum bende yoksa iskender ismi benim çok hoşuma giden bi isim ağır bi isim bence
napayım nagim eşimin hatrına gitcem tabi iyi yapmışsın sende bende o kadar hediye alıyorum bi kere kullandığını görmedim zaten bu sefer evden bi borcam ayarladım bizde evi yeni aldığımızdan çok fazlasıyla ev hediyesi geldi bize züccaciye dükkanı gibi ev eşimede dedim annenin evinde bunların hanisi var bir oda hediyelik eşyası var kv evde annen onları sağa sola dağıtıyp kızıma gelinime götüreyim işlerine yarasın demiyo daha ben ona evden hediye götürüyom veya alıp götürüyom dedim neşimde gülüyo napsın ne desin garibim onun ne sucu varki
anlacım canım kaan ismi güzel kuzenim yeni doğum yaptı 6 7 ay önce almanya da yaşıyolar onlarda oğlunun adını kaan koydular güzel bi isim bencede kız benim eşimin adı vahim biraz adı can olcakmış 9 ay öle sevmişler doğmuş can can demişler kp samsunlu benim kimliğe giderken trabzon sporun macı varmış futbolcu iskender 3 gol atarsa oğlumun adını iskender koycam demiş elinde radyoyla kimliğe gitmiş iskender 3 gol atmış o günde adını iskender koymuş 7 yaşına kadar can die seslenilmiş okula başlayınca kimlik adı iskender mecburi kullanılmış biz tanışıncaya kadar can biliyodu yine çevresindekiler benle tanıştıktan sonra ben istemedim can densin gerçek adı iskender sonuçta yani eşimin adı iskender oğluşada iskender rüzgar düşünüyoruz ama kesin değil iki isimde uzun çünkü bide eşim iskender isminden gençlik çağında çok dert gelmiş başıan dalga geçilmiş vs. deli dolu zamanlarında çok kavgası dövüşü olmuş ondan çekiniyorum bende yoksa iskender ismi benim çok hoşuma giden bi isim ağır bi isim bence
Mrb canlarimmm nasilsinizzzzz minikler nasillllk
Benim sipacik donmuz ve tam kukunun ustunde minik hareketler hissediyorummm minik elleri galibaa cooookk asagida ya bu beni korkutmuyo değil açıkçası.....
Birde bir sorum var canlaarrrrrrrrr bir haftadir boyle pit pit pit atiyor karnim 5dk falan suruyor bu kalp atisi olamaz hakeret olamaz çok düzenli aralıklı çünkü buuu hickirik miiiii bebisimm hickuriyooo muuu
kızlar miniklerinizin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz paylaşabilirmisiniz...bir de ne zaman yıkamaya başlıycaksınız?
Yigit kaan diyorum herkes gibişimdik canlar
şu isim konusunda bana fikir verin öncelikle oğluşun adı yiğit olacak ama yanına bi isim arıyorum..seçenekler şunlar
1) YİĞİT EFE
2)YİĞİT KAAN(benim tercihim)
3)YİĞİT AYAZ(kv tercihi)
4)CUNEYT (kp istiyor)
siz olsanız hangisini koyardınız :44::44::44::44:
Benim de hala donmedi. Son gunde bile donen varmis ama keyfine kalmis artik miniklerin.ne yapalimkızlar 32+3 günlüğüz bebeğim ters duruyor hala hep oyle duruyodu bebeği ters duran varmı aranızda döner diyolar bazıları dönmez kafam karaştı
Canim su gelmesi normal mi ki, benim de akintim cogaldi ama su gibi degil. Doktoruna bi sor bencegünaydın kızlar nasılsınız minişler nasıl...hazırlıklar nasıl gidiyor...bu arada benden su geliyo hissediyorum sizde de durumlar böle mi_??
Mrb canlarimmm nasilsinizzzzz minikler nasillllk
Benim sipacik donmuz ve tam kukunun ustunde minik hareketler hissediyorummm minik elleri galibaa cooookk asagida ya bu beni korkutmuyo değil açıkçası.....
Birde bir sorum var canlaarrrrrrrrr bir haftadir boyle pit pit pit atiyor karnim 5dk falan suruyor bu kalp atisi olamaz hakeret olamaz çok düzenli aralıklı çünkü buuu hickirik miiiii bebisimm hickuriyooo muuu
oww çok fena kusura bakmada senin eşin sopalıkişine gelmiyosa yardımcı çağıracak yada yardım edecek
ben dün paşamın yatağını yorganını yıkadım akşamda oğlum misler gibi yatacak diyorum eşimde sanki normalde pis mi kokuyo diyo,nevresim değiştiriyorum ne kadar sık değiştiriyosun diyo o derce rahat
hickirik o dimi tam emin olamadimdaaa.... Kuzumm ne suyu bu haftada dr sordun mu normalmiy misss
minicik pamuk elleriii tatlimm yukardan guclu guclu hareketlerde tommik ayaciklariii oyyyy yeyimm ben onlariii
Yigit kaan diyorum herkes gibi)
Benim de hala donmedi. Son gunde bile donen varmis ama keyfine kalmis artik miniklerin.ne yapalim
Canim su gelmesi normal mi ki, benim de akintim cogaldi ama su gibi degil. Doktoruna bi sor bence
Benim de hareketler cok asagiya indi yaa ama elleri degil ayaklarikafasi hala yukarda benim tosbanin
O hareketler de aynen bende de var. Bende hickiriyo diyorum ama bilmem artik
İyiymis valla :) hakediyo gercktn sopalik inanki allahtan pis isten anlamaz bi kadinin eline duscektin diyorum anliycaktin degerimi..cokta nankor viz baska bisiden tartisalim hemen baslar ev les gibi olmus gecen hafta pantolununu utulememisim sabahlari kahvalti hazirlamamism gecen gun evde yemek yapmadim gün vardi güne gittik erken kalkcaktik yagmur bastirdi kalkamadik tam yarim saat araliklarla eve girdik bende patates fln kixarttim cay kahvaltisi hazirladim bisiler yaptm sofra hazirladim demezmi bana ben zaten yemek yapmiyomusm hic bi kahkaha attim haklisin 5senedir ac geziyosun bende oglumda ac yasiyoruz dedim oyuzdn iyice sistin dedim bigun eve gec geldim yetisemedim nolmus yani nekadarda kedigillerdensin fln dedim ya grcktn okadar nankorki bazen beni sasirtiyor sirf kusur ariyor evde huzursuzluk olsun ben surat yapayim oda kahveye arkadaslariyla okey oynamaya gitsin
tecrubeli annelerrr hickirik mi buuuuuuu
dik şekilde duruyodur canim ya kafa altta ya ayaklar
Klozet mi kullanion kuzum alaturka kullan bi sure ins doner tatlim yaa
sevgim senin eşinin yapısı bu demekki kutlamadı diye üzülme yani bizde her zaman kendi annem babamla giderdik kv kp e dün annemler gelmedi açıkcası ben gelmeyin siz hiç biz gider gelir dedim onların benim annemin babamın neyini hatırladılar bugüne kadar da her zaman annem babamda bizle bir sürükleniyo kv kp ayağına kv de annemleri göremeyince nie gelmediler dio onlarda gelirler die bekledim ben dio annem rahatsız dedim kaç gündür yatıyo gelemedi yeter valla artık bi yere kadar hep bizden hep bizden ne bu canım görümcemede her sene alıyorum zaten hediye ufakta olsa alırım kutlarım iyide olsak kötüde olsak atlamadım hiç dünde görümcemin büyük oğlu çicek almış bana çok mutlu oldum ince düşüncesinecnm o da senin ve eşinin buyuklugu yeter ona borcam çok bile yani..ama görümcene almakla iyi etmişsin gercekten kadın sevinmiştir ne güzel..benim eşim de aynen umdugumu yaptı benım anneler gunumu kutlamadı bile neyse dedım aman boşver sağolsun arkadaslarım kutladı msj atmışlar hep..dun kv ,kp eşim benım annemlere gıttık nıkahtan sonra orda kv dedıkı eşim için işte bekarken hiç kutlamazdı bu gunlerı bnde dedim evlendikten sona hep kutladık ama dedım yanı eşim evlenmeden önce hiç onem vermezmiş ama benim doğum gunumu sevgilier gununu hıc unutmazdı 8 seneyı gectı bekerken hiç untmadı ama evlendikkten sonra pek hatırlamadı o yuzden eşimi iyi tanıyamamşım bn maalesf ..
amaann neyse tatlım bn sana ne dıycem benım rapor c.tesi gunune denk gelıyo cumada alabılır mıyım bn yaaa
herşey eşlerimiz için zaten yoksa yüzlerine bile bakmam da eşimde asla hiç bişeye zorlamadı beni bugüne kadar ama gitmesem eşim üzülcek ne kadar sölemesede annesi gitmek ister gideyim ister seninde alt katında olupta gitmemen kutlamaman belki neden die düşündürür ii yapmışsın boşverAHH BİLGEM EŞLERİMİZİN HİÇ SUÇU YOKTA ARADA piyango onlara vuruyo işte ne yaparsın,yine inecektim elini öpecektim eşim pasta falan almış indirip orda kesecektim falan sabahtan bana bişey yaptı son kredisi de bitti yoksa hediye almasamda plan yapmıştım yani
hmm anladım cnm ee kısmat işte ..benim eşimin ismi de adnan bn eşimle 16 yasıma gırerken falan tanıştım o gun bugundur beraberiz ama bn ılk zamanlar eşimin ismine gıcık oluyordum çok komık gelıyordu bana ednaannama alşıtşm şimdi bn o zamanlar eşime kaan diyordum hehehe
oyyy masallah cnm kız bnde cuma gunu gıttıgımde dr bebğim kafası aşagıda demişti bnde diyom aşagıda pıtı pıtı vuran ne öyle elcağızıymıs dimekk
sevgi cannn bende yigit kerim istiom benim odun herif kerimibegenmedi hatta yigitide begenmedi ne koyacaz bi bu cucuguda bilmiyorum... Bence en guzeli yigit kaan
Cnm daha bilmiyorum yaramazmi degilmi ama karnimds baya bi yaramaz olacagini hissediyorumsenın cocuk nasıl cnm yaramaz mı kııızzz bu arada soğol fikrın için
ayaz soğuk moğuk falan demek işteevet cnm eşim yiğit ismini koydu bnde ikinci bi tercih düşündüm kafam karışık azıcık ..amaann beee sende haaa altı üstü bi tercih yapcen hadi fikirleriniz bekliyoruz hamiş hanım sadece bi tercih zor değil haaaa
Eymen kacinci haftada donmustu hatirliyo musun nagiBENİM KIZIMDA DÖNmedi alttan alttan vuruyo :44:
ne diyim cnm Allah yardımcın olsun adamaın temizlik takıntılısı zor
Klozet mi kullanion kuzum alaturka kullan bi sure ins doner tatlim yaa
kafasi yukaridaysa alaturka çok sorun olmaz gibi tatlım ama sen daha iyi bilirsin tabi:44:
Eymen kacinci haftada donmustu hatirliyo musun nagi
Klozet var evimde sadece canim
Doktora sordum benim yapabilecegim bisey var mi donmesi icin. yuruyus hareket vs.
Senlik bisey yok, tamamen bebegin keyfine kalmis dedi
Tembel oglum totoyu kaldirip da donemedi
Mayis annelerinde denk geldim, birinn bebegi de doguma bir hafta kala tekrar ters dönmüsmecburen sezeryan almislar
ben alaturkaya oturamıyorum o kadar aşağıda hissediyorum ki oraya oturmaya çalışsam bile yarı ayakta olur öbür türlü bebek çok sıkışıyo :44:
ins gonlu olurda donuverir bi gun canim ayy oda kotuu gerci bizin son dk sezeryan olmayacagimiz ne malum bi donmesiyle is bitmiyo kiii o zamana kadar donmezse en azindan ne nasil olacak seni ne bekliyo bilirsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?