- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
valla cnm eymende ben pek bir cahilmişim dönmek falan sormadım hiç38de sancım var dedim çık muayene edelim dedi bişeyin yok yallah eve dedi 38+3te doğuma gittim, doğurdum geldim
bilmemek en iyisiymiş bunda çok korkuyom çok :18:
keceleri ne yaptin kuzummm yaa ne güzel olmuslardirrrrr
ins gonlu olurda donuverir bi gun canim ayy oda kotuu gerci bizin son dk sezeryan olmayacagimiz ne malum bi donmesiyle is bitmiyo kiii o zamana kadar donmezse en azindan ne nasil olacak seni ne bekliyo bilirsin dimien hayırlısı olur inş
keceleri ne yaptin kuzummm yaa ne güzel olmuslardirrrrr
aynennn is yapinca yuruyunce kasilmalar oluyo benimde nstde 35agrim cikti senin kac cikio
Benimki 31+4 te agrim var diye gittiğimde donmuştu :) hoş ufak ufak sanci cikiyo nst de hareket ettikçe yoruldukcada agri ve kasilma oluyor kafa si da asagida olunca korkuyorum erken gelmesinden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa sorma benimki klozette bile sıkısıyo sankialaturkaya otursam cikiverir ayaklari asagidan tovbeeee
ins gonlu olurda donuverir bi gun canim ayy oda kotuu gerci bizin son dk sezeryan olmayacagimiz ne malum bi donmesiyle is bitmiyo kiii o zamana kadar donmezse en azindan ne nasil olacak seni ne bekliyo bilirsin dimien hayırlısı olur inş
Dun eltim gorumcem gobusun asagilamis artik dedi kizlar ben hic farketmedin emme :44:
dik şekilde duruyodur canim ya kafa altta ya ayaklar
ohh bitmis canim... Ben kece isini halledemedim konyaya gecen gittigimizde hic bisey bakamadik cok yağmur yagiyordu yarin tekrar gidicez kontrolum var ve elbise isini halletmeyi dusunuyoruz hepimiz çok tedirgin olduk gelir gelmez cantamida hazirlicam koycam kenara
bende çoook teşekkür ediyorum tatlımYigit kaan diyorum herkes gibi)
Benim de hala donmedi. Son gunde bile donen varmis ama keyfine kalmis artik miniklerin.ne yapalim
Canim su gelmesi normal mi ki, benim de akintim cogaldi ama su gibi degil. Doktoruna bi sor bence
Benim de hareketler cok asagiya indi yaa ama elleri degil ayaklarikafasi hala yukarda benim tosbanin
O hareketler de aynen bende de var. Bende hickiriyo diyorum ama bilmem artik
hosgeldin cnm yorma bnce kendini fazla iş güç nasılsa yapılır bırak kv yapsın sanki ne var...cnm bacakları cok yormaya gelmiyo galiba bide bacaga giren kramplarda fena oluyor vallaKızlar merhaba geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.Haftasonu gelemedim.
Akşama kayinvalidem geliyo eşimin yarın nöbeti var yalnız kalmamı istemiyor o yüzden geliyor.
Kalmam hazırlık yapmam lazım ama çok halsiz hissediyorum kendimi.
Dün sol kasigima bıçak saplanır gibi oldu sonra dışarı çıktık epey de gezdik benim sol bacak iptal oldu sanki.Bacagimi sürüklüyo gibi yürüyordum bugün biraz geçmiş çok şükür..
Bebeğim pozisyon değiştirdi gibi geliyo ama emin değilim göğsümün altında da hissediyorum kasiklarimda da..Nasıl duruyo ki acep?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sevgim senin eşinin yapısı bu demekki kutlamadı diye üzülme yani bizde her zaman kendi annem babamla giderdik kv kp e dün annemler gelmedi açıkcası ben gelmeyin siz hiç biz gider gelir dedim onların benim annemin babamın neyini hatırladılar bugüne kadar da her zaman annem babamda bizle bir sürükleniyo kv kp ayağına kv de annemleri göremeyince nie gelmediler dio onlarda gelirler die bekledim ben dio annem rahatsız dedim kaç gündür yatıyo gelemedi yeter valla artık bi yere kadar hep bizden hep bizden ne bu canım görümcemede her sene alıyorum zaten hediye ufakta olsa alırım kutlarım iyide olsak kötüde olsak atlamadım hiç dünde görümcemin büyük oğlu çicek almış bana çok mutlu oldum ince düşüncesine
raporu doktoru bi ara sor istersen canım benimde 19 mayısa denk geliyomuş dr 20 mayısta gel dedi arada git sende boşuna gitmiş olma
hehe bende eşim kendi adını kullansın istemiştim de ilk zamanlar banada bi tuhaf geliyodu iskender ismi sonra sonra alıştım güzel gelmeye başladı şimdi çok beğeniyorum ismini eşimde benim sayemde gerçek adına alışmış oldu kız daha ne kötü isimler var iskender adnan gayet güzel isimler bence düşünsene eşinin adı Satılmışaklıma bu geldi bianda
sevgi cannn bende yigit kerim istiom benim odun herif kerimibegenmedi hatta yigitide begenmedi ne koyacaz bi bu cucuguda bilmiyorum... Bence en guzeli yigit kaan
Cnm daha bilmiyorum yaramazmi degilmi ama karnimds baya bi yaramaz olacagini hissediyorum))
ohh bitmis canim... Ben kece isini halledemedim konyaya gecen gittigimizde hic bisey bakamadik cok yağmur yagiyordu yarin tekrar gidicez kontrolum var ve elbise isini halletmeyi dusunuyoruz hepimiz çok tedirgin olduk gelir gelmez cantamida hazirlicam koycam kenara
benim agri cikinca donunce birde erken gelmesinden korktum canim yoksa bende cok takmiodum...
canim benimde boyle tam donmeden once 24.haftada kafa sol kasikta ayaklar sag kaburga altinda capraz duruyordu dr bu pozisyon bile iyi demisti guclu harejetler tekmeler nerde senin o büyük ihtimal ayaklari dr kontrolun ne zaman
ay balım bilemedimb ki ara ara geliyo...şimdi hastaneden arkadaşı aradım dr la görüş dioYigit kaan diyorum herkes gibi)
Benim de hala donmedi. Son gunde bile donen varmis ama keyfine kalmis artik miniklerin.ne yapalim
Canim su gelmesi normal mi ki, benim de akintim cogaldi ama su gibi degil. Doktoruna bi sor bence
Benim de hareketler cok asagiya indi yaa ama elleri degil ayaklarikafasi hala yukarda benim tosbanin
O hareketler de aynen bende de var. Bende hickiriyo diyorum ama bilmem artik
hıçkırık canım korkma...dr la görüşcem taytımı ıslatacak derece geliyo bazen önemsemedim şimdi arkadaş erken doğum sebebi olabilir dr la görüşmen gerek dedi...hickirik o dimi tam emin olamadimdaaa.... Kuzumm ne suyu bu haftada dr sordun mu normalmiy misss
bende çoook teşekkür ediyorum tatlım
hosgeldin cnm yorma bnce kendini fazla iş güç nasılsa yapılır bırak kv yapsın sanki ne var...cnm bacakları cok yormaya gelmiyo galiba bide bacaga giren kramplarda fena oluyor valla
bilgeeeeee sana bişey diyeyim de daha cok gül kayınpedrn ismi nın adı satılmış
senın kocanı da dövecem heeee Allah Allaaahh geçen bnde kv gıttıgımızde dayanamadım bagırdım dedım çocugu tasıyan benım doguracak benım bakacak olanda da bnm kımse demıyo sevgi ne istiyor diye herkes suspus oldu ...yiğit kaan evet oy biriliğiyle en çok hatta herkes yiğit kaan dedi
kac yasında cnm oyyy yaaa bnm oğluş nasıl olacak acep :44:
ay balım bilemedimb ki ara ara geliyo...şimdi hastaneden arkadaşı aradım dr la görüş dio
hıçkırık canım korkma...dr la görüşcem taytımı ıslatacak derece geliyo bazen önemsemedim şimdi arkadaş erken doğum sebebi olabilir dr la görüşmen gerek dedi...
:44::44::44::44::44:
temiz bi dayağı çoktan hakettide bakma iste
Uleeeeynnn ne kaç yaşında sevgicim hatlarmi karisti ne ;-) daha oglusum karnimda ilk bebisim yaawww cildirttinbeni heebende çoook teşekkür ediyorum tatlım
hosgeldin cnm yorma bnce kendini fazla iş güç nasılsa yapılır bırak kv yapsın sanki ne var...cnm bacakları cok yormaya gelmiyo galiba bide bacaga giren kramplarda fena oluyor valla
bilgeeeeee sana bişey diyeyim de daha cok gül kayınpedrn ismi nın adı satılmış
senın kocanı da dövecem heeee Allah Allaaahh geçen bnde kv gıttıgımızde dayanamadım bagırdım dedım çocugu tasıyan benım doguracak benım bakacak olanda da bnm kımse demıyo sevgi ne istiyor diye herkes suspus oldu ...yiğit kaan evet oy biriliğiyle en çok hatta herkes yiğit kaan dedi
kac yasında cnm oyyy yaaa bnm oğluş nasıl olacak acep :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?