2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bence de bilmemek daha iyi ya
Beni de iyice heyecan bastı, dusunup duruyorum

ins gonlu olurda donuverir bi gun canim ayy oda kotuu gerci bizin son dk sezeryan olmayacagimiz ne malum bi donmesiyle is bitmiyo kiii o zamana kadar donmezse en azindan ne nasil olacak seni ne bekliyo bilirsin dimi en hayırlısı olur inş

Oyle canim son ana kadar belli degil hic. Saglikla gelsinler de normal sezeryan farketmez yaa

Benimki 31+4 te agrim var diye gittiğimde donmuştu :) hoş ufak ufak sanci cikiyo nst de hareket ettikçe yoruldukcada agri ve kasilma oluyor kafa si da asagida olunca korkuyorum erken gelmesinden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basi yukarda olunca daha zor canim, kafasini gogsumun altina dayiyo, asagidan da basliyo tekmeye, ne nefes aliniyo ne rahat oturuluyo
Senin kontroller sıklastı mi artik nasil gidiyosun

Yaa sorma benimki klozette bile sıkısıyo sanki alaturkaya otursam cikiverir ayaklari asagidan tovbeeee

aynı hissiyattayız

ins gonlu olurda donuverir bi gun canim ayy oda kotuu gerci bizin son dk sezeryan olmayacagimiz ne malum bi donmesiyle is bitmiyo kiii o zamana kadar donmezse en azindan ne nasil olacak seni ne bekliyo bilirsin dimi en hayırlısı olur inş

bu dönme işine çok takılmamak lazım sonuçta ebeler doğum öncesi bile döndüre biliyolar hayırlısı diyelim

Dun eltim gorumcem gobusun asagilamis artik dedi kizlar ben hic farketmedin emme :44:

milletin işi yok bizi inceliyolar yaww,haftasonu sünnete gittik yerimden bile kalkmadım ama herkes beni süzdü hatta çapraz masadaki kadınlar ağızlarını eliyle kapamışlar gözler bende konuşuyolar bende hiç anlamadım beni çekiştirdiklerini

dik şekilde duruyodur canim ya kafa altta ya ayaklar

Öyle mi diyosun canım sağ göğsümün altında ve sol kasigimda hissediyorum hareketleri, dönmüş diyemeyiz o zaman kafa hala yukarda belki de...

ohh bitmis canim... Ben kece isini halledemedim konyaya gecen gittigimizde hic bisey bakamadik cok yağmur yagiyordu yarin tekrar gidicez kontrolum var ve elbise isini halletmeyi dusunuyoruz hepimiz çok tedirgin olduk gelir gelmez cantamida hazirlicam koycam kenara

bende çoook teşekkür ediyorum tatlım
hosgeldin cnm yorma bnce kendini fazla iş güç nasılsa yapılır bırak kv yapsın sanki ne var...cnm bacakları cok yormaya gelmiyo galiba bide bacaga giren kramplarda fena oluyor valla

bilgeeeeee sana bişey diyeyim de daha cok gül kayınpedrn ismi nın adı satılmış
sevgi cannn bende yigit kerim istiom benim odun herif kerimibegenmedi hatta yigitide begenmedi ne koyacaz bi bu cucuguda bilmiyorum... Bence en guzeli yigit kaan

senın kocanı da dövecem heeee Allah Allaaahh geçen bnde kv gıttıgımızde dayanamadım bagırdım dedım çocugu tasıyan benım doguracak benım bakacak olanda da bnm kımse demıyo sevgi ne istiyor diye herkes suspus oldu ...yiğit kaan evet oy biriliğiyle en çok hatta herkes yiğit kaan dedi
Cnm daha bilmiyorum yaramazmi degilmi ama karnimds baya bi yaramaz olacagini hissediyorum ))

kac yasında cnm oyyy yaaa bnm oğluş nasıl olacak acep :44:

Bende az once biseyler koydum cantaya, esim kac gundur basimin etini yiyo hazirla artik diye. O benden once dogurcak

ay balım bilemedimb ki ara ara geliyo...şimdi hastaneden arkadaşı aradım dr la görüş dio

hickirik o dimi tam emin olamadimdaaa.... Kuzumm ne suyu bu haftada dr sordun mu normalmiy misss
hıçkırık canım korkma...dr la görüşcem taytımı ıslatacak derece geliyo bazen önemsemedim şimdi arkadaş erken doğum sebebi olabilir dr la görüşmen gerek dedi...
:44::44::44::44::44:

Canım sağolasın valla yapmasam da olur kayinvalidem anlar hiç sorun etmez ama ben misafir geleceği zaman bi panik oluyorum,illa her şey tam olsun istiyorum.Siz kayinvalidelerden dertlisiniz ben annemden.Buraya bi seneliğine geldik biz annem bi kere kapımı açmadı.Kayinvalidem ne zaman ihtiyacımız olsa geldi hiç usenmedi annemi kaç kez çağırdım hep bi bahanesi oldu artık doğuma gelirim diyo.5 aylıkken ben gittim gitmesem hamile olarak goremeyeceklerdi beni.Kaç kere oturup ağlamışımdır bunun için.Kızkardeşim üniversitede o geldi iki kere Allahtan.Doluyum aslında bu konuda ama ne desem faydası yok zorla olmaz ki bi şeyler..

Canim mutlaka sor doktora, su gelmesi normal degil. Ultrasonda baksin suyunun durumuna. İnsallah muhim bisey degildir

Uleeeeynnn ne kaç yaşında sevgicim hatlarmi karisti ne ;-) daha oglusum karnimda ilk bebisim yaawww cildirttinbeni hee ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…