- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
canim benimde boyle tam donmeden once 24.haftada kafa sol kasikta ayaklar sag kaburga altinda capraz duruyordu dr bu pozisyon bile iyi demisti guclu harejetler tekmeler nerde senin o büyük ihtimal ayaklari dr kontrolun ne zaman
ne guzel kiz boyle ilgili olması
ne guzel kiz boyle ilgili olmasırabbim daim etsin sen hazırla koy canım zamanı geldi artik
konus canim.ihmal etme bunu bizede yaz ne dedigini emi rabbim korusun seni yawrunu
evet canim bende basladi korku ama dogum korkusu degil erken dogmasindan korkuyorum
nefesalimda hamis bilio musun cok sevindim minikbebisimdende hic ses yok onuda cok merak ediyorum
kızzz yazarkende aklıma geldi heee dedim birinin kocasının adı satılmış oluyomuş ne mahcup olurum ı zaman ayyy anammm ii hadi kp adını koymuyonuz buda güzel bişeybende çoook teşekkür ediyorum tatlım
hosgeldin cnm yorma bnce kendini fazla iş güç nasılsa yapılır bırak kv yapsın sanki ne var...cnm bacakları cok yormaya gelmiyo galiba bide bacaga giren kramplarda fena oluyor valla
bilgeeeeee sana bişey diyeyim de daha cok gül kayınpedrn ismi nın adı satılmış
senın kocanı da dövecem heeee Allah Allaaahh geçen bnde kv gıttıgımızde dayanamadım bagırdım dedım çocugu tasıyan benım doguracak benım bakacak olanda da bnm kımse demıyo sevgi ne istiyor diye herkes suspus oldu ...yiğit kaan evet oy biriliğiyle en çok hatta herkes yiğit kaan dedi
kac yasında cnm oyyy yaaa bnm oğluş nasıl olacak acep :44:
nefesalimda hamis bilio musun cok sevindim minikbebisimdende hic ses yok onuda cok merak ediyorumsira bize geliyoooo ins
evet canim bende basladi korku ama dogum korkusu degil erken dogmasindan korkuyorum
Oyoy az kalmis kontrole guzel haberler al ins
ay balım bilemedimb ki ara ara geliyo...şimdi hastaneden arkadaşı aradım dr la görüş dio
hıçkırık canım korkma...dr la görüşcem taytımı ıslatacak derece geliyo bazen önemsemedim şimdi arkadaş erken doğum sebebi olabilir dr la görüşmen gerek dedi...
:44::44::44::44::44:
Canım sağolasın valla yapmasam da olur kayinvalidem anlar hiç sorun etmez ama ben misafir geleceği zaman bi panik oluyorum,illa her şey tam olsun istiyorum.Siz kayinvalidelerden dertlisiniz ben annemden.Buraya bi seneliğine geldik biz annem bi kere kapımı açmadı.Kayinvalidem ne zaman ihtiyacımız olsa geldi hiç usenmedi annemi kaç kez çağırdım hep bi bahanesi oldu artık doğuma gelirim diyo.5 aylıkken ben gittim gitmesem hamile olarak goremeyeceklerdi beni.Kaç kere oturup ağlamışımdır bunun için.Kızkardeşim üniversitede o geldi iki kere Allahtan.Doluyum aslında bu konuda ama ne desem faydası yok zorla olmaz ki bi şeyler..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
temiz bi dayağı çoktan hakettide bakma istebende senun gibi düşünüyorum ben bu adamı cok taniyamamisim
Birde arada sorar ben romantik miyim diyeee daha rrrr sini bile goremedik ki...
Hayırlı olsun oglusunun ismi kuzummm
Uleeeeynnn ne kaç yaşında sevgicim hatlarmi karisti ne ;-) daha oglusum karnimda ilk bebisim yaawww cildirttinbeni hee))
Surekli erken dogum duyuyorum ya pskolojim bozuldu yaaa.benim bebis baş gelisli cok korkuyorum yaaa :-((( benxe yukarda dursunlar cnm daha iyiİnşallah canım sağolasın ben de bebiş dönsün deyip duruyorum bu seferde ha doğdu ha doğacak diye tırsarım heralde..
İnşallah canım sağolasın ben de bebiş dönsün deyip duruyorum bu seferde ha doğdu ha doğacak diye tırsarım heralde..
ozelden yazdi gecen hafta canim bende cok mutlu oldum... Bebisimde ins erken dogum olayi falan olmamistir yaa rabbim herkesi korusunnn..... Cantana neler koydunnnefesalimda hamis bilio musun cok sevindim minikbebisimdende hic ses yok onuda cok merak ediyorumsira bize geliyoooo ins
Neeeeeeee gercekten mi yaaa cooook sevindimm, nerde gordun kiz bende bi gidip tebrik edeyim
Minikbebisimi bende gormuyorum hic, en son erkn dogum riskim var diyodu
herseyin bi zamani varcanim biz ne kadar tirssakta bu bebisler bi sekilde çıkacak
kızzz yazarkende aklıma geldi heee dedim birinin kocasının adı satılmış oluyomuş ne mahcup olurum ı zaman ayyy anammm ii hadi kp adını koymuyonuz buda güzel bişey
ozelden yazdi gecen hafta canim bende cok mutlu oldum... Bebisimde ins erken dogum olayi falan olmamistir yaa rabbim herkesi korusunnn..... Cantana neler koydunn
aynen ya bendede bi sogukluk oldu ins gecici bi durumdur
tememm ayrintili hazirladiginda paslasalimozelden yazdi gecen hafta canim bende cok mutlu oldum... Bebisimde ins erken dogum olayi falan olmamistir yaa rabbim herkesi korusunnn..... Cantana neler koydunn
Valla cok sevindim, Allah isteyen herkese nasib etsin.
Cantaya esim sussun diye koydum biseyler ya teferruatli hazirlamadim. Bi takim battaniyeli cikis koydum iki takim yedek koydum, battaniye yelek corap agiz bezlerini koydum o kadar. Bezimiz islak mendilimiz daha alinmadi zaten, kendi cantam da hazir degil daha)
Emzik biberon goturmucem zaten, oyle iste bakalim bi ara oturur ince ince hazirlarim herseyinibu haftasonu bi kontrole gidelim merak ediyorumm
tememm ayrintili hazirladiginda paslasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?