2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canim benimde boyle tam donmeden once 24.haftada kafa sol kasikta ayaklar sag kaburga altinda capraz duruyordu dr bu pozisyon bile iyi demisti guclu harejetler tekmeler nerde senin o büyük ihtimal ayaklari dr kontrolun ne zaman

Güçlü hareketler aşağıda sanki canım cumartesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz..Dönünce de doğum korkusu başlıyor di mi? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızzz yazarkende aklıma geldi heee dedim birinin kocasının adı satılmış oluyomuş ne mahcup olurum ı zaman ayyy anammm ii hadi kp adını koymuyonuz buda güzel bişey

nefesalimda hamis bilio musun cok sevindim minikbebisimdende hic ses yok onuda cok merak ediyorum sira bize geliyoooo ins

Neeeeeeee gercekten mi yaaa cooook sevindimm, nerde gordun kiz bende bi gidip tebrik edeyim
Minikbebisimi bende gormuyorum hic, en son erkn dogum riskim var diyodu

evet canim bende basladi korku ama dogum korkusu degil erken dogmasindan korkuyorum

Oyoy az kalmis kontrole guzel haberler al ins

İnşallah canım sağolasın ben de bebiş dönsün deyip duruyorum bu seferde ha doğdu ha doğacak diye tırsarım heralde..

taytını ıslatacak kadarsa hiç bekleme git drye :44:

ayyy cnm sende benım gıbı miafır gelince bnde aynen bi panık bi panık..cnm bn kv de suan mamnunum ama aramızda cooookk tatsız seyler yasandı oldu bıttı arada yasanıyo ama artık gormezden gelip veriyorum cevabını...annenede sasırdım acıkcası öz evladına yapar mı insan bunu yaaa ama cnm bazen frekanslar tutmuyopr işte bu en yakınınız bile olsa her zaman ilerisini düşünmek gerek senın annende de yaşlanacağı gunlarıu düşünmuoy herhalde ..o yuzden hiç sıkma canını dunde bn annemdeydım bnm de 4 yasında ikiz kardeslerım var dedım anneme gelıcen dogumda bana bakmaya oda cocukllardan nasıl gelim ama kardesin bakarsa gelirım dedı kızım o bile yettı bana sağoldsun

sağol bitanem aynen kocalar aynı höduk tanıyamamısız artık bnde sallamıyorum konusmakta gelmiyo içimden mecbur kalınca anca sonrada o sırnasıyo..

Uleeeeynnn ne kaç yaşında sevgicim hatlarmi karisti ne ;-) daha oglusum karnimda ilk bebisim yaawww cildirttinbeni hee ))

ayyyy canım yaaa kız ne guldum haaa bnde frakanslar karıstı heheheeh pardon sekerım

İnşallah canım sağolasın ben de bebiş dönsün deyip duruyorum bu seferde ha doğdu ha doğacak diye tırsarım heralde..

Surekli erken dogum duyuyorum ya pskolojim bozuldu yaaa.benim bebis baş gelisli cok korkuyorum yaaa :-((( benxe yukarda dursunlar cnm daha iyi

ozelden yazdi gecen hafta canim bende cok mutlu oldum... Bebisimde ins erken dogum olayi falan olmamistir yaa rabbim herkesi korusunnn..... Cantana neler koydunn

kızzz yazarkende aklıma geldi heee dedim birinin kocasının adı satılmış oluyomuş ne mahcup olurum ı zaman ayyy anammm ii hadi kp adını koymuyonuz buda güzel bişey

heheheehe aynen bilgem koysam nolur ki kıs oglum satılmış bı dahakıne kı olursa satı koyaruk hahayt .amaaaan kalsın neyseee

ozelden yazdi gecen hafta canim bende cok mutlu oldum... Bebisimde ins erken dogum olayi falan olmamistir yaa rabbim herkesi korusunnn..... Cantana neler koydunn

Valla cok sevindim, Allah isteyen herkese nasib etsin.
Cantaya esim sussun diye koydum biseyler ya teferruatli hazirlamadim. Bi takim battaniyeli cikis koydum iki takim yedek koydum, battaniye yelek corap agiz bezlerini koydum o kadar. Bezimiz islak mendilimiz daha alinmadi zaten, kendi cantam da hazir degil daha)
Emzik biberon goturmucem zaten, oyle iste bakalim bi ara oturur ince ince hazirlarim herseyini bu haftasonu bi kontrole gidelim merak ediyorumm

tememm ayrintili hazirladiginda paslasalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…