hickirik basladi kukunun ustunde pit pit atiyootememm ayrintili hazirladiginda paslasalim
Tmm canim insallahh
aynen ya bendede bi sogukluk oldu ins gecici bi durumdur
hickirik basladi kukunun ustunde pit pit atiyoo
hickirik basladi kukunun ustunde pit pit atiyoo
rabbim islah etsin akil fikir versin sevgim ne diyim ki bende evde tum gun yalnizim konusacak kimse yok kustugumuzdede eve gelince ister istemez muhattap oluyoruz ve bunu o barisma olarak algiliyo sirnasiyo hic birşey olmamış gibi devam ediyi... Kv 3ay once katbettik acaba bisey beklemeli miyim ki uzulur falan filan derken (hafta sonu eltimlerdeydik) yengeme hediye alcaz mi dedi ne icin dedim anneler gibi için diyo ne alaka dedim evin en buyugu o artik ya diyo eltime hediye almayi düşünüyor benim ilk anneler gunumu sozle bile kutlamadi... Neymis evlrnmeden önce annesine kiz kardedine eltime hediye alirmista hep... O kadar dusunceliysen bana al dedim sana oglun alsin diyo onlarinda kendi çocukları alsın dedim... Bu muhabbetin sabahi arkadasinin hediye ettigi bebek bakim cantasini getirmisti o senin hediyen dedi iyi mi
kalp atisi cok hizli canim bu o kadar hizli pit pit degil saniyede bir atiyo meselahickirik basladi kukunun ustunde pit pit atiyoo
O nasil oluyo kiiz)) pit pit o hickirikmi ben kalbi saniyodum ))
yuruyelim kuzummmhickirik basladi kukunun ustunde pit pit atiyoo
Benimki de ordan oraya atiyo sanki kendinibiraz yuruyelim evin icinde barii, durulsunlar
kalp atisi cok hizli canim bu o kadar hizli pit pit degil saniyede bir atiyo mesela
rabbim islah etsin akil fikir versin sevgim ne diyim ki bende evde tum gun yalnizim konusacak kimse yok kustugumuzdede eve gelince ister istemez muhattap oluyoruz ve bunu o barisma olarak algiliyo sirnasiyo hic birşey olmamış gibi devam ediyi... Kv 3ay once katbettik acaba bisey beklemeli miyim ki uzulur falan filan derken (hafta sonu eltimlerdeydik) yengeme hediye alcaz mi dedi ne icin dedim anneler gibi için diyo ne alaka dedim evin en buyugu o artik ya diyo eltime hediye almayi düşünüyor benim ilk anneler gunumu sozle bile kutlamadi... Neymis evlrnmeden önce annesine kiz kardedine eltime hediye alirmista hep... O kadar dusunceliysen bana al dedim sana oglun alsin diyo onlarinda kendi çocukları alsın dedim... Bu muhabbetin sabahi arkadasinin hediye ettigi bebek bakim cantasini getirmisti o senin hediyen dedi iyi mi
evet hickirik oldugunu tahmin ediodum arkadaslarda onayladi son bir haftadir oluyo bende oyy yirim ben onlari yawfffkalp atisi cok hizli canim bu o kadar hizli pit pit degil saniyede bir atiyo mesela
Aneeeyyyyy benim kociste diyo ebru ritmik vuruyo diyooodemek hickiriyomus yaff
sevgisinden suphem yok sevgim ama ilgi cok az hep baslari onun icin önce geliyo onlari düşündüğü kadar beni de düşünse herşey hallolacak ins diyorum bebegim gelince biraz değişir herşey
as canim benim kontrol yarin ins guzel güzel buyumustur kuzum
sevgisinden suphem yok sevgim ama ilgi cok az hep baslari onun icin önce geliyo onlari düşündüğü kadar beni de düşünse herşey hallolacak ins diyorum bebegim gelince biraz değişir herşey
zaten atistigimizda diyorummm artik cok lazim degilsinnnn oglusum var benim o bana yeter
zaten atistigimizda diyorummm artik cok lazim degilsinnnn oglusum var benim o bana yeter
ins canim az kaldi az :18:
ayyy cnm sende benım gıbı miafır gelince bnde aynen bi panık bi panık..cnm bn kv de suan mamnunum ama aramızda cooookk tatsız seyler yasandı oldu bıttı arada yasanıyo ama artık gormezden gelip veriyorum cevabını...annenede sasırdım acıkcası öz evladına yapar mı insan bunu yaaa ama cnm bazen frekanslar tutmuyopr işte bu en yakınınız bile olsa her zaman ilerisini düşünmek gerek senın annende de yaşlanacağı gunlarıu düşünmuoy herhalde ..o yuzden hiç sıkma canını dunde bn annemdeydım bnm de 4 yasında ikiz kardeslerım var dedım anneme gelıcen dogumda bana bakmaya oda cocukllardan nasıl gelim ama kardesin bakarsa gelirım dedı kızım o bile yettı bana sağoldsun
sağol bitanem aynen kocalar aynı höduk tanıyamamısız artık bnde sallamıyorum konusmakta gelmiyo içimden mecbur kalınca anca sonrada o sırnasıyo..
ayyyy canım yaaakız ne guldum haaa bnde frakanslar karıstı heheheeh pardon sekerım
Surekli erken dogum duyuyorum ya pskolojim bozuldu yaaa.benim bebis baş gelisli cok korkuyorum yaaa :-((( benxe yukarda dursunlar cnm daha iyi
korkmayın yaww doğacak bebe dönsede dönmesede doğar relaks olun
Aynen öyle canım :)herseyin bi zamani varcanim biz ne kadar tirssakta bu bebisler bi sekilde çıkacak
as canim benim kontrol yarin ins guzel güzel buyumustur kuzumsenin nasil minik
Basi yukarda olunca daha zor canim, kafasini gogsumun altina dayiyo, asagidan da basliyo tekmeye, ne nefes aliniyo ne rahat oturuluyo
Senin kontroller sıklastı mi artik nasil gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?