2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aynen ya bendede bi sogukluk oldu ins gecici bi durumdur

geçici veya değil bilemiycem orasını ama cnm sahsen benım tahammul sınırlarımı zorlamaya başladı her yolu denedım guzellıkle yaklastım yok konusmaya calıştım yok bagırdım cagırdım yine yok dedım en iyisi konuşmamak ohhh kafam rahat konusmuoyrum bi durum oldugunda yanı sesine bıle tahammul edemıyorum acıkcası ...önceden küsüştüğümüzde hemen barışıyordum şimdi hiiiiççç boşver konusunca daha da sinirleniyorm yoksa

rabbim islah etsin akil fikir versin sevgim ne diyim ki bende evde tum gun yalnizim konusacak kimse yok kustugumuzdede eve gelince ister istemez muhattap oluyoruz ve bunu o barisma olarak algiliyo sirnasiyo hic birşey olmamış gibi devam ediyi... Kv 3ay once katbettik acaba bisey beklemeli miyim ki uzulur falan filan derken (hafta sonu eltimlerdeydik) yengeme hediye alcaz mi dedi ne icin dedim anneler gibi için diyo ne alaka dedim evin en buyugu o artik ya diyo eltime hediye almayi düşünüyor benim ilk anneler gunumu sozle bile kutlamadi... Neymis evlrnmeden önce annesine kiz kardedine eltime hediye alirmista hep... O kadar dusunceliysen bana al dedim sana oglun alsin diyo onlarinda kendi çocukları alsın dedim... Bu muhabbetin sabahi arkadasinin hediye ettigi bebek bakim cantasini getirmisti o senin hediyen dedi iyi mi

al işte aynılar cnm aynılaaaaaarrr..ama senın eşinde tam odun haaa..cnm valla onlar bizi bu haldeyken üzüyorsa bnm de o umurumda olmaz valla..bnde çalışyorum cnm ve işyerınde tekim sadece telefonla gorusuyorum ee muhasebe işi işte idare ediyorum bnm eşim bazı konularda gayet düşüncelidir hakkını yemiym yardım et desem bana yardım eder bak ama hiç ince düşünceli değil ve hep kendisini haklı goruyo bi kere demiyo sevgi sen hakılsın yok anacım bn onla konusmayınca daha iyiim bunu anladım zorunlu ols-dugum zaan konusuyorum ama durgun ve suratsız ..hakediyorr

sevgisinden suphem yok sevgim ama ilgi cok az hep baslari onun icin önce geliyo onlari düşündüğü kadar beni de düşünse herşey hallolacak ins diyorum bebegim gelince biraz değişir herşey

ahh canım yaa dımı başkalarını düşündüleri kadar düşünseler gam yemiycem bazen diyorum eski eşim nerde şimdiki nerde..bn bazen sevgisinden de süphe ediyorum acıkcası..inş bebeiş gelince düzelüir tatlım hem bebiş gelince sende canın sıkılmaz kız onla oynar durusun ohhh miss sağlıkla bi gelsinlerde

Ya aslında annemle aram gayet iyi canım yani bi sorunumuz yok ama gel gelelim ilgisizlik mi rahatlık mı adını koyamadigim bi durum var.Bazı ailelerde erkek evlatlara daha fazla kıymet veriliyor buna inanıyorum sadece.Ama kız evlat daha vefalı bunu da yaşayarak görüyorlar.Annem bana hep der sen farklısin beni hiç üzmedin diye keşke o da beni uzmeseydi.Annemin aksine kayinvalidem de daha ilgili ve daha fedakar.Allah razı olsun hakkını ödeyemem.Böyle olduğu için daha bi üzülüyorum bazen.Eşimin ailesi hep daha yakın oldular bize bizimkiler de daha uzak.Arada km olarak mesafe iki taraf için de var ama o mesafeleri aşabilmek lazım.Aman neyse Sevgicim başını agritmiyım sağol dinlediğin için..

Surekli erken dogum duyuyorum ya pskolojim bozuldu yaaa.benim bebis baş gelisli cok korkuyorum yaaa :-((( benxe yukarda dursunlar cnm daha iyi

Korkma canım bence herkeste aynı psikoloji olduğu için erken doğum muhabbeti çok oluyo ama Allahın izniyle zamanında doğacak bu bebişler

korkmayın yaww doğacak bebe dönsede dönmesede doğar relaks olun

Di mi canım?Erken doğacaksa dönmese de doğar biz acemiler tirsiyoruz işte :)

herseyin bi zamani varcanim biz ne kadar tirssakta bu bebisler bi sekilde çıkacak
Aynen öyle canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basi yukarda olunca daha zor canim, kafasini gogsumun altina dayiyo, asagidan da basliyo tekmeye, ne nefes aliniyo ne rahat oturuluyo
Senin kontroller sıklastı mi artik nasil gidiyosun

15te bir gidicem artik ama babam haftaya gelip alcak beni bi hafta onlarda kalcam kontrol sarkicak birkacgun
bakalim hayirlisi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…